Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

marconato
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la marconato » 02 feb 2014, 01:26

@ DANTES

Rambo je posle Pixija nasa najjaca 10-ka i bas u tom periodu nismo imali takvog igraca, a on je blistao u Brazilu!

S druge strane, na SP 2006 smo isli sa Nadjom, Duljajem i jos XY defanzivnih veznih da kvare igru protivnika... :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 feb 2014, 01:58

:arrow: sa teme "Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH"
alan_kardec je napisao/la: Ne bih ja tako lako prelazio preko kvaliteta Milivojevića i Ignovskog, pogotovo ovog drugog. Ignjovski je ne tako davno bio konstantan u bundeski.
NIsam ja rekao da su oni nekvalitetni, naprotiv, samo je logicno da je Gudelj u prednosti u odnosu na njih, zbog svega prethodno navedenog... ;)
alan_kardec je napisao/la: Pa ja sam prije svega mislio na igračke kvalitete.
BiH nije i ne može biti ozbiljna država dok u njoj postoje visoki i niski predstavnici, koji predstavljaju ko zna koga.

Ajde da ne idemo dalje u off, možemo nastaviti na temi repke Srbije.
Znam ja sta si mislio, ali se nisi dobro izrazio!

Slazem se u vezi BiH, zato sam i napravio tu komparaciju, jer ni reprezentacija Srbije nece biti ozbiljna sve dok je ne budu vodili OZBILJNI ljudi u samom savezu, a ozbiljni ljudi dovode ozbiljne i normalne selektore... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 feb 2014, 02:12

Virtu4l je napisao/la:Nadam se da će ga Pape ugrabiti prije toga.
Ostaje nam da vidimo. Ako ga već planiraju dovesti, Pape i FSBiH moraju brzo odreagovati, iskoristiti plasman u Brazil i činjenicu da Srbija još uvijek nema selektora.

DANTES je napisao/la:sad mu je prilika... brazil je fina šargarepa... a i tretman fss...

Brazil je veliki adut. Ako ga ne kaparišu do SP, poslije neće vrlo vjerovatno.

DANTES je napisao/la:rambo nekad nije imao mjesta, ali vala od 2002 do 2006 je morao udarati ritam igri...

Samo da parafraziram Pelea. Kad su ga pitali ko će osvojiti sp u njemačkoj, on na opšte iznenađenje odgovori da će to uraditi Srbija. Na pitaje zašto baš Srbija, on odgovara pa zato što ima toliko kvalitetnu ekipu da jedan Rambo Petković nema mjesta ni među 23 igrača. :mrgreen:

marconato je napisao/la:S druge strane, na SP 2006 smo isli sa Nadjom, Duljajem i jos XY defanzivnih veznih da kvare igru protivnika... :roll:

Da napomenem, u kvalama za to sp smo završili kao prvi u grupi sa Španijom, BiH i Belgijom, bez poraza i sa samo jednim primljenim golom u 10 utakmica. Nakon tako kvalitetno odrađenih kvalifikacija, ne sjećam se da se neko bunio zbog igranja Duljaja i Nađa.
Kasnije su se u i oko repke izdešavale neke ružne stvari (Vidić nije igrao prvu utakmicu zbog suspenzije, nakon povrede Vučinića, Petković poziva svog sina u repku, pa onda nakon poraza od Holandije sukob Koromana i selektora, pa sukob Kežmana i Vidića na treningu kad se Vidić povrijedio) što je dovelo do potopa na sp.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 feb 2014, 02:41

alan_kardec je napisao/la:
marconato je napisao/la:S druge strane, na SP 2006 smo isli sa Nadjom, Duljajem i jos XY defanzivnih veznih da kvare igru protivnika... :roll:

Da napomenem, u kvalama za to sp smo završili kao prvi u grupi sa Španijom, BiH i Belgijom, bez poraza i sa samo jednim primljenim golom u 10 utakmica. Nakon tako kvalitetno odrađenih kvalifikacija, ne sjećam se da se neko bunio zbog igranja Duljaja i Nađa.
Kasnije su se u i oko repke izdešavale neke ružne stvari (Vidić nije igrao prvu utakmicu zbog suspenzije, nakon povrede Vučinića, Petković poziva svog sina u repku, pa onda nakon poraza od Holandije sukob Koromana i selektora, pa sukob Kežmana i Vidića na treningu kad se Vidić povrijedio) što je dovelo do potopa na sp.
Svaka njima cast, ali mi smo u timu imali masu destruktivaca (valjda nam je to bio neki stil koj nam se na kraju i obio o glavu, izmedju ostalog na SP), a nije nam igrao plejmejker koji je bio za klasu iznad ostalih na toj poziciji :!:

Ja od kako znam za sebe, mi non stop nekom kvarimo igru! Nikada nisam procitao izjavu selektora tipa: idemo da napadnemo Spance, Portugalce, Francuze, Nijemce... :roll:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 feb 2014, 12:14

To o chemu vi prichate ima esencijalne veze sa trijumfom Zvezde u Bariju 1991. Tad je 1 destruktivno-defanzivno-pasivna igra, protiv objektivno gledano jacheg protivnika, dovela do najvecheg uspeha srpskog i jugoslovenskog fudbala na internacionalnoj sceni i to je zapechatilo filosofiju fudbala u Srbiji u 1 bezmudashko-alibi jajarenje.

Samo, tu postoje IMHO 3 falinke, koje ozbiljno kompromituju takav 1 fussballski Weltanschauung:

1) Zvezda je to morala da radi, jer je to bio jedini nachin

2) tadashnji fudbal je to mogao da istrpi, jer je u biti bio sporiji i defanzivniji

3) Zvezda je imala igrache za tako neshto, jer je njena igra u tranziciji bila pojam sa sve Savicevicem, Prosineckim, Binicem i Pancevim, koji su predstavljali najopasniju 4icu igracha tranzicione igre, skupljenih u istom timu u tadashnjem klupskom fudbalu u Evropi.

Umesto da se u struchnim krugovima postavi pitanje opstojnosti te i takve misli, u nas se cementiralo da je destrukcija sine qua non uspeha, i jedini modus igre. I onda je jasno, zashto su razni selektori pozivali Racu Petrovica i njemu slichne poluigrache-krljatore, a mesta u ekipama nije bilo za 1og Milinka Pantica (koji je bio kljuchni igrach Anticevog ATMa), Nebojshu Krupnikovica, Ramba Petkovica, Mikija Stevica, Antu Drobnjaka (jedan od najboljih strelaca Ligue1 u 90im)..., te shto su Drulovic, Djordjevic i slichni bili pozivani nakon shto su prebacivali svoj zenit, a ljudi poput Misimovica bivali trajno gubljeni za nacionalni tim.

Ali, kad imash Bata Djoru da ti izdaje trenerske licence, u struchnom savetu ljude poput D.Savica (nacionalisticki aparatchik), R.Dostanica, nepismenog Pizona Petrovica, Toletove podguzne muve i mafijashe svih boja u i oko saveza - valjda je normalno da odlazish jednom u 3-4 kvalifikacijska ciklusa na velika takmichenja. Jbga, na koncu, nismo ni Brazil, a ni Argentina, pa da imamo 100+ igracha u ligama petice od kojih bi i fudbalski analfabeti uspevali da naprave respektabilne momchadi.

Srpska trenerska kvaliteta, u najvecem broju sportova i situacija, redovno ide ispod igrachkog kvaliteta onoga chime raspolazhe. To je gotovo aksiom. I to je problem nasheg drushtva, ta negativna selekcija, koja je i ovde uzela maha. Nisu Terzic u odbojci, Vukovic/Boshkovic/insert random name u rukometu, Mihajlovic/Pizon/Djoric/insert any name u fudbalu, Obradovic u tenisu...nikada ni mogli da "isprate" to sto im je dato u ruke. I to ne bi ni bio veliki problem, da takvi likovi nisu olichenja tih saveza i njihovi epitomi.

Obradovic ce u DC repki, na primer, da prodaje shuplju o podmladjivanju repke (sa Zimonjicem i Bozoljcem - ljudima od skoro 40 i 30 godina), kako se u BiH kazhe, jer zna da ga niko nece (a verovatno i ne mozhe) smeniti, sve se oslanjajuci na volju porodice Djokovic i Novaka pre svih - umesto da zaista radi na pravljenju ozbiljne selekcije, planiranju sezone i ubacivanju mladih igracha u krug reprezentativaca. O nepotizmu da i ne govorim.

Zashto su demokratija i sport ogladalo drushtva - zato shto te na koncu svedu tamo gde ti i jeste mesto. Manje-vishe.

Toliko o tome.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 feb 2014, 16:07

ako već đoković nije htio(ovo mu je drugi put).. prvi put je eto on molio kumuio plakao da igra protiv češke u češkoj, ali su oni svi odreda skočili i.rekli Jok sine Nole moraš osvojiti RG i OI.... svi znamo da je toliko bio razočaran da je odveo jelu na dc meč francuska-sad dok je u isto vrijeme janko bio bitke sa tomasom i radekom... onda je skontao da su ga kamere snimile pa je u monti pajton stilu otrčao kući gdje ga je jela fotkala kako preko piratskih kanala gleda tenis... naravno nije zaboravio pokriti maramicom logo tog sajta... toliko o spontanosti i proračunatosti... a kad janko nije igrao protiv čeha u finalu ti si va magica optužio da je tražio pare da nije povrijeđen sve da opravdas novaka... a vidimo koliko nije bio povrijeđen...
a sada prosto umoran od igranja u 1/4 finalu nije.igrao... a selektor ko jedno tele umjesto da gurne milojevića i krajnovica u singl i lajovica u dubl on ko zadnji telac ne zna ništa složiti... mi meč ne bismo možda dobili ni u najjačem sastavu.... ali mogao je gurnuti bar klince nek uče... naravno bitno da se on tako zapita kako se to dodeljuju nagrade po srbiji i da priča kako je novak oran ali mu oni nisu dali... ejjj on je stavio lično cilj igrača ispred cilja tima koji vodi... za to se dobija momentalni otkaz i istraga.. ali ne, niko ni repom nije mrdnuo već su rekli bravo Nole baš si patriota...
eto Nole je patriota grtao snijeg reketom, iako to nije njegov posao... njegov posao ili dužnost ko patriote je bila NS i tenis, ali.jbg nije se stiglo od grudvanja... pod hitno nek promijeni pr... inače ce postati izrazito antipatican
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 feb 2014, 16:09

Tadić (zvani "asistencija" :mrgreen: ) dvostruki asistent za sada...To mu je inace 10-ta asistencija ove sezone u Eredivisie... ;)

P.S. Drzite se teme :!:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 feb 2014, 16:15

marconato je napisao/la:Tadić (zvani "asistencija" :mrgreen: ) dvostruki asistent za sada...To mu je inace 10-ta asistencija ove sezone u Eredivisie... ;)

P.S. Drzite se teme :!:
pa držimo samo konstatujem nešto u vezi srpskih trenera... npr neko reče prosinecki ma dajte tog je stanoje izuo u svakom bitnom meču... i ne nije ni stanoje za repke, ne još, ali bi npr jedan muslin bio...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 feb 2014, 17:00

marconato je napisao/la:NIsam ja rekao da su oni nekvalitetni, naprotiv, samo je logicno da je Gudelj u prednosti u odnosu na njih, zbog svega prethodno navedenog... ;)

Gudelj je trenutno, gledajući po formi, u prednosti i nad Matićem, ali to ne znači mnogo u ovom trenutku. Tačnije znači samo da neki sljedeći selektor Srbije, ima imperativ da pored Radovića iz Legije, Pejčinovića iz Nice, Jankovića iz Verone... pozove i Gudelja pod zastavu, bez obzira na to u kakvoj formi bude u vrijeme reprezetativnih akcija, jer su i Gudelj i svi ovi ostali nabrojani, pokazali igrama u kvalitetnim ligama da zaslužuju poziv.
Ignjovski je davno otišao u BuLi i bio standardan u Werderu.

marconato je napisao/la: Znam ja sta si mislio, ali se nisi dobro izrazio!

Slazem se u vezi BiH, zato sam i napravio tu komparaciju, jer ni reprezentacija Srbije nece biti ozbiljna sve dok je ne budu vodili OZBILJNI ljudi u samom savezu, a ozbiljni ljudi dovode ozbiljne i normalne selektore... ;)

Nemaju svakojaki likovi iz Saveza mnogo veze sa uspjesima/neuspjesima repke, na svu sreću. Ovom kvalitetu u srpskoj repci treba kvalitetan selektor koji se neće mnogo osvrtati na to šta mu pričaju mediji, javnost, menadžeri...

@dantes
Sve si u pravu. Novak ako je bio umoran od tenisa trebao je pobjeći negdje vani, a ne slikati se kako čisti snijeg sa auta ili pomaže zavejanima po vojvođanskim zabitima, a u isto vrijeme reprezentacija se tuče sa nikad jačim Švajcarcima. :roll: Ovdje je po srijedi, čini mi se, Novakovo i Srđanovo pokazivanje mišića.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 feb 2014, 17:26

alan_kardec je napisao/la: Gudelj je trenutno, gledajući po formi, u prednosti i nad Matićem, ali to ne znači mnogo u ovom trenutku. Tačnije znači samo da neki sljedeći selektor Srbije, ima imperativ da pored Radovića iz Legije, Pejčinovića iz Nice, Jankovića iz Verone... pozove i Gudelja pod zastavu, bez obzira na to u kakvoj formi bude u vrijeme reprezetativnih akcija, jer su i Gudelj i svi ovi ostali nabrojani, pokazali igrama u kvalitetnim ligama da zaslužuju poziv.
Ignjovski je davno otišao u BuLi i bio standardan u Werderu.
Jel tu formu zasnivas na jucerasnja 2 postignuta gola? :) Gudelja (trenutno) ni po kojem osnovu ne mozes porediti s Matićem, jer je ovaj klasa iznad! S druge strane, mozes ga porediti sa Milivojevićem i Ignjovskim i od njih nije samo trenutno u prednosti, nego je u prednosti u poslednje 2-3 godine! Zasto?! Pa zato sto je prvi dobar dio tog perioda proveo na klupi Zvezde, a drugi je bio ili povredjen ili na klupi, a ono sto je i Igrao u Werderu, to je bilo vecinom na poziciji desnog beka!
Gudelj za razliku od njih kostantno igra u Eredivisie (NAC/AZ), sto je mnogo jace takmicenje od onog u kome je Milivojević igrao! i Nije on tek sada izasao iz "anonimnosti" i procvjetao u AZ-u, nego djecko godinama napreduje, dok ovi stagniraju... ;)
alan_kardec je napisao/la: Nemaju svakojaki likovi iz Saveza mnogo veze sa uspjesima/neuspjesima repke, na svu sreću. Ovom kvalitetu u srpskoj repci treba kvalitetan selektor koji se neće mnogo osvrtati na to šta mu pričaju mediji, javnost, menadžeri...
Nego ko ima, da nemam mozda ja?! :roll: Nisam ja doveo Mihajlovića i obezbijedio mu teren da se utaljuje sa Faljijem, pa da nam se desavaju sve stvari koje nemaju veze sa strukom i fudbalom!
Savez je taj koji postavlja i smjenjuje selektore, obezbjedjuje i diktira uslove za rad, (u nasem slucaju) podrzava selektora koji prodaje igrace preko reprezentacije... ;) :roll:
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 02 feb 2014, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 feb 2014, 18:36

@DANTES & @alan kardec

Keep it up guys!

Sa vama nikada nije dosadno, ukoliko je sagovornik neozbiljan, jer vi sve i jednu temu promashite.
Niko ovde nije pomenuo Djokovica, niti je on predmet priche, vec selektori koji se postavljaju kako se postavljaju i useravaju sve shto se dade usrati.
Ali, kad se plitkog uma ide u prichu, obichno efemernosti izlaze u prvi plan. ;)

:arrow:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 feb 2014, 19:00

marconato je napisao/la:Jel tu formu zasnivas na jucerasnja 2 postignuta gola? :) Gudelja (trenutno) ni po kojem osnovu ne mozes porediti s Matićem, jer je ovaj klasa iznad! S druge strane, mozes ga porediti sa Milivojevićem i Ignjovskim i od njih nije samo trenutno u prednosti, nego je u prednosti u poslednje 2-3 godine! Zasto?! Pa zato sto je prvi dobar dio tog perioda proveo na klupi Zvezde, a drugi je bio ili povredjen ili na klupi, a ono sto je i Igrao u Werderu, to je bilo vecinom na poziciji desnog beka!
Gudelj za razliku od njih kostantno igra u Eredivisie (NAC/AZ), sto je mnogo jace takmicenje od onog u kome je Milivojević igrao! i Nije on tek sada izasao iz "anonimnosti" i procvjetao u AZ-u, nego djecko godinama napreduje, dok ovi stagniraju... ;) :roll:

Pa i napisao sam trenutno i to boldirano, a ja pod pojmom trenutno podrazumjevam nekih unazad mjesec-dva najviše. Gudelj dere u Holandiji, a Matić je tek stigao u Čelzi, vjerovatno će trebati određeno vrijeme da dođe na očekivani nivo, da se uigra sa ostatkom tima.
U zadnje dvije-tri godine Gudelj je bolji od Ignjovskog? :? Ignjovski stagnira 2-3 godine? :? Možda zadnju godinu jer Ignjovski uglavnom grije klupu, a prije toga je skupio pedesetak nastupa za Werder, i još pedesetak u cvajti.
I da, ne možeš porediti Ignjovskog i Gudelja, iako su obojica dmf. Zašto? Zato što Gudelj po igri liči na Matića (veliki radijus kretanja, ima ga i naprijed i nazad, nerijetko je i strijelac), dok je Ignjovski tip igrača kao, lupam, Gatusso (striktna defanziva, kvarenje igre protivnika, pametni faulovi, trčanje do iznemoglosti...). Nekad selektori ne gledaju formu već tip igrača koji može da odgovori određenom zadatku u zavisnosti od protivnika. Zato nemoj da se iznenadiš kad sutra Srbija u kvalifikacijama bude igrala sa, recimo, Španijom ili Njemačkom i kad pored Matića u vezi, u prvih 11 bude Ignjovski prije Gudelja, iako je Gudelj u boljoj formi.

marconato je napisao/la:Nego ko ima, da nemam mozda ja?! :roll: Nisam ja doveo Mihajlovića i obezbijedio mu teren da se utaljuje sa Faljijem, pa da nam se desavaju sve stvari koje nemaju veze sa strukom i fudbalom!
Savez je taj koji postavlja i smjenjuje selektore, obezbjedjuje i diktira uslove za rad, (u nasem slucaju) podrzava selektora koji prodaje igrace preko reprezentacije... ;)

Znam samo da ja nemam.
Pa Savez će postaviti i sljedećeg selektora, i svi ti profiteri i nestručni likovi će se busati u prsa kad repka ode na ep 2016, što je i više nego realno s obzirom na kvalitet igrača i sam sistem kvalifikacija, iako to sa njima i njihovim znanjem o fudbalu, nema mnogo veze. I ko je postavio Drulovića i Antića? Isti ti nestručni likovi, ili u najboljem slučaju, stručni poslušnici. Jesu li zbog toga svi oni zaslužni za ove uspjehe? Nisu. Zaslužan je stručni štab na čelu sa selektorom i sami igrači.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 feb 2014, 19:41

1. Misljenja sam da danas vise nema klasicnih destruktivaca (barem u ekipama koje forsiraju neki moderan fudbal) :!:

Kada kazem klasicnih, mislim na one koji su operisani od napadacke igre i koji ne ucestvuju u ofanzivnim akcijama! Pogledaj samo vrhunske timove i kakvi im igraci igraju na tim pozicijama: City (Yaya-Fernandinho), Bayern (Martinez-Swajnstajger/Kross/Lahm), Barcelona (Busquets-Xavi/Iniesta/Fabregas), Chelsea (Ramires-Matić/Lampard)...
Moderan fudbal vise ne trpi krljatore (Gatuzo), nego je dosta evoluirao, pa su trazeni igraci koji igraju u oba pravca, tako da je Gudelj u prednosti i po tom osnovu u odnosu na Ignjovskog, jer za razliku od njega, kao sto i sam kazes, igra i napad i daje golove... ;)

2. Zar ti mislis da je ovom savezu u interesu da postavi nekog strucnog, normalnog, nezavisnog i u radu samostalnog selektora?! Ako tako mislis, onda si u velikoj zabludi, odnosno, previse si optimistican! Antić je otisao prje vise od 3 god. a mi do sada nismo ni u najavi imali selektora koji posjeduje gore pomenute karakteristike... :roll:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 feb 2014, 21:37

marconato je napisao/la:Martinez
Martinez je očiti primjer destruktivca. Sa ovim ostalim se slažem, ali budi siguran da Ignjovski može da posluži repci, pogotovo protiv jačih protivnika, kad će jedan Matić sa svim svojim karakteristikama biti dovoljan, a drugi u vezi bi mogao biti Ignjovski da odrađuje posao pozadi.

marconato je napisao/la:Zar ti mislis da je ovom savezu u interesu da postavi nekog strucnog, normalnog, nezavisnog i u radu samostalnog selektora?! Ako tako mislis, onda si u velikoj zabludi, odnosno, previse si optimistican! Antić je otisao prje vise od 3 god. a mi do sada nismo ni u najavi imali selektora koji posjeduje gore pomenute karakteristike... :roll:

O Savezu i ljudima koji tamo rade ne mislim ništa dobro jer je za vrijeme njihove vladavine, repka i pored kvalitetnih igračkih imena, otišla samo na jedno veliko takmičenje, menadžeri drmaju, o problemima u domaćoj ligi ne bih puno da pričam. S svime time u vezi, ja mislim da oni trebaju otići, ali... Ja nemam razloga da budem optimističan dok ne ode Tole i ostatak njegove garniture.
Šta je njima u interesu ne zamaram se, mene više zanima šta je u medijima u interesu? Zar mediji, i cjelokupna javnost (bar velika većina) nisu bili oduševljeni kad je na klupu doveden Siniša kao normalan, nezavisan...? Zar ga nisu ukivali u zvijezde, hvalili na sva usta, pogotovo kad je najavio da će svi reprezentativci morati pjevati himnu?
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 feb 2014, 22:16

@magica ti dubokoumno ignorišeš ono što ti ne ide u šablon...
što se gudelja tiče igra dobro, ali ništa sad spektakularno...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 feb 2014, 22:26

MaGiCa je napisao/la:@DANTES & @alan kardec

Keep it up guys!

Sa vama nikada nije dosadno, ukoliko je sagovornik neozbiljan, jer vi sve i jednu temu promashite.
Niko ovde nije pomenuo Djokovica, niti je on predmet priche, vec selektori koji se postavljaju kako se postavljaju i useravaju sve shto se dade usrati.
Ali, kad se plitkog uma ide u prichu, obichno efemernosti izlaze u prvi plan. ;)

A tema je promašena onda kad ti kažeš da je promašena? Kad kritikuješ i kad treba i kad ne treba? Plitkog sam uma kad ne pljujem po automatizmu, npr. Sinišu nakon kvalitetnih partija repke? Važi.
O drugim selektorima i njihovim rezultatima neću ni pričati.

Tačno, Novak nije tema priče, ali za tebe ne bi nikad ni bio tema kad su u pitanju ovakve stvari. Zato, da je recimo Janko grtao snijeg po Vojvodini, a Novak igrao protiv Švice, ti ne bi propustio priliku da ga onako žestoko podbodeš i iskritikuješ, blago rečeno. Ko onomad kad Janko nije igrao, već je sa suprugom obilazio modne revije.
RIP Adis Selmanović

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 feb 2014, 22:39

DANTES je napisao/la:@magica ti dubokoumno ignorišeš ono što ti ne ide u šablon...

Ja mislim da ti imash problema pri obradi informacija koje ti se serviraju. Loshe radi FPN izgleda. :roll:
Nije ni chudo, jer sem Pavlovica i Chupica nema koga tamo da ume da nauchi ljude kritichkom stavu. ;)

Odgovor na tvoj komentar potrazhi tamo gde mu i jeste mesto - na temi o tenisu.

alan_kardec je napisao/la: A tema je promašena onda kad ti kažeš da je promašena? Kad kritikuješ i kad treba i kad ne treba? Plitkog sam uma kad npr. ne pljujem Sinišu nakon kvalitetnih partija repke? Važi.
O drugim selektorima i njihovim rezultatima neću ni pričati.
Da uchitash josh malo, prijatelju :?:

Tačno, Novak nije tema priče, ali za tebe ne bi nikad ni bio tema kad su u pitanju ovakve stvari. Zato, da je recimo Janko grtao snijeg po Vojvodini, a Novak igrao protiv Švice, ti ne bi propustio priliku da ga onako žestoko podbodeš i iskritikuješ, blago rečeno. Ko onomad kad Janko nije igrao, već je sa suprugom obilazio modne revije.
Evo josh malo uchitavanja. Verovatno imash i kristalnu kuglu uz sebe, pa znash kako bih ja reagovao?
Stvarno je propalitet taj NDJ. Najavi chovek da preskache DC, svima OK, svi u fazonu "OK, ima pravo na to, skoro sam nas je doveo do titule&finala, neka se posveti svojoj karijeri". Federer se niotkuda pojavi, valjda prvi puta posle 2004e u ovoj fazi takmichenja - i odmah krece nacionalisticka histerija i vapaj za tim istim Djokovicem "gde je on, zashto chisti sneg, gde placa poreze...", dok niko ne postavlja pitanja ovog tipa: Gde je Tipsarevic :?: Gde je Troicki :?: Zashto Zimonjic ne mozhe da se sastavi vec 3 godine u dublu :?: Zashto selektor demagogishe :?: Zashto savez failuje iznova i iznova sa organizacijom :?: Ko vodi uopshte taj savez :?:

Jednostavnije je krivicu svaliti na onoga, koji je i uveo tu reprezentaciju u svetsku grupu i skoro sam joj doneo titulu i finale u 3 godine igranja, za istu. Izvinite, ali ne bih da uchestvujem u tom polumozgashkom piru. ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 feb 2014, 22:52

MaGiCa je napisao/la:a ljudi poput Misimovica bivali trajno gubljeni za nacionalni tim.
Misliš da bi se on naigrao kod vas? Čisto sumnjam. Pižon je zapečatio sudbinu Misimovića na brutalan način. Ne radi se tako sa igračima od 19-20 godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 feb 2014, 23:00

Virtu4l je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:a ljudi poput Misimovica bivali trajno gubljeni za nacionalni tim.
Misliš da bi se on naigrao kod vas? Čisto sumnjam. Pižon je zapečatio sudbinu Misimovića na brutalan način. Ne radi se tako sa igračima od 19-20 godina.

O tome sam i govorio. Pizhon je jedan od tih produkata all defense retrogradnog pogleda na fudbal, koji nije uspeo da niti u jednom svom klubu/repki napravi napadachku igru. Zato mu Misimovic i jeste bio vishak, kao shto su njegovim prethodnicima "vishak" predstavljali Rambo Petkovic , M.Pantic, N.Krupnikovic i sl.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 feb 2014, 18:36

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.