NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: NFL
I ja navijam za seahawkse večeras, iako ne pratim nešto posebno ovaj sport, al super bowl moram gledat 

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Hahahaha. Dobar je Rio, dobar. Bit ce hljeba od njega.jestamaji je napisao/la:dobro je onda, da je barem neko pročit'okad_kako je napisao/la:Procitao sam Riov Magistarski Rad. Svaka cast druze! Odavno nisam procitao bolju analizu. Prva klasa.
Iduci put smanji jarane.

Bdw.
Meni najbolja SB reklama od kad pratim NFL:jestamaji je napisao/la:štedi danas štedi sutra kod privredne banke pa ćeš i ti imati lopticu i sanke!kad_kako je napisao/la:
Svake godine se radujem SB reklamama.
zima zima neka je itreba poštujem, al da mašine i motori nebi stali, svjećica je tu da pali .... i to iz Tešnja!
super super s krispijem, s lješnjakom i rižom, super s karamelom, šest čokoladnih okusa, naša nova snaga .... super!
hej haj stani malo probaj čipi čips!
eurokrem - za generaciju koja raste...
bronhi ... lakše se diše !
itd
[youtube][/youtube]
Postovanje treba zaraditi.
- invincible1921
- Kontakt:
raja laik sam fkt ,znam osnovna pravila ali eo ovo me intersje nemoj te se smijat
za one downe sto se osvajaju po 10 jardi,jel se imaju samo 3 pokusaja ili ...posto sam primjetio da nakon 3 pokusaja izbijaju loptu ,a ako se ne varam gledo sam nekad i 4 pokusaja ili mi se to ucinilo pa ako neko moze da mi to pojasni
btw GO SEAHAWKS
prenapuhani su ovi "konji" a i volim TB tako da 

btw GO SEAHAWKS

=\_1921_/=
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Imaju 4 downa, ali ako četvrti down ne pretvore u novi prvi onda gube loptu i protivnička ekipa kreće sa te pozicije. Shodno tome, osim ako ekipa ne ganja rezultat pred kraj utakmice ili im treba jedan jard na novi 1st down (ovo se radi ponekad), sigurno će ispucati loptu na 4th down.invincible1921 je napisao/la:raja laik sam fkt ,znam osnovna pravila ali eo ovo me intersje nemoj te se smijatza one downe sto se osvajaju po 10 jardi,jel se imaju samo 3 pokusaja ili ...posto sam primjetio da nakon 3 pokusaja izbijaju loptu ,a ako se ne varam gledo sam nekad i 4 pokusaja ili mi se to ucinilo pa ako neko moze da mi to pojasni
![]()
btw GO SEAHAWKSprenapuhani su ovi "konji" a i volim TB tako da
- invincible1921
- Kontakt:
aha,pa znam ja da sam vidio nekad 4:D ako mozes jos ovo da mi odgovoris,kad QB baci loptu i igrac je uhvati i krene u prodor jel ne smije dodavat ,posto nisam nikad vidio da je neko dodo ? i zasto se zove fudbal kad igraju rukamaDukeOfWellington je napisao/la:Imaju 4 downa, ali ako četvrti down ne pretvore u novi prvi onda gube loptu i protivnička ekipa kreće sa te pozicije. Shodno tome, osim ako ekipa ne ganja rezultat pred kraj utakmice ili im treba jedan jard na novi 1st down (ovo se radi ponekad), sigurno će ispucati loptu na 4th down.invincible1921 je napisao/la:raja laik sam fkt ,znam osnovna pravila ali eo ovo me intersje nemoj te se smijatza one downe sto se osvajaju po 10 jardi,jel se imaju samo 3 pokusaja ili ...posto sam primjetio da nakon 3 pokusaja izbijaju loptu ,a ako se ne varam gledo sam nekad i 4 pokusaja ili mi se to ucinilo pa ako neko moze da mi to pojasni
![]()
btw GO SEAHAWKSprenapuhani su ovi "konji" a i volim TB tako da

=\_1921_/=
- L'Avvocato
- Kontakt:
- SheldonCooper
- Kontakt:
Krenulo je žestoko! Safety
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Samo da kazem laicima koji se ne razumiju da imaju priliku gledati najboljeg QB koji je igrao ovu igru i njegovo vodjenje napada izgleda lagano i jednostavno, al' ustvari to je uzasno tesko, igra za ove narandzaste.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- invincible1921
- Kontakt:
ma vala je meni drazi TB ,nez zasto.Ovaj me nervira nekakoEdin TM87 je napisao/la:Samo da kazem laicima koji se ne razumiju da imaju priliku gledati najboljeg QB koji je igrao ovu igru i njegovo vodjenje napada izgleda lagano i jednostavno, al' ustvari to je uzasno tesko, igra za ove narandzaste.

=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Moze bacat ali samo nazad, I to se rijetko desava.
- invincible1921
- Kontakt:
pa sto zar ne bi bilo lakse da doda nekomealemsa je napisao/la:Moze bacat ali samo nazad, I to se rijetko desava.

=\_1921_/=
http://livefootball.ws/13248-nfl-super- ... enver.html" onclick="window.open(this.href);return false;L'Avvocato je napisao/la:Jel ima ko HD link?
Nisam neki profesionalac što se tiče nfla, ali može se gledati definitivno. Navija se za Seahawkse.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- L'Avvocato
- Kontakt:

"Do that shit again & I'll send Marvin Harrison to your house"

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- maximusdecimus
- Kontakt:
ko nema Arene ima prenos na FOX-u
neam ja pojma ni šta rade, ni kako se ovo igra, al je pravo zanimljivo

- SheldonCooper
- Kontakt:
Seahawksi pokazali svoje oružje, odbranu, Broncosi još uvijek nemaju napada.
I'm not insane, my mother had me tested!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.