2-1 za grčku u setovimaSchwarz je napisao/la:moze li mi neko reci koji je rezultat trenutno?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Citirajte me na kraju kad Damir ovo okrene skroz 
ide sad dva put po 6 2 i to je to
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
E ovo vec igra koju ocekujemo, tek sad pokazuje zasto je 144. na atp listi
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Nisam ja rekao dzaba da ti pojma nemas....PunjenaPaprika je napisao/la:Dečko, ja sam iznjeo svoje mišljenje. Ti protuargumentiši ako imaš dovoljno dobre argumente. Jer u suprotnom, ovakav tvoj odgovor nalikuje upravo tim forumašima sa imbexa o kojima pričaš. Niko sretniji od mene da Damir postane klasa, ali bojim se da od toga nema ništa. Mirza će to postati puno prije uz pametan rad i sređenu psihu.Idimidodjimi je napisao/la:
Ne'as ti pojma ni sta si napisao. Ti nisi materijal za ovog foruma i idi na --- SPAM --- ostavljaj ovakve komentare. Ubaci jos koji nacionalni predznak i ima da budes top komentator tamo na njihovom forumu.
Veze ti nemas.
Aj cao.....
Evo ti broj od vidovite Dzemile 061 345 6578 i nazovi pa je pitaj sta kazu njene kasike za Dzumhura. Tebi ocito ne ide dobro gledanje u buducnost.
Momku je uskoro 22. godina i dodje neki levat k'o ti i zna kako ce Damir napredovat u karijeri i to sve na osnovu jednog odgledanog njegovog meca. Hell yeah....
Tek za usporedbu, Djokovic je u mnogo boljim uslovima koji se APSOLUTNO NE MOGU POREDITI SA USLOVIMA U KOJIM TRENIRA DAMIR poceo tek u 21. godini da osvaja ATP turnire i da igra bolje.
Idi nazovi ovaj gore broj i pitaj Dzemile sta i kako. Ako te bude izbacivalo, samo zovi, to je znak da je prezauzeta al' uglavnom nikog ne odbije kad je dobije.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Turnire u tim godinama su osvajali samo WC talenti. U kakvim uslovima je uspio napraviti ovaj napredak trebamo biti zadovoljni sto je uopste tu gdje jeste. Mnogi igraci su i u kasnijim godinama dostizali bolje rezultate. Postoje mnogi slucajevi gdje je puno kvalitetniji igrac izgubio od veoma lose rangiranog igraca. To nije rijedak slucaj, tako da los dan se svakome moze desiti.PunjenaPaprika je napisao/la:Pa dobro, evo Forsteru, ti me uputi. Damir za koji mjesec puni 22 godine. To za tenis uopšte nije baš tako malo. Mnogi su u tim godinama već bili izgrađeni igrači. Trebam li nabrajati one koji su u tim godinama već imali respektabilan broj osvojenih turnira? I gle čuda, nisu gubili protiv 700-tih igrača.Forster je napisao/la:
Damir nije ni prvi ni posljednji igrac kojemu se dešavaju ovakvi poraziA svojim stručnim komentarima pokazujes koliko si uopste upucen u tenis
Hajde me uputi. Ubjedi me da ono na AO nije bila slučajnost. Ja bih volio da nije. Ali bojim se da jest. Što to Damir ima, koji segment u igri mu je tako dobar da možemo graditi optimizam u vezi sa njegovom karijerom? Pa on je u svemu (u najboljem slučaju) prosječan.
P.S. Ja u svojim postovima ne vrijeđam nikoga. Ako mi neko odgovara, neka to pokuša sa argumentima, a ne sa ad hominem vrijeđanjem.
Slučajno se moze desiti 1-2 pobjede, ali ne i serija pobjeda protiv veoma dobrih igraca kao sto je bio slucaj na AO, prije ce taj rezultat sa AO biti napredak u odnosu na prosle godine. Jos kada dobijes pohvale od teniskih ikona kao sto su Nole i Berdych, to je znak da napredujes
A segment u igri koji mu je tako dobar je segment koji odgovara igri na sporijim podlogama, a ne na ovoj ultra-brzoj podlozi.
I naravno prvi put te vidim na forumu kada treba blatiti Damira, gdje si bio kada je postizao dobre rezultate ?
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Da se ne lažemo, Đoković je u 2007. (20 godina) u Montrealu naredao trojicu najboljih igrača svijeta (Roddicka, Nadala i Federera) i osvojio kanadski Masters, nešto kasnije 2007. je igrao finale US Opena (20 godina), a 2008. je osvojio Australian Open (isto 20 godina).Idimidodjimi je napisao/la:Tek za usporedbu, Djokovic je u mnogo boljim uslovima koji se APSOLUTNO NE MOGU POREDITI SA USLOVIMA U KOJIM TRENIRA DAMIR poceo tek u 21. godini da osvaja ATP turnire i da igra bolje.
-
PunjenaPaprika
- Kontakt:
Dakle, tvoj najveći argument je vidovita Džemila? Furaš neki pseudohumor koji je smješan samo tebi, ali dobro, to samo pokazuje ko si i što si.Idimidodjimi je napisao/la:
Nisam ja rekao dzaba da ti pojma nemas....
Evo ti broj od vidovite Dzemile 061 345 6578 i nazovi pa je pitaj sta kazu njene kasike za Dzumhura. Tebi ocito ne ide dobro gledanje u buducnost.
Momku je uskoro 22. godina i dodje neki levat k'o ti i zna kako ce Damir napredovat u karijeri i to sve na osnovu jednog odgledanog njegovog meca. Hell yeah....
Tek za usporedbu, Djokovic je u mnogo boljim uslovima koji se APSOLUTNO NE MOGU POREDITI SA USLOVIMA U KOJIM TRENIRA DAMIR poceo tek da osvaja ATP turnire i da igra bolje.
Idi nazovi ovaj gore broj i pitaj Dzemile sta i kako. Ako te bude izbacivalo, samo zovi, to je znak da je prezauzeta al' uglavnom nikog ne odbije kad je dobije.
Da se vratim na stvar - niko mi ne može pričati da su loše igre protiv petorazrednih igrača sasvim normalne za nekog ko bi trenutačno trebao biti u životnoj formi, a ne dogurati do 3-ćeg kola AO i onda prdeknuti ko srbija u prvom sv ratu.
Upravu si ti, ali niko od Damira ne treba da ocekuje rezultate ni blizu DjokovicaClaus je napisao/la:Da se ne lažemo, Đoković je u 2007. (20 godina) u Montrealu naredao trojicu najboljih igrača svijeta (Roddicka, Nadala i Federera) i osvojio kanadski Masters, nešto kasnije 2007. je igrao finale US Opena (20 godina), a 2008. je osvojio Australian Open (isto 20 godina).Idimidodjimi je napisao/la:Tek za usporedbu, Djokovic je u mnogo boljim uslovima koji se APSOLUTNO NE MOGU POREDITI SA USLOVIMA U KOJIM TRENIRA DAMIR poceo tek u 21. godini da osvaja ATP turnire i da igra bolje.
Ne ulazim u to, samo sam se nadovezao na post i ispravio očiglednu grešku.Forster je napisao/la:Upravu si ti, ali niko od Damira ne treba da ocekuje rezultate ni blizu DjokovicaClaus je napisao/la:Da se ne lažemo, Đoković je u 2007. (20 godina) u Montrealu naredao trojicu najboljih igrača svijeta (Roddicka, Nadala i Federera) i osvojio kanadski Masters, nešto kasnije 2007. je igrao finale US Opena (20 godina), a 2008. je osvojio Australian Open (isto 20 godina).Idimidodjimi je napisao/la:Tek za usporedbu, Djokovic je u mnogo boljim uslovima koji se APSOLUTNO NE MOGU POREDITI SA USLOVIMA U KOJIM TRENIRA DAMIR poceo tek u 21. godini da osvaja ATP turnire i da igra bolje.
Ti ako mozes reci za nekoga ko je dosao do 3. kola Grand Slam turnira, i koji je stekao mnogo fanova odličnom igrom na AO, bio pohvaljen od strane takvih igraca, da treba da ostavi tenis, ti stvarno ne znas sta je tenisPunjenaPaprika je napisao/la:Dakle, tvoj najveći argument je vidovita Džemila? Furaš neki pseudohumor koji je smješan samo tebi, ali dobro, to samo pokazuje ko si i što si.Idimidodjimi je napisao/la:
Nisam ja rekao dzaba da ti pojma nemas....
Tek za usporedbu, Djokovic je u mnogo boljim uslovima koji se APSOLUTNO NE MOGU POREDITI SA USLOVIMA U KOJIM TRENIRA DAMIR poceo tek da osvaja ATP turnire i da igra bolje.
Da se vratim na stvar - niko mi ne može pričati da su loše igre protiv petorazrednih igrača sasvim normalne za nekog ko bi trenutačno trebao biti u životnoj formi, a ne dogurati do 3-ćeg kola AO i onda prdeknuti ko srbija u prvom sv ratu.Pazi, 700-ti igrač svijeta koji više liči na bacača kladiva nego na tenisera te otrese ko slinu. 500 i neki igrač svijeta kojeg je Mirza rutinski našamarao ti pravi probleme i uzima ti prva 2 seta. Ma daj, yebo te! Gle, ja ne kažem da se to NIKADA i nikome ne događa, samo tvrdim da mu se ovakve stvari naprosto NE SMIJU dešavati. I uz sve to, pred domaćom publikom...
Ako izgubi protiv ovog Jakurcovića kojem je plafon karijere bilo 464-to mjesto, nek se ostavi reketa i ide saditi krumpir u Glamoč.
Nekoliko backhanda na kojima bi mu sigurno pozavidjeli i bolji igrači. Ipak, ne mogu a da se ne osvrnem na činjenicu da njegovi udarci djeluju slabo. Ako misli napraviti nešto na jačim turnirima, onda mora jače udarati lopticu.
-
PunjenaPaprika
- Kontakt:
E vidiš, ovo je već post sa argumentima i to poštujem. I u mnogo toga se slažem. Damir kada je postizao dobre rezultate, ja sam bio na brodu na kojem nisam imao pristup internetu tj, imao sam ga, ali u vremenski vrlo ograničenoj mjeri. Ako treba, evo sad ću ga nahvaliti - 3-će kolo AO je fantastičan rezultat radi kojeg mu se klanjam do poda. Ali eto, da ne idemo udugo i uširoko, vrijeme će pokazati jeli taj rezultat bio ujedno i vrhunac njegove karijere ili on može bolje.Forster je napisao/la:
Turnire u tim godinama su osvajali samo WC talenti. U kakvim uslovima je uspio napraviti ovaj napredak trebamo biti zadovoljni sto je uopste tu gdje jeste. Mnogi igraci su i u kasnijim godinama dostizali bolje rezultate. Postoje mnogi slucajevi gdje je puno kvalitetniji igrac izgubio od veoma lose rangiranog igraca. To nije rijedak slucaj, tako da los dan se svakome moze desiti.
Slučajno se moze desiti 1-2 pobjede, ali ne i serija pobjeda protiv veoma dobrih igraca kao sto je bio slucaj na AO, prije ce taj rezultat sa AO biti napredak u odnosu na prosle godine. Jos kada dobijes pohvale od teniskih ikona kao sto su Nole i Berdych, to je znak da napredujes![]()
A segment u igri koji mu je tako dobar je segment koji odgovara igri na sporijim podlogama, a ne na ovoj ultra-brzoj podlozi.![]()
I naravno prvi put te vidim na forumu kada treba blatiti Damira, gdje si bio kada je postizao dobre rezultate ?
-
PunjenaPaprika
- Kontakt:
Dobro, bio sam malo sarkastičan i figurativan. Jasna stvar da se ne treba ostavljati tenisa, ali ukoliko izgubi i ovaj meč, što reći... Ali čak i da dobije, ja tvrdim da je Mirza kvalitetniji materijal od Damira. I to mnogo kvalitetniji.Forster je napisao/la:
Ti ako mozes reci za nekoga ko je dosao do 3. kola Grand Slam turnira, i koji je stekao mnogo fanova odličnom igrom na AO, bio pohvaljen od strane takvih igraca, da treba da ostavi tenis, ti stvarno ne znas sta je tenis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
cuj damira

Šta bi bilo da Damir ima servis k'o Jakupović.
Btw, "Kol'ko sreće imaš
" 
Btw, "Kol'ko sreće imaš
- Papastathopoulos
- Kontakt:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne odgovara mu odskok loptice na ovoj podlozi, Jakupović takođe nije jak stroker, ali šalje duboko lopticu i iz te pozicije teško je napasti osim ako si vrhunski igrač. Damir je tip igrača koji gradi poene, a na ovoj podlozi to je vrlo teško jer jedna kratka loptica i protivnik odma napada jer zna da je to skoro nemoguće braniti na ovom staklu. Uz to nema ni servis koji ovdje zlata vrijedi, a Jakupovića s vremena na vrijeme krene servis i onda je problem.Claus je napisao/la:Nekoliko backhanda na kojima bi mu sigurno pozavidjeli i bolji igrači. Ipak, ne mogu a da se ne osvrnem na činjenicu da njegovi udarci djeluju slabo. Ako misli napraviti nešto na jačim turnirima, onda mora jače udarati lopticu.
Popravio se strašno, prilagodio se koliko može ovoj podlozi i konačno je shvatio da je bolje slati duboke loptice i tjerati protivnika na grešku pa makar i on pogriješio nego slati kratke loptice jer i Jakupović i Kalovelonis su iz tih pozicija napadali promptno. Nema ovdje igre.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Claus je napisao/la:Da se ne lažemo, Đoković je u 2007. (20 godina) u Montrealu naredao trojicu najboljih igrača svijeta (Roddicka, Nadala i Federera) i osvojio kanadski Masters, nešto kasnije 2007. je igrao finale US Opena (20 godina), a 2008. je osvojio Australian Open (isto 20 godina).Idimidodjimi je napisao/la:Tek za usporedbu, Djokovic je u mnogo boljim uslovima koji se APSOLUTNO NE MOGU POREDITI SA USLOVIMA U KOJIM TRENIRA DAMIR poceo tek u 21. godini da osvaja ATP turnire i da igra bolje.
Tu je to, nemam u glavi tacno kad sta i kako ali znam da je tad otprilike u tim godinama krenuo da "igra" tenis.
Medjutim uslovi kojim je on radio i sta je sve imao u odnosu na Damira ne mogu se porediti.
@Paprika presmijesan si lik, zato ja sa takvim bas u stilu Vidovite Dzemile.
Kao prvo dosao si da blatis momka koji dolazi iz yebene Bosne i Hercegovine u kojoj su uslovi za tenis goli qrac, gdje niko od glavnih ljudi koji sjede u foteljama u teniskom savezu ne brine o tome da li ce neko od nase djece uspjeti u tenisu i tu su samo radi sebe a ne radi njih.
Kao drugo, pokusavas ispast pametan sa proricanjem sudbine i pri tom pravis usporedbu igraca koji mogu slobodno da kazem ima slabije uslove za rad od mnogih tenisera koji su slabije plasirani na ATP listi od njega i to sve radis na osnovu jednog slobodno se moze reci nesretnog poraza, jer onaj Grk je u onom mecu protiv Damira bio vise sretan nego spretan. Al' qrac, tebi i takvim kao ti, to je mjerilo na osnovu kojeg bi vi rado da razapnete ovog predobrog momka kojeg je i sam Berdych pohvalio nakon sto se pofino oznojio da ga dobije.
Ne znam kako ti nije jasno da ovo sto momak radi trenutno i sto postize je samo cilj rada a Bogami dobrano i inata uz katastrofalne uslove kada ih uporedimo sa uslovima u kojim rade drugi.
Jesi zvao Dzemilu?
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Stvarno neznam sta ovaj Setkic glumi. SVI aplaudiraju, Nerfid, Mirza, Tomo, Amer... a jedini on sjedi sa prekrsceni ruku i kamenim pogledom...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.