Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ma niko normalan ne moze mrziti Safeta nakon sto je postigao sve ovo i donio nam toliku srecu,ali imam osjecaj da polako gubi kompas,i da je pod uticajem "nekih" vise nego ikad,ne bi bilo lijepo bas da pogazi ovo sve steceno do sad.
Pape je u dobroj mjeri izgubio kontrolu nad svlacionicom na okupljanju pred Slovacku,mislim da sad polako gubi kontrolu nad svime onim sto cini reprezentaciju,mora vratiti one zdrave kriterije koji su ga krasili na pocetku vodjenja reprezentacije,jos jednom ponavljam ne treba nam blamaza na SP kad smo se vec plasirali,citav ce to svijet gledat ljudi moji.
Mislim da vuce pogresne poteze ali eto vrijeme ce pokazat...
Pape je u dobroj mjeri izgubio kontrolu nad svlacionicom na okupljanju pred Slovacku,mislim da sad polako gubi kontrolu nad svime onim sto cini reprezentaciju,mora vratiti one zdrave kriterije koji su ga krasili na pocetku vodjenja reprezentacije,jos jednom ponavljam ne treba nam blamaza na SP kad smo se vec plasirali,citav ce to svijet gledat ljudi moji.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Goalgetter
- Kontakt:
Potpis!ennis je napisao/la:Ma niko normalan ne moze mrziti Safeta nakon sto je postigao sve ovo i donio nam toliku srecu,ali imam osjecaj da polako gubi kompas,i da je pod uticajem "nekih" vise nego ikad,ne bi bilo lijepo bas da pogazi ovo sve steceno do sad.
Ovaj lik na indexu je pretjerao za medalju...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Romanista10
- Kontakt:
To jednostavno nije istina. Ne postoji reprezentacija na svijetu koja igra bez defanzivnog/zadnjeg veznog. Neki igraju sa jednim neki sa dvojicom zavisi od taktike ali bez ijednog NE POSTOJI. Igra sa Medunjaninom ( koji nije zadnji vezni ) moze proci protiv Latvije, Litve ili maksimalno Slovacke mada i to ne uvijek. To nece niti moze proci protiv jedne Argentine. Protiv Nigerije je vec 50%/50%. Posto Rahimic ima 38 godina, Zahirovic je totalno izvan forme. Postoji realna mogucnost da bi se jedan Salatic pa cak i Hadzic, Besic usetali u prvih 11 i napravili razliku, jer ponavljam Medunjanin NIJE zadnji vezni niti je to Sven Tino. Isto tako nije normalno da Susic nije dosada isprobao Salihovica ( imao je mnogo prilika ) i Kolasinca ( drugo poluvrjeme protiv ARG i buduce tekme ) na zadnjem veznom jer je bilo govora ( od mnogo ljudi ) da su njih dvojica vec igrali tu poziciju jako uspjesno.Virtu4l je napisao/la:
Mi trenutno nemamo potencijalnog reprezentativca koji će uletiti u prvih 11 i napraviti razliku, to je valjda svima jasno. Ovdje se diskutuje o igračima koji će popuniti broj, ali od toga se pravi drama kao da se u najmanju ruku radi o igračima koji su u TOP10 u Evropi.
Slazem se da nije toliko bitno za diskusiju ko ce biti Papetov 19,20 ili 21 igrac. Ali zadnji vezni je itekako bitno, jer nimamo NI JEDNOG. Protiv Slovacke se nam je jednom posrecilo od dvije utakmice. Protiv drugih ekipa teze. Grcka jeste beton defanzivno. Ali to je ekipa koja daje po jedan gol na utakmicu. Da je umjesto Grcke bila bilo koja ekipa iz prvog sesira Njemacka, Holandija, Spanija itd. sa mnogo vecim ofanzivnim potenicijalom od jedne Grcke. Vidio bi kako bi prosli u igri bez pravog zadnjeg veznog. Medunjanin je odlican u kreaciji ali je jedva solidan u defanzivi, uklizavanju, destrukciji i nista vise.
sta je istina,da na grbavici obitava novi Shearer koji poteze uci od Suareza samo je steta da tekstopisac nije docaro ucenje ovih poteza,vjerovatno preko SK 1,2,3 pretezno nedeljom,mozda da i akviziciju Chelsea koji je London gledao na travel channelu stavimo na golgringobih je napisao/la:Tolika je medijska blokada da se istina mora objaviti u drugoj drzavi...Bravo, bravo
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/susicu ... 25148.aspx...
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 01 feb 2014, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
ciza je napisao/la:sta je istina,da na grbavici obitava novi Shearer koji poteze uci od Suareza samo je steta da tekstopisac nije docaro ucenje ovih poteza,vjerovatno preko SK 1,2,3 pretezno nedeljomgringobih je napisao/la:Tolika je medijska blokada da se istina mora objaviti u drugoj drzavi...Bravo, bravo

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
daleko od potcjenjivanja al na glupu konstataciju moras glupo odgovrit,Momak je ptencijal to stoji ali budimo realni makar maloSabinho je napisao/la:ciza je napisao/la:sta je istina,da na grbavici obitava novi Shearer koji poteze uci od Suareza samo je steta da tekstopisac nije docaro ucenje ovih poteza,vjerovatno preko SK 1,2,3 pretezno nedeljomgringobih je napisao/la:Tolika je medijska blokada da se istina mora objaviti u drugoj drzavi...Bravo, bravo
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/susicu ... 25148.aspx...![]()
Kraljevski napisano, ali nemojmo podcjenjivati Aru malog.
Ti Index uzimas za ozbiljno?? Decko, decko .. Index i bilo kakve analize ..ennis je napisao/la:Index da prekrizis,drug jesi procitao analizu pa ljudi kao da su citali par ozbiljnijih forumasa sa ove i slicnih tema,svaka cast sve su mu u brk rekli.
To sto kod nas novinari nemaju muda da nesto slicno napisu bojeci linča ostatka medija je druga stvar.
O fudbalskim strucnjacima da ne govorim (sem Bake Sliskovica koji ga je na Face-u isprozivao na poluvremenu jedne utakmice za taktiku),zasto sute vise na ovo?nemaju muda ni onu bojeci se Safetovog prozivanja na pressicama,tuzno i jadno.Pape se malo umislio i totalno izgubio kompas,ali mislim da ovim trosi posljednje kredite,najmanje mu treba da se kulminacija medijskog nezadovoljstva desi pred prvenstvo,onda nam slijedi demoliranje u Brazilu.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dobar ce igrac biti Ara, ali rano je o tome... Momku treba 5 zrelih sansi da pogodi barem 1. A da zna igrati, zna. Ali ipak trenutno vjerovatno nije bolji npr. od Zeca, a ni od Tankovica koji je veliki potencijal (nema nase papire trenutno)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sochaux bolji od Nantesa, Sanjin Prcić ubilježio novi nastup u Le Championatu.
Neka nama igrača Hajduka, Rijeke i Premijer lige u reprezentaciji

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Ovo zadnje sto da ne, a neka nam i svakakvog otpada iz dijaspore koji nigdje nije dospio pa se prekalio u reprezentaciji.kokakolas je napisao/la:Sochaux bolji od Nantesa, Sanjin Prcić ubilježio novi nastup u Le Championatu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ma svejedno ko je napisao,ja sam i bez indexa isto razmisljao kao i dosta raje.Taj clanak je samo povod za ovu raspravu da se stvar malo razdrma,meni je krivo sto je to Index napisao a ne neko "nas".Nasi su to samo prenijeli naravno pozivajuci se na index,jer ne smiju staviti svoj potpis na nesto slicno od ostalih,cast izuzecima.samson je napisao/la:Ti Index uzimas za ozbiljno?? Decko, decko .. Index i bilo kakve analize ..ennis je napisao/la:Index da prekrizis,drug jesi procitao analizu pa ljudi kao da su citali par ozbiljnijih forumasa sa ove i slicnih tema,svaka cast sve su mu u brk rekli.
To sto kod nas novinari nemaju muda da nesto slicno napisu bojeci linča ostatka medija je druga stvar.
O fudbalskim strucnjacima da ne govorim (sem Bake Sliskovica koji ga je na Face-u isprozivao na poluvremenu jedne utakmice za taktiku),zasto sute vise na ovo?nemaju muda ni onu bojeci se Safetovog prozivanja na pressicama,tuzno i jadno.Pape se malo umislio i totalno izgubio kompas,ali mislim da ovim trosi posljednje kredite,najmanje mu treba da se kulminacija medijskog nezadovoljstva desi pred prvenstvo,onda nam slijedi demoliranje u Brazilu.. Dovoljno je reci da njihov rad zavisi od Severininog dobrog ili loseg dana. A, doticni sportski analiticar je jedna obicna bosanska ubleha koja nakon 3 napisana teksta zaboravi koji jezik mu je maternji ...
Znaci Index je tu najmanji problem i taj novinar,bitno je da se slazem sa idejom i ciljem texta,o samom sadrzaju i pomenutim igracima u njemu bi se dalo svasta reci,ima tu svega ali sustina je bitna.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Glupa izjava! Kao i mnoge druge tog kalibra. Da Prcic igra poziciju Kvrzica ili Avdije, vase tvrdnje bi pile vode. Ovako samo taslacite forum iz dana u dan ...kokakolas je napisao/la:Sochaux bolji od Nantesa, Sanjin Prcić ubilježio novi nastup u Le Championatu.
Majko mila, kako ce nas pape samo ukopati na SP-u! Pa ima hrpa igraca a on se jada kako ih nema evo samo od ovih sto nemaju papire a mogli bi ih dobiti do SP-a: Gudelj, Arslangic, Salatic, Hrgota, Vejinovic, Tankovic, itd, pa onda ovi momci sto imaju pravo nastupa za nas pa Pape ih ignorise: Besic, Prcic, Krunic, Scuk, Mahmutovic (povrjedjen je al ce se popraviti do SP-a) itd, a on poziva Vrsajevica i Zahirovica od koji se nezna koje veca krampa.
Grbavica je nedavno izbacila Sirera ko kaze da nece opet????ciza je napisao/la:sta je istina,da na grbavici obitava novi Shearer koji poteze uci od Suareza samo je steta da tekstopisac nije docaro ucenje ovih poteza,vjerovatno preko SK 1,2,3 pretezno nedeljom,mozda da i akviziciju Chelsea koji je London gledao na travel channelu stavimo na golgringobih je napisao/la:Tolika je medijska blokada da se istina mora objaviti u drugoj drzavi...Bravo, bravo

U ostalom koliko to mi imamo igraca Engleskih klubova...Dzeko, Beg i pametnjakovicu KO ??????

Mada je to nebitan dio clanka, bitan je onaj oko menadjerske agencije...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ovaj kvazi analiticar preporucuje Susicu jednog amatera umjesto drugog. Sto se taktike tice, nije li Susic jucer rekao da ce protiv Arg ici opreznije, a ovaj u danasnjem tekstu nastavlja ono o cemu se prica zadnjih par mjeseci. Dobro, skontali smo ...ennis je napisao/la:Ma svejedno ko je napisao,ja sam i bez indexa isto razmisljao kao i dosta raje.Taj clanak je samo povod za ovu raspravu da se stvar malo razdrma,meni je krivo sto je to Index napisao a ne neko "nas".Nasi su to samo prenijeli naravno pozivajuci se na index,jer ne smiju staviti svoj potpis na nesto slicno od ostalih,cast izuzecima.
Znaci Index je tu najmanji problem i taj novinar,bitno je da se slazem sa idejom i ciljem texta,o samom sadrzaju i pomenutim igracima u njemu bi se dalo svasta reci,ima tu svega ali sustina je bitna.
I, ne kontam ovo prizivanje nekakvih Hodzica ili Tankovica .. Da, predobar potencijal za buducnost, al koji su to argumenti za pozivanje istih u repku ili za prvenstvo?? Nit sekunde profi nogmeta nemaju, a pojedinci ih vec vide kao nositelje igre u slucaju da Dzeksona nema ... How yes no ... Na osnovu cega?
Ja samo onog Prcica vidim kao nekog ko bi vec sada mogao odigrati finu rolu. Da ga hoce Susic umjesto opanka Ibre staviti unutra. To bi bio potez ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 01 feb 2014, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolje bi bilo da on ove dosadasnje ostavi kuci na godisnjem, a povede tvoje nabrojane. Ima ih za ekipe ... Sto velesile ne mijenjaju svaku tekmu? Sigurno im je izbor sirok kao i nama ...vendeta87 je napisao/la:Majko mila, kako ce nas pape samo ukopati na SP-u! Pa ima hrpa igraca a on se jada kako ih nema evo samo od ovih sto nemaju papire a mogli bi ih dobiti do SP-a: Gudelj, Arslangic, Salatic, Hrgota, Vejinovic, Tankovic, itd, pa onda ovi momci sto imaju pravo nastupa za nas pa Pape ih ignorise: Besic, Prcic, Krunic, Scuk, Mahmutovic (povrjedjen je al ce se popraviti do SP-a) itd, a on poziva Vrsajevica i Zahirovica od koji se nezna koje veca krampa.
Nadam se ne toliko oprezno kao na izvalcenje...samson je napisao/la:Ovaj kvazi analiticar preporucuje Susicu jednog amatera umjesto drugog. Sto se taktike tice, nije li Susic jucer rekao da ce protiv Arg ici opreznije, a ovaj u danasnjem tekstu nastavlja ono o cemu se prica zadnjih par mjeseci. Dobro, skontali smo ...
I, ne kontam ovo prizivanje nekakvih Hodzica ili Tankovica .. Da, predobar potencijal za buducnost, al koji su to argumenti za pozivanje istih u repku ili za prvenstvo?? Nit sekunde profi nogmeta nemaju, a pojedinci ih vec vide kao nositelje igre u slucaju da Dzeksona nema ... How yes no ... Na osnovu cega?
Ja samo onog Prcica vidim kao nekog ko bi vec sada mogao odigrati finu rolu. Da ga hoce Susic umjesto opanka Ibre staviti unutra. To bi bio potez ...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Ni prvi ni zadnji koji me je provaljivao, isto kao što ni ti nisi ni prvi ni zadnji koji me juri po svakom podforumu zbog nabijenih kompleksa, a kad ti postavim jasna pitanja - odgovora nigdjebhsport je napisao/la:Provališe te virtuelni, dežurni Susicev odvjetnik, uz Hareta prvu zlatnu kantu foruma. Sto se tiče Armija, pocjepo je Papeta skoro ko Kozak, na komadiće.

Armin piše ono što je i ranije pisao, uglavnom mišljenja sa ovog podforuma. Odabrao je onu stranu koja će njegovim šefovima donijeti klikove i rasprave u komentarima članka. Pri tome zna da će naići na odobravanje onih koji nikako da shvate da nam je taj portal nanio toliko zla svojom huškačkom politikom.
ciza je napisao/la: sta je istina,da na grbavici obitava novi Shearer koji poteze uci od Suareza samo je steta da tekstopisac nije docaro ucenje ovih poteza,vjerovatno preko SK 1,2,3 pretezno nedeljom,mozda da i akviziciju Chelsea koji je London gledao na travel channelu stavimo na gol

vendeta87 je napisao/la:Stavi ga mami svojoj usta, pa ti nece smetati!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa koje to reko zivota ti, ja samo kazem da mu je to kukanje bezveze. Ljepo za pripreme pozove 33 igraca i onda smanji broj na 23 putnika na SP. Pa zar nije tacno da je Arslanagic polji od svi nasih stopera sem Spahe, pa dalje da su Salatic ili Gudelj bolji od Zahirovica ili Rahimica. Neznam kako samo vise mozete braniti sve Papetove gluposti!samson je napisao/la:Najbolje bi bilo da on ove dosadasnje ostavi kuci na godisnjem, a povede tvoje nabrojane. Ima ih za ekipe ... Sto velesile ne mijenjaju svaku tekmu? Sigurno im je izbor sirok kao i nama ...vendeta87 je napisao/la:Majko mila, kako ce nas pape samo ukopati na SP-u! Pa ima hrpa igraca a on se jada kako ih nema evo samo od ovih sto nemaju papire a mogli bi ih dobiti do SP-a: Gudelj, Arslangic, Salatic, Hrgota, Vejinovic, Tankovic, itd, pa onda ovi momci sto imaju pravo nastupa za nas pa Pape ih ignorise: Besic, Prcic, Krunic, Scuk, Mahmutovic (povrjedjen je al ce se popraviti do SP-a) itd, a on poziva Vrsajevica i Zahirovica od koji se nezna koje veca krampa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.