AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rope11
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rope11 » 02 feb 2014, 21:43

Po meni je generalno gledajuci Mexes nesto bolji. Rami ide dobrim stopama, ali tek na kraju ce se zakljuciti da li je bio dobro pojacanje ili ne.
Kako god, obojica su svemirski brod za Boneru, ali to nasim trenerima nista ne znaci. :mrgreen:

Nego, Niang nam imao nesrecu sa Ferrarijem, a ako sam dobro shvatio, mislim da je cak i uhapsen.
Sad se vise ne moze izvlaciti na Traorea. :lol:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 feb 2014, 21:44

Marieva skola hajcanja :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 02 feb 2014, 21:45

Niang je gigant, i uvjeren sam da će postati odličan igrač. Samo da ga ovi naši ne otjeraju na ljeto.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 02 feb 2014, 21:57

Nadam se, pa da opet gledamo shabane. 8-)
Samo da ga ova njegova reputacija bed boja ne gurne na neku drugu stranu.

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 feb 2014, 22:12

Jel ima kod Nianga opcija otkupa? Da neće ćelo oplakati ko za Gourcuffa :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 02 feb 2014, 22:14

_forzamilan_ je napisao/la:Jel ima kod Nianga opcija otkupa? Da neće ćelo oplakati ko za Gourcuffa :lol:
Nisam siguran, mislim da je 10 mil
Il Club più titolato al mondo!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 02 feb 2014, 22:17

Za Gourcuffa je bilo 15 milki što je bilo jako velika cifra za Bordeaux ali kad je bio postao najbolji igrač lige i uzeo prvenstvo ovi su to jedva dočekali.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 02 feb 2014, 22:46

Opet ima dio o kojem i sam igrac odlucuje.On ako ne zeli u Monpellier,nema sile da ga natjera.

Iskreno se nadam njegovom povratku.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 feb 2014, 07:05

S obzirom da je imao onaj incident oko prozivanja kluba i Allegrija, ne bi me cudilo da mu to presudi na kraju. Jedino da Seedorf uzme stvar u svoje ruke...

A stvarno nam je poslovanje nidje veze. Nianga posalje na posudbu sa pravom otkupa, a Nocerina BEZ prava. Pa eeeeeej. :roll: :roll:

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 feb 2014, 07:28

rope11 je napisao/la:S obzirom da je imao onaj incident oko prozivanja kluba i Allegrija, ne bi me cudilo da mu to presudi na kraju. Jedino da Seedorf uzme stvar u svoje ruke...

A stvarno nam je poslovanje nidje veze. Nianga posalje na posudbu sa pravom otkupa, a Nocerina BEZ prava. Pa eeeeeej. :roll: :roll:
Problem je sto nocerina i njemu slicne niko nece na posudbu s pravom otkupa

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 feb 2014, 10:46

Prođe godina kako je Mario sa nama. Odigrao je 38 utakmica, zabio 25 golova i upisao 11 asistencija. Što se tiče golova, 7 penala,4 slobodnjaka, i 14 na ostale načine. :D
-Rui Costa-

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 03 feb 2014, 10:51

francobaresi je napisao/la:Prođe godina kako je Mario sa nama. Odigrao je 38 utakmica, zabio 25 golova i upisao 11 asistencija. Što se tiče golova, 7 penala,4 slobodnjaka, i 14 na ostale načine. :D
po meni super učinak ako uzmemo u obzir da je ekipa većim dijelom bila u qrcu, da je i Mario često u qrcu a ne na terenu itd...

zamislite samo Marija kao 110% profesionalca, koji radi, trenira, šuti, ne izlazi, pravilno se hrani, ne svađa se sa svima na terenu itd...msm da bi ovaj učinak u najmanju ruku bio uduplan ;)

nego bliži se LP a ja gledam redovno onaj Atletiko...sve kontam "ta će oni...ali stari, igraju ko zmajevi, pobjeđuju, ne kiksaju, čvrsta igra, ma super ekipa...da sa njima igramo u prvenstvu, pravo bi se zabrinuo, u LP ipak će oni morati poderati guzove da nas dobiju a ja ću da uživam gledajući kako ih mučimo, jbg, ipak su oni favoriti :D
Undici stelle - ACM 1899

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 feb 2014, 10:55

Jako dobar učinak, s obzirom da se dosta šprda i najčešće odigra na 60%-70% svojih mogućnosti. Pa sve one silne suspenzije zbog kojih je propustio sigurno 10-ak mečeva. :mrgreen:

Atletico po imenima može i nije najjača ekipa u Evropi, ali su zato najbolje trenirana ekipa. Simeone radi fenomenalan posao.
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 feb 2014, 11:09

Gledao sam ih i ja sinoć i fakat razvuljuju. Ekipa koja u Primeri drzi prvo mjesto ispred Rala i Barce po meni se moze svrstati među glavne favorite za osvajanje LP, a to dovoljno govori kakve su naše šanse protiv njih. Mada LP je nešto posebno i tu niko, ama baš niko, nije favorit protiv Milana ;)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 feb 2014, 11:12

Eto te brate zvučiš k'o Galliani. :mrgreen: Ne budimo nostalgični, do prije par godina moglo se tako govoriti,jer zaista protiv Milana u LP-a skoro nikad niko nije mogao biti favorit. Danas je situacija drugačija, danas postoji najmanje 5 ekipa protiv kojih Milan ne može igrati, a među njima je i Atletico.
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 03 feb 2014, 11:18

francobaresi je napisao/la:Eto te brate zvučiš k'o Galliani. :mrgreen: Ne budimo nostalgični, do prije par godina moglo se tako govoriti,jer zaista protiv Milana u LP-a skoro nikad niko nije mogao biti favorit. Danas je situacija drugačija, danas postoji najmanje 5 ekipa protiv kojih Milan ne može igrati, a među njima je i Atletico.
Vjerujes da sam htio napisati kako je LP u DNK Milana pa mi naumpao Gale i odustanem :lol:
Bez obzira na sve ja sam optimista ;)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 03 feb 2014, 11:21

Halo ba mi igramo protiv ekipe koja je ispred Reala i Barce :shock:

To je VELIKO nešto. Ako prodjemo pored njih iznenadjenje je i trebali bi biti ponosni.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 feb 2014, 11:21

baltazar1 je napisao/la: zamislite samo Marija kao 110% profesionalca, koji radi, trenira, šuti, ne izlazi, pravilno se hrani, ne svađa se sa svima na terenu itd...msm da bi ovaj učinak u najmanju ruku bio uduplan ;)
Ja mislim kad bi to Mario radio da ne bi bio ovakav fudbaler. Nesto slicno kao Ibra u Barci, ako ne zivi kao Ibra i ne igra tako.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 03 feb 2014, 11:22

Ok je biti optimista, ali čim neko napiše da nam je Liga prvaka u DNK, odmah mi naumpadne onaj matori lopov. Zbog toga sada i jesmo u ovakvoj situaciji, jer oni žive u prošlosti i ne vidi šta se dešava oko njih.
-Rui Costa-

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 03 feb 2014, 12:43

ma protiv Atletika sastavit kakvu odbranu, u sredinu puknut De Jonga, Essiena, Muntarija (žao mi što nema Nocerina) i ostaviti naprijed samo Balonju, pa ko j.ebe i Atletiko, ako su favoriti, nek se pokažu ;)

ima da im poderemo dresove :twisted:
Undici stelle - ACM 1899

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.