Safet Sušić - Pape

bagrcavi
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bagrcavi » 01 feb 2014, 22:16

samson je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Majko mila, kako ce nas pape samo ukopati na SP-u! Pa ima hrpa igraca a on se jada kako ih nema evo samo od ovih sto nemaju papire a mogli bi ih dobiti do SP-a: Gudelj, Arslangic, Salatic, Hrgota, Vejinovic, Tankovic, itd, pa onda ovi momci sto imaju pravo nastupa za nas pa Pape ih ignorise: Besic, Prcic, Krunic, Scuk, Mahmutovic (povrjedjen je al ce se popraviti do SP-a) itd, a on poziva Vrsajevica i Zahirovica od koji se nezna koje veca krampa.
Najbolje bi bilo da on ove dosadasnje ostavi kuci na godisnjem, a povede tvoje nabrojane. Ima ih za ekipe ... Sto velesile ne mijenjaju svaku tekmu? Sigurno im je izbor sirok kao i nama ...
Mijenjaju i oni ove manje kvalitetne igrače. Kod nas niko ne traži da umjesto Džeke, Pjanića, Begovića, i još par "nezamjenjivih" poziva nove igrače. Ali umjesto Rahimića, Šunjića, Vršajevića, Ibričića može komotno pozvati nove igrače i ako nisu kvalitetniji, lošiji sigurno nisu.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2014, 22:19

Pape ce zavrsiti kao Ilija Petkovic, jos nesto sto se podudara jeste da su i oni bili u grupi sa Argentinom i znamo kako su prosli a znamo i kakva je bila atmosfera u timu zbog Dusana. ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 01 feb 2014, 22:20

Rekao je da ce igrati sa jednim defanzivnijim veznim ali koji ne igra samo odbranu tj.ne ispucava samo lopte u aut ili na protivnicku polovinu,drugim rijecima pravi veznjak koji zna igrati,jos konkretnije slicno kao protiv Slovaka samo umjesto Medunjanina taj novi.
Bojim se da ce nama protiv Argentine trebati upravo taj kojeg on ne zeli,klasicni trkac,razbijac i cistac,nije potrebno da on kreira ista u napadu.
Prava opreznija igra protiv protivnika kakav je Argentina bi bila sa dva klasicna zadnja vezna,dva brza krila i jednim napadacem.
Na kraju,ne znam zasto uopste otkriva sad kako ce igrati protiv Argentine,nijedan pravi trener taktiku ne otkriva do samog pocetka utakmice,taj fenomen ga je pratio i kroz kvalifikacije.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 01 feb 2014, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 01 feb 2014, 22:21

samson je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Majko mila, kako ce nas pape samo ukopati na SP-u! Pa ima hrpa igraca a on se jada kako ih nema evo samo od ovih sto nemaju papire a mogli bi ih dobiti do SP-a: Gudelj, Arslangic, Salatic, Hrgota, Vejinovic, Tankovic, itd, pa onda ovi momci sto imaju pravo nastupa za nas pa Pape ih ignorise: Besic, Prcic, Krunic, Scuk, Mahmutovic (povrjedjen je al ce se popraviti do SP-a) itd, a on poziva Vrsajevica i Zahirovica od koji se nezna koje veca krampa.
Najbolje bi bilo da on ove dosadasnje ostavi kuci na godisnjem, a povede tvoje nabrojane. Ima ih za ekipe ... Sto velesile ne mijenjaju svaku tekmu? Sigurno im je izbor sirok kao i nama ...
Alo MI NEMAMO NI JEDNOG ZADNJEG VEZNOG.
1) Rahimic ima 38 godina, operisan cir na zelucu i nije igrao 3 godine ligasku utakmicu
2) Zahirovic nije odigrao vise od 5 utakmice ove sezone i totalno je izvan forme
3) Medunjanin je los u destrukciji i defanzivnim zadacama jer covjek nigdje nije igrao zadnjeg veznog, osim povremeno u repki
4) Sven Tino nije zadnje vezni

Nama krvavo treba bar jedan pravi destruktivac, razbijac. Pravi zadnji vezni koji je to igrao i igra. Kao npr. kapiten Grasshoppersa Salatic. Sta je tu tesko za razumjeti. Ne postoji repka na svijetu bez pravog def. veznog. Sigurno ne u TOP 30-40 timova.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 01 feb 2014, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 01 feb 2014, 22:23

Sad ova ekipa kompromitovanjem Indexa pokusava odbranit svoju tezu kako je Pape u pravu i kako poziva samo one koji zasluzuju,kazem **** mi se za Index stvar je u tome da to Papetovo insistiranje postaje problem za Reprezentaciju u buducnostu,frajer je usao pod uticaj mnogih ljudi i to nevalja.
Ne moze me niko ubijediti da najmanje 2-3 igraca sa unazad 2-3 spiska zasluzuju poziv u repci i zasluzuju da igraju a da nemamo drugih boljih za pozvati i provjeriti.Zasto nije na nekom okupljanju pa i prijateljskoj provjerio Prcica,Besica vratio,Hodzica,Arslanagica,Grahovca i jos neke,znaci iskljucivo mladje igrace.Treba razmisljati i o buducnosti.
Pape ima punu moju podrsku ali ja mu ovo zamjeram veoma.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2014, 22:24

Sabinho je napisao/la:Virtu prijatelju ja bih se slozio sa svime sto je napisano. Jednostavno, ovo sto Safet radi nije ok, a nasi mediji ocito imaju neki strah ilisu dobro potapsani po dzepu cim sute.
Složit ćeš se naravno, jer je on pokupio mišljenja sa ovog podforuma. Radio je to i ranije, nije ono što je napisao iz njegove glave. Naši mediji ne šute, ako se ne slažu sa vašim mišljenjem, ne mora značiti da šute, razumiješ? Ne moćeš sve novinare potapšati po džepu, ali ljudi razumiju situaciju i cijene ono što je do sada urađeno. Pri tome imaju puno više informacija od forumskih dušebrižnika, tako da im je lakše sastaviti kompletnu sliku.

Ja sam sa druge strane siguran da su neki drugi ljudi potapšani po džepu da bi unosili nemir, imamo dosta primjera na drugim forumima, a čak i na ovom u nekim drugim kategorijama (npr. košarka) ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 01 feb 2014, 22:25

drummer je napisao/la:Rekao je da ce igrati sa jednim defanzivnijim veznim ali koji ne igra samo odbranu tj.ne ispucava samo lopte u aut ili na protivnicku polovinu,drugim rijecima pravi veznjak koji zna igrati,jos konkretnije slicno kao protiv Slovaka samo umjesto Medunjanina taj novi.
Bojim se da ce nama protiv Argentine trebati upravo taj kojeg on ne zeli,klasicni trkac,razbijac i cistac,nije potrebno da on kreira ista u napadu.
Prava opreznija igra protiv protivnika kakav je Argentina bi bila sa dva klasicna zadnja vezna,dva brza krila i jednim napadacem.
Na kraju,ne znam zasto uopste otkriva sad kako ce igrati protiv Argentine,nijedan pravi trener taktiku ne otkriva do samog pocetka utakmice,taj fenomen ga je pratio i kroz kvalifikacije.
Tako je. Ne postoji trener na svijetu koji otkriva taktiku prije utakmica. Mislim postoje oni koji manipulisu i slazu da zavaraju protivnika. Ali da kaze taktiku unaprijed i tu poslije upotjebi. A to je Pape uradio vec vise puta. E to je vec unikat. Protiv ARG nam trebaju 2 zadnja vezna ( + 2 krila i Pjanic - 4/5/1 ). A mi nemamo ni jednog pravog.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 feb 2014, 22:26

gringobih je napisao/la:
samson je napisao/la:Ovaj kvazi analiticar preporucuje Susicu jednog amatera umjesto drugog. Sto se taktike tice, nije li Susic jucer rekao da ce protiv Arg ici opreznije, a ovaj u danasnjem tekstu nastavlja ono o cemu se prica zadnjih par mjeseci. Dobro, skontali smo ...

I, ne kontam ovo prizivanje nekakvih Hodzica ili Tankovica .. Da, predobar potencijal za buducnost, al koji su to argumenti za pozivanje istih u repku ili za prvenstvo?? Nit sekunde profi nogmeta nemaju, a pojedinci ih vec vide kao nositelje igre u slucaju da Dzeksona nema ... How yes no ... Na osnovu cega?

Ja samo onog Prcica vidim kao nekog ko bi vec sada mogao odigrati finu rolu. Da ga hoce Susic umjesto opanka Ibre staviti unutra. To bi bio potez ...
Nadam se ne toliko oprezno kao na izvalcenje...
Sto se mene tice, moze i 3-4-3 igrati. Neka protiv Arg ispusimo jos jednu petardu ako cemo isprasiti Irance i Nigerijce. Sto da ne ... Meni ja vazan drugi krug. Na koji nacin ce se do toga doci, ne opterecujem se kao pojedini ... To je, Gringo, tvoj problem ..

Previse se trlja ta utakmica sa Arg. I da odigramo takticki kao nikada do sada, cinjenica je da pobijediti ili bod uzeti mozemo veoma tesko u slucaju da nas Gaucosi ozbiljno shvate. Ova tekma nas samo moze dobrano istrositi, i za posljedicu imati slab rezultat protiv direktnih konkurenata .. A, ako decki budu ozbiljni, profesionalno se ponasali tokom priprema, ocekujem severene pobjede protiv Nigerije i Irana ..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 01 feb 2014, 22:27

Doduse kad se sve sabere i oduzme Pape je uradio lavovski posao ali taj posao se moze jos unaprijediti.

Po meni Prcic je prvi igrac koji bi trebo dobiti status reprezentativca.Momak odskace od svih iz mlade repke,ustalio se u svojoj ekipi i igra u jakoj Francuskoj ligi.Yebe ga malo sto na njegovoj poziciji imalo igrace koji "moraju" igrati.Ali recimo ne bi ga bilo lose probati na zadnjem veznom.

Sto se tice Arslanagica ovih dana se pise da ce doci u Austriju protiv Egipta.Stoper,iako njih imamo najvise u ekipi sigurno da moze izbaciti jednog Sunjica koji nije nicim zasluzio da bude pozvan.Ne sumnjam da ce se to zavrsiti kao i sa Kolasincem.

Hadzica su prije godinu dana svi prizivali i sad kad ga je najavio Pape u repci odjednom ne valja.Igra na poziciji koja nam najvise skripi i ne vidim neki pretjerani problem da se momak testira u prijateljskoj utakmici.Necemo znati kakav je ako ga ne probamo,ako ne bude imao materijala lahk ose zahvaliti.

Tino Susic..Licno meni nit smrdi nit mirise al ima taj neki "mahalski cok" ala Medunjanin i treba probati momka,sto da ne,vidjeti sta zna.Kad se vidi ko je sve prosa kroz repku Tino je Pele..A i sam selektor je najavio da ce biti osporovan zbog toga ali je jasno stavio do znanja da mu novinari nece sastavlajti ekipu kao sto je bila praksa u proslosti

I da,meni je ovaj Gudelj nepoznanica,nisam ga nikad gledao ali vidim da je standardan u Alkmaru.Ako ima nase papire treba momka zvati jer je zadnji vezni.

Saletic,,Sigurno igrac bez karaktera koji bi sjedio na dvije stolice,sad da li ga treba zvati ili ne nisam pametan.Recimo priej bi zvao ove ostale nego njega,ali mozda je on i najbolji igrac od svih,sto dokazuju njegova priznanja.

I da za kraj,nit sam Papeljubac niti kontra Papeta.Ja sam uvijek bio samo za repku,ali recimo isto tako imam neke principe i cijenim neke ljude koji zaduze repku i citavu naciju,a to je sigurno Safet Susic Pape.
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2014, 22:33

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Virtu prijatelju ja bih se slozio sa svime sto je napisano. Jednostavno, ovo sto Safet radi nije ok, a nasi mediji ocito imaju neki strah ilisu dobro potapsani po dzepu cim sute.
Složit ćeš se naravno, jer je on pokupio mišljenja sa ovog podforuma. Radio je to i ranije, nije ono što je napisao iz njegove glave. Naši mediji ne šute, ako se ne slažu sa vašim mišljenjem, ne mora značiti da šute, razumiješ? Ne moćeš sve novinare potapšati po džepu, ali ljudi razumiju situaciju i cijene ono što je do sada urađeno. Pri tome imaju puno više informacija od forumskih dušebrižnika, tako da im je lakše sastaviti kompletnu sliku.

Ja sam sa druge strane siguran da su neki drugi ljudi potapšani po džepu da bi unosili nemir, imamo dosta primjera na drugim forumima, a čak i na ovom u nekim drugim kategorijama (npr. košarka) ;)
Imas li ti osjecaj da nesto nije ok?? Siguran sam da bar 50% novinara zna da ovo sto se desava mirise na neke "mutne igre"! Medjutim, ko god da nesto napise odmah ce ga neko od ovih dezurnih napasti sa argumetima tipa "prvi put na velikom takmicenju" itd. Jeste do sada uradjeno dosta toga, ali prema ljudskoj prirodi tezimo li ka necem vecem i boljem ( a da bi bili veci i bolji potrebna je transparentnost i uz nju kvalitet ;) ) Ne znam koja to slika moze nekoga da uvjeri da je amidzino zlato dobilo poziv na osnovu svojih igara! Zasto onda neki igraci koji igraju u solidnim klubovima vece uloge nego Tino u Hajduku nisu dobili i sad ne dobijaju poziv? O Hadzicu necu ni da pricam, kad se sjetim Safetovih rijeci "igrac koji igra dugo u solidnom klubu i ne ostvari transfer u bolji nije dostojan poziva". Sve je ovdje jasno, kola su krenula nizbrdo, Papetu zelim da zavrsi kao Ilija Petkovic, ali da nekako ne bude onako okrutan rezultat kao sto je Ilija imao.

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 01 feb 2014, 22:35

Pape se poslije Grcke napusio neke dobre travuljine, koja i dan danas djeluje. Sve se vidi iz njegovih poteza u zadnjih 10-11 mjeseci, kojih je 95% van svake pameti.

Daj Boze da ga popusti dejstvo sto prije, u protivnom svasta ce se izdesavat...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 feb 2014, 22:41

Virtu4l je napisao/la: Naši mediji ne šute, ako se ne slažu sa vašim mišljenjem, ne mora značiti da šute, razumiješ? Ne moćeš sve novinare potapšati po džepu, ali ljudi razumiju situaciju i cijene ono što je do sada urađeno. Pri tome imaju puno više informacija od forumskih dušebrižnika, tako da im je lakše sastaviti kompletnu sliku.

Ne cijene nego se boje pa ništa ne pišu, jer ih odma proglase miševima i tako ljudi ništa ne pišu i na ovom forumu ti pišu većinom novinari i nešto ne vidim da imaju baš lijepo mišljenje o selektorima i savezima ;)

A konkretno ne mislim da se dešavaju neke mutne radnje, ali samo ćorav i ko nije realan neće priznati da je Pape od utakmice sa Amerima izgubio dobitnu kombinaciju i da od tad nismo ista ekipa šta je u pitanju boga pitaj, ali igra nam je za **** od tad i to ko imalo se razumije u fudbal vidi
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 01 feb 2014, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2014, 22:43

Sabinho je napisao/la:Papetu zelim da zavrsi kao Ilija Petkovic, ali da nekako ne bude onako okrutan rezultat kao sto je Ilija imao.
Sve ovo što se dešava neće uticati na rezultat, jer niko od nabrojanih nema ni najmanju šansu da uleti u prvih 11. Moj konačni sud će se desiti kad vidim spisak putnika za Brazil, a do tada nemam namjeru da se previše opterećujem i režem vene. Do tada ima još dosta vremena, pa ćemo da vidimo.

Ako taj Tino bude u Brazilu, a Bešić i Prcić ne budu, onda imamo problem i u pravu ste. Do tada, sve se zasniva na ŠBBKBB.
Voli te tvoje Sarajevo.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 feb 2014, 22:46

vendeta87 je napisao/la:Pa koje to reko zivota ti, ja samo kazem da mu je to kukanje bezveze. Ljepo za pripreme pozove 33 igraca i onda smanji broj na 23 putnika na SP. Pa zar nije tacno da je Arslanagic polji od svi nasih stopera sem Spahe, pa dalje da su Salatic ili Gudelj bolji od Zahirovica ili Rahimica. Neznam kako samo vise mozete braniti sve Papetove gluposti!
Pa, kako ti znas ko ce i koliko njih biti pozvano na prvu prozivku, kao i određen broj treninga? Znas li nes vise mozda?

Sto se tice tvojih nabrojanih, Salatica ne zelim gledati u ovom dresu pa da je Gattuso. Covjek se je slikao u dresu Srbije, pojavio se kao kandidat nakon plasmana. Kao iz pastete iskocio i Brazila ne zasluzuje nikako. Za iduce kvale, ako bas nema bolje opcije, eto, neka dođe ...

Za Gudelja si cuo prije heftu kao i ja. I mnogi drugi koji ga sada vide kao aman jarabi ... Eno, i Lazic ode u Olympiakos. Da i njega odmah, umjesto ne znam koga ...

Arslanagic neka sredi papire, a nakon toga neka se javi. Uostalom, i nije bas nesto standardan. Danas nije igrao (mada ne znam sta je razlog). Samo Prcic mozda moze odigrati nesto i njega bih volio vidjeti..

Kako samo mozete navoditi Hrgotu kao grijeh Susica? Covjeku BiH na trecem mjestu i tu se vise nema sta vise reci. Za sada ... Ovi Dilaveri, Cocalici, vragolasti Besici, amater Tankovic, ... Jucer neko spomenu da bi Huse od Dinama danas bio standardan i rasturao ... :lol: . Ja tu vidim hrpu banana. Sta ce biti poslije Brazila ... Bice, bice ..

Na kraju Rahimic. A, on je tata. Na njega se ne racuna da ce biti u prvih 11. Za onih 30-40 min drugog poluvremena, dva Salatica mu ne mogu vodu nositi. Toliko ..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 feb 2014, 22:46

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Papetu zelim da zavrsi kao Ilija Petkovic, ali da nekako ne bude onako okrutan rezultat kao sto je Ilija imao.
Sve ovo što se dešava neće uticati na rezultat, jer niko od nabrojanih nema ni najmanju šansu da uleti u prvih 11. Moj konačni sud će se desiti kad vidim spisak putnika za Brazil, a do tada nemam namjeru da se previše opterećujem i režem vene. Do tada ima još dosta vremena, pa ćemo da vidimo.

Ako taj Tino bude u Brazilu, a Bešić i Prcić ne budu, onda imamo problem i u pravu ste. Do tada, sve se zasniva na ŠBBKBB.
Pa ja govorim o tome da se preventivno djeluje da se to ne bi dogodilo ;) Da javnost da do znanja Susicu da valjda trebaju da postoje neki kriteriji. A ako si pratio situaciju sa Petkovicem, Dusan se na kraju vratio iz kampa reprezentacije nakon nekoliko dana, jer je i on shvatio da je to previse. Realno, i standardni reprezentativci bi sa cudom gledali kako je Tino tu a prvotimci i BITNI kotaci Standarda, Alkmaara, nisu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 01 feb 2014, 22:50

samson je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Pa koje to reko zivota ti, ja samo kazem da mu je to kukanje bezveze. Ljepo za pripreme pozove 33 igraca i onda smanji broj na 23 putnika na SP. Pa zar nije tacno da je Arslanagic polji od svi nasih stopera sem Spahe, pa dalje da su Salatic ili Gudelj bolji od Zahirovica ili Rahimica. Neznam kako samo vise mozete braniti sve Papetove gluposti!
Pa, kako ti znas ko ce i koliko njih biti pozvano na prvu prozivku, kao i određen broj treninga? Znas li nes vise mozda?

Sto se tice tvojih nabrojanih, Salatica ne zelim gledati u ovom dresu pa da je Gattuso. Covjek se je slikao u dresu Srbije, pojavio se kao kandidat nakon plasmana. Kao iz pastete iskocio i Brazila ne zasluzuje nikako. Za iduce kvale, ako bas nema bolje opcije, eto, neka dođe ...

Za Gudelja si cuo prije heftu kao i ja. I mnogi drugi koji ga sada vide kao aman jarabi ... Eno, i Lazic ode u Olympiakos. Da i njega odmah, umjesto ne znam koga ...

Arslanagic neka sredi papire, a nakon toga neka se javi. Uostalom, i nije bas nesto standardan. Danas nije igrao (mada ne znam sta je razlog). Samo Prcic mozda moze odigrati nesto i njega bih volio vidjeti..

Kako samo mozete navoditi Hrgotu kao grijeh Susica? Covjeku BiH na trecem mjestu i tu se vise nema sta vise reci. Za sada ... Ovi Dilaveri, Cocalici, vragolasti Besici, amater Tankovic, ... Jucer neko spomenu da bi Huse od Dinama danas bio standardan i rasturao ... :lol: . Ja tu vidim hrpu banana. Sta ce biti poslije Brazila ... Bice, bice ..

Na kraju Rahimic. A, on je tata. Na njega se ne racuna da ce biti u prvih 11. Za onih 30-40 min drugog poluvremena, dva Salatica mu ne mogu vodu nositi. Toliko ..
slika
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 feb 2014, 22:51

legenda reala je napisao/la:A konkretno ne mislim da se dešavaju neke mutne radnje, ali samo ćorav i ko nije realan neće priznati da je Pape od utakmice sa Amerima izgubio dobitnu kombinaciju i da od tad nismo ista ekipa šta je u pitanju boga pitaj, ali igra nam je za **** od tad i to ko imalo se razumije u fudbal vidi
Nismo mi neka sila da bi mogli u kontinuitetu igrati vrhunski fudbal. Svaka jača reprezentacija nas može zatvoriti, upravo zbog nedostatka kvaliteta. Druga stvar je to što smo mi u našim glavama prvaci svemira.

Što se medija tiče, koliko se sjećam, ovaj portal je nedavno izrazio svoje nezadovoljstvo vezano za rad Vlade Jagodića.
Voli te tvoje Sarajevo.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 01 feb 2014, 22:53

Romanista10 je napisao/la: Alo MI NEMAMO NI JEDNOG ZADNJEG VEZNOG.
1) Rahimic ima 38 godina, operisan cir na zelucu i nije igrao 3 godine ligasku utakmicu
2) Zahirovic nije odigrao vise od 5 utakmice ove sezone i totalno je izvan forme
3) Medunjanin je los u destrukciji i defanzivnim zadacama jer covjek nigdje nije igrao zadnjeg veznog, osim povremeno u repki
4) Sven Tino nije zadnje vezni

Nama krvavo treba bar jedan pravi destruktivac, razbijac. Pravi zadnji vezni koji je to igrao i igra. Kao npr. kapiten Grasshoppersa Salatic. Sta je tu tesko za razumjeti. Ne postoji repka na svijetu bez pravog def. veznog. Sigurno ne u TOP 30-40 timova.
I tebi cu ...

Rahimic je tu za onih pola sata igre ...
Za Zahirovica se slazem da ne zasluzuje poziva. Sta ce biti pred prvu prozivku, ne znam. Vidjecemo koliko ce standardan biti ..
Salatic ga moze duvati ..
Nije ni meni po volji da su Medo, Pjanic i Miske zajedno, al to do sada nije bio uzrok slabog rezulatata, tako da nemam namjeru cijele dane laprdati oko toga. Ukratko ..
Sven Tinci i nije pozvan da vrsi destruktivne poslove. Tu je on da uskoro posalje Ibru vanka. Mada bih i ja volio Prcica, al ponavljam ti, nemam namjeru dane i dane moriti narod time ...
Zadnja izmjena: samson, dana/u 01 feb 2014, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 01 feb 2014, 22:55

Virtu4l je napisao/la:

E tu te cekam ;)
Neozbiljno je druze razmisljati na taj nacin da ce 12 igraca ici onako na SP da popune broj i da svakako nece igrati.Primjetio sam takvo razmisljanje i kod selektora.Jel Begovic nedavno slomio prst i pauzirao mjesec i po dana?I sta mislis da mu se to desilo nekad u Maju na propremama reprezentacije kao sto se moze desiti i to i svasta nesto drugo?Pa ko su nam rezerve mogli bi komotno otkazati put u Brazil u tom slucaju :lol:
Jesi vidio sta se desilo Falcau,nema Brazila.Sta mislis ne daj boze desi se nesto Dzeki,Pjanicu?Pa imamo najbolji primjer Mujdze,raspad sistema zbog toga sto nemamo adekvatnu zamjenu za njega,morali smo bar iz tog slucaja nauciti nesto.
Te stvari se moraju uzimati u obzir prilikom sastavljanja spiska,svako ko bude isao mora biti spreman da zaigra i to moraju biti igraci na koje se stvarno moze racunati,niko ne smije ici onako reda radi jer se lako moze desiti da bude morao igrati.Crvene kartone i povrede na samom prvenstvu necu ni spominjati.
Manite se nadanja da ce svi biti zdravi,MORA se povesti alternativa za svaku poziciju i za svakog igraca.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 feb 2014, 22:56

Gudelj i Arslanagic zasluzuju poziv u reprezentaciju,mislim da se citava sportska javnost slaze u tome. e sad selektor Susic ima podrsku te iste javnosto,zato ce biti zanimljivo kako on razmislja kada su ovi igraci u pitanju.. jasno je da Arslanagic zasluzuje poziv u reprezentaciju ,jer je kvalitetom mnogo ispred Vranjesa i Sunjica,dok je Gudelj pa i Salatic kvalitetom mnogo ispred Zahirovica kao i Rahimica koji je vec odavno postao amater! pozvao bih ja i T.Susica i Hadzica,ali mislim da Gudelj i Salatic u ovom trenutku mogu biti od puno vece koristi u odnosu na prethodnu dvojicu! vjerujem da je i selektoru u interesu da na SP odemo sa sto jacim timom,i da nakon Brazila mozemo ocekivati nastavak uspjesne serije i u kvalifikacijama za EURO u Francuskoj! do sada je selektor slusao(istina nekad preko volje) misljenej navijaca,i njihove zelje,kao i misljenje sportske javnosti,vidjet cemo sta ce sada uraditi i da li ce nekakvim traljavim potezima dovesti svoj ugled u pitanje!?

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.