AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- francobaresi
- Kontakt:
Re: AC Milan
Primavera dobila 4:2, i to protiv jedne od najjačih ekipa u njihovom uzrastu. Dvostruki strijelac je bio Petagna, jedan gol je zabio Di Molfeta te jedan gol Pedone.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ne sjecam se da sam ovako nesto vidio kod Allegrija.
Osjeca se ta zdrava i prijateljska atmosfera medju igracima i trenerom koja se itekako osjeti i na terenu.

Osjeca se ta zdrava i prijateljska atmosfera medju igracima i trenerom koja se itekako osjeti i na terenu.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Steta sto sinoc nismo uzeli 3 boda,Fiorentina kiksala,evo i Napoli,mogli smo makar smanjiti bodovnu razliku 
- francobaresi
- Kontakt:
Napoli u izuzetno lošoj formi, mogao bi njih Milan dobiti sljedeći vikend.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Malo ko je favorit na San Paolu, ali šta radi debeli sve je moguće.
- francobaresi
- Kontakt:
Igraju katastrofalno u zadnjih par mečeva, dok sam mišljenja da Milan polako podiže igru na veći nivo. Dobro, možda jesam subjektivan ali trenutno sam takvog mišljenja. A i nema Bonere sljedeći meč, to je još jedan dodatni plus. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
To je ogroman plus. O-GRO-MAN.
Nama igra u zadnje vrijeme generalno nije losa, jak presing, dominacija, stvaranje sansi (s tim da efikasnost jos uvijek steka), ali sve to pada u vodu kada jedna budala poput Bonere napravi kiks i posere moral ekipe.
Svaka ekipa iza sebe treba jaku i stabilnu odbranu koja ulijeva sigurnost, a ne da smo svaki put pod moranjem da ganjamo i preokrecemo rezultat.
Nama igra u zadnje vrijeme generalno nije losa, jak presing, dominacija, stvaranje sansi (s tim da efikasnost jos uvijek steka), ali sve to pada u vodu kada jedna budala poput Bonere napravi kiks i posere moral ekipe.
Svaka ekipa iza sebe treba jaku i stabilnu odbranu koja ulijeva sigurnost, a ne da smo svaki put pod moranjem da ganjamo i preokrecemo rezultat.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
steta sto nismo uzeli sve tri boda sinoc...moglo se to malo smanjiti, viole kiksale napolitanci isto, jos da ih uzmemo iduce kolo mogli smo dsta to smanjiti za 5 kola e onda bi to bilo dostizno, ali hajd ne trebamo se nadati LP to je misija imposible 
Koji ce nam on sad ku*ac?Michael Agazzi has agreed personal terms with Milan. He will join the club in the summer.
Ako se ne varam, peti golman i jos jedan u nizu onih prosjecnih. Ali koga briga za to, vazno da se doveo kao slobodan igrac.
Hocemo Perina !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlPrincipe
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
Clarence Seedorf is currently at the Vicente Calderón, watching Atlético Madrid against Real Sociedad.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Nadam se da prati Koke-a, moju neostvarenu zelju, (za sada)IlPrincipe je napisao/la:Clarence Seedorf is currently at the Vicente Calderón, watching Atlético Madrid against Real Sociedad.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- francobaresi
- Kontakt:
Jeb* ga tata.Pogba je napisao/la:Constantov sin dominira po Slogi.
Halalite na OT.
Seedorf k'o pravi trener, ide da uživo prati svog protivnika.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- IlPrincipe
- Kontakt:
BREAKING NEWS: David Villa se ozlijedio te ga vrlo vjerojatno nema u utakmicama koje dolaze, uključujući utakmicu protiv Real Madrida, a možda i u utakmici protiv Milana. Riječ je o istoj ozljedi koju je imao Leo Messi.
Nakon Filipe Luisa izgleda da ni Villa nece igrati protiv nas ..
Nakon Filipe Luisa izgleda da ni Villa nece igrati protiv nas ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Veliki hendikep za Atletico ako se to obistini.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Koliko god oni imali problema, imamo ih i mi tako da nas ovo ne dovodi u nista bolji polozaj. I dalje su prvi favoriti. Jos ako Bonera bude igrao (a nije iskljuceno da nece), eto ti belaja. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Ubjeđen sam da će Bonera igrati, osim ako se Zapata nekim čudom ne oporavi. Doduše ima i on svojih momenata, ali opet je bolji od onog nesposobnjakovića. Ali očekujem da Essien i Nigel odigraju kvalitetno pa da na San Siru makar ne izgubimo. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ne bi me apsolutno zacudilo kada bi Bonera zaigrao, ali to bi bilo silovanje od strane Coste i kompanije.
Ali da znam da bi poslije toga zavrsio na klupi, potpisao bih, pa makar se osramotili pred svima.
Sjeca li se iko da li su Mexes i Seedorf imali nekih nesuglasica prije?
Malo mi je nevjerovatno da ostavlja naseg najboljeg stopera na klupu, a jos mi je nevjerovatnije da poslije svih greski i dalje guraju Boneru u prvu postavu.
Ali da znam da bi poslije toga zavrsio na klupi, potpisao bih, pa makar se osramotili pred svima.
Sjeca li se iko da li su Mexes i Seedorf imali nekih nesuglasica prije?
Malo mi je nevjerovatno da ostavlja naseg najboljeg stopera na klupu, a jos mi je nevjerovatnije da poslije svih greski i dalje guraju Boneru u prvu postavu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Mexes je naš najplaćeniji stoper, titulu najboljeg je preuzeo Adil.
Najviše iz razloga što još nije napravio niti jednu grešku koja bi koštala ekipu, doduše odigrao je samo 4-5 utakmica. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-