Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Cartman
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Cartman » 24 jan 2010, 19:03

sahbaz2509 je napisao/la:Ok jest kriv za primljeni gol jer nije cuvao svog igraca al zar to isto tako se danas dzeki nije desilo kad su primili prvi gol.Hocu reci svi nasi bosanski napadaci su losi kao odbrambeni igraci, jer neprate svoje protivnicke igrace.Drugo Vedo je imao samo jednu sansu al se svojom bobrenoscu izborio za jos dvije.Takodje mali Vuckovic da nije sebican kao grafite u wolfsburgu od one dvije sanse bar je vedi mogao jednom pruiziti loptu i vedo bi prazan gol zabio da je zelio najbolje za svoj tim.Al izgleda vuckovicu je samo bitno da on zabije iako je oba puta imao vedu samog pored sebe u jos boljoj poziciji.Znaci ako kazes da je vedin zadatk da zabija golove sto mu kacis to sto jeste kriv za primljeni gol.Vidim dzeki njeogvu krivicu za primljeni gol jos niko nije ni spomenuo da njegovojk temi al dbobro boze moj.Ja sam siguran ako hoffe nastavi ovako igerati da ce vedo zabiti.
kako mozes reci za igraca koji se onoliko bori i trci da je los a pri tome je stigao i sanse da drugim stvori?
Nije Dzeko kriv za onaj prvi gol, nego Gentner. Njemu je onaj pobjegao. Isto tako je i Josue katastrofalno reagovao.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 24 jan 2010, 19:10

Vedaaaaaaaaaaad Ibiseeevicc :D
P.S Cartman ,Dzeko je kriv za prvi gol!

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 24 jan 2010, 19:11

bavarian_bk je napisao/la:Vedaaaaaaaaaaad Ibiseeevicc :D

OFSIDEEEEEEEEE
R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 19:13

pa šta je s ovim našim reprezentativcima, totalno van forme, vedu neće pa neće, trudi se, otvara prostor, al uvijek il je prespor il u ofsajdu, seje nema na mapi, a miske čak i najlošiji, džeko solidan al i on lošiji nego prije, kao da im je neko bacio neke čini :o
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

jalehordas
Kontakt:

Post Postao/la jalehordas » 24 jan 2010, 19:18

tony-mortale je napisao/la:pa šta je s ovim našim reprezentativcima, totalno van forme, vedu neće pa neće, trudi se, otvara prostor, al uvijek il je prespor il u ofsajdu, seje nema na mapi, a miske čak i najlošiji, džeko solidan al i on lošiji nego prije, kao da im je neko bacio neke čini :o
ma nije to nego su se oni nalozili da su sad najbolji
treba pape pogledati Spahica Pjanica pa i Muslimovica u kakvoj formi igraju
Za SPahu je reko da odavno nije vido boljeg stopera Pjanic trenutno bolji od Misketa kao i Muslimovic od Ibisevica
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 24 jan 2010, 19:19

tony-mortale je napisao/la:pa šta je s ovim našim reprezentativcima, totalno van forme, vedu neće pa neće, trudi se, otvara prostor, al uvijek il je prespor il u ofsajdu, seje nema na mapi, a miske čak i najlošiji, džeko solidan al i on lošiji nego prije, kao da im je neko bacio neke čini :o
Nije im Tony niko bacio cini vec se ne zna cija ekipa igra losije...mislim da ipak Hoffenhaim posjeca vise na drugoligasku ekipu...ja da igram sa ovim Vukcevicem i ovom dvojcom sakatara mladih (Zucullini i Terazzino) zadavio bi svu trojcu...pogotovo Vukcevica!!! :roll: Pa momak je sebican da je to uzasno!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 24 jan 2010, 19:19

Husso97 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Vedaaaaaaaaaaad Ibiseeevicc :D

OFSIDEEEEEEEEE
Jbgg alii opeet dobro da je ista uradioo! :mrgreen:

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 24 jan 2010, 19:20

jednostavno , vise nemaju prostora za napredak u ovim ekipama.........2 igraca mogu iznijet jednu sezonu......al za nesto vise, moras imati i saigrace koji ce te podrzati....

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 24 jan 2010, 19:20

Bez namjere da se ikome ista kaze,Ibisevic od svih njih ubjedljivo najlosiji.A to da je Misimovic najlosiji,pogledaj prvo sta pises,poredeci sa Ibisevicem?
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 19:25

ma gledam više misketa i on nije ni sjenka igrača od prije samo par mjeseci, dosta lopti gubi, nema asistencija, centaršutevei mu 5 metara il prejaki il preslabi, a ipak je on igrač oko kojeg se vrti igra BiH, zbog toga njega gledam drugačijim kriterijem, jer ako neide vedu ima tu džeko, zlatan, pa i mali zec, al za misketa nema zamjene, još je premlad pjanić. Nisam mislio ništa ružno, samo kažem da se primjeti da su svi u padu forme, to je očito

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 jan 2010, 19:35

jalehordas je napisao/la:
Za SPahu je reko da odavno nije vido boljeg stopera Pjanic trenutno bolji od Misketa kao i Muslimovic od Ibisevica
Muslimovic u formi. Muslimovic je vise povrijedjen nego sto igra.
Pa ne igra vec preko mjesec dana.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 19:38

soko je napisao/la:
evo sad gledo na nrtu, nije ni bio u sastavu nikako, garant još ozljeđen :evil:

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 24 jan 2010, 19:38

nadam se da ce napokon i Stilic dobiti sansu, .......bar da pokaze sta zna ......kod Cire momak nikako nije imao prostora..............mislim da je tip igraca koje Susic voli........i da ce veoma brzo biti u konkurenciji Misketu i Miretu...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 24 jan 2010, 19:40

a za napadace se ne treba brinuti............ima ih na sve strane..........samo je Dzeko nezamjenjiv.........mada je ovo prica za teme o reprezentaciji....

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 24 jan 2010, 19:41

PIRKE33 je napisao/la:nadam se da ce napokon i Stilic dobiti sansu, .......bar da pokaze sta zna ......kod Cire momak nikako nije imao prostora..............mislim da je tip igraca koje Susic voli........i da ce veoma brzo biti u konkurenciji Misketu i Miretu...
ma i stilic je taraba u zadnje vrijeme previse napumpan od strane medija
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 24 jan 2010, 19:42

Kroos imao dvije asistencije, te 1 goal. Izgubiti kod kuće sa tri razlike je ogromna sramota, ma da su igrali sa bilo kojim klubom u svijetu. Hoffenheim neprepoznatljiv nakon odličnih izdanja prošle godine. Salihović djeluje smotano na svojoj poziciji, a Vedo nikako da se vrati u staru formu. Ipak se dokazalo da je on samo prosjećan igrač koji nekada bljesne. Edin je za klasu bolji od njega.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 24 jan 2010, 19:49

tax je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:nadam se da ce napokon i Stilic dobiti sansu, .......bar da pokaze sta zna ......kod Cire momak nikako nije imao prostora..............mislim da je tip igraca koje Susic voli........i da ce veoma brzo biti u konkurenciji Misketu i Miretu...
ma i stilic je taraba u zadnje vrijeme previse napumpan od strane medija
nadam se da ce im reprezentacija pruziti ono sto im fali u klubovima...........pa ce igrat kako znaju.....

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 24 jan 2010, 20:00

Drug, nisam "homo" da nekome ližem jaja s oproštenjem. Kako se to izražavaš jadan ne bio. Šta sam to ja ????

Vidiš li ti kada sam ja registrovan na forumu. Edin je postigao više golove te u Bundesligi, te je igrao nešto što se zove Liga prvaka. nemoj ti pisati gluposti.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 24 jan 2010, 20:20

soko je napisao/la:
Negdje sam cito da je Muslimovic operiso meniskus i to juce znaci nece igrati jos 1-2 mjeseca

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 jan 2010, 20:50

ako ništa ibišević je mogao makar zabiti iz one sjajne prilike kad ga je uposlio eduardo u prvom poluvremenu :(

sejo je isto odigrao kao i ibišević tj. vidi se želja za pobjedom ali igrači bayera su bili raspoloženi

na kraju su se obojica utopili u današnje blijedo izdanje hofenhajma
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.