Safet Sušić - Pape

ahmic
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la ahmic » 02 feb 2014, 12:33

Arslanagic ce doci,ostale koje si nabrojao i nisu bolji od poatjecih...sve 100 gr..cuo si za njih na netu i kontas evo Rahimica..Polahko bolan?ne ide to tako...ne mozes tek tako odkantat ove kad i novi koji bi dosli nisi bolji i nisuu dokazani..ima igraca u ekipi koji su u silaznoj putanji,to stoji al isptiha ,polahko...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 feb 2014, 12:45

Ako su tebi igrac AZ Alkmara i navijac Bochuma u 100 gr, onda se ti dobro zapitaj da li si normalan.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 02 feb 2014, 12:47

Znači Dilaver nije bolji od Vršajevića, Salatić ili Gudelj od Zahirovića i slično.

Svašta poslije rata nane mi male. :lol: :lol: :lol:

emir_

Post Postao/la emir_ » 02 feb 2014, 12:55

Nakon sabiranja 2+2 zaključio sam da previše očekujemo od Papeta. Nagovaranje igrača da promijene sportsko državljanstvo nije njegov posao. To treba da radi neko drugi a najčešće predsjednik saveza kao što je to uradio sa Kolašincem. Dakle, begić bi treba okrenuti brojeve Gudenja, Salatića i Arslanagića i iste staviti na raspolaganje Sušiću.
4-IN-A-ROW

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 02 feb 2014, 13:10

emir_ je napisao/la:Nakon sabiranja 2+2 zaključio sam da previše očekujemo od Papeta. Nagovaranje igrača da promijene sportsko državljanstvo nije njegov posao. To treba da radi neko drugi a najčešće predsjednik saveza kao što je to uradio sa Kolašincem. Dakle, begić bi treba okrenuti brojeve Gudenja, Salatića i Arslanagića i iste staviti na raspolaganje Sušiću.
Da, nije njegov posao, ali je njegov posao da kaže treba mi taj igrac... Sto se tiče Salatica, savez je sve sredio i treba samo Pape da kaže da ili ne i Pape je rekao ne i tu se priča završava... Stoga mora da bude spreman na kritike zasto je to učinio...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 02 feb 2014, 13:10

emir_ je napisao/la:Nakon sabiranja 2+2 zaključio sam da previše očekujemo od Papeta. Nagovaranje igrača da promijene sportsko državljanstvo nije njegov posao. To treba da radi neko drugi a najčešće predsjednik saveza kao što je to uradio sa Kolašincem. Dakle, begić bi treba okrenuti brojeve Gudenja, Salatića i Arslanagića i iste staviti na raspolaganje Sušiću.
Pape mora reci ljudima u savezu da li bi pozvao te igrace ili ne da imaju nase drzavljanstvo,ovako je totalna konfuzija.Ljudi u savezu nista ne rade iz kojih razloga ne znam,ima tu dosta ljudi i koji nisu u dobrim odnosima s Papetom,Pape se vadi na to da on nista ne moze uciniti i vrtimo se u krug,svi se prave pametni.
SLOBODA NAVIJAČIMA

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 02 feb 2014, 13:27

Meni je najjace kad kad govori za Hadzica kako momak dugo igra u austrijskom u Ridu i Sturmu kao da su to neke super ekipe i liga a austrijska liga je po bodovima jednu poziciju iznad ceske koja ima sanse da za ovu sezonu osvoji i veci koeficijent,jos kaze rekao mi jedan momak koji prati :lol:

jos gora stvar je sa Hajdukom koji je ispao od gruzijskog predstavnika za kojeg prije niko nije cuo :)

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 02 feb 2014, 13:27

.....................begovic................

mujdza......bicakcic......spahic.....kolasinac

...................zukanovic......................

hajrovic............pjanic..................lulic

.............dzeko..........ibisevic..............

po meni najbolja ekipa
klupa:fejzic,sead hajrovic,prcic,salihovic,arslanagic,susic...

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 02 feb 2014, 13:53

mujo205 je napisao/la:.....................begovic................

po meni najbolja ekipa
A gdje ti je pečat tj Medunjanin ????

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 02 feb 2014, 14:04

mujo205 je napisao/la:.....................begovic................

po meni najbolja ekipa
Grijesis protiv ARG treba da igra OVA ekipa. Jedino ako Hajrovic bude premalo igrao onda Ibisevica umjesto njega. Normalno da je Ibisevic bolji igrac od Hajrovica. Ali nama je potrebnije brzo krilo nego napadac protiv jacih ekipa, koje ce vise raditi u obrani i umarati protivnika. A onda Ibisevic kao Joker da im zapapri. Nazalost Pape to nikada nece uraditi. Dzeko je dovoljan da zabije pokoji gol i Pjanic koji neocekivani. Inace zamjene oko 60 min Misimovic, Ibisevic/Hajrovic i Salihovic da unesu novu dinamiku.
Protiv losijih protivnika i mozda cak Nigerije kao do sada. Begovic; Mujdza-Bicakcic-Spahic-Kolasinac; Pjanic-neki zadnji vezni/Medunjanin-Misimovic-Lulic; Dzeko - Ibisevic. U 60 min izvaditi Misimovica uvesti Hajrovica, Salihovica ( za dinamiku ) i mozda kojeg obrambenog igraca da zatvori igru ( npr. Zahirovica ).

slika
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 02 feb 2014, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 02 feb 2014, 14:10

Samo izbaci Salatica i stavi Salihovica, ovaj nije ni pozvan.

Uglavnom protiv Arg. sa jednim napadacen.

Sent from my LT26i using Tapatalk
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 02 feb 2014, 14:13

Elegant je napisao/la:Samo izbaci Salatica i stavi Salihovica, ovaj nije ni pozvan.

Uglavnom protiv Arg. sa jednim napadacen.

Sent from my LT26i using Tapatalk
Ma slazem se 1000%. Samo Pape nije u dvije godine probao Salihovica na zadnjem veznom. Za nadati se je. Da ce zbog Kolasinca koji igra Salihovicevu poziciju i zbog "ne"igranja Zahirovica. Da ce konacno probat Salihovica na DM. Ako nista bar 45 min protiv Egipta. A drugih 45 min ( ili zadnjih 30 min ) moze i Hadzica. Samo da ne ubaci Sven Tina na zadnjeg veznog, koji to nije nikad bio.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 feb 2014, 14:26

Svidja mi se kombinacija sa Salihovićem i Medunjaninom, mada mislim da nema teorije da naš stručko to isproba. Jedno je sigurno, grehota je ostavljat igrače poput Salihovića ili Medunjanina na klupi.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 feb 2014, 14:39

Pa Safet je izjavio da nema sanse da Ibisevic ide na klupu. Tako da svaka vasa taktika koja ne sadrzi prezime Ibisevic pada u vodu.

Izjavio je da Vedo ide povucenije, odnosno ono sto je i dosad igrao, neko lazno krilo, pitaj Boga sta.

Znaci opet ce jadni Mujdza biti na vjetrometini. Jos ako ne budemo imali pravog DM, nek nam je Bog na pomoci.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 02 feb 2014, 16:54

Ne znam za vas,al meni Zukanović puno bolje djeluje,to jest sigurnije od Bičakčića,ja bi Zuku na stopera... A od Gudelja i Salatića i Arslanagića za SP nema nista... Nemoguće je srediti papire do SP,najmanje treba 6 mjeseci da se takvo što uradi... Na SP mi idemo sa Hodžom ili Tinom na zadnjem veznom...iako postoje bolji igrači na tom mjestu,nas lijeni savez je odlučio tako... i nek nam je Bog na pomoći... Od septembra 2013 do maja 2014 smo imali najbolju šansu od kad je reprezentacij da skupimo itekako kvalitetnih igrača,a mi smo to prokockali,pitaj Boga kad ćemo ponovo ići na SP... A da smo kaparisali Gudelja,Salatića,Arslanagica,Tankovića,Dilavera i počeli raditi na tome odmah od septembra sad bi za Egipat svi bili u opticaju,al bosanska lijenost i nestručnost nema kraja...

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 02 feb 2014, 16:59

19risha88 je napisao/la:Ne znam za vas,al meni Zukanović puno bolje djeluje,to jest sigurnije od Bičakčića,ja bi Zuku na stopera... A od Gudelja i Salatića i Arslanagića za SP nema nista... Nemoguće je srediti papire do SP,najmanje treba 6 mjeseci da se takvo što uradi... Na SP mi idemo sa Hodžom ili Tinom na zadnjem veznom...iako postoje bolji igrači na tom mjestu,nas lijeni savez je odlučio tako... i nek nam je Bog na pomoći... Od septembra 2013 do maja 2014 smo imali najbolju šansu od kad je reprezentacij da skupimo itekako kvalitetnih igrača,a mi smo to prokockali,pitaj Boga kad ćemo ponovo ići na SP... A da smo kaparisali Gudelja,Salatića,Arslanagica,Tankovića,Dilavera i počeli raditi na tome odmah od septembra sad bi za Egipat svi bili u opticaju,al bosanska lijenost i nestručnost nema kraja...
Pa Saleticu netreba mijenjat sporsko drzavljanstvo, znaci pasos i poziv!!!
Pratim nase sve skoro igrace i Zukanovic je mnogo jaci od Bicakcica slazem se!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 02 feb 2014, 17:08

19risha88 je napisao/la:Ne znam za vas,al meni Zukanović puno bolje djeluje,to jest sigurnije od Bičakčića,ja bi Zuku na stopera... A od Gudelja i Salatića i Arslanagića za SP nema nista... Nemoguće je srediti papire do SP,najmanje treba 6 mjeseci da se takvo što uradi... Na SP mi idemo sa Hodžom ili Tinom na zadnjem veznom...iako postoje bolji igrači na tom mjestu,nas lijeni savez je odlučio tako... i nek nam je Bog na pomoći... Od septembra 2013 do maja 2014 smo imali najbolju šansu od kad je reprezentacij da skupimo itekako kvalitetnih igrača,a mi smo to prokockali,pitaj Boga kad ćemo ponovo ići na SP... A da smo kaparisali Gudelja,Salatića,Arslanagica,Tankovića,Dilavera i počeli raditi na tome odmah od septembra sad bi za Egipat svi bili u opticaju,al bosanska lijenost i nestručnost nema kraja...
Prva stvar, ocigledno nisi gledao utakmice reprezentacije kad je Zukanovic igrao na stoperu, jer da jesi, ne bi napisao ovaku glupost. Ja ti predlazem da pogledas utakmice Slovanija - BiH i BiH - SAD pa kad zavrsis donesi zakljucak.

Druga stvar ocigledno nisi pratio reprezntaciju prije 3,4 mjeseca jer da jesi, znao bi da za promjenu papira treba mjesec, najvise mjesec i pol (vidi slucaj Hajrovic i Kolasinac).

Znaci ako bi sutra poceli sredjivat drzavljanstvo Arslanagicu i Gudelju stvar bi bila rjesena NAJKASNIJE do kraja Marta ili pocetkom Aprila ;)

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 feb 2014, 17:11

Jusuf Bećirović je osoba najzaslužnija zašto danas u reprezentaciji Bosne i Hercegovine imamo nekoliko reprezentativaca. Bećirović je najzaslužniji zašto danas dres reprezentacije nose braća Izet i Sead Hajrović, te Sead Kolašinac. On je animirao roditelje ovih igrača kako bi oni zaigrali za Bosnu i Hercegovini, te ih "servirao" čelnicima Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Međutim Bećirović, ne namjerava stati samo na tom, ali priznaje kako je ogorčen ponašanjem pojedinaca.

"Pisao sam o mladom Admiru Seferagiću, koji je veliki talent u Baselu. Nažalost, selektoru U-17, U-19 i U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine niti čuju, niti vide", kaže Bećirović. "Žalosno je kakvih klinika imamo u Bosni i Hercegovini. Evo, ja plaćam da im uši očiste i oči pregledaju. Seferagić je danas prvi put na klupi Basela, a nema ni 19 godina", dodao je Jusuf Bećirović. (zmajevibih7.****)
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 02 feb 2014, 17:26

mozambik zukanovic tad nije igro stopera vec lijevog beka i nikad za repku nije igro stopera, ako pratis igrace samo kad igraju 90 min u repki nemoj onda komentarisat..... Ervina je prije 3 godine zelio PSV i Andrlecht ali ga klub nije pustio.Gledo sam ga dok je bio u Kortwijku ili Kartweijku kako se zove klub nije ni bitno Ervin je jak ko zemlja kao igrac ,volim ja i Bicakcica gledam i njegove utakmice ali recimo na zadnjoj tekmi imo je 4-5 katastrofalni greski .
Onda Ervin je u bivsem klubu bio sa najvise golova sve iz slobodnjaka recimo u repku blize slobodnjake bi on trebo rtokat a Pjana sa vece daljine...
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 02 feb 2014, 17:35

Ova slika govori vise od svih nas...
Hajrovic trci Juki(osobi x) a ne selektoru...Ovakvu bruku sebi moze dozvoliti samo nas Vu-Du sihribas...Sad samo zmislite koliko je Vu-Du ucestvovao u poslu oko dovodjenja novih igraca...
slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.