NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: NFL
Beast Mode za konačni TD Seattlea, jbg da ga sad nisu postigli već bi bilo previše. Ogromna prednost, Broncosi za sad truba. Ništa Omaha ovo-Omaha ono
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Stavite Peytona u no huddle i lets play some football **** majku u picku
Posto pratim utakmicu na SAT1 sada rece komentator Frank Buschmann da se je Cuban u Las Vegasu kladio da ce prvi napad biti safety...

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- invincible1921
- Kontakt:
Edin TM87 je napisao/la:Samo da kazem laicima koji se ne razumiju da imaju priliku gledati najboljeg QB koji je igrao ovu igru i njegovo vodjenje napada izgleda lagano i jednostavno, al' ustvari to je uzasno tesko, igra za ove narandzaste.
hahahahahhahahahah ne brukaj se
=\_1921_/=
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj Peytona jbt ... al realno i protekcija nula bodova.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kakvo karannje oca mi ..odbrana osvaja super bowl i samo malo offensa je potrebno dovoljno da mozes nesto i postici poena ...pa Manning je kao Rex Grossman nocas 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
E yebiga 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Lagano dođoše do njega, loša ova OL na utakmici skroz. Ništa nisu napravili, ubiše ih Seahawksi.L'Avvocato je napisao/la:Joj Peytona jbt ... al realno i protekcija nula bodova.
Za sad ni "n" od neizvjesnosti. Utakmica ide u jednom smjeru
I'm not insane, my mother had me tested!
ti nemaš pojma, OL Denvera radi super posao protiv ovako jake DL hawksa, ali Peyton nije danas u stanju ništa da sastavi!L'Avvocato je napisao/la:Joj Peytona jbt ... al realno i protekcija nula bodova.
Nije gotovo dok ne bude gotovo.
Jos ne vjerujem da ce choke ovu tekmu ali Boga mi, u teskoj je situaciji sad
Jos ne vjerujem da ce choke ovu tekmu ali Boga mi, u teskoj je situaciji sad
- invincible1921
- Kontakt:
kako mi je samo drago
za moje kratko vrijeme pracenja ovog sporta ovaj denver mi je izgledao tako uobrazeno a sta tek reci za njihvog QB ponasao se koda je bog ,mislim jes dobar al ni blizu kolko sere o sebi.cao broncosi

=\_1921_/=
Prerano !invincible1921 je napisao/la:kako mi je samo dragoza moje kratko vrijeme pracenja ovog sporta ovaj denver mi je izgledao tako uobrazeno a sta tek reci za njihvog QB ponasao se koda je bog ,mislim jes dobar al ni blizu kolko sere o sebi.cao broncosi
Max Allegri
- Consigliere
- Kontakt:
istoinvincible1921 je napisao/la:kako mi je samo dragoza moje kratko vrijeme pracenja ovog sporta ovaj denver mi je izgledao tako uobrazeno a sta tek reci za njihvog QB ponasao se koda je bog ,mislim jes dobar al ni blizu kolko sere o sebi.cao broncosi

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:kako mi je samo dragoza moje kratko vrijeme pracenja ovog sporta ovaj denver mi je izgledao tako uobrazeno a sta tek reci za njihvog QB ponasao se koda je bog ,mislim jes dobar al ni blizu kolko sere o sebi.cao broncosi
jesu dobri za AFC ali ne i za NFC gdje su odbrane zivotinjske

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kazes da si laik, jbemu onda neams osnove da tako pricas o Peytonu...Lik dominira godinama, ma sta godinama i vise, a ti za svoje kratko pracenje sporta si to ustvrdio...invincible1921 je napisao/la:kako mi je samo dragoza moje kratko vrijeme pracenja ovog sporta ovaj denver mi je izgledao tako uobrazeno a sta tek reci za njihvog QB ponasao se koda je bog ,mislim jes dobar al ni blizu kolko sere o sebi.cao broncosi
Drazi mi je od Tomice, ali yebaji ga, nek choka ovdje

RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.