Idimidodjimi je napisao/la:
@Paprika presmijesan si lik, zato ja sa takvim bas u stilu Vidovite Dzemile.
Dakle, svodiš stvari na ličnu razinu pa samim tim nisi kvalitetan diskutant.
Kao prvo dosao si da blatis momka koji dolazi iz yebene Bosne i Hercegovine u kojoj su uslovi za tenis goli qrac, gdje niko od glavnih ljudi koji sjede u foteljama u teniskom savezu ne brine o tome da li ce neko od nase djece uspjeti u tenisu i tu su samo radi sebe a ne radi njih.
Za uslove je istina, ali nemoj misliti da je u drugim zemljama PUNO bolje. Ako se ne varam, Đokovićevi starci su se zaduživali u kamatara jer od teniskog saveza Srbije nije dobijao dovoljno. I za Ivaniševića se pričalo da mu je otac prodao neku kuću da ima za njega i njegovu karijeru. Nije nikome bajno, naročito ne u ovim pripizdinskim zemljama na Balkanu.
Kao drugo, pokusavas ispast pametan sa proricanjem sudbine i pri tom pravis usporedbu igraca koji mogu slobodno da kazem ima slabije uslove za rad od mnogih tenisera koji su slabije plasirani na ATP listi od njega i to sve radis na osnovu jednog slobodno se moze reci nesretnog poraza, jer onaj Grk je u onom mecu protiv Damira bio vise sretan nego spretan. Al' qrac, tebi i takvim kao ti, to je mjerilo na osnovu kojeg bi vi rado da razapnete ovog predobrog momka kojeg je i sam Berdych pohvalio nakon sto se pofino oznojio da ga dobije.
Ne, ja sam realist i ne vjerujem u proricanja sudbina. Na kraju krajeva, ti se pozivaš na gospođu Džemilu, ne ja. Damir naprosto nije dovoljno talentiran za ovaj sport. Mirza je npr puno veći talenat od Damira.
Jesi zvao Dzemilu?
Kao što već rekoh, u nedotatku argumenata, vraćaš se na svoj omiljeni - na Džemilu. Ja, kao što se vidi, ne igram tako nisko iz čistog razloga jer sam evoluirao u odnosu na takve poput tebe. Moja snaga je argument, a tvoja - Džemila i svođenje stvari na ličnu razinu. Pametnom dosta, a glupom nikad...