Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

legenda reala
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la legenda reala » 02 feb 2014, 02:38

DonCorleone je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:To Virto... Ne daj na našeg Suška pa kud puklo, da puklo :D
Ma ovo nema veze sa Papetom, čuj Juka kontaktirao Gudelja. Juka može proći samo na patriotizam, kao kod porodica Kolašinac ili Hajrović. Sa Gudeljom je priča malo drugačija, neko kao Juka ga samo može udaljiti od nas.
Virtu de mi iskreno odgovori, da li ti mislis da Safet Susic zna ko je Nemanja Gudelj?
Saznaće ubrzo :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 feb 2014, 02:43

Pitam zato sto Safet poziva Anela Hadzica iz Sturma kojeg je svega dva puta gledao, ostalo je "preporuka", sto cini stvar jos gorom barem deset puta, to je jednostavno neprofesionalno. Dva puta ga odgledao a covjek se barem godinu dana spominje, kolike su onda sanse da zna uopste ko je Gudelj, ako je u godini dana dvije utakmice pogledao igraca koji jos pri tome nije ni zadovoljio...oh Boze dragi, sto vise pisem, sto manje smisla ima i ovaj moj tekst i Susicevo selektiranje :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 02 feb 2014, 02:46

Nemaš ti šta dalje pričat kad mi krećemo na pripreme iz Hrasnice a Hrvati iz Austrije... Kad osvane na CNN-u početak priprema,sve europske repke kreću iz nekih finih baza,a kod nas krava na obliznjem uzvisenju... škripa kapije u Hrasnici,krtica preorala teren... Lim na tribini friško pređen farbom,raja galami... raspada se sve... A trening kamp nam koristi najvise onim iz obezbjeđena Condor,prošetaju pred akšam svaku noć preko terena,da vide da nije ko šta nažao učinio...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 feb 2014, 02:47

DonCorleone je napisao/la:oh Boze dragi, sto vise pisem, sto manje smisla ima i ovaj moj tekst i Susicevo selektiranje :lol: .
Haha kako sam na ovo oplakao, istu misao sam i ja imao pri pisanju. :mrgreen:
Ono u stilu, ma o cemu ja ovdje uopste pisem, pa nista kod Susica nema smisla. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 02 feb 2014, 02:49

Sviju mi na kraju ce ispasti prica da je Juka u repku doveo i malog Tinceka, nije Sajo znao za njega haha. Prica ide u tom pravcu da je Juka prilikom ljetovanja naletio na Tinceka, pa otisao razgovarati sa Seadom oko njegovog pozivanja :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 feb 2014, 02:50

legenda reala je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la: Virtu de mi iskreno odgovori, da li ti mislis da Safet Susic zna ko je Nemanja Gudelj?
Saznaće ubrzo :P
Ako ništa vidjet će golove na pregledu Holandske lige 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 feb 2014, 02:51

Principatus je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:oh Boze dragi, sto vise pisem, sto manje smisla ima i ovaj moj tekst i Susicevo selektiranje :lol: .
Haha kako sam na ovo oplakao, istu misao sam i ja imao pri pisanju. :mrgreen:
Ono u stilu, ma o cemu ja ovdje uopste pisem, pa nista kod Susica nema smisla. :mrgreen:
Hoces Susiceve misli i poteze da podjelis sa forumom, ali ne ide, nacisto te sludi dok pises :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 feb 2014, 02:53

Goalgetter, procitao sam. Dakle postoje sanse, da Gudelj bude bar od strane saveza kontaktiran vec dolazece sedmice. Nasi ljudi su nabavili kontakt i sa njim pricali, Juka isto. Hebote ne samo da dobivaju igraca serviranog, nego im se i kontakt i razgovor sa istim mora servirati. Ne znaju disati, a da im ne kazes kako.

Pitanje je seamo kako ce (braca) Susic na ovo reagovati. :|
Gudelj bi Tinceka pocjepao samo tako.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 feb 2014, 02:59

Ako pridobijemo Gudelja i svi budu zdravi, prolazimo grupu 100% i bicemo senzacija na SP-u pa da nam bude selektor i co-selektor Safet Susic i trener golmana isto, od Pimplice svakako vajde nema nikakve :D .
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 02 feb 2014, 02:59, ukupno mijenjano 1 put.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 02 feb 2014, 02:59

Principatus je napisao/la:Goalgetter, procitao sam. Dakle postoje sanse, da Gudelj bude bar od strane saveza kontaktiran vec dolazece sedmice. Nasi ljudi su nabavili kontakt i sa njim pricali, Juka isto. Hebote ne samo da dobivaju igraca serviranog, nego im se i kontakt i razgovor sa istim mora servirati. Ne znaju disati, a da im ne kazes kako.

Pitanje je seamo kako ce (braca) Susic na ovo reagovati. :|
Gudelj bi Tinceka pocjepao samo tako.
Ako ga nazovu i predloze ove igrace naljutit ce se milion posto.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 feb 2014, 03:17

Carleone i ja to mislim. Arslanagic, Gudelj, mozda Salatic i Besic, to bi nas vec polijepo ojacalo.
Ako svi budu zdravi imamo ekipu koja ce Iran i Nigeriju smrviti, a Argentini velike probleme napraviti, sa pravim mentalnim pristupom naravno.

Juka i Hajrovic poslije gola u Slovackoj:

slika

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 feb 2014, 03:27

Principatus je napisao/la:Carleone i ja to mislim. Arslanagic, Gudelj, mozda Salatic i Besic, to bi nas vec polijepo ojacalo.
Ako svi budu zdravi imamo ekipu koja ce Iran i Nigeriju smrviti, a Argentini velike probleme napraviti, sa pravim mentalnim pristupom naravno.
Da samo dvojicu od tih zovne, meni dosta.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 02 feb 2014, 03:29

Juka u akciji, 28.01.2014

link: supersporttackaba - Bosanac seli u Atletico Madrid

slika

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 feb 2014, 09:51

Ovog Gudelja moramo dovesti. MORAMO, pritisak sa svih mogucih strana, dečko nam treba ko budali samar...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tulln1
Kontakt:

Post Postao/la Tulln1 » 02 feb 2014, 10:28

Gudelj bi nam dobro doso iz dva razloga 1. Ima kvalitet 2. Njegovo igranje bi privuklo i druge igrace koji se dvoume a imaju kvalitet

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 feb 2014, 11:36

Vidjet cemo kad kontaktiraju Susica u ponedjeljak, sta ce on reci za Gudelja. Spreman je odreci se Srpskog drzavljanstva, i da uzme nase, te ce mu jos ostati Holandsko.

Pape, reaguj.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 feb 2014, 11:42

Goalgetter je napisao/la:Vidjet cemo kad kontaktiraju Susica u ponedjeljak, sta ce on reci za Gudelja. Spreman je odreci se Srpskog drzavljanstva, i da uzme nase, te ce mu jos ostati Holandsko.

Pape, reaguj.
Ko ce kontaktirati Sušića?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 02 feb 2014, 11:45

Batko je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Vidjet cemo kad kontaktiraju Susica u ponedjeljak, sta ce on reci za Gudelja. Spreman je odreci se Srpskog drzavljanstva, i da uzme nase, te ce mu jos ostati Holandsko.

Pape, reaguj.
Ko ce kontaktirati Sušića?

Savez je vec obavjesten oko Gudelja, a Susica ce oni u ponedjeljak (vjerovatno Begic) kontaktirati. Ugl. Pape je na potezu.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 02 feb 2014, 11:46

Papetu debilu se dobro treba najebati najmilijih ako na poziciji defenzivnog veznog ne isproba pravog DM odnosno Salatica. To je jedini igrac koji svojim iskustvom i sposobnostima trenutno moze pokriti tu poziciju kod nas. Sve ostalo je namjerno vodjenje reprezentacije u propast. Onako odpisivanje utakmice protiv Aregentine je odraz velike pickice. Sve sto se vise blizi prvestvo sve vise nerazumijem ovog covjeka. Korupcija do srzi od trening centra do prodaje igraca.Covjek se izgubio u svojim mahinacijama, izgleda da je sve ovo previse za njega. Pa dokle vise. :oops:
Gudelj i Besic se moraju pozvati.
Ova prica kako neko treba Papeta u pon kontaktirati je suplja pa covjek je citav dan po kafanama po Sa.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 02 feb 2014, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 feb 2014, 11:50

Pape ce kao i kod slučaja Salatic, "odakle je ovaj iskočio"

Jbg, sad do SPa, prema Pspetu nijedan igrac ne smije iskočiti i odma se takvom igraču sumnja u namjere...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], hansbosna, JohannWolfgang i 36 gostiju.