Jednostavno lik ne kuzi taj sport i gotovo. Za nogomet je vrlo dobar. Ali jedan je Zeljko Vela
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Cosic u nogometu - da. Cosic u rukometu - NE!
Jednostavno lik ne kuzi taj sport i gotovo. Za nogomet je vrlo dobar. Ali jedan je Zeljko Vela
RIP CITY!
Upravo na FTV u sportskom dijelu centralnog dnevnika Ahmetović veli kako je akutelni prvak Njemačke Borrusia Dortmund došla do vrijedne pobjede u Braunschweigu. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A lazess hahahahahhahahh kakav idiotSaurman je napisao/la:Upravo na FTV u sportskom dijelu centralnog dnevnika Ahmetović veli kako je akutelni prvak Njemačke Borrusia Dortmund došla do vrijedne pobjede u Braunschweigu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
meni je gotivan onaj sa Arene što prenosi Brazilsku ligu, pa kad padne gol, on počne: gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllll, gol, gol, gol, gol, gol
baš fino komentariše, ne smara, a opet iznese neke podatke, statistike, itd .. baš je komentator extra
ne znam kako se zove 
Za nase vrle komentatore ako imaju SOS kanal nek prebace na utakmicu iz 1985.god.kako bi nesto i naucili pred svjetsko prvenstvo. 
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Ili mi se cini ili Andrijasevic nije komentarisao nijednu utakmicu prethodni vikend, ukljucujuci i City-Chelsea? 
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- Titova-Juga
- Kontakt:
Svaka cast trojcu s eurosporta na utakmici Italija - Hrvatska. Odlicno odradjeno, bravo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Legendarno 
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ovaj hrvatski komentator na SK1 svršava na ovaj Liverpool. Gol kad padne kao da je dobio na lotu ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
"Zanimljivo i Banja Luka ima svog predstavnika u Sociju "

Nema Bosna nego Banja Luka
Nema Bosna nego Banja Luka
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Izvanredan i šašav prenos danas Vladislava u biatlonu. Kad nije suzu pustio što je Bjorndalen bio 4... otvoreno je navijao za rekordnu 13 medalju. Imam osjećaj da mu je bilo do zajebancije, ali meni je leglo 
Vlado slab na Bjorndalena ko Donnie na Asmira Begovicamarkan79 je napisao/la:Izvanredan i šašav prenos danas Vladislava u biatlonu. Kad nije suzu pustio što je Bjorndalen bio 4... otvoreno je navijao za rekordnu 13 medalju. Imam osjećaj da mu je bilo do zajebancije, ali meni je leglo
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
komentator košarke na eurospprtu 2 bi upropastio finale nba da kojim slučajem to prenosi,katastrofa od komentatora
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mićo i hokej, nije niti jedno isključenje pogodio od početka utakmice, al' ne igrača, nego ekipe
Kaže kako neće priznat gol, nakon par sekundi sudac rutinski prizna
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tesko je kad lik hokej ne gleda osim Medekario_Ferdy88 je napisao/la:Mićo i hokej, nije niti jedno isključenje pogodio od početka utakmice, al' ne igrača, nego ekipe![]()
Najjaci mi je bio za onaj drugi gol Sveda
RIP CITY!
Šta im znači ona više od igre?Prebacio slučajno sa sportajnca na bhtajnc i slušam Kristićev izvještaj sa Švica-Latvija i kaže Švicarci su imali više od igre.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Na osnovu čega Kemo Ahmetović zaključi da je Lionel Messi najbolji igrač svijeta? 
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Prati hokej od potopa, al nije mnogo naučiorio_Ferdy88 je napisao/la:Mićo i hokej, nije niti jedno isključenje pogodio od početka utakmice, al' ne igrača, nego ekipe![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mora se pohvaliti ono što Slovenci rade i njihove komentatore za OI, posebno Francia Peteka, odličan program i ona emisija na kraju svakog dana Sočijada 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
"sjecas se Adise kad smo radili Seriu A 2005 godine na Obn ligi "
jedan jedini Sasa Vugdalic 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.