FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RUDARSKA2
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RUDARSKA2 » 01 feb 2014, 19:25

TzBulevar87 je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Vjerovatno mislite na Jusufovica (Manchester City :lol: ). Kako sam vidio bio je na prijateljskoj protiv Buducnosti na tribinama...

Bezveze igrac, jedan od gorih onda kada smo ispali u drugu pa igrao prvu polusezonu sa onim drugim Musicem iz Manchester Cityja isto :lol: Neka im je daleko kuca..

Jusufovic kad je spreman igra od prve minute za olimpik , prosle sezone se povriedio protiv zelje , tek se oporavio sada , ODLICAN igrac i u sezoni kad smo ispali pokazao je da sa svojih 17 godina moze igrati na visokom nivou , ZATO JE I OTISAO U NAJJACI BH KLUB .... ne poredi ga sa musicem majke ti !!!

a DA , bio je na tribinama protiv Banovica , inace VELIKI navijac slobode i koristi svaku priliku da bodri klub , akd god je u tz ne propusta utakmice , voli slobodu bas kao i vecina nas na ovom forumu , AKO BOG DA , da nam se vrati jendog dana , mada mislim da ce taj daleko dogurati , sumnjam da ce se vratiti kod nas ako ga zdravlje posluzi . zato nemoj da pljujes po momku " napamet " ....
Jusufović kad je spreman igra od prve u Olimpicu? De mi nadji ove i prošle sezone dvije da je starte bio ja te častim čim hoćeš :)

Jedini naš koji je koliko-toliko standardan u Olimpicu (ove sezone u 4-5 utakmica bio starter) je Rahmanović, a svi dobro znamo da je Rahmanović daaaleeeeko ispred Jusufovića što se tiče igračkih kvaliteta ;)
u kupu poceo gotovo sve utakmice kad se oporavio , protiv zelje poceo od prve minute i povrijedio se u 30toj .... sta god imas protiv njega , nisi upravu ... momak je imao teske dvije povrede koljena sad se oporavio i potpisao na 2 godine za olimpik !!! inace NAS NAJBOLJI pionir , kadet i junior dugo godina ... bio na meti salkea , intera i groningena .... povrede ga sutavale , ali oporavio se pa porpicat cemo o njemu u buducnosti

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2014, 19:25

fukara87 je napisao/la:Kad ste vec poceli spominjat Musica i Jusufovica, sjetim se one scene kad je otac od Musica gore iz loze poceo da psuje i da proziva sve 1 na 1 :lol: ja cirkusa tad majko mila, ne ponovilo se vise bgm.
"da se pofajtamo 1 na 1" :mrgreen:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 01 feb 2014, 19:31

tuzlak1987 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Kad ste vec poceli spominjat Musica i Jusufovica, sjetim se one scene kad je otac od Musica gore iz loze poceo da psuje i da proziva sve 1 na 1 :lol: ja cirkusa tad majko mila, ne ponovilo se vise bgm.
sto je najgore svi se usutise i niko se nije htio suprostavit :mrgreen: poce da hvale Musica kako dobro igra onda ma de dobar je malac vidite kako dobro ubacio iz kornera :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 feb 2014, 19:33

RUDARSKA2 je napisao/la:ferizovic igrom podjsjeca na okanovica , iako na treninzima bar mene nije odusevio , al nikako , cini se kao nespreman dovoljno i kao da ima viska kg malo .... al opet , nisam ja neki strucnjak ....

p.s. Ako mislis na cupu sto ga je sadikovic ukrao od nas kad smo bili u krizi .... ma nebi ga ja vala vratio , da je dobar igro bi za olimpik
Ferizovic ima igru i vidi se da nije duduk, vidjelo se i na treningu. Problem je sto on nema snagu, cvrstinu kao ovi drugi, tehnika mu je ok.
Vidio je Ciro to i on ce njega upregnuti da dodje sebi. Ako bude slusao, moze daleko dogurati. Ne moze se zaboraviti igrati fudbal, isto kao i voziti biciklo na dva tocka, jedino je problem ako ne bude "vrtio pedale maksimalno."
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 feb 2014, 19:36

fukara87 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
sto je najgore svi se usutise i niko se nije htio suprostavit :mrgreen: poce da hvale Musica kako dobro igra onda ma de dobar je malac vidite kako dobro ubacio iz kornera :lol:
Nego sta bi sa tog Musica? Jel u MC?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2014, 19:38

U Zvijezdi valjda, klasika ko i u Slobodi dobije priliku kao izmjena. Da bude manja steta, treneru novac, a njega u ekipu. Isto tako i sa mladim selekcijama BIH...

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 01 feb 2014, 19:43

u kupu poceo gotovo sve utakmice kad se oporavio , protiv zelje poceo od prve minute i povrijedio se u 30toj .... sta god imas protiv njega , nisi upravu ... momak je imao teske dvije povrede koljena sad se oporavio i potpisao na 2 godine za olimpik !!! inace NAS NAJBOLJI pionir , kadet i junior dugo godina ... bio na meti salkea , intera i groningena .... povrede ga sutavale , ali oporavio se pa porpicat cemo o njemu u buducnosti
Aha,bio na meti Schalkea,Intera,Groningena,zaboravio/la si napisat Manchester Citya,i tu je bio na meti, Atletico Madrida, Benfike, Valenciennesa..ali mu teško bilo napustit roditelje,društvo,vivu,nije znao jezik,nije se mogao dogovorit oko uslova...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 01 feb 2014, 19:48

Ovaj mali Dino Ferizovic me podsjeca na rahmetli Mustafu Hukica...potezima a i fizickom konstitucijom..mali bi mogao biti vise nego odlican igrac....ne znam u kakvom je stanju sada...ali ako ga je Ciro poveo na pripreme, onda je vidio materijal.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 01 feb 2014, 19:51

imperator10 je napisao/la:
Aha,bio na meti Schalkea,Intera,Groningena,zaboravio/la si napisat Manchester Citya,i tu je bio na meti, Atletico Madrida, Benfike, Valenciennesa..ali mu teško bilo napustit roditelje,društvo,vivu,nije znao jezik,nije se mogao dogovorit oko uslova...

a znam brate . sve se moze oprostiti osim uspjeha , jos pogotovo ako si trenirao s njim ili isao u skolu ili ako se zabavljao sa tvojom bivsom curom .... tesko je gledati momak 18gpd , igra za olimpik , igrao za slobodu , vozi nov auto .... jbg . BUDITE REALNI MALO , PUSTITE PRICU O VIVAMA I sl .... mlad je ima pravo da izadje i provede se , uz to sve bez alkohola , jer ne pije alkohol ....

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2014, 19:58

Mene iskreno boli briga i sta vozi i imal bolje cure od mene i gdje izlazi i sta pije. To su sve stvari koje nemaju veze sa terenom, on mozda ima para, guraju ga na sve strane. Fin mladic i sve to, ali daleko mu kuca bila od FK Sloboda i takvima kakav je on jer on nikad za Slobodu nije na terenu pokazao nista...Dalje se ne bih uvlacio u raspravu.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 01 feb 2014, 20:06

Ok, imao je povrede, i danas dan je povrijedje to mi je poznato. Al' brate mili pisat da je starter u onakvoj ekipi Olimpica od prosle polusezone (od predstojeće da ne pišemo džaba) je u najmanju ruku pristrasno :D

Kažem ti; Rahmanović za njega doktor fudbala pa opet nema zagarantovano mjesto u prvih 11... uostalom pitaj nekog iz Olimpica ako poznaješ nekog takvog. I nemam ja nista protiv tog moka RUDARSKA2, pogresnog si citirao ;)
075

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 feb 2014, 20:20

ništa Jusufović nije pokazao i stvarno ne znam zbog čega ga se toliko hvali .. da je to napisao @joksimovic :mrgreen: , pa ok, ovako ..

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 01 feb 2014, 20:30

tuzlak1987 je napisao/la:Mene iskreno boli briga i sta vozi i imal bolje cure od mene i gdje izlazi i sta pije. To su sve stvari koje nemaju veze sa terenom, on mozda ima para, guraju ga na sve strane. Fin mladic i sve to, ali daleko mu kuca bila od FK Sloboda i takvima kakav je on jer on nikad za Slobodu nije na terenu pokazao nista...Dalje se ne bih uvlacio u raspravu.

moram te razocarat al sloboda je opasno zainteresovana za njega , zvali su ga i sad na polusezoni da se vrati , ali koci ga taj ugovor od 2 godine ( gracic e vjerovatno budala pa potpisao ga na 2 godine , a lik antitalenat ) . mene jedino boli ova iskrivljena istina , jusufovic je daleko iznad svih svojih kolega iz te generacije GOJKOVIC , PRSES , MUJKIC , RIBIC .... ja sam pratio i kadete i juniore , ISTINA kod sadikovica je sansu dobivao na slamku ulazio po 5 min ( ne znam na osnovu cega ste zakljucili da ne valja ) i zato smo ga izgubili jer je MUSIC imao tatu koji je placao da mali igra , a ovi kvalitetniji kao jusufovic su ga posmatrali sa klupe ....

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 feb 2014, 20:33

Ja ne zalim sto smo ga izgubili, samo neka je daleko od Slobode i odlicno svima. Mozes ti pricati da je on ispred sto se tice svoje generacije ali je Gojkovic daleko vise pokazao od njega u Slobodi, a mislim da je cisto bio i u reprezentaciji. Dok je i Ribic dosta vise od njega pokazao u Slobodi..

Uglavnom ostaje da vidimo kako ce im se odvijati karijere, sada je rano govoriti..Po meni on u svojoj karijeri do ovog trenutka nije nista pokazao. Mislim da imam pravo da to kazem..

Nemam ja protiv njega nista vec samo sam sebi stvorio to misljenje na osnovu vidjenog da on nije dovoljan za ove ekipe. Ne zanima me ni kako momak izgleda ni jel ima cura ni to jer i ostali igraci Slobode mladi imaju vise sigurno od mene i bolje stoje u zivotu ali ih gotivim maksimalno,

Selamovic, Efendic, Mehanovic, Salihovic. Nemam im sta prigovoriti, trude se i zasluzuju da budu u ekipi sigurno

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 01 feb 2014, 20:52

RUDARSKA2 je napisao/la:
imperator10 je napisao/la:

a znam brate . sve se moze oprostiti osim uspjeha , jos pogotovo ako si trenirao s njim ili isao u skolu ili ako se zabavljao sa tvojom bivsom curom .... tesko je gledati momak 18gpd , igra za olimpik , igrao za slobodu , vozi nov auto .... jbg . BUDITE REALNI MALO , PUSTITE PRICU O VIVAMA I sl .... mlad je ima pravo da izadje i provede se , uz to sve bez alkohola , jer ne pije alkohol ....
Dobro,i ti ga sad svrsta u isti koš sa Cristianom Ronaldom.
Ne kažem da je momak loš,ali priča da je bio na meti navedenih klubova je više nego smiješna.Samo sam ti na to htio ukazati.
Gojkoviću primirisati ne može,Rahmanoviću isto tako.Slobodi ništa nije donio,osim toga što je upisan kao jedan od članova ekipe koji ju je smjestio tamo gdje nikad nije trebala završiti.
P.S.moram ti priznati,na nov auto sam ljubomoran kao i većina nas ovdje koji se svakodnevno bore sa životom da bi nekad u životu mogli od svojih para kupiti auto.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 feb 2014, 20:55

nije los Jusufovic igrac..recimo s Musicem se ne moze poredit, Music veze nema..po meni je bolji i od Ribe koji je takodjer malo je rec precijenjen igrac, bolji mi je Mico od njeg...Rahmanovic i po meni Gojkovic su kategorija iznad sto se tice te generacije hajmo rec...stvarno steta sto obojica nisu tu posebno zbog ovog u-21 pravila jer bi imali sigurno mjesto u timu, ali eto menadzeri i sve sto se desavalo..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 feb 2014, 21:42

Ekipa opremljena novim loptama 8-)

Uoči polaska u Kopar, predsjednik Kluba prvotimce je "naoružao" dodatnom opremom.
Lopte vrhunske kvalitete marke
Crveno - crni su u Sloveniju otputovali sa 12 novih lopti vrhunske kvalitete. Lopte marke "Adidas" dobro će im poslužiti da se što bolje uigraju pred početak sezone.
slika

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 01 feb 2014, 23:53

hmmm, otvorite sliku u novoj kartici.. ako se ne varam ovo je vaša ekipa i vaši navijači? Prepoznao sam Bajrovića pa...

slika
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 feb 2014, 00:11

Ovo bi trebalo da je 95-96. Tu je Sakib Malkocevic valjda kapiten, a dole ovaj mali je Music. Napravio finu karijeru :mrgreen: Gornji mali je Omer Joldic mislim...
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 feb 2014, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 feb 2014, 00:12

slika

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.