NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
E trebalo je jos odigrat za povijest, ali sta se moze.. Ipak je to najbolji napad lige 

RIP CITY!
Konkurencija koja je slabija od skoro svih timova na NFC-u koji su igrali PO.Glavni konkurent bez startnog TE, ''tvoji'' isto osakaceni povredama, za KC ne znam sta da kazem, a o preostale dve ekipe ne treba komentarisati.Cak i ekipe koje su ostale kratkih rukava na NFC-u za PO su jace od onih koje su se plasirale u PO na AFC-u.Edin TM87 je napisao/la:PO Manning je pocistio konkurenciju ove sezone, u SB danas nista nije islo...amerosm je napisao/la:Ostatak ekipe zahvtaio sindrom zvani PO Manning...
Kakav anticlimax sezone. Odoh spavati. 

Cestitam Lillard, nek je i ova sezona zavrsila, ja se okrecem svojim obavezama...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
oni se sad igraju sa njima. napad denvera je zakazao, ali odbrana uopšte nije egzistentna!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- SheldonCooper
- Kontakt:
Najbolja defanzivna ekipa lige postiže +40 poena, Seattle je jednostavno večeras spojio i svoju i Denverovu igru! Sve ide na njihov mlin. Broncosi djeluju kao amateri
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
IDUCE SEZONE DOLAZI ANDREW LUCK ONDA SE CUVAJTE
ipak smo mi tukli ovaj sijetl

ipak smo mi tukli ovaj sijetl

Roger Federer the greatest of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
treba mjenjat format NFL..**** vise ovo afc i nfc super bowl..SF I Seattle je objektivno finale i dvije najbolje ekipe..imaju odbrane, podjednake offense jednostavno gorilo bi ovdje veceras
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
JoeCelt , čestitke
odo spavat, valja sutra radit
p.s. edine, tukli ste ih jer su vam sudije debelo poklonole tu tekmu
odo spavat, valja sutra radit

p.s. edine, tukli ste ih jer su vam sudije debelo poklonole tu tekmu

- tuzlak1987
- Kontakt:
zaslužena titula, čestitke. nisam fan zbog dosta prepotentnih igraća i stava ekipe te sam priželjkivao neizvjesnu utakmicu i vukao na denverovu stranu ali najbolja ekipa u sezoni je osvojila titulu. i dalje stojim pri tome da je SF bio prošle godine ubjedljivo najbolji, a ove sezone ekipa koja nije imala sreće jer je Seattle bio domaćin. znaci SF mi je ove godine druga najbolja ekipa i šteta sto nisu uzeli jednu titulu u dvije godine...inace sea fanovi odlični, svidja mi se HT predstava. to mi je bio i najbolji dio i sutra cu opet preslušati par puta 

I Manning obori rekord u SB sa najvise completions.
Kako oboris taj rekord a gubis 35 razlike....
Kako oboris taj rekord a gubis 35 razlike....
Nije valjda i Sherman ACL? 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
nije acl ugano je nogu ili nesto ali sta ce rizikovAAT DOBILI IH UBILI USTVARI dENVER I NE TREBA SE VRACATDrDule je napisao/la:Nije valjda i Sherman ACL?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dobro je onda, uplasio sam se odmah da je najgore posto sam se previse nagledao toga u poslednje dve godine.
- invincible1921
- Kontakt:
na koji nacin su odredjeni timovi za ove konferencije posto kolko sa mogo zakljucit nema veze sa geografijom 

=\_1921_/=
Dominacija, cestitke Seahawksima! Ovo je ono zbog cega je Irsay odlucio onako kako jeste ! Hvala ti Peytone, al psiha je cudo ! Sad fino 6,7 mjesci na spavanje, usput Salt nece biti potrebe da se mjenja format ! Stizu Coltsi, kad skontam ove godine smo dobili finaliste, izranjavani, onda moram dogodine ocekivati mnogo vise ! Samo Luck, i dosta zdravlja
Cao 

Max Allegri
KONACNO!
Pete Caroll
!
Fantasticna sezona kao i najvaznija utakmica u njoj. Danas je sve islo u najboljem mogucem redu, dobro, steta sto se Sherman ozlijedio, ali nije valjda nista ozbiljno. Obranu ne trebam ni spominjat, izdominirali sezonu, napad se pomalo mucio, ali danas je jednostavno sve bilo savrseno. Uzitak je bilo pratit ovu sezonu, a sad cekanja pola godine. Ma koga briga, bit ce ludnica u Seattlu, da mi je znat' gdje je @Joe sada
.
GO HAWKS!!!!
Pete Caroll

Fantasticna sezona kao i najvaznija utakmica u njoj. Danas je sve islo u najboljem mogucem redu, dobro, steta sto se Sherman ozlijedio, ali nije valjda nista ozbiljno. Obranu ne trebam ni spominjat, izdominirali sezonu, napad se pomalo mucio, ali danas je jednostavno sve bilo savrseno. Uzitak je bilo pratit ovu sezonu, a sad cekanja pola godine. Ma koga briga, bit ce ludnica u Seattlu, da mi je znat' gdje je @Joe sada

GO HAWKS!!!!
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.