Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Goalgetter
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Goalgetter » 02 feb 2014, 00:41

Poznavajuci Papeta, do SP-a ne treba ocekivati da ce se mrdnuti imalo u slucaju Gudelj. A dotad, mozda i bude kasno, jer on ako nastavi ovako, Srbi ce ga 100% pozvati.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 feb 2014, 00:48

alan_kardec je napisao/la:G
Ja ga se sjećam iz mlade repke Srbije gdje je bio jedan od najvažnijih igrača, kapiten. Kad je došlo vrijeme da pređe u A tim, na klupu je došao Mihajlović i dao prednost nekim drugim igračima tipa Radovanovića. Tačno, Srbija sad ima širok izbor na zadnjem veznom (Matić-Čelzi, Fejsa-Benfika, Milivojević-Anderleht, Ignovski-Werder...), ali perspektivan igrač kakav je Gudelj, sigurno nije za odbaciti. Ako na selektorsko mjesto dođe malo manje tvrdoglav lik nego što je Siniša, Gudelj će vjerovatno dobiti poziv.
Ma kakav Ignjovski i Milivojević! Msm ok, u perspektivi i mozda, ali oni sada griju klupe u pomenutim klubovima, dok je Gudelj u njihovim godinama 1 od najboljih igraca AZ-a :!:

Momentalno su samo Matić i Fejsa kvalieteom ispred njega (ako bi se fokusirali na poziciju DMF-a), a Medojević i eventualno Krstičić tu negdje u njegovom rangu, jer igraju koliko toliko za Wolfsburg, odnosno Sampdoriju...

Da je Srbija ozbiljna reprezentacija, kao sto nazalost nije, ovaj momak bi vec imao nekoliko nastupa za A selekciju i ne bi se desavao slucaj Matić, Ljajić i niz drugih probelma i gluposti koje sami sebi izmisljamo i stvaramo (citaj - Miha, Tole, Ramadani i co)... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 feb 2014, 01:03

marconato je napisao/la:Ma kakav Ignjovski i Milivojević! Msm ok, u perspektivi i mozda, ali oni sada griju klupe u pomenutim klubovima, dok je Gudelj u njihovim godinama 1 od najboljih igraca AZ-a :!:

Pa kakve ima veze što griju klupu? Danas-sutra ista se stvar može desiti i Gudelju. Milivojević je tek stigao u Anderlecht, vrijeme je pred njim, a Ignjovski treba da mijenja klub.
Dobro si me napomenuo za Medojevića i Krstičića, njih sam skroz zaboravio.

marconato je napisao/la:Da je Srbija ozbiljna reprezentacija, kao sto nazalost nije, ovaj momak bi vec imao nekoliko nastupa za A selekciju i ne bi se desavao slucaj Matić, Ljajić i niz drugih probelma i gluposti koje sami sebi izmisljamo i stvaramo (citaj - Miha, Tole, Ramadani i co)... :roll:
Srbija jeste ozbiljna repka, u to ne sumnjaj ni u kom slučaju. Neozbiljni su samo oni koji je vode. ABd selektor sa normalnim razmišljanjima i rezultati su sigurno tu.

Goalgetter je napisao/la: Srbi ce ga 100% pozvati.
Poprilično sam siguran da će ga novi selektor zvati (naravno, ako ga Sušić prije toga ne ugrabi), jer Gudeljeve partije prosto bodu oči. :D
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 02 feb 2014, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 feb 2014, 01:03

Gudelj i Arslanagic su prioritet svih prioriteta! izbaciti Sunjica ili Vranjesa,kao i Zahirovica ili Rahimica i pozvati tu dvojicu igraca sto prije! oni su vec sada super kvalitetni igraci,igraju u dobrim klubovima uz to su dosta mladi i mogu biti u reprezentaciji narednih 10-12 godina! ne smijemo ih izgubiti! Selektor i Savez trebaju vec sutra krenuti u akciju,ne smijemo sjediti skrstenih ruku!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 feb 2014, 01:05

bosnas_ je napisao/la:Gudelj i Arslanagic su prioritet svih prioriteta! izbaciti Sunjica ili Vranjesa,kao i Zahirovica ili Rahimica i pozvati tu dvojicu igraca sto prije! oni su vec sada super kvalitetni igraci,igraju u dobrim klubovima uz to su dosta mladi i mogu biti u reprezentaciji narednih 10-12 godina! ne smijemo ih izgubiti! Selektor i Savez trebaju vec sutra krenuti u akciju,ne smijemo sjediti skrstenih ruku!
Zasto Vranjesa kad moze igrati na desnom beku?.Ima onaj sto igra iz Hajduka tu poziciju,ako koga iz odbrane treba izbaciti to je on.
Slozit cu se samo da su Gudelj i Arsla u ovom momentu prioriteti nad prioritetima ;) .Valjda Susic,Savez & CO dodju do pameti pa ih do SP "srede" da igraju za repku.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 feb 2014, 01:06

bosnas_ je napisao/la:Selektor i Savez trebaju vec sutra krenuti u akciju,ne smijemo sjediti skrstenih ruku!
Eto sad će Suško na avion... samo što nije krenuo :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 feb 2014, 01:12

Adi_Zepce je napisao/la: Ja sam sinoc molio Boga da Senad upita Papeta o njemu,Dini,Muji itd,no ni on nista.Zalosno da nemamo novinara da "natjera" izbornika da malo razmisli o takvim igracima.Prije svih treba sada razmisliti o Gudelju.Nemamo def.veznjaka,a momak briljira u dresu AZ-a.
Jeste. No zalosnije je sto imamo izbornika, kojeg neko mora natjerati.
marconato je napisao/la:Da je Srbija ozbiljna reprezentacija, kao sto nazalost nije, ovaj momak bi vec imao nekoliko nastupa za A selekciju...
U ovome lezi nasa sansa: Sto ste i vi neozbiljni. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 02 feb 2014, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 feb 2014, 01:16

Principatus je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: Ja sam sinoc molio Boga da Senad upita Papeta o njemu,Dini,Muji itd,no ni on nista.Zalosno da nemamo novinara da "natjera" izbornika da malo razmisli o takvim igracima.Prije svih treba sada razmisliti o Gudelju.Nemamo def.veznjaka,a momak briljira u dresu AZ-a.
Jeste. No zalosnije je sto imamo izbornika, kojeg neko mora natjerati.
Nazalost tako je.Jest da je stranica koja je ovo objavila smece,ali :[url]http://zmajevibih7.blog'spot.com/2014/02/strasno-ozbiljne-optuzbe-na-racun.html[/url]
Nekako se s vecim dijelom ovog teksta slazem.Izuzev u ovom oko treceg napadaca i branica.
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 02 feb 2014, 01:22, ukupno mijenjano 1 put.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 feb 2014, 01:19

Principatus je napisao/la:Jeste. No zalosnije je sto imamo izbornika, kojeg neko mora natjerati.
Bansai.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 feb 2014, 01:21

Sta dolazi na mjesto zvjezdica?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 feb 2014, 01:21

alan_kardec je napisao/la:
Pa kakve ima veze što griju klupu? Danas-sutra ista se stvar može desiti i Gudelju. Milivojević je tek stigao u Anderlecht, vrijeme je pred njim, a Ignjovski treba da mijenja klub.
Dobro si me napomenuo za Medojevića i Krstičića, njih sam skroz zaboravio.
Ima veze, jer djecko vec konstantno 2-3 sezone igra u Holandiji (NAC/AZ), dok su ova 2 u tom periodu vise vremena provali na klupi, nego na terenu!

alan_kardec je napisao/la:
Srbija jeste ozbiljna repka, u to ne sumnjaj ni u kom slučaju. Neozbiljni su samo oni koji je vode. ABd selektor sa normalnim razmišljanjima i rezultati su sigurno tu.
To ti je isto kao kad bi rekao, BiH je ozbiljna zemlja, samo su neozbiljni politicari koji je vode.. :roll:

Srbija jeste neozbiljna repreyentacija, jer da nije, ne bi joj se desavale gluposti oko himne, broja na dresu, Matić, zivi i zdravi Ivanović i Subotić na klupi u Makedoniji, utakmici koja nas je na kraju ponajvise i kostala plasmana na SP... :roll:

Igracki smo u samom vrhu u Evropi, ali dzaba sve kad pola tih igraca ne igra zbog lopova i debila :!: :evil:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 02 feb 2014, 01:23

Principatus je napisao/la:Sta dolazi na mjesto zvjezdica?
Eto uredio sam link,samo u blog-spot izbaci ' ovo sto sam stavio :mrgreen:
Zadnja izmjena: Adi_Zepce, dana/u 02 feb 2014, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.

www.valencia-balkan.net

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 feb 2014, 01:25

Goalgetter je napisao/la:Pa i rekao je da bi htio igrati za nas. A i citam na TM-u forumu, ima jedan momak koji je stalno u kontaktu sa njim, i kaze da Gudelj zeli da Pape prvo razgovara sa njim, ako bi NFSBiH pokazao intetres, ili mu se neko javi, on bi istog momenta pokrenuo proceduru o promjeni drzavljanstva.
Neee on mora prvo promijenuti drzavljanstvo, najbolje i da sam promijeni sportsko. Sve da to sam sredi. Pa onda da sjedi pored telefona i ceka da ga pozovu. Da ceka da dodje na red pored amidzinog i jos nekog iz Ajduka ako naleti da ga moramo prodati. I on ce tako cekati....bez problema... Logicno zar ne? :mrgreen:

Thx @Adi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 feb 2014, 01:29

Zaboravite Gudelja, Salatica i sve ostale. Pape ce pozvat samo onog svog rodjaka koji ce bit novi Avdija u reprezentaciji. Strucnjaka ne zanima ni Prcic koji je 100% nas igrac i standrdan u Ligue 1, a ne da trazi igrace po Holandiji i Svicarskoj. To je za njega atomska fizika.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 feb 2014, 01:30

Cartman je napisao/la:Zaboravite Gudelja, Salatica i sve ostale. Pape ce pozvat samo onog svog rodjaka koji ce bit novi Avdija u reprezentaciji. Strucnjaka ne zanima ni Prcic koji je 100% nas igrac i standrdan u Ligue 1, a ne da trazi igrace po Holandiji i Svicarskoj. To je za njega atomska fizika.
Ako bude to tako, kako mirno sjediti i posmatrati takav scenario?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 feb 2014, 01:34

Sabinho je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Zaboravite Gudelja, Salatica i sve ostale. Pape ce pozvat samo onog svog rodjaka koji ce bit novi Avdija u reprezentaciji. Strucnjaka ne zanima ni Prcic koji je 100% nas igrac i standrdan u Ligue 1, a ne da trazi igrace po Holandiji i Svicarskoj. To je za njega atomska fizika.
Ako bude to tako, kako mirno sjediti i posmatrati takav scenario?
Kako mirno sjediti nakon izjave da ozbiljno racuna na Hadzica i Susica i da ce se jedino njih dvojica naci na sledecem spisku kao pojacanja a ni jedan ni drugi nisu profil igraca koji nama na DM-u treba. Odgovor je Germania Sportagentur GmbH i to je skandal nevidjen.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 02 feb 2014, 01:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 feb 2014, 01:35

neće on pozvat' ni Bešića, a ne Gudelja
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 feb 2014, 01:37

Ma Susic je smjesan. Covjek mjesecima sjedi skrstenih ruku, SP se priblizuje, a igraci mu "iskacu", on se cudi i miran kaze u CDu da nemamo izbor igraca. E sad sto je nezainteresovan u svom poslu, pa suvise zainteresovan u poslu mu brata. Kakve su sad sanse da bez pritiska medija lik pozove brutalnu konkurenciju za Hadzica i Tinu? To jest igraca koji stvarno zasluzuje. Zasad ne izgleda bas pozitivno sve ovo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 02 feb 2014, 01:38

Korektno od duplog sporta,clanak o Gudelju i podsjecanje da je momak izjavio da bi igrao za nas.Kakav medijski mrak vlada po tom pitanju svaka cast.
Nadam se samo da ce nastaviti pisati o svim potencijalnim reprezentativcima i podsjecati na njih.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 feb 2014, 01:38

Principatus je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Pa i rekao je da bi htio igrati za nas. A i citam na TM-u forumu, ima jedan momak koji je stalno u kontaktu sa njim, i kaze da Gudelj zeli da Pape prvo razgovara sa njim, ako bi NFSBiH pokazao intetres, ili mu se neko javi, on bi istog momenta pokrenuo proceduru o promjeni drzavljanstva.
Neee on mora prvo promijenuti drzavljanstvo, najbolje i da sam promijeni sportsko. Sve da to sam sredi. Pa onda da sjedi pored telefona i ceka da ga pozovu. Da ceka da dodje na red pored amidzinog i jos nekog iz Ajduka ako naleti da ga moramo prodati. I on ce tako cekati....bez problema... Logicno zar ne? :mrgreen:

Thx @Adi.
Logika. Sto pozivati Prcica, Besica i Gudelja, kad imamo Hadzica i Susica. 8-)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CudanLik, Proximic, Sveti i 39 gostiju.