DukeOfWellington je napisao/la:Ja sam za Seahawkse zbog JoeCelta, lik je raja.
Go Hawks!

Moderator/ica: rio_Ferdy88
DukeOfWellington je napisao/la:Ja sam za Seahawkse zbog JoeCelta, lik je raja.

Kao slag na tortu bih volio da veceras za vrijeme utakmice pocne padati snijeg, jer mislim da bi to samo upotpunilo ovaj dogadjaj.The last nine # 1 defenses to play in the Super Bowl have won it...
Al bude zakazao u najvaznijoj utakmiciwork je napisao/la:Evo zahuktava se i na forumu.
Lijepa je to statistika za odbrane, ali se mora uzeti u obzir da je ovo u Broncosa jedan od najboljih napada svih vremena, ne samo ove godine.
to je barem lako, po 11 igrača sa svake strane, crnci se bubaju bez ofsajda i faula, a bijelac baca jaje. pobijedi onaj ko napravi više bodova!Otelo je napisao/la:Ja kontam gledati al pravila ne znam![]()
Taj dio sam shvatio ali ono sa 4 napada za svakog pa trebaju prebaciti iz ta 4 puta 10 yardi i ako to uspiju iz 4. puta protivnik ima loptu kad ih obore, a ako ne uspiju opet protivnik ima loptujestamaji je napisao/la:to je barem lako, po 11 igrača sa svake strane, crnci se bubaju bez ofsajda i faula, a bijelac baca jaje. pobijedi onaj ko napravi više bodova!Otelo je napisao/la:Ja kontam gledati al pravila ne znam![]()
Jara jednostavno je, a i skontat ces kad pogledas tekmu, 4 pokusaja za 10 yardi, obicno pokusaju 3 puta, i ako ne uspiju, na 4-om obicno ide punt tj. nabiju loptu sto dalje da bi protovnicka ekipa krenula sto dalje. Ako su na protivnickoj polovini blizu TD odnosno do nekih 35 yardi, obicno na 4-om se puca FG, i dobije se 3 poena.Otelo je napisao/la: Taj dio sam shvatio ali ono sa 4 napada za svakog pa trebaju prebaciti iz ta 4 puta 10 yardi i ako to uspiju iz 4. puta protivnik ima loptu kad ih obore, a ako ne uspiju opet protivnik ima loptu![]()
Ahaa.alemsa je napisao/la:Jara jednostavno je, a i skontat ces kad pogledas tekmu, 4 pokusaja za 10 yardi, obicno pokusaju 3 puta, i ako ne uspiju, na 4-om obicno ide punt tj. nabiju loptu sto dalje da bi protovnicka ekipa krenula sto dalje. Ako su na protivnickoj polovini blizu TD odnosno do nekih 35 yardi, obicno na 4-om se puca FG, i dobije se 3 poena.Otelo je napisao/la: Taj dio sam shvatio ali ono sa 4 napada za svakog pa trebaju prebaciti iz ta 4 puta 10 yardi i ako to uspiju iz 4. puta protivnik ima loptu kad ih obore, a ako ne uspiju opet protivnik ima loptu![]()
Da, krecu s mijesta gdje su uzeli loptu, u slucaju TD, onda ekipa koja je postigla TD nabija loptu, i protivnicka ekipa krece s mijesta gdje su ufatili loptu ako zovu fair catch, moze je ufatiti i trcat s njom pa onda krecu s mijesta gdje je zaustavljen, obicno je ovi daleko nabiju pa automatski krecu sa 20 yardi svoje polovne.Otelo je napisao/la: Ahaa.
Sad shvatam.
Znaci protivnicka ekipa krece od mjesta gdje su uzeli loptu ?
A u slucaju TD idu sa centra ili ?
Ma nije komplikovano, kad pogledas 2-3 tekme skontat ces basicsOtelo je napisao/la:Pa nista komplicirano i ako na prvu sve dijelu zbrkano![]()
Hvala.
ili gledaš preko dvadeset godina i kontaš da sve znaš i onda dodje doug flutie i zabije dropkickalemsa je napisao/la:Ma nije komplikovano, kad pogledas 2-3 tekme skontat ces basicsOtelo je napisao/la:Pa nista komplicirano i ako na prvu sve dijelu zbrkano![]()
Hvala.
jestamaji je napisao/la: ili gledaš preko dvadeset godina i kontaš da sve znaš i onda dodje doug flutie i zabije dropkick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.