Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

rob do bagro
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la rob do bagro » 24 jan 2010, 13:40

omerbavarac je napisao/la:Veoma tezak posao za Vedu. Vjerovatno ce sam biti u napadu. Nadam se da ce danas pokazati svoju velicinu i da ce uspjeti barem jednom zatresti mrezu Leverkusena. ;) ;) ;)
Dabogda ga zabio Vedo, kako bi nam pomogao nije ni svjestan :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2010, 13:43

Nisam siguran nisam jos nista oficijelno procitao iako postoji sumnja na "Bänderriss", dakle ligamenti.
Neznam o kojim ligamentima je rijec, skocni zglob ili koljeno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 jan 2010, 13:45

omerbavarac je napisao/la:Veoma tezak posao za Vedu. Vjerovatno ce sam biti u napadu. Nadam se da ce danas pokazati svoju velicinu i da ce uspjeti barem jednom zatresti mrezu Leverkusena. ;) ;) ;)
aBd aBd 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 24 jan 2010, 18:07

Ovo nije humano :o :o :o :o :o
R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2010, 18:08

Mozda su primili rani gol i Ibisevic je prespavao ali ovo je drugi Hoffenheim, izgleda da ide na bolje. Agresivni, bore se i brzi su. Super kako Ibisevic ote Adleru loptu ali Vuckevic nazalost ponovo promasi. Momak inace sjajan.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 24 jan 2010, 18:17

Ja ovog Vukcevica jes frajer sebican, mogao je Vedi dodat 2X puta i to nije ucinio.Jednostavno ovaj drugi pokusaj ovg momka morao je realizirati.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2010, 18:21

Neznam da li je sebican, mozda jednostavno jos mlad i ide sa glavom kroz zid. Steta sto Vedi nije nabacio. Hoffenheim mi se danas definitivno svidja, citava utakmica, zabavno gledati. Pitanje je samo koliko snage imaju da ovako igraju jos 45 minuta.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2010, 18:22

Ibisevic los, ali dobro, to sam i ocekivo. Ali sta je sa Salihovicem? Nije dva puta dirnuo loptu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2010, 18:23

Hm, izgleda gledamo drugu utakmicu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2010, 18:25

Principatus je napisao/la:Hm, izgleda gledamo drugu utakmicu.
Mislis na Vedu ili Seju? Vedad kriv za gol, i promasio ogromnu priliku. Poslje je malo bolji bio, ali sve u svemu lose po meni. Njegov je poso zabijat golove, to ne radi. A Salihovic je stvarno los, to su spomenuli i komentatori.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 24 jan 2010, 18:26

Odlicna igra vede , to ko ne vidi je slijep.Jest imao odlicnu sansu ali je iz prve pucao sto i jest bilo najbolje rjesenje , nazalost ne dovoljno jako da savlada golmana leverkusena al onda kako mu je skoro oteo loptu iz koje je vukcevic imao 1000% sansu i opetg nista.Po meni odlicna igra , boljki su od bayera.Nadam se da ce zabiti vedo u drugom.

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 24 jan 2010, 18:28

Cartman je napisao/la:
Mislis na Vedu ili Seju? Vedad kriv za gol, i promasio ogromnu priliku. Poslje je malo bolji bio, ali sve u svemu lose po meni. Njegov je poso zabijat golove, to ne radi. A Salihovic je stvarno los, to su spomenuli i komentatori.
Ti stvarno tvrdis da gledas utakmicu i Vedu ti los?Vedo jest ispustio jednu sansu koja nije bila onako velika kakve su dvije Vukceviceve bile , plus jednu od tih dvije je dobio zahvaljujuci vedi koji trci i zalaze se ko konj , pa je tasko ulikazvanjem golmanu izborio sansu iz koje je vukcevic prazan gol promasio.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 jan 2010, 18:30

Mislim na obadvoje, Vedad nije smio prespavati gol Leverkusena. Poslije toga kroz utakmicu sve jaci i jaci kao citav Hoffenheim. Onaj njegov pas je Vuckevic morao ubaciti, na drugu stranu mu se Vedad 2 puta sjajno otvorio za sigurnu sansu, ali nije dobio pas. A sto se tice Salihovica uopste se ne slazem sa komentatorima.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2010, 18:30

sahbaz2509 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Ti stvarno tvrdis da gledas utakmicu i Vedu ti los?Vedo jest ispustio jednu sansu koja nije bila onako velika kakve su dvije Vukceviceve bile , plus jednu od tih dvije je dobio zahvaljujuci vedi koji trci i zalaze se ko konj , pa je tasko ulikazvanjem golmanu izborio sansu iz koje je vukcevic prazan gol promasio.
Pa kako ce covjece bit dobar ako je kriv za gol i promasio priliku sam sa golmanom? Ako je to za tebe dobro, onda stvarno imas lose misljenje o Ibisevicu. Ja od njega nikad nista ne ocekujem, ali opet mi je los danas. No, istina je da se bori dobro. Odavno ga nisam ni gledo, pa mozda je ovo dobro u odnosu kako je igrao. Onda je stvarno katastrofa bio ranije.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 24 jan 2010, 18:36

vedo sasvim solidan, onaj gol leverkuzena moze ici na njegovu kapu, ali i golman nije najbolje reagovao.
propustena sansa je vise zasluga odlicne reakcije adlera nego sto je on lose postupio. ali sta promasi vukcevic na sjajno izborenu loptu od strane ibisevica.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 24 jan 2010, 18:38

Ok jest kriv za primljeni gol jer nije cuvao svog igraca al zar to isto tako se danas dzeki nije desilo kad su primili prvi gol.Hocu reci svi nasi bosanski napadaci su losi kao odbrambeni igraci, jer neprate svoje protivnicke igrace.Drugo Vedo je imao samo jednu sansu al se svojom bobrenoscu izborio za jos dvije.Takodje mali Vuckovic da nije sebican kao grafite u wolfsburgu od one dvije sanse bar je vedi mogao jednom pruiziti loptu i vedo bi prazan gol zabio da je zelio najbolje za svoj tim.Al izgleda vuckovicu je samo bitno da on zabije iako je oba puta imao vedu samog pored sebe u jos boljoj poziciji.Znaci ako kazes da je vedin zadatk da zabija golove sto mu kacis to sto jeste kriv za primljeni gol.Vidim dzeki njeogvu krivicu za primljeni gol jos niko nije ni spomenuo da njegovojk temi al dbobro boze moj.Ja sam siguran ako hoffe nastavi ovako igerati da ce vedo zabiti.
kako mozes reci za igraca koji se onoliko bori i trci da je los a pri tome je stigao i sanse da drugim stvori?

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 24 jan 2010, 18:41

eto 0-2 ovo Hoffe vise ne stize , eto koliko je ovaj leverkusen iskusna ekipa .Hoffe stvara sanse i nista ovi dva put pridju golu i dva gola.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 24 jan 2010, 18:49

sahbaz2509 je napisao/la:eto 0-2 ovo Hoffe vise ne stize , eto koliko je ovaj leverkusen iskusna ekipa .Hoffe stvara sanse i nista ovi dva put pridju golu i dva gola.
ma nisu oni toliko iskusni kolko je jup dobar trener. uvijek ovako igraju, dadnu rano gol i onda preko kontri usmrte protivnike. hipija je veliko pojacanje za njih, sad se sa sigurnoscu moze reci.
steta za klub gdje nasi igraci igraju, u najmanju ruku su bili ravnopravni ako ne i bolji....
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 24 jan 2010, 18:51

I opet Kroos. Sta radi ta Bayernova skola. :D :D :D :D

Znaci opet Leverkusen ide na prvo mjesto. Hoffe vise nije skoro nikome prijetnja. Tesko da ce imati sansu da se bore za Europu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 24 jan 2010, 19:03

kako su startali ovaj proljetni dio i wolfsburg i hoffenheim nek budu sretni ako ne ispadnu iz BL

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lol89, Proximic i 16 gostiju.