a svi smo isli tom logikom, kladionica i logikaelansa je napisao/la:benfica i porto zajebali, hajd reko nece i sporting, ahahaahah

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
a svi smo isli tom logikom, kladionica i logikaelansa je napisao/la:benfica i porto zajebali, hajd reko nece i sporting, ahahaahah
Krokodil je napisao/la:
Ako ovdje ne bude oba daju ja odoh da se bacim pod tramvaj!
Ja Real na dva tiketa,nema nista od toga,danas puno zicera doslo...Ajde Real ispostuj svega ti
Bravo za analizu druze i jel se tutticapi na kraju "branio" il' ne?krmpotich je napisao/la:Volim i navijam za INter nekih 10-ak godina. Nikada se ne kladim na niti protiv njih. Nekada su bili solidni, nekada loši, nekada sjajni. Zadnjih mjesec dana ekipa je totalno rasulo na celu sa bezmudim Mazariem. Drug, ti koji se gradis, ovo Juve veceras uzima sa hendikepom. Rivalitet dug preko hi-haj godina. Juve u super formi, reseta sve zivo tako da ce veceras ovi moji nastradati. Idealna prilika da im se osvete. Đubrentus voli nastimati, izgubiti, odigrati X sa Kopenhagenom. Ako to nece raditi, onda je to sigurno veceras. Vjeruj mi, nabiće nas pitanje, samo s koliko razliketutticapi je napisao/la:Pozdrav momci,cekam juve za 350 km,da li da se gradim,koliko je siguran kec?![]()
![]()
Damba87 je napisao/la:pogodim jucer sve parove na tiketu a jedan odgode i jos uvijek stoji zuto ,rijec je o wwinu.Zna li neko u cemu je problem hoce li pikati KV1 ili sta ?
bevanda4 je napisao/la:Kolumbija:
Millionairos - La Equidad 2/1 @25.00
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.