BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
imali neko podatak o Damirovom omjeru u davis kupu ,mislim da je jako negativan
Evo direktor opet 90% izgubi set.... Znaci vadiona opet nakon 2:0 u setovima... Pustite se suplje i izvlakuse na podlogu.. Njega ponistavaju 600. i 700. teniser svijeta....
Ovaj mec uzimamo iskljucivo zbog Basica koji ce ubiti onog velikog Medu...
Zadnja izmjena: MrMuscle, dana/u 02 feb 2014, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
sto ga mete Boze dragi
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Damiru odgovara što sporija, Mirzi što brža. Dobro je da je Mirza i u petak i juče odigrao odlično, mislim da se možemo pouzdati u njega ako Damir ne preokrene.QUARTERBACK je napisao/la:Pa jel nisu mogli naci neku koja odgovara obojici?![]()
Evo break za Grke..![]()
Yebem ga ja kako izbacuje ove forhende nije normalno ocm.![]()
![]()
E moj Damire,vraćaš se ti na staro.

Džuhmur je emotivan,čim izgubi neki poen na licu i šetkanju mu se vidi da je nervozan,što bi se teško trebalo vidit na teniskim igračima.
Nad tobom sunce najljepše sja
Mislim da ima 5 pobjeda i 6 izgubljenih...da je jako negativan i nijebordobijeli je napisao/la:imali neko podatak o Damirovom omjeru u davis kupu ,mislim da je jako negativan
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Da li ga je stid ? Mene bi bilo..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kakva izvlakuša na podlogu, ovo je najbrža moguća u tenisu, kao staklo je, loptica samo sklizne na njoj, naravno to ne znači da Damir ne bi morao igrati ali ocigledno predstavlja preveliki problem za Damira.MrMuscle je napisao/la:Evo direktor opet 90% izgubi set.... Znaci vadiona opet nakon 2:0 u setovima... Pustite se suplje i izvlakuse na podlogu.. Njega ponistavaju 600. i 700. teniser svijeta....
I nije ovaj smrdo iz Grčke toliko dobar koliko je Damir loš, Grk igra na iskustvo i to mu donosi rezultat za sad.
Pa što nisu uzeli neku između, mislim da se nađu na sredini jbg dobro i ovom dobro i onom donekle.Damiru odgovara što sporija, Mirzi što brža.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Slabo, slabo, slabo. Ma na kakvoj podlozi igrao Damir bi trebao ove igrace lagano da pobjedi ili barem pobjedi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Istovremeno i loše i jednom i drugom donekle.QUARTERBACK je napisao/la:Pa što nisu uzeli neku između, mislim da se nađu na sredini jbg dobro i ovom dobro i onom donekle.
Vjerujem da su sa ovom podlogom najjeftinije prošli i da je to bio glavni kriterij.
-
bordobijeli
- Kontakt:
samo 11 meceva ? ja mislim da je vise igrao a ne znam mozda i grijesimVedad87 je napisao/la:Mislim da ima 5 pobjeda i 6 izgubljenih...da je jako negativan i nijebordobijeli je napisao/la:imali neko podatak o Damirovom omjeru u davis kupu ,mislim da je jako negativan
Jucer je rekao komentator da mu je omjer 5 - 5. Po tome ti govorim. Ako laze on, lazem i jabordobijeli je napisao/la:samo 11 meceva ? ja mislim da je vise igrao a ne znam mozda i grijesimVedad87 je napisao/la:Mislim da ima 5 pobjeda i 6 izgubljenih...da je jako negativan i nijebordobijeli je napisao/la:imali neko podatak o Damirovom omjeru u davis kupu ,mislim da je jako negativan
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
ima i 3 remijabordobijeli je napisao/la:samo 11 meceva ? ja mislim da je vise igrao a ne znam mozda i grijesimVedad87 je napisao/la:Mislim da ima 5 pobjeda i 6 izgubljenih...da je jako negativan i nijebordobijeli je napisao/la:imali neko podatak o Damirovom omjeru u davis kupu ,mislim da je jako negativan
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa jest, al ocigledno Grcima odgovara ova podloga, pa zato govorim. Ocigledno su nasi pretpostavljali da im nece odgovarati pa se prevarili.DukeOfWellington je napisao/la:Istovremeno i loše i jednom i drugom donekle.QUARTERBACK je napisao/la:Pa što nisu uzeli neku između, mislim da se nađu na sredini jbg dobro i ovom dobro i onom donekle.
Vjerujem da su sa ovom podlogom najjeftinije prošli i da je to bio glavni kriterij.
Od polovine drugog seta izbacio 5 FH dijagonala i 2 FH paralele daleko u aut. To ga yebe haos.
- legenda reala
- Kontakt:
Ispada da je Australia bila splet sretnih okolnosti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
PunjenaPaprika
- Kontakt:
Budimo iskreni, Damir je **** od tenisera. Ono na AO je bila čista sreća i tek sada se to vidi. Kritikujte me koliko vam je srcu drago, ali to je istina. Čekaj malo, ti si kao neka velika nada, a 700-ti i 550-ti igrači svijeta te otresaju ko slinu??? Ma daj, pustite me priča da je to normalno u tenisu, ako si ti materijal za top 100, to sebi ne smiješ dozvoliti i gotovo.
Druga stvar, ovaj dosadni komentator stalno dava Damiru alibi u vidu kao velikog pritiska na njemu. Ma kakav pritisak??? Pa ako se sada ne može nositi s pritiskom, kad će moći? I o kakvom pritisku pričamo? Doguro do 3-ćeg kola AO i to mi je sad pritisak??? Ma daj, yebo te...
Još kad mu vidim ovo lice, kad ga ne ide izgleda kao da se ukenjao u gaće... Realno, Bašić je za klasu jači igrač od Damira. Damir taman i da preokrene ovaj meč, bojim se da će mu trenutačna pozicija koju drži biti apsolutni plafon karijere.
I ne spominjite više podlogu. Jadan Damir, ne odgovara mu podloga , kmeeee, kmeeeee. Daj yebo te, ili jesi ili nisi, o kakvoj podlozi pričate? Ako si materijal za top 100 imaš igrat dobro na svim podlogama. Ali bojim se da on nije materijal niti za top 200.
Druga stvar, ovaj dosadni komentator stalno dava Damiru alibi u vidu kao velikog pritiska na njemu. Ma kakav pritisak??? Pa ako se sada ne može nositi s pritiskom, kad će moći? I o kakvom pritisku pričamo? Doguro do 3-ćeg kola AO i to mi je sad pritisak??? Ma daj, yebo te...
Još kad mu vidim ovo lice, kad ga ne ide izgleda kao da se ukenjao u gaće... Realno, Bašić je za klasu jači igrač od Damira. Damir taman i da preokrene ovaj meč, bojim se da će mu trenutačna pozicija koju drži biti apsolutni plafon karijere.
I ne spominjite više podlogu. Jadan Damir, ne odgovara mu podloga , kmeeee, kmeeeee. Daj yebo te, ili jesi ili nisi, o kakvoj podlozi pričate? Ako si materijal za top 100 imaš igrat dobro na svim podlogama. Ali bojim se da on nije materijal niti za top 200.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.