FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Jedinstvo37
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Jedinstvo37 » 02 feb 2014, 14:00

Momci jel se ide organizovano na tekmu ili svako na svoju ruku?
Svaka čast upravi na ovoj tekmi, ekstra utakmica, jedva čekam 5. da pogledam tekmu, nadam se većem broju Fukara nego Delija i da ih poderete kako na tribini tako i van nje ;))

Vidio sam na fb da dosta Fk neće moći da ide zbog pasoša..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 feb 2014, 14:06

Jedinstvo37 je napisao/la:Momci jel se ide organizovano na tekmu ili svako na svoju ruku?
Mene su zvali i kazu ide se nekim kombijem :mrgreen: Sad pojma nemam koliko ide ljudi ali mislim da u Sloveniji ima dosta Delija i u Austriji cak pa ce njih garant biti vise ...

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 02 feb 2014, 14:08

tuzlak1987 je napisao/la:
Jedinstvo37 je napisao/la:Momci jel se ide organizovano na tekmu ili svako na svoju ruku?
Mene su zvali i kazu ide se nekim kombijem :mrgreen: Sad pojma nemam koliko ide ljudi ali mislim da u Sloveniji ima dosta Delija i u Austriji cak pa ce njih garant biti vise ...
ima ih i previse u sloveniji :mrgreen: a o austriji da i ne pricam...

ps ide se organizovano...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 02 feb 2014, 14:33

da li mi tko moze reci gfdje se igra utakmica zvezda - sloboda? jel u kopru ili?
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 feb 2014, 14:35

realancojk je napisao/la:da li mi tko moze reci gfdje se igra utakmica zvezda - sloboda? jel u kopru ili?
U Kopru, stadion Bonfika :mrgreen:

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 02 feb 2014, 14:36

koliko ja znam ide jedan bus i jedan kombi .....

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 02 feb 2014, 14:36

realancojk je napisao/la:da li mi tko moze reci gfdje se igra utakmica zvezda - sloboda? jel u kopru ili?
U Kopru, stadion Bonfika :mrgreen:
jojj to moram iči pogleedati, svaki dan prolazim pored tog stadiona..to se ne smije propustiti :D

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 02 feb 2014, 14:39

slika
nekada bonifika
slika
sada bonifika

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 02 feb 2014, 14:41

slika
sada bonifika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 feb 2014, 16:17

et zbog vas sto Smajiola Karica nazivate drvetom mene covjek uklonio iz prijatelja na FB :( ...pazi znaci Smajil nas poceo uklanjat iz prijatelja hahahahaa oplakah :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 feb 2014, 16:19

Blažević: ''U Tuzli me zovu kao nikad ranije, Ćiro, jabuko moja, hurmašico Ćiro, baklavo moja...''

Otkad je trener svih trenera došao na stadion Tušanj, na kojem Sloboda igra svoje utakmice već 56 godina, grad soli odmah je počeo slaviti.

Ćiro Blažević ponovno je u takmičarskoj formi. Trener svih trenera je za Sportski.net iz prve ruke otkrio 'šta ima' u novom klubu, kako su ga prihvatili Tuzlaci i što mu sve govore na ulici. A najavio je i sveti cilj – povratak Slobode u prvu ligu.

Nevesela je to priča. Nekad slavni klub i tuzlanski ponos Sloboda već je dvije godine u drugoj ligi BiH. Ljubitelji fudbala u Tuzli teško se mire s ovim poniženjem, a kad su nakon prvog dijela sezone vidjeli da je vrag opet odnio šalu, jer Sloboda je tek treća s pet bodova zaostatka iza prvoplasiranog Jedinstva, predsjedniku kluba nije preostalo ništa drugo nego da nazove Ćiru.

Dvije sedmice poslije sve se promijenilo. Otkad je trener svih trenera došao na stadion Tušanj, na kojem Sloboda igra svoje utakmice već 56 godina, grad soli odmah je počeo slaviti.

"Ma čuj, sine, istina je. Ovdje su velika očekivanja i odmah je to teška situacija. Misle ako sam ja doš'o, gotovo je, sve će bit kako treba. Moram priznat da je moj predsjednik napravio dodatne napore da cijeli projekt uspije, ali danas je vrlo teško naći slobodnog igrača. Međutim, on mi je udovoljio koliko je mog'o i sad je na meni da probam kanalizirat tu njegovu ambiciju, da idemo zajedno u prvu ligu", počeo je Ćiro.

Najveći konkurent vam je prvoplasirano Jedinstvo iz Bihaća. Radi se o velikom rivalstvu, ali i o pet bodova prednosti koje imaju. Možete li to stići?

"Moguće je, ali bit će to stvarno jedan podvig ako uspijem, to svi razumni tako misle. Samo čuj, ja ću sve učinit da se to dogodi, primljen sam ovdje tako dobro da me to obavezuje" kaže trener svih trenera.

Kako ste to primljeni?

"Ma ne mogu hodat ulicom, viču mi stvari kakve nikad prije nisam čuo. Ćiro, jabuko moja, Ćiro, hurmašico moja, Ćiro, baklavo moja, ha-ha-ha-ha. Tu u hotelu u kojem mi je sjedište čuvaju me kao malo vode na dlanu, ali ja znam kako je to. Očekivanja su velika. Tu ne smiješ podbacit i tu ne smiješ bit ****" kaže Blažević.

Dobili ste i novih igrača za nastavak prvenstva...

"Ma predsjednik je udovoljio svemu što sam rekao i sugerirao. Idemo na pripreme u Koper, tamo ćemo se spremati 15 dana. Igrat ćemo protiv Crvene Zvezde, televizijski prijenos i sve je zagarantirano. Ali najbitnije je da uđemo u prvu ligu. Do kraja prvenstva imamo 15 utakmica, nije baš dobar raspored, ali važno je da stvorim respektabilnu ekipu i da izborimo Premier ligu. Navijajte za Slobodu!", poručio je Tuzlak Ćiro.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 feb 2014, 16:22

SaltCityAttack je napisao/la:et zbog vas sto Smajiola Karica nazivate drvetom mene covjek uklonio iz prijatelja na FB :( ...pazi znaci Smajil nas poceo uklanjat iz prijatelja hahahahaa oplakah :)
Pa ti opet zatrazi prijateljstvo. :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sloboda1919
Kontakt:

Post Postao/la Sloboda1919 » 02 feb 2014, 16:42

Prvih 11 protiv Pirana
slika
Naš tim svoju prvu kontrolnu utakmicu igra danas protiv Pirana iz Portoroža.
Miroslav Ćiro Blažević će se protivniku suprotstaviti sa sljedežih 11 igrača:

Hadžić, Salihović, Efendić, Moranjkić, Kuduzović, Omić, Husić, Šaćiri, J. Mujkić, Krpić, Kapić.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 02 feb 2014, 16:50

Jel to Mehanović ispao iz prvih 11?

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 feb 2014, 16:53

SiouxLukavac je napisao/la:Jel to Mehanović ispao iz prvih 11?
protiv Buducnosti je kao i sada poceo na klupi :!: al jos je to uigravanje npr Kuduz je sad u prvoj a proslu isto bio na klupi, rotira ih Ciro ;)
Sloboda Tuzla

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 02 feb 2014, 16:53

SiouxLukavac je napisao/la:Jel to Mehanović ispao iz prvih 11?
Ako je gledat po pripremnim utakmicama do sad izgleda da jest, na desnom beku su trenutno on i Efendic, iskreno meni je Mehanovic bio odlican, bas su on i Efendic drzali tu desnu stranu samo sto je sad Efendic prekomandovan sa veznog na beka, uglavnom dobi ce i on svoju priliku sigurno.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 feb 2014, 17:03

1-0 Krpic 8-)
Sloboda Tuzla

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 feb 2014, 17:04

koja je liga ovaj piran iz portoroza..2. slovenacka :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 02 feb 2014, 17:07

2-0 8-)
Sloboda Tuzla

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 02 feb 2014, 17:07

http://fksloboda.ba/vijesti/732-prvih-11-protiv-pirana" onclick="window.open(this.href);return false;
Tu mozete pratiti sta se desava na terenu.
Jedan grad, jedna ljubav!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.