Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Napad je najbolja obrana - by Pape vol. 2
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Principatus
- Kontakt:
Nije to skandal. To ti je normala.baDonCorleone je napisao/la: Kako mirno sjediti nakon izjave da ozbiljno racuna na Hadzica i Susica i da ce se jedino njih dvojica naci na sledecem spisku kao pojacanja a ni jedan ni drugi nisu profil igraca koji nama na DM-u treba. Odgovor je Germania Sportagentur GmbH i to je skandal nevidjen.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ha ja, ne znas koji je boljiGoalgetter je napisao/la:Logika. Sto pozivati Prcica, Besica i Gudelja, kad imamo Hadzica i Susica.Principatus je napisao/la:Neee on mora prvo promijenuti drzavljanstvo, najbolje i da sam promijeni sportsko. Sve da to sam sredi. Pa onda da sjedi pored telefona i ceka da ga pozovu. Da ceka da dodje na red pored amidzinog i jos nekog iz Ajduka ako naleti da ga moramo prodati. I on ce tako cekati....bez problema... Logicno zar ne?Goalgetter je napisao/la:Pa i rekao je da bi htio igrati za nas. A i citam na TM-u forumu, ima jedan momak koji je stalno u kontaktu sa njim, i kaze da Gudelj zeli da Pape prvo razgovara sa njim, ako bi NFSBiH pokazao intetres, ili mu se neko javi, on bi istog momenta pokrenuo proceduru o promjeni drzavljanstva.
Thx @Adi.
PS u skorije vrijeme i njega ocekujem http://www.transfermarkt.com/en/haris-b ... 41331.html" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne bih ja tako lako prelazio preko kvaliteta Milivojevića i Ignovskog, pogotovo ovog drugog. Ignjovski je ne tako davno bio konstantan u bundeski.marconato je napisao/la:Ima veze, jer djecko vec konstantno 2-3 sezone igra u Holandiji (NAC/AZ), dok su ova 2 u tom periodu vise vremena provali na klupi, nego na terenu!
marconato je napisao/la:To ti je isto kao kad bi rekao, BiH je ozbiljna zemlja, samo su neozbiljni politicari koji je vode..![]()
Srbija jeste neozbiljna repreyentacija, jer da nije, ne bi joj se desavale gluposti oko himne, broja na dresu, Matić, zivi i zdravi Ivanović i Subotić na klupi u Makedoniji, utakmici koja nas je na kraju ponajvise i kostala plasmana na SP...![]()
Igracki smo u samom vrhu u Evropi, ali dzaba sve kad pola tih igraca ne igra zbog lopova i debila![]()
Pa ja sam prije svega mislio na igračke kvalitete.
BiH nije i ne može biti ozbiljna država dok u njoj postoje visoki i niski predstavnici, koji predstavljaju ko zna koga.
Ajde da ne idemo dalje u off, možemo nastaviti na temi repke Srbije.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- DonCorleone
- Kontakt:
Filozofija Susica je ici na gol vise - ja se samo pitam kako onda pobjediti kada ti Argentina zavali 2-3 komada, sto je vise nego realno? Je li treba dati onda 4 gola Argenticima ili sta
?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Goalgetter
- Kontakt:
Juka je pricao sa Gudeljom, i poslao je njegov broj telefona kao i neke dodatne informacije nasem savezu. U ponedjeljak ce Juka opet zvati Begica, da bi popricao sa njim o eventualnim potencijalnim reprezentativcima, te navodi da bi Dino Arslanagic, ukoliko se sada pokrene proces promjene sportskog drzavljanstva, mogao biti spreman i za tekmu sa Egiptom. Navodi Susica kao glavni problem u svemu tome, jer je on tvrdoglav.
Ovo sam prekopirao sa drugog foruma, gdje je jedan forumas pricao sa Jukom na FB. Doduse i meni je dao par informacija, i potvrdio ovo ovdje.
Ovo sam prekopirao sa drugog foruma, gdje je jedan forumas pricao sa Jukom na FB. Doduse i meni je dao par informacija, i potvrdio ovo ovdje.
Sta uraditi? Ja vise nemam snage prepirat se oko ovih igraca i njegove taktike. Svi vidimo sta je problem, ali on ne vidi. Sta se moze.Sabinho je napisao/la:Ako bude to tako, kako mirno sjediti i posmatrati takav scenario?Cartman je napisao/la:Zaboravite Gudelja, Salatica i sve ostale. Pape ce pozvat samo onog svog rodjaka koji ce bit novi Avdija u reprezentaciji. Strucnjaka ne zanima ni Prcic koji je 100% nas igrac i standrdan u Ligue 1, a ne da trazi igrace po Holandiji i Svicarskoj. To je za njega atomska fizika.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Neko laže, Juka ili forumaš.Goalgetter je napisao/la:Juka je pricao sa Gudeljom, i poslao je njegov broj telefona kao i neke dodatne informacije nasem savezu. U ponedjeljak ce Juka opet zvati Begica, da bi popricao sa njim o eventualnim potencijalnim reprezentativcima, te navodi da bi Dino Arslanagic, ukoliko se sada pokrene proces promjene sportskog drzavljanstva, mogao biti spreman i za tekmu sa Egiptom. Navodi Susica kao glavni problem u svemu tome, jer je on tvrdoglav.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sto da ne, dzeko i zahirovic po jedan, te vrsajevic treci i tino sven susic s klupe u 89' za 4:3...ha jaDonCorleone je napisao/la:Filozofija Susica je ici na gol vise - ja se samo pitam kako onda pobjediti kada ti Argentina zavali 2-3 komada, sto je vise nego realno? Je li treba dati onda 4 gola Argenticima ili sta?
Ne vjerujem sta citam sviju mi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
To Virto... Ne daj na našeg Suška pa kud puklo, da pukloVirtu4l je napisao/la:Neko laže, Juka ili forumaš.Goalgetter je napisao/la:Juka je pricao sa Gudeljom, i poslao je njegov broj telefona kao i neke dodatne informacije nasem savezu. U ponedjeljak ce Juka opet zvati Begica, da bi popricao sa njim o eventualnim potencijalnim reprezentativcima, te navodi da bi Dino Arslanagic, ukoliko se sada pokrene proces promjene sportskog drzavljanstva, mogao biti spreman i za tekmu sa Egiptom. Navodi Susica kao glavni problem u svemu tome, jer je on tvrdoglav.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Goalgetter
- Kontakt:
Prenosim samo info. Ali pricao sam i ja sa njim oko nekih stvari, i potvrdio mi je ovo sve.
Ima i jedan tip blizak Gudelju, koji je u kontaktu sa njim, i dovodi redovan ''update'' informacija, i kaze upravo da je savez pokrenuo nesto u slucaju Gudelj, i da ce u ponedjeljak Susica kontaktirati u vezi njega. Ukoliko Pape bude zainteresovan, pokrenuce se procedura.
Sto se tice ovog momka, mogu potvrditi da je stvarno sa Gudeljom u odnosima, jer je znao tacno kad ce ss.ba i Avazov Sport izbaciti clanak i intervju o njemu.
Ima i jedan tip blizak Gudelju, koji je u kontaktu sa njim, i dovodi redovan ''update'' informacija, i kaze upravo da je savez pokrenuo nesto u slucaju Gudelj, i da ce u ponedjeljak Susica kontaktirati u vezi njega. Ukoliko Pape bude zainteresovan, pokrenuce se procedura.
Sto se tice ovog momka, mogu potvrditi da je stvarno sa Gudeljom u odnosima, jer je znao tacno kad ce ss.ba i Avazov Sport izbaciti clanak i intervju o njemu.
Pardon...hadzic a ne dzeko...ne znam sta mi bihurem je napisao/la:Sto da ne, dzeko i zahirovic po jedan, te vrsajevic treci i tino sven susic s klupe u 89' za 4:3...ha jaDonCorleone je napisao/la:Filozofija Susica je ici na gol vise - ja se samo pitam kako onda pobjediti kada ti Argentina zavali 2-3 komada, sto je vise nego realno? Je li treba dati onda 4 gola Argenticima ili sta?
- Principatus
- Kontakt:
Koji forum? Transfermarkt?Goalgetter je napisao/la:Juka je pricao sa Gudeljom, i poslao je njegov broj telefona kao i neke dodatne informacije nasem savezu. U ponedjeljak ce Juka opet zvati Begica, da bi popricao sa njim o eventualnim potencijalnim reprezentativcima, te navodi da bi Dino Arslanagic, ukoliko se sada pokrene proces promjene sportskog drzavljanstva, mogao biti spreman i za tekmu sa Egiptom. Navodi Susica kao glavni problem u svemu tome, jer je on tvrdoglav.
Koja sreca da bar Juka radi, covjece...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ovom Juki svaka cast! nismo ni svjesno koliko je covjek uradio za bh nogomet i reprezentaciju,prije svega kad su u pitanju brac Hajrovic i Sead Kolasinac... mislim da je i selektor svjestan da ce se javnost okrenuti protiv njega i da ce to biti veliki pritisak na reprezentativce ,mozda cak i pokvariti atmosferu u bh taboru,ukoliko pozove T.Susica prije npr Gudelja,ili Salatica,pa i Besica,ili ako pozove Sunjica ili Vranjesa prije Arslanagica! Gudelj i Arslanagic vec sada mogu igrati u prvih 11 reprezentacije Zmajeva! do juna ce jos vise napredovati,i sigurno nam mogu biti od ogromnog znacaja!svaka casz T.Susicu i Hadzicu,ali oni su kvalitetom daleko ispod jednog Gudelja,treba biti posten i realan! ne smijemo dozvoliti neke mutne poslove u Savezu,vjerovao sam da je to iza nas! Treba sve uciniti da svaki kvalitetan igrac igra za Zmajeve,nismo mi Brazil da se tek tako odricemo igraca kakvi su Gudelj,Arslanagic-standardni igraci u svojim klubovima koji uopste nisu naivni,kao ni lige u kojima igraju! zna to i selektor,ustvari zna ako zeli da zna.... nije jos kasno,i Gudelj i Arslanagic do aprila ,najkasnije maja mogu dobiti dozvolu od FIFE!
- Goalgetter
- Kontakt:
@Princi
Jeste. Pogledas nasa dva threada tamo na Balkan Nord, i procitaces ovo sto sam gore pisao.
Jeste. Pogledas nasa dva threada tamo na Balkan Nord, i procitaces ovo sto sam gore pisao.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 02 feb 2014, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ovo nema veze sa Papetom, čuj Juka kontaktirao Gudelja. Juka može proći samo na patriotizam, kao kod porodica Kolašinac ili Hajrović. Sa Gudeljom je priča malo drugačija, neko kao Juka ga samo može udaljiti od nas.kokakolas je napisao/la:To Virto... Ne daj na našeg Suška pa kud puklo, da puklo
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako neko iz saveza nazove Susica u vezi novih igraca opet bi se mogao naljutiti i ovaj put zakasniti na avion kad se bude putovalo na SP.Goalgetter je napisao/la:Prenosim samo info. Ali pricao sam i ja sa njim oko nekih stvari, i potvrdio mi je ovo sve.
Plaho je hatorljiv
Sve me ovo podsjeca na emisiju Insajder ako je neko gledao o mutnim radnjama u reprezentaciji tada Jugoslavije prije SP 1998 kada je bilo ono plati iznos bices pozvan odigraces 15-ak minuta i transfer ti je zagarantovan
- DonCorleone
- Kontakt:
Virtu de mi iskreno odgovori, da li ti mislis da Safet Susic zna ko je Nemanja Gudelj?Virtu4l je napisao/la:Ma ovo nema veze sa Papetom, čuj Juka kontaktirao Gudelja. Juka može proći samo na patriotizam, kao kod porodica Kolašinac ili Hajrović. Sa Gudeljom je priča malo drugačija, neko kao Juka ga samo može udaljiti od nas.kokakolas je napisao/la:To Virto... Ne daj na našeg Suška pa kud puklo, da puklo
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, edvaE2, hansbosna, rukometubih23 i 7 gostiju.