NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
jes da broncosi izgledaju ko da mi sa foruma igramo, ali ima ovo još da se igra, lakapo.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ok.jestamaji je napisao/la:ti nemaš pojma, OL Denvera radi super posao protiv ovako jake DL hawksa, ali Peyton nije danas u stanju ništa da sastavi!L'Avvocato je napisao/la:Joj Peytona jbt ... al realno i protekcija nula bodova.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- invincible1921
- Kontakt:
Lillard0 je napisao/la:Kazes da si laik, jbemu onda neams osnove da tako pricas o Peytonu...Lik dominira godinama, ma sta godinama i vise, a ti za svoje kratko pracenje sporta si to ustvrdio...invincible1921 je napisao/la:kako mi je samo dragoza moje kratko vrijeme pracenja ovog sporta ovaj denver mi je izgledao tako uobrazeno a sta tek reci za njihvog QB ponasao se koda je bog ,mislim jes dobar al ni blizu kolko sere o sebi.cao broncosi
Drazi mi je od Tomice, ali yebaji ga, nek choka ovdje
ma brate iskreno si upravu ,mada gledajuci ih protiv NE svojim okom loseg znalca bi rekao da je TB boji ili mi je smao drazi.Mada ovaj peyton i novinari su toliko srali ko da sad u fudbalu postji igrac koji se zove MESIRONALDNO ,e to mu sad
=\_1921_/=
ma nema blemaL'Avvocato je napisao/la:Ok.jestamaji je napisao/la:ti nemaš pojma, OL Denvera radi super posao protiv ovako jake DL hawksa, ali Peyton nije danas u stanju ništa da sastavi!L'Avvocato je napisao/la:Joj Peytona jbt ... al realno i protekcija nula bodova.
ja nisam siguran da li su oni u playoffu uopšte dozvolili ijedan sack. ali sve to nema fajde ako Manning ne proradi!
dakad_kako je napisao/la:Cist faul...
- invincible1921
- Kontakt:
fox baca zastavicu kod čistog pasa, neće 3 poena ... jednostavno loše!
inače ne pratim nfl nešto posebno, ali ako će jedna utakmica odlučivati kvalitet igrača onda se poserem na takvu utakmicu.invincible1921 je napisao/la:e ako je ovo najbolji QB svih vremena kakvi su ostali onda
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Lillard ne odgovaraj mu, vidis da je moron dosao da gleda samo SB.invincible1921 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Samo da kazem laicima koji se ne razumiju da imaju priliku gledati najboljeg QB koji je igrao ovu igru i njegovo vodjenje napada izgleda lagano i jednostavno, al' ustvari to je uzasno tesko, igra za ove narandzaste.
hahahahahhahahahah ne brukaj se
Odbrana Sijetla strasna.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- invincible1921
- Kontakt:
dobro eo oticu uredu,ali covjek ne moze da dodavanje potrefi posto se dobro razumijem u kosarku prebacicu to na taj nivo.Meni je ovo ravno tome da dzemjs u 7 utakmici finala na poluvremenu ima 2/15 iz igre i 1/8 sa slobodnih bacanaja uz jendo 5 izgubljenih loptei....
=\_1921_/=
a kod denvera se svi usrali uključujući i Peytona! Za nevjerovat!Edin TM87 je napisao/la:
Odbrana Sijetla strasna.
Ubise ovi u pojam.
Ziva katastrofa Denvera. Jedina pozitivna tačka jeste da trčanje brane koliko toliko dobro.
Ziva katastrofa Denvera. Jedina pozitivna tačka jeste da trčanje brane koliko toliko dobro.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Nije samo u pitanju jedna utakmica, vec njegova cijelokupna karijera u PO-u...Carlo je napisao/la:inače ne pratim nfl nešto posebno, ali ako će jedna utakmica odlučivati kvalitet igrača onda se poserem na takvu utakmicu.invincible1921 je napisao/la:e ako je ovo najbolji QB svih vremena kakvi su ostali onda
Inace i pored 22 poena mislim da ovdje jos nista nije gotovo. Sjetimo se samo preokreta Patriotsa protiv Broncosa prije dva mjeseca. Za jednu cetvrtinu su uspijeli nadoknaditi 24 poena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Peyton jos nije doso na tekmu, ako se iko moze vratiti on se moze vratit, nebi jos reko da je tekma gotova.
Obrana odlicna, ko nadrogirani igraju
... Lynch se jos nije pojavio na utakmici, vidjet cemo. Nije gotovo, treba ovo odigrat do kraja.
RIP CITY!
Pratim i ja NFL pomalo i tesko da se moze reci da je Manning najbolji, barem dok je Brady ziv. Ipak ima samo jedan SB i vjerovatno ce tako i ostati.
Inace veceras je kriminalan, doduse odbrana Hawksa je fenomenalna, al ako je najbolji to mora pokazat protiv najboljih odbrana.
Inace veceras je kriminalan, doduse odbrana Hawksa je fenomenalna, al ako je najbolji to mora pokazat protiv najboljih odbrana.
Jednostavno odbrana Seattla je prebrza i presnazna,plus o linija broncosa cini veoma los posao dosad.Nije jos gotovo al ukoliko Seattle postigne sljedeci TD,sanse za povratak Broncosa su 10 %.Steta zao mi je Peytona jer ako je iko zasluzio da osvoji ovaj SB to je on.
Moralo je doci nakon NAJBOLJE SEZONE U HISTORIJI OVE IGRE i jedno uzasno poluvrijeme, i doslo je, ima jos vremena da se izvadi.invincible1921 je napisao/la:dobro eo oticu uredu,ali covjek ne moze da dodavanje potrefi posto se dobro razumijem u kosarku prebacicu to na taj nivo.Meni je ovo ravno tome da dzemjs u 7 utakmici finala na poluvremenu ima 2/15 iz igre i 1/8 sa slobodnih bacanaja uz jendo 5 izgubljenih loptei....
Amere pricas gluposti, vidjeli smo 1 na 1 protiv Bradya sta je radio koji QB.
Roger Federer the greatest of all time!
naravno, ali ovoj odbrani su zabili u prosjeku 14.4 poena ove godine, biće to teško, jako teško!
ako se peyton sad vrati onda je najveći. ako se raspadne onda je the best regular season QB
ako se peyton sad vrati onda je najveći. ako se raspadne onda je the best regular season QB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.