Dabogda ga zabio Vedo, kako bi nam pomogao nije ni svjestanomerbavarac je napisao/la:Veoma tezak posao za Vedu. Vjerovatno ce sam biti u napadu. Nadam se da ce danas pokazati svoju velicinu i da ce uspjeti barem jednom zatresti mrezu Leverkusena.![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Dabogda ga zabio Vedo, kako bi nam pomogao nije ni svjestanomerbavarac je napisao/la:Veoma tezak posao za Vedu. Vjerovatno ce sam biti u napadu. Nadam se da ce danas pokazati svoju velicinu i da ce uspjeti barem jednom zatresti mrezu Leverkusena.![]()
![]()
aBd aBdomerbavarac je napisao/la:Veoma tezak posao za Vedu. Vjerovatno ce sam biti u napadu. Nadam se da ce danas pokazati svoju velicinu i da ce uspjeti barem jednom zatresti mrezu Leverkusena.![]()
![]()
Mislis na Vedu ili Seju? Vedad kriv za gol, i promasio ogromnu priliku. Poslje je malo bolji bio, ali sve u svemu lose po meni. Njegov je poso zabijat golove, to ne radi. A Salihovic je stvarno los, to su spomenuli i komentatori.Principatus je napisao/la:Hm, izgleda gledamo drugu utakmicu.
Ti stvarno tvrdis da gledas utakmicu i Vedu ti los?Vedo jest ispustio jednu sansu koja nije bila onako velika kakve su dvije Vukceviceve bile , plus jednu od tih dvije je dobio zahvaljujuci vedi koji trci i zalaze se ko konj , pa je tasko ulikazvanjem golmanu izborio sansu iz koje je vukcevic prazan gol promasio.Cartman je napisao/la:Mislis na Vedu ili Seju? Vedad kriv za gol, i promasio ogromnu priliku. Poslje je malo bolji bio, ali sve u svemu lose po meni. Njegov je poso zabijat golove, to ne radi. A Salihovic je stvarno los, to su spomenuli i komentatori.Principatus je napisao/la:Hm, izgleda gledamo drugu utakmicu.
Pa kako ce covjece bit dobar ako je kriv za gol i promasio priliku sam sa golmanom? Ako je to za tebe dobro, onda stvarno imas lose misljenje o Ibisevicu. Ja od njega nikad nista ne ocekujem, ali opet mi je los danas. No, istina je da se bori dobro. Odavno ga nisam ni gledo, pa mozda je ovo dobro u odnosu kako je igrao. Onda je stvarno katastrofa bio ranije.sahbaz2509 je napisao/la:Ti stvarno tvrdis da gledas utakmicu i Vedu ti los?Vedo jest ispustio jednu sansu koja nije bila onako velika kakve su dvije Vukceviceve bile , plus jednu od tih dvije je dobio zahvaljujuci vedi koji trci i zalaze se ko konj , pa je tasko ulikazvanjem golmanu izborio sansu iz koje je vukcevic prazan gol promasio.Cartman je napisao/la:Mislis na Vedu ili Seju? Vedad kriv za gol, i promasio ogromnu priliku. Poslje je malo bolji bio, ali sve u svemu lose po meni. Njegov je poso zabijat golove, to ne radi. A Salihovic je stvarno los, to su spomenuli i komentatori.Principatus je napisao/la:Hm, izgleda gledamo drugu utakmicu.
ma nisu oni toliko iskusni kolko je jup dobar trener. uvijek ovako igraju, dadnu rano gol i onda preko kontri usmrte protivnike. hipija je veliko pojacanje za njih, sad se sa sigurnoscu moze reci.sahbaz2509 je napisao/la:eto 0-2 ovo Hoffe vise ne stize , eto koliko je ovaj leverkusen iskusna ekipa .Hoffe stvara sanse i nista ovi dva put pridju golu i dva gola.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lol89, Proximic i 16 gostiju.