A, ja kad sam čula ono, pomislila sam da priča o Džekinom kašnjenju na iskupljanje. Vidjet ćemo kad puste emisiju.drummer je napisao/la:To sam i ja uspio cuti u najavi.A ko nije bio bijesan.Samo rijetki su htjeli javno reci osim mozda nas na forumu.legenda reala je napisao/la:Kaže da je bio bijesan zbog selektorovog kašnjenja na avion
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Konacno opet u prvoj postavi nakon suspenzije. Spaha protiv Vede danas.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
ima li ko kakav dobar stream?
Svaki koji nadjem je katastrofalan. Ima li ko kvalitetnu sliku?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:ima li ko kakav dobar stream?
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Imate na srpskom Eurosportu.kokakolas je napisao/la:Svaki koji nadjem je katastrofalan. Ima li ko kvalitetnu sliku?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:ima li ko kakav dobar stream?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ova 2 gola su prelijepa
...ONAKO...šta vi mislite...ljudi pobijede Dortmunda u gostima...i nakon toga zaredaju 3 poraza - a bas u tim utakmicama nije igrao SPAHA zbog suspenzije...odnosno, od ukupno 5 poraza koliko ih ove sezone ima Leverkuzen, Spahic je ucestvovao u samo 1 od njih, i to onda kada su u gostima izgubili od Schalkea 2:0...
Da li je to slucajnost, ili zaista Emir uliva toliku dodatnu sigurnost, bar kada je zadnja linija u pitanju?
Ma lik je klasa
Mislim, mi smo to uvijek i znali...
Da li je to slucajnost, ili zaista Emir uliva toliku dodatnu sigurnost, bar kada je zadnja linija u pitanju?
Ma lik je klasa
Mislim, mi smo to uvijek i znali...
I pruza mu ruku, kao: Izvini brate, samo radim svoj posao...bolje ti je predji na lijevu stranu gdje ce te cuvati toprak...bjezi sto dalje od meneennis je napisao/la:Sto Spaha pokupi Vedu
Naravno da im Spaha znači. U odbrani im je vjerovatno najjača karika. Mislim da sam podatak da su navijači Leverkusena bili "oduševljeni" Spahićevim udaranjem Mkhitaryana i startom nad Lewandowskim dovoljno govori. Njima treba neko s karakterom u ekipi, jedan lider. A Emir to svakako jeste.
Spaha zvani lakat na hinjaka 
Emir Spahić
Mogao bi on prije vremena opet u svlačionicu, a to bi mu bio kraj kao u prijašnjim klubovima, švabo ne oprašta ponovljenu glupost. Nadam se da je stečenim iskustvom pametniji...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://88.80.11.29/75629/watch-bayer-le ... -stuttgart" onclick="window.open(this.href);return false;Amar Dzeko je napisao/la:Imate na srpskom Eurosportu.kokakolas je napisao/la:Svaki koji nadjem je katastrofalan. Ima li ko kvalitetnu sliku?DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:ima li ko kakav dobar stream?
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Sto mu Spaha yeba sve elegantno...A zarovio' mu prste u oci
U HD-u
" onclick="window.open(this.href);return false;
U HD-u
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Dobar Spaha danas..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
vidi se da je osbrana Bayera mnogo sigurnija kad igra Spahic. Inace odlicno je odigrao danas!
spahić dobar
kad god gledam neku tekmu on najslabiji,da li u leveru ili još u sevlli dok je igrao,crveni redovita kolekcija,kad jedan spahić je važan za obranu repke onda znaš kolko je sati.bez njega još lošija,daleko najslabiji dio repke izuzev hobotnice begovića koji me oduševio
Ocigledno nisi upucen da u ovoj sezoni dok je Spaha igrao u Bayeru samo jednu tekmu su izgubili a bez njega skoro sve! Ipak su djela mjerodavnija od suplje price !Seaman je napisao/la:spahić dobarkad god gledam neku tekmu on najslabiji,da li u leveru ili još u sevlli dok je igrao,crveni redovita kolekcija,kad jedan spahić je važan za obranu repke onda znaš kolko je sati.bez njega još lošija,daleko najslabiji dio repke izuzev hobotnice begovića koji me oduševio
Veze ti @Morski nemas,ali na kvadrat.Seaman je napisao/la:spahić dobarkad god gledam neku tekmu on najslabiji,da li u leveru ili još u sevlli dok je igrao,crveni redovita kolekcija,kad jedan spahić je važan za obranu repke onda znaš kolko je sati.bez njega još lošija,daleko najslabiji dio repke izuzev hobotnice begovića koji me oduševio
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
e čuj morskiharishp je napisao/la:Veze ti @Morski nemas,ali na kvadrat.Seaman je napisao/la:spahić dobarkad god gledam neku tekmu on najslabiji,da li u leveru ili još u sevlli dok je igrao,crveni redovita kolekcija,kad jedan spahić je važan za obranu repke onda znaš kolko je sati.bez njega još lošija,daleko najslabiji dio repke izuzev hobotnice begovića koji me oduševio
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], Brazzzoo123, Cwirek, delko, FranckRibery, Fudbalbr1, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, harko35, InatSilniBosanski, invincible1921, inzomni, itatabisine, izdzezveubrazil, jasmin10, kolezeljovac, Konzerva, leo1946, lisander, lol89, Micron, PointBlank, Principatus, prisonbreak, Proximic, s4mke, Sheyi, StevieG8, THEC, tuzlanskinacin, Wisey, Wolffire, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 406 gostiju.