Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Virtu4l » 02 feb 2014, 19:50

gringobih je napisao/la:Kakvo je ovo zongliranje rijecima :?
Daj nam objasni kako se to bira selektor, kuglice ili sjedne ekipa iz NS-a pa izaberu nekog sto je u prijevodu na tvoj nivo ziri...
Pajdo je potpisao novi ugovor jeli tako?
Znaci da je morala zasjesti ekipa i odluciti...I kakve veze ima Osim sa njima??? :?

Reci ti nama zbog cega je osim bio tu i nista vise...
Koprcaš se u živom blatu, treba neko da ti dobaci konopac.
Safet Sušić izjavio je da će razmisliti o svojoj budućnosti. Šta Vi kažete? Ima li Pape Vašu podršku da ostane?
Ma, ja sam prvi i počeo pričati o tome. Mislim da ne bi bilo dobro ponovo nešto mijenjati. Ne valja to prečesto raditi“.

Znači, možemo očekivati da Sušiću bude ponuđen novi ugovor?
Bit će... Neka i igrači i on znaju da im opet valja raditi zajedno i neka se pripremaju za to“.
Eto kakve veze ima Osim sa njima ;) Osim je sve ovo naravno i potvrdio na gostovanju u tv emisiji nakon Litvanije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 02 feb 2014, 20:08

Po transfermarkt-u,Lazić više nije član Olimpijakosa već je slobodan igrač!?!
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la Krivaja » 02 feb 2014, 20:09

Konačno je Izet Hajrović regulisao papirologiju i debitovao za Galatu u demoliranju Burse, a njegov brat Sead je zaigrao za Grashopers (istina ušao u sudijskom vremenu). Može i on računati na veću minutažu u budućnosti jer je Vilotić prešao u Jang Bojs tako da je trenutno treći stoper u ekipi. Salatić postigao gol, Gudelj dva, Tanković opet dobio priliku u Fulamu. Za njega bi možda bilo najbolje da Fulam ispane pa bi vjerovatno igrao standardno u drugoj ligi Engleske. Hrgota igrao poslednjih pola sata za Borusiju, ali mislim da on nije kandidat za našu repku nego će se lomiti između Švedske i Hrvatske, slično kao Gavranović i Drmić (Švicarska-Hrvatska, a rodom ili porijeklom iz BiH). Još je ovaj Drmić najbolji, sam održava Nirnberg u životu...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 02 feb 2014, 20:26

Sheyi je napisao/la:Kakav si ti Bosnak sa dna kace a govoriš "vas" ? :mrgreen:
E pa svaka cast ako je ovo sve sto si nasao u mom postu, kakav sam ne znam a mislim da to ne moram ni dokazivati.
U postu sam napisao sto mislim o reprezentaciji koju volim i za koju navijam a uvjek se nadju neki koji propituju takve stvari.Jos jednom Susic kaze nasa repka a boga mi meni se cini da to postaje bas njegov obiteljski projekt.

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 02 feb 2014, 20:51

Stvarno ne razumijem neke stvari.... Kao prvo svi znamo da nam treba zadnji vezni, treci napadac, cak mozda i novi stoper, Spahic ce se oprostiti poslje SP naj vjerovatnije... Volio bi vidjeti Besica Gudelja, Arsnalagic, Tankovic-a, Hrgotu.... Treba se u akciju odma kreniti svi znamo koliko dugo procesi mjenje papira traju...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 feb 2014, 21:23

dubrovnik je napisao/la:
E pa svaka cast ako je ovo sve sto si nasao u mom postu, kakav sam ne znam a mislim da to ne moram ni dokazivati.
U postu sam napisao sto mislim o reprezentaciji koju volim i za koju navijam a uvjek se nadju neki koji propituju takve stvari.Jos jednom Susic kaze nasa repka a boga mi meni se cini da to postaje bas njegov obiteljski projekt.
ma zajebaje te. opušteno bošnjače :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 feb 2014, 22:25

ovo je jedinstvena prilika da sve vise Srba i Hrvata koji kvalitetom to zasluzuju igraju za BIH! ne mora ovo uvijek biti u vecini reprezentacija u kojoj igraju Bosnjaci,cast izuzecima! jer ako u buducnosti privolimo da svi ili bar vecina Srba i Hrvata umjesto Hrvatske i Srbije igraju za BIH onda mi imamo svjetlu buducnost.svako zeli biti dio tima koji pobjedjuje,i mi to moramo iskoristiti! ne znam sta ce selektor odluciti,ali ukoliko bude slusao svog brata koji je menadzer,ako bude zvao Sunjica,Kvrzica,Tinceka,Hadzica,Zahirovica,pa i Vrsajevica kao i amatera Rahimica,prije Arslanagica i Gudelja,pa i Salatica koji su provjereni igraci i igraju standardno u velikim klubovima i jakim ligama,onda selektor sam sebi zabija veliki autogol! o mladom Tankovicu da i ne pricam,ko s eiole razumije u fudbal zna da ce mali imati veliku karijeru...to je vec posao za Savez,a selektor je tu da kaze ovim momcima da na njih racuna i da izvade bh pasos i predaju svu papirologiju u FIFU i da ako nastave biti standardni u svojim klubovima da je prirodno da ih vodi u Brazil!

Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la Krivaja » 02 feb 2014, 22:36

...Zukanović ipak igra standardno za Gent bez obzira na nesuglasice sa trenerom. Juče je golom potvrdio trijumf svoje ekipe tako da je, vjerujem, siguran na svom mjestu lijevog stopera. Kapiten Spahić se nakon crvenog kartona i kazne od tri meča neigranja, vratio u tim Bajera i odmah pobjeda protiv Štutgarta (prethodne tri su izgubili). Ibišević dao gol Bajernu u zaostaloj utakmici, a protiv Bajera igrao svih 90 minuta, ali bez gola. Mujdža igra standardno na desnom beku nakon povratka u ekipu, Bičakčić takođe standardan u dobroj utakmici protiv Dortmunda i bez obzira što će Braunšvajg najvjerovatnije ispasti, Bičakčić će sigurno preći u jači klub, Kolašinac se ustalio u Šalkeu, Salihović, Medunjanin standardni u svojim ekipama... Stanje odlično, samo tako da se nastavi do SP i da nas zaobiđu povrede.

Druga stvar, može li nekako da navijači pokrenu inicijativu da Juka postane zaposlenik F(N)S BiH. Kad mogu pojedinci primati platu, a ne raditi ništa, da ne spominjem pojedine zaposlenike koji su tražili veliki novac od potencijalnih reprezentativaca da bi ih progurali (sjećam se slučaja kad je izvesni Krivić zaigrao pa da bi potpisao ugovor sa Dinamom ili kad je Papac odbio da igra, dok ne odu Dominiković i Čolaković pa potpisi reprezentativaca protiv pojedinaca u savezu, pa smjena Kodre zato što nije htio da vodi repku u Iran...). Smatram, a vjerovatno još 99,9 % navijača reprezentacije, da je ovaj čovjek to zaslužuje...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 02 feb 2014, 22:50

E i ti ga sad pretjera
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 feb 2014, 22:56

Zašto si Džeku zaobišao, biće svega ako Romanista vidi tvoj post.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HZSA1991
Kontakt:

Post Postao/la HZSA1991 » 02 feb 2014, 23:04

Salatić strijelac protiv Luzerna :)

Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la Krivaja » 03 feb 2014, 00:35

Virtu4l je napisao/la:Zašto si Džeku zaobišao, biće svega ako Romanista vidi tvoj post.
Džeko igra u ponedjeljak veče derbi protiv Čelzija pa ćemo analizirat. Ima priliku da se ustali u prvoj postavi jer Aguero neće igrati narednih 5 sedmica, a Siti može pobjedom da se učvrsti na prvoj poziciji.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 03 feb 2014, 01:32

Susic: "Prirodno je da Gudelj zaigra za...Argentinu."

Papiri za Arslanagica i Gudelja bi se mogli brzo srediti. Da nam selektor nije sjedio mjesecima copkajuci po nosu, mogli bi smireno cekati SP. Mozda da ga Juka malo povede sa sobom. Covjek je vise reprezentativaca posjetio za nekoliko mjeseci, nego Susic za citav svoj mandat. Germania Sportagentur ima jak utjecaj u Hajduku, bar 4 igraca su direktno njihova, a sa menadzerima drugih igraca mogu lijepo saradjivati. Veliki ti je bonus, kada imas jednog selektora za pomocnog radnika.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 03 feb 2014, 10:13

http://www.transfermarkt.de/de/nebojsa- ... 19179.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo mu starog :D

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 03 feb 2014, 10:28

Jel počeo igrati onaj mali Hadžić iz Herculesa? Znam da je neššto bio povrijeđen? Ako jeste kako sada igra? Igra li Đurić?

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 feb 2014, 11:32

Virtu4l je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Kakvo je ovo zongliranje rijecima :?
Daj nam objasni kako se to bira selektor, kuglice ili sjedne ekipa iz NS-a pa izaberu nekog sto je u prijevodu na tvoj nivo ziri...
Pajdo je potpisao novi ugovor jeli tako?
Znaci da je morala zasjesti ekipa i odluciti...I kakve veze ima Osim sa njima??? :?

Reci ti nama zbog cega je osim bio tu i nista vise...
Koprcaš se u živom blatu, treba neko da ti dobaci konopac.
Safet Sušić izjavio je da će razmisliti o svojoj budućnosti. Šta Vi kažete? Ima li Pape Vašu podršku da ostane?
Ma, ja sam prvi i počeo pričati o tome. Mislim da ne bi bilo dobro ponovo nešto mijenjati. Ne valja to prečesto raditi“.

Znači, možemo očekivati da Sušiću bude ponuđen novi ugovor?
Bit će... Neka i igrači i on znaju da im opet valja raditi zajedno i neka se pripremaju za to“.
Eto kakve veze ima Osim sa njima ;) Osim je sve ovo naravno i potvrdio na gostovanju u tv emisiji nakon Litvanije.
Jedino u cemu se kopracam su ova sranja koja pises...
Ispade Ivica papa, bitno je samo u intervju reci da je ok sto je Safet ponovo IZABRAN i sistemom automatizma ga je on i izabrao...Kako da ne... :roll:
Da i naravno Osim mu je preporucio Avdiju, Tinkija, Zahu cigana itd :lol:

A zasto nikad ne spomenes ko je Safeta doveo i postavio za selektora poslije Cire, imali ta licnost ime???? 8-)
Nesto te osobe nema u tvojim postovima 8-) 8-)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 feb 2014, 12:06

dubrovnik je napisao/la:
Ti si neki Spahin rodjak, prijatelj, komsija ili sta?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 feb 2014, 12:12

Virtu haveru, stvarno pitam se gdje crpiš inspiraciju i kako ti se uopšte da objašnjavati i ulaziti u raspravu
sa likovima koji se baš po svemu razlikuju od tebe. Zanemari nekada, ne spuštaj se na taj nivo.
Vidiš i sam da je to borba sa vjetrenjačama...Povremeno čitam šta delegati pišu i jednostavno ne mogu a da
ne primjetim koliko je zapravo neobrazovanih likova na ovom forumu. Sve sami šljam - par ekselans. :mrgreen:
( onaj jedan ponavlja ko papagaj, kaže onaj drugi ' ulizivaju ', a ovaj treći prosipa rasizam ..) :lol:

P.S. cire mu, papeta je doveo isti onaj koji je i ćiru doveo.
F.K.SARAJEVO

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 03 feb 2014, 12:26

Nekako, od svih ovih potencijalnih fudbalera, najviše pažnje privlači Gudelj. Dečko igra sjajno...
Pored malog Sušića, tu je i Gudelj koji ako ništa ima to fudbalsko prezime. Ko zna, možda se vremenom
pojavi i neki Pančev. :mrgreen:
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], Kaunas, torbica, Zglavkar i 32 gosta.