Hamburger Sport-Verein

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Thioune će:

1. ostati do oktobra
0
Nema glasova.
2. ostati do kraja sezone 20/21
3
13%
3. se proslaviti u HSV-u
3
13%
4. Thioune who?
18
75%

Ukupno glasova: 24

ledar
Kontakt:

Re: Hamburger Sport-Verein

Post Postao/la ledar » 01 feb 2014, 18:44

Progutaćemo mi do kraja još puno gorkih pilula. Ne vjerujem da će Marwijka sad razriješit, ako izgubimo protiv Herthe doma onda vrlo vjerojatno. Najgore je što smo prijelazni rok protratili uludo, umjesto da se pojačamo ko svi drugi mi smo se riješili strijelca. A znalo se da je Lasogga ozlijeđen i da je upitno koliko će do kraja sezone igrat.

@blaž: ja bih odmah potpisao taj derbi, ali teško ćemo mi ostat na 16-tom mjestu, prije će nas braunschweig preskočit

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 01 feb 2014, 19:05

Procitao sam ja mislim negdje da je neko napisao da bi mozda bilo dobro i kad bi se pocelo ispocetka, ono da se ispadne u Cvajtu a onda sve kak treba zapocet, al idealan scenarij bi bio, kad bi vi ostali u Bundeski, a onda pocet na ljeto sa tim planovima.

Vi ste bolje upoznati u stanje HSV-a al nevjerovatno je da je do prije ne znam 6-7 godina tu bila neka ekipa Kompany, de Jong, mislim igrao se odlican nogomet.

I svi znamo da HSV itekako spada u kremu Bundeslige i mora ostat tu, ali se nest i mora promjenit, i bas ti transferi Rundevsa, kad treba napadac u ekipi vi prodajte, no vidjecemo.. Valjda ce taj malac John sta pokazat
FC Bayern !!!!!

Dede17
Kontakt:

Post Postao/la Dede17 » 01 feb 2014, 19:10

Trebali ste dovest Schiebera :!: :mrgreen:

HSV u slobodnom padu. Ništa im ne polazi za rukom. Predstoji im grčevita borba za opstanak. ;)

Puno sreće u svakom slučaju :!:

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 01 feb 2014, 19:40

Hvala na podršci. Dobro bi došo neki trenutak sreće da se desi da promijeni tijek zbivanja, jer nam to još jedino preostaje.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 feb 2014, 22:34

Ako je vjerovati pisanjima na forumu igraci dobijaju prijetece poruke preko drustvenih mreza...
Vise nego sam rezultat me je sokirala izjava BvM-a nakon utakmice koje je rekao da je ovo bio maksimum njegov igraca - ja bih prije rekao da je ovo bilo bojkotovanje od strane igraca.

Mislim i dalje da je isti odlican trener, ali da nije dorastao zadatku kada je borba za opstanak u pitanju. Jer ukoliko se igraci budu vodili njegovom danasnjom izjavom onda je bolje da vec sada pocnemo planirati za Cvajtu.

PS: Rudnevs opet postigao gol...Da Bog da OK-u i onima koji ga dovedose za lijeka zatrebalo.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 02 feb 2014, 01:32

Podrsku u borbi za opstanak imate i od Bavaraca ;)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 02 feb 2014, 07:58

ma isčupat će se hsv. i prije 5-6 sezona ste bili u ovakvom dreku, pa došo olembe iz rašše i donio spas. nakon toga je došao uspon i 2 polufinala el. možda se ponovi. :)
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 02 feb 2014, 12:01

Hvala svima na podršci.

Koliko god igrači i ostali davali podršku Marwijku, nakon poraza u Braunschweigu moraće otić, to je po logici stvari. Oko kvalitete kadra dalo bi se razgovarat, mogu samo ponovit da su nam ključni igrači prespori ili prestari i zato nam je igra predvidljiva i potpuno bezopasna. Neki su jučer primijetili da igramo tiki-taku, samo na svojoj polovici. Da je Westermann spor i da ga se lako pretrči to se već više puta pokazalo (sjetimo se npr. Kusena), Badelja brzina i točnost paseva nisu krasili ni u dinamu, Vdv nije ni sjena onog nekadašnjeg igrača, Zuja je teretan i neokretan, a čini se da ni Ola John nije puno pokretljiviji. To za erste jednostavno nije dovoljno.
Da se ne govori o kvaliteti pojačanja u ljetnom i zimskom prijelaznom roku - jasno je da su kreuzer i Marwijk potcijenili ligu. Zapravo je prava istina da su je potcijenili AR i jarchow a kreuzer bio samo egzekutor. Teško će sa ovim kadrom i s jednim jedinim ozlijeđenim napadačem bilo ko izvuć opstanak, ne znam zašto bi neki dokazan trener stavio svoju reputaciju na kocku.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2014, 12:14

Gledam sastav i ne mogu da vjerujem kakvi sve poluigrači nose dres HSV-a.Zimski rok prošao a niko se nije sjetio da ekipu osvježi sa nekim novim imenom.Ne znam koliko će dobro donijeti i ostavka BVM.
Za dobrobit lige je da HSV ostane al' bgm biće teško.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 feb 2014, 19:24

Navijaci sve vise preko drustvenih mreza vrijedjaju igrace, sto je sasvim razumljivo...
Erupciju vulkana ocekujem nakon poraza od Herthe, gdje ce vecina morati traziti zastitu od strane policije, jer sam ubijedjen da ce navijaci povuci radikalne mjere.

U narednu Nedjelju treba takodjer ocekivati otkaz BvM-a i OK-a, jer ce IDIOTI time pokusati smiriti navijace, a takodjer ocekujem da ce moliti Magath-a da preuzme ekipu koji je cini mi se za nas jedini spas.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 02 feb 2014, 20:06

Mislim da od Herthe nećemo izgubiti iduće kolo, ali zato od Braunschweiga kolo iza, što bi trebao biti kraj za Marwijka. Ko će bit njegova zamjena je veliko pitanje, Magath skoro sigurno neće, prije bi mogo recimo Slomka. Inače, još nam je i Fink pod ugovorom, he he.

Bilo bi bolje da umjesto igrača napadaju nadzorni i upravu, riba smrdi od glave. I kreuzer je samo marioneta, sitni menadžerčić koji sluša što mu kažu i nema petlje sasuti im što treba.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 03 feb 2014, 11:42, ukupno mijenjano 1 put.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 03 feb 2014, 11:31

Po forumima se povlači pitanje treba li smijeniti Marwijka ili ne. Nepotrebna debata jer će iduće dvije utakmice same dat odgovor. Naime, kolko god se neko potrgo za Marwijka ako u iduće dvije utakmice uzmemo manje od 2 boda moraće otić. Ako nas nakanta Braunschweig razriješit će ga istog trena. Uprava i kreuzer moraju javno stat iza njega sve dok ne dogovore drugog trenera, to je bar jasno.

Marwijk je meni osobno simpatičan i mislim da zna znanje ali mu se može staviti na teret par stvari:
- preofenzivna taktika koju igrači ne mogu sprovest (2 zadnja vezna pokrivaju preširok prostor, igrači u zadnjim linijama su previše razmaknuti)
- nije uspio našpanati igrače, fali borbenosti i agresivnosti (protiv schalkea smo pretrčali 6 km manje, a u hoffeu čak 8,5 km manje i imali 73 intenzivna laufa manje!!)
- potcijenio je ligu i u dogovoru s kreuzerom doveo nedorasle zamjene u zimskom prijelaznom roku; trebao je sa kreuzerom otić kod naših nazovi menadžera i jasno reć: gospodo kadar je preslab ili kupujte ili zweite, trećeg nema! izaberite! Ako nema kupovine javno se ograđujem oko rezultata i ostanka u ligi.

Prijetnje igračima su bezveze. Treba zaprijetiti ertelu, hunkeu, klueveru, erhardtu, jarchowu ... to su prave adrese. Oni su kroz 4 godine uništili klub, ovo je sad zadnja faza.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 03 feb 2014, 11:50, ukupno mijenjano 1 put.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 03 feb 2014, 11:41

Što se tiče Magatha imam dojam da mu se više zgadio klub, čak i ovi inicijatori iz čijih redova dolaze otvoreni napadi na njega. Umjesto da se angažiraju na opstanku u ligi inicijatori drže fige u džepu i samo lobiraju za mjesta u novoj shemi.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 03 feb 2014, 11:49

Pitanje je i koji bi trener uopće htio doć u ovako usranoj situaciji. To bi mogo bit samo neki trener kamikaza. Na prvu mi pada jedino Loddar, on stvarno nema šta izgubit jer mu je reputacija ionako zakucana na samo dno.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 03 feb 2014, 12:37

ledar je napisao/la:Prijetnje igračima su bezveze. Treba zaprijetiti ertelu, hunkeu, klueveru, erhardtu, jarchowu ... to su prave adrese. Oni su kroz 4 godine uništili klub, ovo je sad zadnja faza.
IDIOTIMA koje si nabrojao je vec zaprijeceno na skupstini kluba kroz HSV Plus i time sto ih clanovi nisu otpustili, sto znaci da postoji mogucnost da isti budu za ovaj minus gonjeni sudskim postupkom.

Oni su svjesni da je njihovo vrijeme proslo i da su tu max. do Juna, jer smo u takvoj situaciji da je cak vecini IDIOTA (koji su na skupstini bili protiv HSV Plus-a) jasno da je jedino rijesenje HSV Plus - naravno izuzimajuci klauna Jojo-a i njegove potrcke iz 22C.

Tako da ima smisla sto prijete igracima, jer se ponasaju kao obicne pic.kice...Mislim da je vrijeme da se ponovi 2007 kada su im isti uletili na trening.
ledar je napisao/la:Što se tiče Magatha imam dojam da mu se više zgadio klub, čak i ovi inicijatori iz čijih redova dolaze otvoreni napadi na njega. Umjesto da se angažiraju na opstanku u ligi inicijatori drže fige u džepu i samo lobiraju za mjesta u novoj shemi. Pitanje je i koji bi trener uopće htio doć u ovako usranoj situaciji. To bi mogo bit samo neki trener kamikaza. Na prvu mi pada jedino Loddar, on stvarno nema šta izgubit jer mu je reputacija ionako zakucana na samo dno.
Jedino Magath dolazi u obzir...Istina isti je priznao da mu se trenutno ne svidja situacija u klubu, ali jedini nacin da ga dovedemo je taj sto za istog HSV predstavlja tzv. Herzensangelegenheit. Koliko god da mu se zgadio klub mislim da njega u srcu boli ovo sto se trenutno desava i mislim da bi isti progutao i par gorkih pilula samo da klub spasi od ispadanja.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 03 feb 2014, 14:16

Jedini motiv Magatha bi mogo bit da zauvijek začepi gubicu Steinu i ostalima, naravno ako uspije. U tom slučaju bi produžio naredne sezone na mjesto predsjednika i tako bi se riješili i onih koji lobiraju za pozera Bierhoffa.
Samo to je predobro da bi se desilo.

Iako, čini mi se da ovaj menadžment više mrzi inicijatore od Magatha pa bi im ga sad u odlasku mogo priuštit. Također bi se oko Magatha mogli podijeliti inicijatori, jer dobar dio inicijatora ipak podržava Magatha.

U svakom slučaju rješenje će uslijediti u roku 15 dana. Izgubimo li od Herthe onda već idući tjedan, u protivnom (što mi je vjerojatnije) nakon poraza od Braunschweiga (uopće ne sumnjam da ćemo izgubit).

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 03 feb 2014, 14:57

Jedino rješenje za izlazak iz krize vidim u tome da najveću odgovornost preuzmu iskusni, psihički stabilni igrači. Neki od njih su već bili u ovakvoj situaciji i uspješno je prebrodili. Njima bih dodao još Taha i Čalanoglua. Bez potcjenjivanja njihova potencijala sada ne bih računao na Bouya, Ola Johna, Zuju i Sobiecha.

Dakle, ključni igrači bi bili Diek (staviti ga pod veće opterećenje), West, Jansen, Rincon, Badelj, Vdv, Iličević i Lasogga. I ona 2 potencijala - Tah i Čalanoglu. Igra bi bila defanzivnija i bazirala bi se na prodorima i kontrama preko krila - lijevo Jansen i Iličević, desno Diek i Čalanoglu. Rincon ne bi prelazio centar, Badelj samo u kontrama ali odmah povratak natrag. Čvrsti startovi, brzo pokrivanje terena i maksimalna taktička disciplina, nikad i ni u kom slučaju ne gubit raspored. Da li bi to bilo dovoljno ne znam. Jedan dobar rezultat u gostima dao bi nam vjetar u leđa.
Najgore bi bilo stalno rotirat igrače i isprobavat razne kombinacije, to je siguran put u neuspjeh.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 03 feb 2014, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 03 feb 2014, 15:00

Valjalo bi igracima HSV-a pustiti utakmicu izmedju Nurnberga i Herthe pa da vide kako se igraci Nurnberga bore i kako bi se oni trebali boriti.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 03 feb 2014, 20:39

http://sportske.jutarnji.hr/velikan-na- ... -/1161279/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 03 feb 2014, 22:32

Novinari ko novinari, pišu poluinformacije. Kuehne bi trebao biti samo jedan od investitora i prodaje se do najviše 24,9% dionica. Također, investitore potvrđuje Glavna skupština, pa je teoretski moguće da Kuehne niti ne bude investitor (iako je to jako malo vjerojatno).

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.