BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Nije toliko problem ni podloga koliko su Damirove UE, fh i bh odlaze u mrezu ili out kad ih udara iz mjesta, slice-ovi zavrsaju u mrezi. Ukoliko smpanji UE ovo bi trebao dobit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sad ga treba oderati 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Cuj ti stručnjaka molim te ako si igrač za 100 moraš znati na svim podlogama da igraš.
Evo ga break, bravo. Sad to treba potvrditi samo.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
PunjenaPaprika je napisao/la:Budimo iskreni, Damir je **** od tenisera. Ono na AO je bila čista sreća i tek sada se to vidi. Kritikujte me koliko vam je srcu drago, ali to je istina. Čekaj malo, ti si kao neka velika nada, a 700-ti i 550-ti igrači svijeta te otresaju ko slinu??? Ma daj, pustite me priča da je to normalno u tenisu, ako si ti materijal za top 100, to sebi ne smiješ dozvoliti i gotovo.
Druga stvar, ovaj dosadni komentator stalno dava Damiru alibi u vidu kao velikog pritiska na njemu. Ma kakav pritisak??? Pa ako se sada ne može nositi s pritiskom, kad će moći? I o kakvom pritisku pričamo? Doguro do 3-ćeg kola AO i to mi je sad pritisak??? Ma daj, yebo te...
Još kad mu vidim ovo lice, kad ga ne ide izgleda kao da se ukenjao u gaće... Realno, Bašić je za klasu jači igrač od Damira. Damir taman i da preokrene ovaj meč, bojim se da će mu trenutačna pozicija koju drži biti apsolutni plafon karijere.
I ne spominjite više podlogu. Jadan Damir, ne odgovara mu podloga , kmeeee, kmeeeee. Daj yebo te, ili jesi ili nisi, o kakvoj podlozi pričate? Ako si materijal za top 100 imaš igrat dobro na svim podlogama. Ali bojim se da on nije materijal niti za top 200.
Ne'as ti pojma ni sta si napisao. Ti nisi materijal za ovog foruma i idi na --- SPAM --- ostavljaj ovakve komentare. Ubaci jos koji nacionalni predznak i ima da budes top komentator tamo na njihovom forumu.
Veze ti nemas.
Aj cao.....
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 02 feb 2014, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
-
PunjenaPaprika
- Kontakt:
Nisam to reko. Nego ne možeš se vaditi na podlogu protiv igrača koji su preko 500-tog mjesta, a ti si kao veliki talenat i materijal za top 100. Taman da dobije ovaj meč, ništa od njega u budućnosti. Pokoji challenger će mu biti plafon karijere. Mirza ako se sredi psihički jede Damira za doručak.QUARTERBACK je napisao/la:Cuj ti stručnjaka molim te ako si za igrač za 100 moraš znati na svim podlogama da igraš.![]()
![]()
![]()
izgleda da će nam morat Mirza spašavat što se može
Podloga bi trebala da utiče samo ako su igrači tu negdje pa da malo prevagne u nečiju stranu. Damir je još zelen teniser. U Australiji je pokazao da ima talenta, ali nije smio da se "ufura" ovoliko. Napravio je jako bitan iskorak u karijeri, ali to je tek jedna desetina onoga što treba da uradi. Čak i sa tim prvim korakom je kasnio barem dvije godine. Srlja, igra netaktično, žuri, griješi, užas... Bašić je mnogo zreliji i vjerovatno će više od njega postići u karijeri. Sve je ovo rezultat njegovog pretjeranog samopouzdanja i mišljenja o samom sebi. Njemu treba vrhunski trener i veliko strpljenje i poslušnost, da bi za godinu-dvije mogao stići barem do redovnog učešća na velikim turnirima. Bojim se da on nije sposoban za takvo nešto, jer već sad misli da je najbolji na svijetu.
Nadam se da su "Bošnjaci", kojima je Damirov meč sa Dodigom bio prvi koji su u životu pogledali, shvatili da bi ga ovaj, ipak, razvalio da se nije povrijedio.
Nadam se da su "Bošnjaci", kojima je Damirov meč sa Dodigom bio prvi koji su u životu pogledali, shvatili da bi ga ovaj, ipak, razvalio da se nije povrijedio.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
e yebi ga

Pa kakve veze ima ako su preko 500.-tog mjesta ako njima baš odgovara ova podloga a tebi baš ne odgovara, to bi bilo isto ko kad bi Arsenal došao da igra na pomoćnem terenu UNIS-a u Vogosci na kojem mozes samo nogu slomiti, nista drugo.PunjenaPaprika je napisao/la:Nisam to reko. Nego ne možeš se vaditi na podlogu protiv igrača koji su preko 500-tog mjesta, a ti si kao veliki talenat i materijal za top 100. Taman da dobije ovaj meč, ništa od njega u budućnosti. Pokoji challenger će mu biti plafon karijere. Mirza ako se sredi psihički jede Damira za doručak.QUARTERBACK je napisao/la:Cuj ti stručnjaka molim te ako si za igrač za 100 moraš znati na svim podlogama da igraš.![]()
![]()
![]()
-
PunjenaPaprika
- Kontakt:
Dečko, ja sam iznjeo svoje mišljenje. Ti protuargumentiši ako imaš dovoljno dobre argumente. Jer u suprotnom, ovakav tvoj odgovor nalikuje upravo tim forumašima sa imbexa o kojima pričaš. Niko sretniji od mene da Damir postane klasa, ali bojim se da od toga nema ništa. Mirza će to postati puno prije uz pametan rad i sređenu psihu.Idimidodjimi je napisao/la:
Ne'as ti pojma ni sta si napisao. Ti nisi materijal za ovog foruma i idi na --- SPAM --- ostavljaj ovakve komentare. Ubaci jos koji nacionalni predznak i ima da budes top komentator tamo na njihovom forumu.
Veze ti nemas.
Aj cao.....
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jbg Damire. Hajde vise pocni igrat
Kao sto kaze Vedo (smijet tpe tako zvat ili si anoniman)
treba li su naci nesto umjereno, valjda se stima najboljem igracu uslovi.
Kao sto kaze Vedo (smijet tpe tako zvat ili si anoniman)
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Aanonymous
- Kontakt:
Možda Damir gori od prevelike želje da se dokaže u svojoj domovini..
Ocekivali smo svi mnogo više ali ipak jedno veliko NIŠTA
Nadam se da 3 kolo AO nije bila cista sreca i da ce se Damir popraviti svoju igru...
Ocekivali smo svi mnogo više ali ipak jedno veliko NIŠTA
Nadam se da 3 kolo AO nije bila cista sreca i da ce se Damir popraviti svoju igru...
Korak naprijed nazad dva to najbolje opisuje Damira. Ovaj tenis koji igra je najlošiji u njegovoj karijeri. Šetkić a možda i Brkić bi dobili ovog amatera iz Grčke. Damir forsira servis volej igra nadam se samo u ovom meču jer ako na to bude gradio karijeru crno mu se piše.
-
PunjenaPaprika
- Kontakt:
Vidim da katastrofalno rezoniraš ovo o čemu pišem. Evo, parafrazirat ću pa me možda bolje skontaš - želiš li mi reći da bi ova 2 anonimna Grka dobila sve igrače koji su materijal za top 100 (dakle, sve one koji su u prvih 100), a kojima ne odgovara određena podloga? Ma daj čovječe, to su Miki Maus alibiji.QUARTERBACK je napisao/la:e yebi ga
Pa kakve veze ima ako su preko 500.-tog mjesta ako njima baš odgovara ova podloga a tebi baš ne odgovara, to bi bilo isto ko kad bi Arsenal došao da igra na pomoćnem terenu UNIS-a u Vogosci na kojem mozes samo nogu slomiti, nista drugo.PunjenaPaprika je napisao/la:Nisam to reko. Nego ne možeš se vaditi na podlogu protiv igrača koji su preko 500-tog mjesta, a ti si kao veliki talenat i materijal za top 100. Taman da dobije ovaj meč, ništa od njega u budućnosti. Pokoji challenger će mu biti plafon karijere. Mirza ako se sredi psihički jede Damira za doručak.QUARTERBACK je napisao/la:Cuj ti stručnjaka molim te ako si za igrač za 100 moraš znati na svim podlogama da igraš.![]()
![]()
![]()
Evo ga break, bravo. Sad to treba potvrditi samo.![]()
Damir nije ni prvi ni posljednji igrac kojemu se dešavaju ovakvi poraziPunjenaPaprika je napisao/la:Budimo iskreni, Damir je **** od tenisera. Ono na AO je bila čista sreća i tek sada se to vidi. Kritikujte me koliko vam je srcu drago, ali to je istina. Čekaj malo, ti si kao neka velika nada, a 700-ti i 550-ti igrači svijeta te otresaju ko slinu??? Ma daj, pustite me priča da je to normalno u tenisu, ako si ti materijal za top 100, to sebi ne smiješ dozvoliti i gotovo.
Druga stvar, ovaj dosadni komentator stalno dava Damiru alibi u vidu kao velikog pritiska na njemu. Ma kakav pritisak??? Pa ako se sada ne može nositi s pritiskom, kad će moći? I o kakvom pritisku pričamo? Doguro do 3-ćeg kola AO i to mi je sad pritisak??? Ma daj, yebo te...
Još kad mu vidim ovo lice, kad ga ne ide izgleda kao da se ukenjao u gaće... Realno, Bašić je za klasu jači igrač od Damira. Damir taman i da preokrene ovaj meč, bojim se da će mu trenutačna pozicija koju drži biti apsolutni plafon karijere.
I ne spominjite više podlogu. Jadan Damir, ne odgovara mu podloga , kmeeee, kmeeeee. Daj yebo te, ili jesi ili nisi, o kakvoj podlozi pričate? Ako si materijal za top 100 imaš igrat dobro na svim podlogama. Ali bojim se da on nije materijal niti za top 200.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa kakve veze ima ako su preko 500.-tog mjesta ako njima baš odgovara ova podloga a tebi baš ne odgovara, to bi bilo isto ko kad bi Arsenal došao da igra na pomoćnem terenu UNIS-a u Vogosci na kojem mozes samo nogu slomiti, nista drugo.PunjenaPaprika je napisao/la:
Nisam to reko. Nego ne možeš se vaditi na podlogu protiv igrača koji su preko 500-tog mjesta, a ti si kao veliki talenat i materijal za top 100. Taman da dobije ovaj meč, ništa od njega u budućnosti. Pokoji challenger će mu biti plafon karijere. Mirza ako se sredi psihički jede Damira za doručak.![]()
Vidim da katastrofalno rezoniraš ovo o čemu pišem. Evo, parafrazirat ću pa me možda bolje skontaš - želiš li mi reći da bi ova 2 anonimna Grka dobila sve igrače koji su materijal za top 100 (dakle, sve one koji su u prvih 100), a kojima ne odgovara određena podloga? Ma daj čovječe, to su Miki Maus alibiji.[/quote][/quote]
Pa zato sam ti i naveo primjer s Arsenalom.
Otkud ti znas da li bi ih dobili ???????? Jesil to vidovit ???
Znači od 100 mečeva ovih iz top100 vs. ovih iznad top500 svih 100 mečeva po tebi bi dobili ovi iz top100 ??
Na trenutke izgleda fantastičan.Nije smio sebi dozvoliti poraz u prvom meču a onda ova 2 izgubljena seta.
moze li mi neko reci koji je rezultat trenutno?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
PunjenaPaprika
- Kontakt:
Pa dobro, evo Forsteru, ti me uputi. Damir za koji mjesec puni 22 godine. To za tenis uopšte nije baš tako malo. Mnogi su u tim godinama već bili izgrađeni igrači. Trebam li nabrajati one koji su u tim godinama već imali respektabilan broj osvojenih turnira? I gle čuda, nisu gubili protiv 700-tih igrača.Forster je napisao/la:
Damir nije ni prvi ni posljednji igrac kojemu se dešavaju ovakvi poraziA svojim stručnim komentarima pokazujes koliko si uopste upucen u tenis
Hajde me uputi. Ubjedi me da ono na AO nije bila slučajnost. Ja bih volio da nije. Ali bojim se da jest. Što to Damir ima, koji segment u igri mu je tako dobar da možemo graditi optimizam u vezi sa njegovom karijerom? Pa on je u svemu (u najboljem slučaju) prosječan.
P.S. Ja u svojim postovima ne vrijeđam nikoga. Ako mi neko odgovara, neka to pokuša sa argumentima, a ne sa ad hominem vrijeđanjem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.