Seattle definitivno bolja ekipa i zasluženo idu ka svom prvom trofeju Vince Lombardi
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: NFL
Broncosi definitivno van ove utakmice, kolektivno u grozni. Ne treba tu izdvajat Manninga nešto posebno. Cijela ekipa je užas, nakon odličnog pasa i uhvaćene lopte Thomas pravi fumble
Seattle definitivno bolja ekipa i zasluženo idu ka svom prvom trofeju Vince Lombardi
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Ostatak ekipe zahvtaio sindrom zvani PO Manning...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Mislim na superbowl
PO Manning je pocistio konkurenciju ove sezone, u SB danas nista nije islo...amerosm je napisao/la:Ostatak ekipe zahvtaio sindrom zvani PO Manning...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
bas citam: Seahawksi na MetLife Stadium ove sezone: šest četvrtina, 45 postignutih poena, 0 dozvoljenih, 7 interceptiona... 
RIP CITY!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kearse šalje odbranu Denvera po čevape 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovako su samo Bearsi 1985 skrsili Patriotse u SB kao sto sad ovi krse Denver ahahhaa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ovo je fakat sramota u superbowlu da te ovako poderu evo jos 4 min i kraj trece cetvrtine a ovi levati iz Denvera nisu u stanju ni jedan field goal a kamo li tuch down haha. Dok ovo pisem evo jos jedan tuchdown za seahawkse haha steta sto Patsi nisu prosli bila bi mnogo bolja tekma.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Voodoo magija, oca m', voodoo magija!
Razočaran sam, ali treba biti častan i u porazu. Svaka čast Seahawksima, zasluženo(Nisu mi mrska ekipa. Bravo Kerol!)
Razočaran sam, ali treba biti častan i u porazu. Svaka čast Seahawksima, zasluženo(Nisu mi mrska ekipa. Bravo Kerol!)
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- SheldonCooper
- Kontakt:
Cepi1981 je napisao/la:Ovo je fakat sramota u superbowlu da te ovako poderu evo jos 4 min i kraj trece cetvrtine a ovi levati iz Denvera nisu u stanju ni jedan field goal a kamo li tuch down haha. Dok ovo pisem evo jos jedan tuchdown za seahawkse haha steta sto Patsi nisu prosli bila bi mnogo bolja tekma.
Bi dali bi jedan FG
I'm not insane, my mother had me tested!

Kako je tek njemu? Ponosni kladionicar
bilo je još par sličnih, bucsi su slično uništili raiderse prije desetak godina, ali ovako nije bilo nikad!!!SaltCityAttack je napisao/la:ovako su samo Bearsi 1985 skrsili Patriotse u SB kao sto sad ovi krse Denver ahahhaa
Cestitike Seahawks-ima...
Drago mi je da ce grad Seattle konacno nakon 35 godina i pobjede Sonicsa docekati da ima prvaka u jednom sportu.
Drago mi je da ce grad Seattle konacno nakon 35 godina i pobjede Sonicsa docekati da ima prvaka u jednom sportu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Čovjeku je tih 10 miliona ko nama petakanerkolfc je napisao/la:
Kako je tek njemu? Ponosni kladionicar
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Najbolji napad lige nije poena postigao za tri četvrtine pfff
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Maxwell meni vrlo dobar.Lillard0 je napisao/la:Ko ce bit MVP?![]()
Jbeno tesko ce bit izabrat...
He moj, Thomasa, šta sad hvataš!
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
4 TD game 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.