Pa to je samo mogla uraditi neka budala iskompleksirana onim sto Peyton radiamerosm je napisao/la:Manning ocekivano MVP, ali ga je neko zahebao i dao svoj glas Brady-ju, tako da Tomica i dalje jedini unanimous MVP - mediji i navijaci Donkeys-a se pojedose od muke.![]()
![]()
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Kako će vrijeme biti večeras, hoćel biti padavina da se skroz zakomplikuje utakmica, da još više uživamo!
Grbavica naš je Hram!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
RiverPlate je napisao/la:Kako će vrijeme biti večeras, hoćel biti padavina da se skroz zakomplikuje utakmica, da još više uživamo!

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Cautinho
- Kontakt:
Kad Amerikanci upru u nešto...Napravili su svjetski brend od svojih sportova sa svim pratećim sadržajem i općenitom kvalitetom,imaju idealan plan za MLS ligu,još da im se par stvari poklopi imat ce ligu u rangu Liga 5.
Keep walking.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Tek se ustalo, tako da ce se za veceras biti bas odmorno. Nadam se odlicnoj utakmici i nek bolji pobjedi. Sretno navijacima i jedne i druge ekipe!
Sad polako pripreme za spektakl. Lagano prodavnica, i obskrba potrebnim zarzevatima u vidu grickalica i sokova.
Kako vama teku pripreme?
Sad polako pripreme za spektakl. Lagano prodavnica, i obskrba potrebnim zarzevatima u vidu grickalica i sokova.
Kako vama teku pripreme?
Postovanje treba zaraditi.
Evo spremam pravo za sutrakad_kako je napisao/la:Tek se ustalo, tako da ce se za veceras biti bas odmorno. Nadam se odlicnoj utakmici i nek bolji pobjedi. Sretno navijacima i jedne i druge ekipe!
Kako vama teku pripreme?
Roger Federer the greatest of all time!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Moze i tako.Edin TM87 je napisao/la:Evo spremam pravo za sutrakad_kako je napisao/la:Tek se ustalo, tako da ce se za veceras biti bas odmorno. Nadam se odlicnoj utakmici i nek bolji pobjedi. Sretno navijacima i jedne i druge ekipe!
Kako vama teku pripreme?
Postovanje treba zaraditi.
Nikad dočekat, otegnulo se ovo pravo.
ko je vjerovat ovim gore vremenskim prgnozama, dobro je.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
nije dobro, ništa nevalja!!!!work je napisao/la:
da je pravde bio bi kijamet dozlaboga, da im nikad više ne padne napamet takva umobolna ideja praviti superbowl na minusu!
face value za superbowl je od 800 $ naviše, sa malom greškom u koracima da kartu slabo ko dobije po nazivnoj cijeni, nego je dobra većina momački zaplati od dvije milje naviše .... onda zbog sigurnosnih mjera itd treba doći maksuz 1-2 sata ranije .... na kraju em platiš gomilu para, em se smrzneš ko pi.čka!
idioti! j.ebem im ja mater u ime svih nas iz šezdeset i neke ... pardon, zanesoh se, .... u ime svih nas NFL fanova!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
E nek' si im rek'o 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja cu gledat s par priajtelja, ali jbemu svi dosta stariji do mene. Kad nema omladine d aprati ovo
.
Jedva cekam
!
Jedva cekam
RIP CITY!
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Šta kukaš, od moje raje niko ne gleda, tako da grickalice, tv i forum. :ugeek:Lillard0 je napisao/la:Ja cu gledat s par priajtelja, ali jbemu svi dosta stariji do mene. Kad nema omladine d aprati ovo.
Jedva cekam!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
rio_Ferdy88 je napisao/la:E nek' si im rek'o

Ovdje je jutro mirno i suncano ali se sprema bura! 
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Nazalost blizi se kraj i ovoj sezoni...
Ostalo je jos 60 minuta i onda nam slijedi pauza od 7 mjeseci. Veceras cu navijati za Seahawkse i nadam se da ce konacno osvojiti prvi SB - pogotovo bi mi bilo drago zbog PC-a.
Ostalo je jos 60 minuta i onda nam slijedi pauza od 7 mjeseci. Veceras cu navijati za Seahawkse i nadam se da ce konacno osvojiti prvi SB - pogotovo bi mi bilo drago zbog PC-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Navijaci NEP za Seahawkse, svi ostali za Bronconse. Logicno 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ima ovdje ljudi koji navijaju za Seattle, @Lillard, @JoeCelt, plus neki su za Seattle zbog legendarne muzičke scene koja je iznjedrila neke kultne bendovetuzlak1987 je napisao/la:Navijaci NEP za Seahawkse, svi ostali za Bronconse. Logicno
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja sam za Seahawkse zbog JoeCelta, lik je raja.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.