Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
dragi moji:)
nisam bio dugo ovdje ali vas pratim:)
nesto za sve juventine od mene:)
" onclick="window.open(this.href);return false; (Black and White Stripes)
nisam bio dugo ovdje ali vas pratim:)
nesto za sve juventine od mene:)
" onclick="window.open(this.href);return false; (Black and White Stripes)
Zadnja izmjena: Baudolino, dana/u 01 feb 2014, 21:42, ukupno mijenjano 4 puta.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Davno sam ja njega prizeljkivao ovdje, momak ima odlican njuh za gol, odlicno kretanje al' jok nek smo mi Bendtnera i Anelku gurali prije koji zajedno nemaju 5 odigranih tekmi. I @Italia ga otpisao a ne vjerujem da je uopste jednu-dvije njegove tekme odgledao.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ako me sjecanje dobro sluzi vi ste dali drugu polovicu kad je Ogbonna dolazio.Pogba je napisao/la:Immobile, vrati se, sve ti je oprošteno.![]()
Da se ne lažemo, momak je bolji od svih koje imamo po posudbama, ima gol u krvi, naših je i dalje 50%, bit će zanimljivo na ljeto.
Nema razloga da Berrardi ili Gabbiadini pogotovo dobiju šansu prije njega, ali eto, ima nešto u tome što su djeca Atalante i sličnih bolji od djeteta ovog kluba.
Ne, dali smo samo polovicu i nekih 10-12M za Angela.
11 golova ove sezone, poravnat sa Tevezom, ispred su Rossi (14) i Berardi (12).
11 golova ove sezone, poravnat sa Tevezom, ispred su Rossi (14) i Berardi (12).
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Immobile je još naš 50%, Juventus je odkupio polovinu od Genoe i dao je Torinu, a svoju zadržao. Marotta odradio na svoj način
Immobile je pravi špic, bio bi on pravo dobar, momak redovno zabija velikim ekipama u Italiji, ove sezone 11/19 , je za respekt. Imao je par ispada Tevez i ona proslava gola, ali momak je očekivao i da dobije šansu prije, tako da mu je oprošteno
.
Immobile je pravi špic, bio bi on pravo dobar, momak redovno zabija velikim ekipama u Italiji, ove sezone 11/19 , je za respekt. Imao je par ispada Tevez i ona proslava gola, ali momak je očekivao i da dobije šansu prije, tako da mu je oprošteno
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ja ipak mislim da je Gabbiandini mnogo bolji igrac od Immobilea.Nekako opasniji je i jaci a i nas je pravo namucio dok Immobile okrece Boneru,jbga ipak je to samo Bonera, Berardi im je 4 dao.Pogba je napisao/la:Immobile, vrati se, sve ti je oprošteno.![]()
Da se ne lažemo, momak je bolji od svih koje imamo po posudbama, ima gol u krvi, naših je i dalje 50%, bit će zanimljivo na ljeto.
Nema razloga da Berrardi ili Gabbiadini pogotovo dobiju šansu prije njega, ali eto, ima nešto u tome što su djeca Atalante i sličnih bolji od djeteta ovog kluba.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Jbe te to sjecanje.SPQR je napisao/la:ako me sjecanje dobro sluzi vi ste dali drugu polovicu kad je Ogbonna dolazio.Pogba je napisao/la:Immobile, vrati se, sve ti je oprošteno.![]()
- IlCapitano
- Kontakt:
Dati drugu polovicu za Cuadrada i pozdraviti se sa smecarem.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Utrpat Ciru, Zazu i kakvog mladog igraca te sta para za pola Udineseovog dijela Cuadrada, zato ba Marotta i dovodi ovu djecu na sve strane.IlCapitano je napisao/la:Dati drugu polovicu za Cuadrada i pozdraviti se sa smecarem.
Cuadrado je prva opcija za ljeto, već se radi na tome sa Udineseom. 
Koliko ga god ne voljeli, Immobile je dobar igrač i može biti još bolji uz dobar rad. Što se tiče neke druge strane, imamo mi u ekipi i gori igrača po disciplini, pa su se smirili uz Mistera.
Cuadrado bi bio odličan posao, skoro je Agnelli rekao da od ovog ljetnog PR možemo očekivati i veća ulaganja, jer smo sad dostigli taj nivo, pa vidjet ćemo (vjerovatno će se probiti magična granica 20+M).
Cuadrado bi bio odličan posao, skoro je Agnelli rekao da od ovog ljetnog PR možemo očekivati i veća ulaganja, jer smo sad dostigli taj nivo, pa vidjet ćemo (vjerovatno će se probiti magična granica 20+M).
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Immobile je odlican igrac, ako ovako nastavi komotno bi se mogao naci na Prandellijevom spisku.
zasto ga ne volite?
zasto ga ne volite?
Malo se divljački ponaša kad igra protiv Juventusa. Onaj start na tevezu kad mu je mogo nogu slomit je zadnja bedastoća.
kad je zabio gol za genou protiv Juvea slavio ko lood, provocir'o navijače. Itd.
kad je zabio gol za genou protiv Juvea slavio ko lood, provocir'o navijače. Itd.
Ah zaboravio sam to da je proslavio gol kao da mu je zadnji u karijeri 
Juventus ima navijace?SPQR je napisao/la:kad je zabio gol za genou protiv Juvea slavio ko lood, provocir'o navijače. Itd.
L'esplosione di Immobile fa felice la Juve: Marotta oggi lo valuta non meno di 18-20 mln
Fonte: GdS (estratto dall'articolo a firma di Mirko Graziano)
Vrijeme je da i mi, tj.Marotta pocne cijenit nase mlade igrace, razni klocevi su preko 15 miliona a ova nasa djeca redovno zabijaju.
Fonte: GdS (estratto dall'articolo a firma di Mirko Graziano)
Vrijeme je da i mi, tj.Marotta pocne cijenit nase mlade igrace, razni klocevi su preko 15 miliona a ova nasa djeca redovno zabijaju.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
I meni Manolo djeluje kao bolji igrać od Ćire, ali hajd znaj... krenulo ga i jbg, možda je ovo prekretnica za njega. Mada, generalno ja nisam neko ko se mnogo uzda u te igrače i bolje da su po posudbama, nego kod nas gdje bi svaku petu utakmicu igrali.
Ja sam uvijek za gotove igrače, tj. dovođenje provjerenih pojačanja, a mi nismo klub gdje se oni mogu kaliti i dobiti šansu za igru, jer kod nas rezultat ne trpi i ne možemo se s tim zajebavati. Odradi dvije sezone u solidnom klubu, zabij 10-15 golova, pa vidjećemo...
Immobile, Gabbiadini, Berardi... lijepo je da su naši i da možemo računati na njih, ali to su sve još uvijek nedokazani igrači i moraju bar dvije sezone odigrati da valja da bi dobili pravu šansu u Juventusu, a šteta je da sjede na klupi.
Večeras, relano 3:0, ali eto, derbi je.... Mazzarri zna da ćemo napasti, a onda će na kontre nešto pokušati...Ipak, kad im vidiš sastav jasno je da će tricu primiti.
Ja sam uvijek za gotove igrače, tj. dovođenje provjerenih pojačanja, a mi nismo klub gdje se oni mogu kaliti i dobiti šansu za igru, jer kod nas rezultat ne trpi i ne možemo se s tim zajebavati. Odradi dvije sezone u solidnom klubu, zabij 10-15 golova, pa vidjećemo...
Immobile, Gabbiadini, Berardi... lijepo je da su naši i da možemo računati na njih, ali to su sve još uvijek nedokazani igrači i moraju bar dvije sezone odigrati da valja da bi dobili pravu šansu u Juventusu, a šteta je da sjede na klupi.
Večeras, relano 3:0, ali eto, derbi je.... Mazzarri zna da ćemo napasti, a onda će na kontre nešto pokušati...Ipak, kad im vidiš sastav jasno je da će tricu primiti.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji Derby d'Italia

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
10DelPiero je napisao/la:Davno sam ja njega prizeljkivao ovdje, momak ima odlican njuh za gol, odlicno kretanje al' jok nek smo mi Bendtnera i Anelku gurali prije koji zajedno nemaju 5 odigranih tekmi. I @Italia ga otpisao a ne vjerujem da je uopste jednu-dvije njegove tekme odgledao.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.