To sam gore i napisao, ali nema veze, bar ne može nazadovati, ne brani neke bodove, tako da će dobiti još malo na iskustvu igranjem protiv poprilično dobrih igrača. I dalje mislim da bi Južna Amerika bila pravi potez.Armala je napisao/la:Realno se Dzumapara precijenio sto se tice odabira rasporeda u sljedecem periodu kada se ovako gleda ali za nadati se da on zna sta radi
Damir Džumhur
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Damir Džumhur
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kad počinje taj turnir?suhakrpa je napisao/la:Poprilicno tezak raspored je izabrao Damir, ali ako on smatra da je to dobro za njega, onda neka bude tako. Posebno turnir u Marseilleu ce biti tezak, a jos je iz serije 250.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ima Dalas za vrijeme IWa, to je jedan od jačih challengera u toku godine, a poslije Miamia se može vratiti odmah u europu ili put Kanade na Rimouski...40 000+H...jestamaji je napisao/la:neka mu je sa srećom!
a ako ne uspije u kvalifikacijama za IW i KB imaće sigurno neku rezervnu opciju, neki challenger ili slično!
Vjerovatno ce odigrati Dalas, tu bude baš odličnih igrača
Damir: "koliko sreće imaaaaaaaaaaaašššš" 
15.10.2013.
[youtube][/youtube]
Hoce li mu bit dovoljna jedna pobjeda za ulazak u top100 sta mislite?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Mora osvojiti Tampere za TOP100.DeeWa je napisao/la:Hoce li mu bit dovoljna jedna pobjeda za ulazak u top100 sta mislite?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Head je napisao/la:
Damirov picic.![]()
![]()
![]()
![]()
WTF svaka cast Damire malo je reci picic
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ubit će vas obojicu Damir 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jelena dobra nema staHead je napisao/la:
Damirov picic.![]()
![]()
![]()
![]()
Ne znam historiju njihove veze(neka me neko ispravi ako grijesim) al msm da bi mu ova mala mogla doci i glave i karijere :/ msm da bi trebala malo povesti racuna o eksponiranju u javnosti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
https://www.facebook.com/jelena.pranjic.16" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Neka u privatnom životu radi šta hoće, briga me. Spominjao sam mu dotičnu jednom davno jer je došlo do sapunice na facebook-u. Tada mi je Damir jako pao u očima, a njegova dotična se uključila u raspravu o tada mislim "nepostojećoj" trudnoći
Ponašanje kao kod napaljenih tinejdžera koji se jamljaju na svakoj klupi u parku. To ne priliči jednom sportisti koji predstavlja jednu državu (javno naravno), šta radi među četiri zida njegova stvar.
@Retro, jesi li to ti pitao
Ponašanje kao kod napaljenih tinejdžera koji se jamljaju na svakoj klupi u parku. To ne priliči jednom sportisti koji predstavlja jednu državu (javno naravno), šta radi među četiri zida njegova stvar.
@Retro, jesi li to ti pitao
- Interista02
- Kontakt:
Hoće li možda Damira prenositi večeras na Eurosportu ?
Učini nas ponosnim još jednom. Ne očekujemo pobjedu (mada se svi potajno nadamo, što je i razumljivo), ali očekujemo herojski otpor Ferreru, igraču koji ti treba biti uzor u skoro svakom smislu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Volio bih da grijesim, ali misljenja sam da ce skupljati poene protiv Ferrera. Spanac moze deset dana prebacivati lopticu preko mreze i drzati je u igri. Damir nema snage da se nosi s tim, a ni dovoljno jake udarce koji mogu poremetiti Davidovu defanzivu.
No, sve u svemu, sretno Damire. Osvajanje seta ravno je pobjedi protiv nekog slabije rangiranog igraca.
No, sve u svemu, sretno Damire. Osvajanje seta ravno je pobjedi protiv nekog slabije rangiranog igraca.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- franklampard8
- Kontakt:
Hoce, Eurosport2.Interista02 je napisao/la:Hoće li možda Damira prenositi večeras na Eurosportu ?
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.