Kako god, obojica su svemirski brod za Boneru, ali to nasim trenerima nista ne znaci.
Nego, Niang nam imao nesrecu sa Ferrarijem, a ako sam dobro shvatio, mislim da je cak i uhapsen.
Sad se vise ne moze izvlaciti na Traorea.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nisam siguran, mislim da je 10 mil_forzamilan_ je napisao/la:Jel ima kod Nianga opcija otkupa? Da neće ćelo oplakati ko za Gourcuffa
Problem je sto nocerina i njemu slicne niko nece na posudbu s pravom otkuparope11 je napisao/la:S obzirom da je imao onaj incident oko prozivanja kluba i Allegrija, ne bi me cudilo da mu to presudi na kraju. Jedino da Seedorf uzme stvar u svoje ruke...
A stvarno nam je poslovanje nidje veze. Nianga posalje na posudbu sa pravom otkupa, a Nocerina BEZ prava. Pa eeeeeej.![]()
po meni super učinak ako uzmemo u obzir da je ekipa većim dijelom bila u qrcu, da je i Mario često u qrcu a ne na terenu itd...francobaresi je napisao/la:Prođe godina kako je Mario sa nama. Odigrao je 38 utakmica, zabio 25 golova i upisao 11 asistencija. Što se tiče golova, 7 penala,4 slobodnjaka, i 14 na ostale načine.
Vjerujes da sam htio napisati kako je LP u DNK Milana pa mi naumpao Gale i odustanemfrancobaresi je napisao/la:Eto te brate zvučiš k'o Galliani.Ne budimo nostalgični, do prije par godina moglo se tako govoriti,jer zaista protiv Milana u LP-a skoro nikad niko nije mogao biti favorit. Danas je situacija drugačija, danas postoji najmanje 5 ekipa protiv kojih Milan ne može igrati, a među njima je i Atletico.
Ja mislim kad bi to Mario radio da ne bi bio ovakav fudbaler. Nesto slicno kao Ibra u Barci, ako ne zivi kao Ibra i ne igra tako.baltazar1 je napisao/la: zamislite samo Marija kao 110% profesionalca, koji radi, trenira, šuti, ne izlazi, pravilno se hrani, ne svađa se sa svima na terenu itd...msm da bi ovaj učinak u najmanju ruku bio uduplan![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.