Vise nije sa K'lautern i nisu mu pruzili ugovor, valjda se je prikljucio pripremama Olimpica sada. Jedva cekam prvu prijateljsku.[...]Nicht mehr mit dabei waren die Gastspieler Mite Cikarski und Haris Duljevic, die nicht überzeugen konnten und am Morgen ohne FCK-Vertrag verabschiedet wurden.[...]
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
http://www.der-betze-brennt.de/artikel/ ... d-fans.php

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
+1Grokok je napisao/la:Šta je nažalost majke tiPES2012 je napisao/la:imperator10 je napisao/la:U novinama Rheinpfalz piše da se nije sastavio sa loptom, i da ugovor ne dolazi u obzir trenutno. Surova realnost, ako ponajbolji igrač lige nije uspio tu da odigra makar solidno, kako će onda drugi?
Nazalost ..Možda ti ljudi u tom timu misle da nije igrač, a možda da može doći do Werdera, možda bi tamo rekli da valja. Sve je to stvar nafake, to nema veze nikakve s ostalim igračima PL BH. Znam dosta igrača koji nisu valjali pa su sad po evropi. Generalizovati ovo s ostatkom igrača u PL je smiješna. A i to da je Duljević ovdje boli glava u odnosu na druge nije, ali je dobar igrač.
Bice dobro @PES2012, no sikiriki.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mislim da Duljevic odlazi jer je klub dobio zvanicnu ponudu za njega.Detalje niko ne zna osim sefa.
Vjerovatno ce se znati vise sutra.
Ima li ista novo oko toga?svejedno je napisao/la:Mislim da Duljevic odlazi jer je klub dobio zvanicnu ponudu za njega.Detalje niko ne zna osim sefa.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ćitam danas ko je otišo za antaliju,što reko mladen delić ljudi dali je ovo moguće
ćitam danas ko je otišo za antaliju,što reko mladen delić ljudi dali je ovo moguće[/quote]
Pa ko je trebao otići. Nisam pristaša Olimpica samo koga će voditi ako neće najbolje koje imaju.
Pa ko je trebao otići. Nisam pristaša Olimpica samo koga će voditi ako neće najbolje koje imaju.
[youtube][/youtube]
p.s.covjek se mozda prijetno iznenadio sastavom
Fudbaleri Olimpica i stručni štab jutros su sa sarajevskog aerodroma poletjeli put Turske, odnosno Antalye gdje će narednih 15 dana provesti na pripremama.
Kao i predhodnih godina, fudbaleri našeg kluba pripreme za proljetni dio sezone odradit će u poznatom turskom ljetovalištu, Antalyi a upravo Antalya je baza brojnih evropskih klubova ove zime.
Faik Kolar u Antalyu je poveo 22. igrača među kojima će tražiti najboljih 11 za proljetni dio sezone. U odnosu na prvi dio sezone, u ekipi je nekoliko novih imena poput Zebe, Bogičevića, Handžića, Arežine, Pandže, Sesara, Šivšića, te nešto mlađih, Gojaka i Hadžikadunića.
Šef stručnog štaba, Faik Kolar kaže kako je je primarni zadatak da se ekipa što bolje uigra i spremi za nastavak sezone.
- Dosta smo mjenjali što se tiče igračkog kadra, sada se moramo što bolje uigrati u prijateljskim utakmicama koje smo dogovorili u Antalyi. Sve su to jaki protivnici i drago mi je zbog toga, glavni cilj je što bolje uigrati i spremiti ekipu za izazove koje nas očekuju u nastavku sezone. Prvi dio sezone nije bio loš, ali drugi mora biti bolji. U Antalyi ćemo imati zaista sve što nam je potrebno, najbolje moguće uslove za rad i treniranje. Narednih 15 dana koje ćemo provesti tamo za nas je jedan izuzetno važan period pred nastavak prvenstva, - kazao je Faik Kolar.
Olimpic će u Antalyi odigrati šest utakmica a protivnici su kazahstanski Aktobe, Pecuh iz Mađarske, južnokorejski Pohang, Temišvar iz Rumunije, Volyn iz Ukrajine te za kraj priprema austrijski Red Bull Salzburg.
p.s.covjek se mozda prijetno iznenadio sastavom
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
I Husic je stigao u Turskoj sa ekipom.
Zanima me sta su rekli u Schalke njemu nakon probe.
A koji to nisu otisli na pripreme u Turskoj ako su samo 22 otisli?
Zanima me sta su rekli u Schalke njemu nakon probe.
A koji to nisu otisli na pripreme u Turskoj ako su samo 22 otisli?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Danas su vukovi pobijedili korejance sa rezultatom 3-2.Korejanci su u pripremnom periodu pobijedili Split,Hajduk iz Splita,Besiktas,sa Crihom 1-1 a zijanili od Partizana 1-2.Cirih je valjda ubio Dinamo Zgb 4-2.
Ne znam vise detalja ako saznam javim se.
TOOOOOOOO!!!svejedno je napisao/la:Danas su vukovi pobijedili korejance sa rezultatom 3-2.Korejanci su u pripremnom periodu pobijedili Split,Hajduk iz Splita,Besiktas,sa Crihom 1-1 a zijanili od Partizana 1-2.Cirih je valjda ubio Dinamo Zgb 4-2.
VU-VU-VUKOVI!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMokroguz je napisao/la:TOOOOOOOO!!!svejedno je napisao/la:Danas su vukovi pobijedili korejance sa rezultatom 3-2.Korejanci su u pripremnom periodu pobijedili Split,Hajduk iz Splita,Besiktas,sa Crihom 1-1 a zijanili od Partizana 1-2.Cirih je valjda ubio Dinamo Zgb 4-2.
VU-VU-VUKOVI!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Protivnici su bili Gyeongnam citam na jednom clanku.
Zeba sa penala zabio, Durak i Kokot ostala dva zabili.
Sutra protiv Temisvara iz Rumunije.
Zeba sa penala zabio, Durak i Kokot ostala dva zabili.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ako je sutra protiv ovih Rumuna molio bi nekog od ovih momaka sa foruma koji prate Olimpik da pogledaju da li slucajno nema prenosa na rumunskom gsp kanalu jer oni prate rumunske ekipe po pripremama jer sam ja ipak malo stariji i slabo se razumijem u ove moderne tehnologije....pa ako bude rado bi vas pogledao jer imam taj kanal...Mokroguz je napisao/la:Protivnici su bili Gyeongnam citam na jednom clanku.
Zeba sa penala zabio, Durak i Kokot ostala dva zabili.![]()
To ti Mokroguz najbolje zna.Mokroguz vrijeme je da jazbinu osvježimo sada kada su na pripremama u Antaliji.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Samo me cudi malo kako su napisali na tom jednom portalu da je sutra protiv Temisvara, a Fajo rece da je devetog.
Ne znam dali su pomjerili to ili su ovi iz portala pogrijesili.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Pregovara
Kazu da je jucer razvaljivao.
Evo sta sam nasao do sada, mislim da su pogrijesili ovi sa portala:Mokroguz je napisao/la:Samo me cudi malo kako su napisali na tom jednom portalu da je sutra protiv Temisvara, a Fajo rece da je devetog.
http://acspoli.ro/Informatii_Program-me ... 33_ro.html
I rumuni i Fajo rekli da ce biti devetog.
A sutra mozda je protiv Aktobe iz Kazakstana ili Pecuh iz Madjarske. Ako ko nadje vise informacije oko ovoga, javite.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ako je stvarno danas utakmica, nema prenosa, ili barem ja nisam nasao. Svi pisu da ce biti devetog utakmica. Trazio sam na njihovu stranicu, i imaju svoju youtube stranicu, pa kontam mozda ce tu prikazati izvjestaj makar.lovcen16 je napisao/la:Ako je sutra protiv ovih Rumuna molio bi nekog od ovih momaka sa foruma koji prate Olimpik da pogledaju da li slucajno nema prenosa na rumunskom gsp kanalu jer oni prate rumunske ekipe po pripremama jer sam ja ipak malo stariji i slabo se razumijem u ove moderne tehnologije....pa ako bude rado bi vas pogledao jer imam taj kanal...Mokroguz je napisao/la:Protivnici su bili Gyeongnam citam na jednom clanku.
Zeba sa penala zabio, Durak i Kokot ostala dva zabili.![]()
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.