Ovo je njegova podloga, što je brža, to mu više odgovara. Mislim da je ovo ona podloga na kojoj je dobio Tursunova.legenda reala je napisao/la:Mirza i danas odličan
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da idemo na pobjednika Bugarska-FinskaConsigliere je napisao/la:Sta kad prodjemo Grke?
suhakrpa je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Sta kad prodjemo Grke?
da ali to je Finska u svakom slucajuMislim da idemo na pobjednika Bugarska-Finska
Finska je možda u ovom trenutku blagi favorit. O Jarkku sve znamo, all-round igrač, nekad je bio dobar na svim podlogama, a i prošle godine je imao neke veoma dobre rezultate. Ne znam ko im još igra, vjerovatno oba Kontinena, koji su klasa ispod naših igrača, tako da će vjerovatno domaći teren igrati ključnu ulogu, a još uvijek ne mogu da provalim ko će biti domaćin.
Ja bih izabrao ovu istu podlogu, jer na njoj Mirza može igrati protiv Nieminena, ako bude šljaka, onda nam od Mirze nema puno koristi.
Ja bih izabrao ovu istu podlogu, jer na njoj Mirza može igrati protiv Nieminena, ako bude šljaka, onda nam od Mirze nema puno koristi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ovo je podloga iz Zetre sa challengera, a mislim da je u Skenderiji one godine kad je dobio Tursunova bila druga...brzina je svejedno u par deka
Finska je domacin u narednom kolu, imaš zvjezdicu na zrijebu...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li zvjezdica znači domačinstvo? Ispred nas ima i s, c i zvjezdicashminka je napisao/la:Ovo je podloga iz Zetre sa challengera, a mislim da je u Skenderiji one godine kad je dobio Tursunova bila druga...brzina je svejedno u par deka![]()
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
S i C su ti za tekuce kolo...S je nositelj, C domacin, odnosno onaj ko bira podlogu
a zvjezdica je domacinstvo u narednom kolu, u slucaju da se selekcije do tada nikada nisu sastale...a mi nismo ni sa Finskom ni sa Bugarskog, tako da idemo u goste...u Finsku tacnije
a zvjezdica je domacinstvo u narednom kolu, u slucaju da se selekcije do tada nikada nisu sastale...a mi nismo ni sa Finskom ni sa Bugarskog, tako da idemo u goste...u Finsku tacnije
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Aha, šteta. Valjda neku dobru nam podlogu izaberushminka je napisao/la:S i C su ti za tekuce kolo...S je nositelj, C domacin, odnosno onaj ko bira podlogu
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ako budemo gostovali Finskoj, biće zanimljivo koju će podlogu odabrati. Možda je to dobro, jer bi kasnije vjerovatno bili domaćini Južnoafričkoj Republici, za koju igraju bombarderi, ali na šljaci bi imali solidne šanse protiv njih.shminka je napisao/la:Finska je domacin u narednom kolu, imaš zvjezdicu na zrijebu...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma svejedno je vala koja god da bude...Nieminen je odlicn u dvorani, a ni na sljaci mu se ne moze naci mana...igrao bi on i po blatu odlicno, klasa je
logicnije je da stave šljaku...jer je Mirza tu loš, a i Brkić u dublu takodjer...
Tu bi se Kontinen morao dobiti 2 puta, pa bi dubl znacio pobjedu...
A pitanje je dal se mogu ovi nasi sa Nieminenom nositi...
JAR kući na šljaci prolazimo rutinski, ako Anderson ne bude igrao...
logicnije je da stave šljaku...jer je Mirza tu loš, a i Brkić u dublu takodjer...
Tu bi se Kontinen morao dobiti 2 puta, pa bi dubl znacio pobjedu...
A pitanje je dal se mogu ovi nasi sa Nieminenom nositi...
JAR kući na šljaci prolazimo rutinski, ako Anderson ne bude igrao...
Zadnja izmjena: shminka, dana/u 01 feb 2014, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali ima Džumhur koji je odličan na šljaci.
Ne mogu obojici ugodit 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma znam, ali opet je Damir dosta bolji na tvrdoj podlozi nego li Mirza na šljaci
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kod Mirze zavisi sve kako mu bude glava sređena. Volio bih kad bi bila podloga slična onoj kao za AO, mislim da bi i Damiru i Mirzi odgovara.shminka je napisao/la:Ma znam, ali opet je Damir dosta bolji na tvrdoj podlozi nego li Mirza na šljaci
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma ok je Mirza u glavi, ima on problema na reternu, kretanju, FHu...dosta nedostataka koje na šljaci ne možeš sakriti
Nije ni fizički spreman za šljaku kako treba...
Nije ni fizički spreman za šljaku kako treba...
Danas nije loše returnirao.
i jučer je odličan na reternu isto bio...par FHa je spucao baš jako...na solidne slice servise...a i iz BHa je lijepo blokirao i koristio snagu servisa...
čini mi se da je i skinuo koju kilu...
recimo na SaOpenu me baš razočarao protiv Martina prošle godine...a ova igra od jučer i danas je dosta bolja od te...
napredovao je i on igrački
ali idalje ima tu dosta prostora za napredak...jucer je recimo 10tak FHa izbio po 5 metara u aut...ne namjesti se kako treba...kasno krene u udarac...ne zatvori reket na vrijeme...
čini mi se da je i skinuo koju kilu...
recimo na SaOpenu me baš razočarao protiv Martina prošle godine...a ova igra od jučer i danas je dosta bolja od te...
napredovao je i on igrački
ali idalje ima tu dosta prostora za napredak...jucer je recimo 10tak FHa izbio po 5 metara u aut...ne namjesti se kako treba...kasno krene u udarac...ne zatvori reket na vrijeme...
Ima on prilično potentan FH, samo ga mora kanalisati. A to će postići pravovremenim namještanjem i pozicioniranjem na terenu, ali i čistim udaranjem loptice (što ravnije, to bolje). Ipak, mene najviše veseli njegov servis, koji mu je ubjedljivo najjači adut. Velika je razlika kada može doći do lakih poena servis winnerima i asovima, nego kada moraš proliti litre znoja za iste. Zato svoje najbolje rezultate postiže na brzim podlogama (fast HC + trava).
Ma sve ide od kretanja, a njegovo mora biti bolje...
Mogao je recimo Gojaku uzeti set prosle sedmice, ali je na set loptu fulio smijesan FH u pola mreze, jer se nije namjestio kako treba...a onda na 6-6 u TBu jos jednim pogadja sredinu mreze...
ne svidja se meni grip na njegovom FHu nikako...nikako mi ne djeluje kao siguran udarac
nema konstantnosti...ili ga udari prejako ili premlako...
Mogao je recimo Gojaku uzeti set prosle sedmice, ali je na set loptu fulio smijesan FH u pola mreze, jer se nije namjestio kako treba...a onda na 6-6 u TBu jos jednim pogadja sredinu mreze...
ne svidja se meni grip na njegovom FHu nikako...nikako mi ne djeluje kao siguran udarac
nema konstantnosti...ili ga udari prejako ili premlako...
Da prvo pobjedimo Grcku pa onda pricati o podlogama i ostalim stvarima protiv Finske, polahko 
Ma pobjeda je tu, Jakupović turista...došao malo da obidje Sarajevo...nenormalno je loš 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.