Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Davis Cup
Sad sam se skroz pogubio, ni Evans nije bio najavljen koliko se sjećam?
Murray, Edmund, Ward i Fleming su bili najavljeni?
Ovaj Smith je luđi od Sušića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Sad sam se skroz pogubio, ni Evans nije bio najavljen koliko se sjećam?
Ward je bio najavljen da igra, ali sam ranije pročitao da ide i Evans. Inglota niko nije ni spominjao do juče, a nije ni juče, ja sam ga skužio na klupi. Jutros je osvanulo da on igra.
Španija i Srbija out, Italija povela, Francuska ili Češka vjerovatno u finalu, Švicarska u polufinalu.
pošto je ovo sportski forum prvi dio pjesme sam izbacio jer se spominje jedan politički kurjak....
"...Za njim stiže Đokoviću Nole,
Rekete je na stopala vez'o,
Trči Nole kano vjetar britki,
Da razveje što je zavejano,
Što bekhendom, što forhendom silnim,
Srbija se feketit' ne može!"
"...Za njim stiže Đokoviću Nole,
Rekete je na stopala vez'o,
Trči Nole kano vjetar britki,
Da razveje što je zavejano,
Što bekhendom, što forhendom silnim,
Srbija se feketit' ne može!"
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Goffin 
Sjajan preokret, gubio je 2-1 u setovima i na kraju je slavio sa 3-2, u petom setu 6-0
Sjajan preokret, gubio je 2-1 u setovima i na kraju je slavio sa 3-2, u petom setu 6-0
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Evo počeo je igrati tenis, prvi set mu je Sam poklonio što je bio povod za Andyja da nastavi sa letargičnom igrom i indijanskim potezima. Ipak, nakon što u drugom setu nije bilo poklona onda je odlučio da se uozbilji.Virtu4l je napisao/la:Što se Andy pegla sa Samom.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sam Querrey - Andy Murray 6-7 7-6 1-6 3-6
Prvo četvrtfinale nakon 1986.
EDIT: Biće to gostovanje u Italiji. Garant opet šljaka.
Prvo četvrtfinale nakon 1986.
EDIT: Biće to gostovanje u Italiji. Garant opet šljaka.
Andy ruši neugodnu tradiciju engleskog tenisa. Neće se na ovome zaustaviti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sad će te brže-bolje ispravit' da se radi o rušenju neugodne tradicije britanskog tenisa, a da će engleski tenis još da sačekaVirtu4l je napisao/la:Andy ruši neugodnu tradiciju engleskog tenisa. Neće se na ovome zaustaviti.
Andy Murray:
OI 2012: zlato (singl) i srebro (miks dubl) - Prvo olimpijsko zlato u singlu nakon 1908., prvo zlato nakon 1920. i prva medalja nakon 1996.
US Open 2012: Prvi GS u muškom singlu nakon 1936.
Wimbledon 2013: Prvi Wimbledon nakon 1936.
Davis Cup 2014: Prvo četvrtfinale za VB nakon 1986. i prva pobjeda nad SAD-om nakon 1935.
Yet to come.
Inače, zadnje polufinale je bilo 1981., zadnje finale 1978., a zadnja titula 1936. (opet ova interesantna godina).
Šta ću ti ja kad si ti proengleski nastrojen, pa te ovi komentari vrijeđajuDukeOfWellington je napisao/la:Mada se Murray mora zahvaliti prije svega engleskim kapacitetima i resursima uloženim u njega.
I da, mora se zahvaliti i onoj budali što ga nije ubila u školi
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ja sam uvijek probritanski nastrojen, pa tek onda proengleski. A ovo stoji, svi su stali iza njega i medijski i finansijski i navijački, nema šta da kukaVirtu4l je napisao/la:Šta ću ti ja kad si ti proengleski nastrojen, pa te ovi komentari vrijeđajumeni je baš gušt naglasiti da ih jedan škot vadi iz g0vana
![]()
Čak su mu i ovo oprostili,
I'll be supporting anyone but England!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bio mlad i lud, družio se s pogrešnim ljudima tipa Alex SalmondVirtu4l je napisao/la:Čak su mu i ovo oprostili,
I'll be supporting anyone but England!
Da, 2006. Ovo je bio odgovor na provokaciju novinara koji ga je pitao zašto Škotska ne igra na prvenstvu i za koga će navijati.
Da budem iskren, volio bih da je ostao lud, zato sam i počeo navijati za njega. Ubili su ono dijete u njemu, ili je možda odrastao? Ko zna.
Da budem iskren, volio bih da je ostao lud, zato sam i počeo navijati za njega. Ubili su ono dijete u njemu, ili je možda odrastao? Ko zna.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Jednostavno je odrastao, uskoro puni 27 godina. Mogao je on ostati "ono dijete", ali od ovih titula tad ne bi bilo ništa. Odlučio se da napravi nešto od karijere, LTA je vapila za ovakvim teniserom decenijama i jednostavno nisu željeli da propuste šansu koja im se ukazala.Virtu4l je napisao/la:Da, 2006. Ovo je bio odgovor na provokaciju novinara koji ga je pitao zašto Škotska ne igra na prvenstvu i za koga će navijati.
Novinar je bio kreten i zaslužio je i gori odgovor.
Naravno, zato su i uložili tolike novce u njega. Mislim da im se sad isplatilo.
Čovječe, kad se sjetim da je LTA plaćala oko 750,000 funti godišnje Bradu Gilbertu, koji je trebao od Andyja napraviti GS šampiona
nakon što ha je Andy otpustio, Gilbert je izjavio da je jedan od razloga neslaganja bila Andyjeva opsesija video igricama
Čovječe, kad se sjetim da je LTA plaćala oko 750,000 funti godišnje Bradu Gilbertu, koji je trebao od Andyja napraviti GS šampiona
Na stranu sve, ovo je nevjerovatna podrška i drago mi je što im je Andy vratio odličnim rezultatima, silan novac je potrošen na njega.“He doesn't live an outlandish life and he has got to be the only Scottish guy ever who doesn’t drink. His idea of a great time is studying his opponent’s play on DVDs.
“And then he plays video games seven hours a day. So if he is not playing video games or playing tennis, he is with his girlfriend.
“He lives a quiet relaxed life, focused on being a tennis player. But he is obsessed with video games. I don’t play video games.”
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Britanci zadnjih 10-15 godina užasno puno ulažu u razne sportove, ovo im je jedan od najboljih pogodaka.
možda ne 15 ali destetak sigurno. sve se iz korjena promijenilo kada su dobili olimpijaduDukeOfWellington je napisao/la:Britanci zadnjih 10-15 godina užasno puno ulažu u razne sportove, ovo im je jedan od najboljih pogodaka.
j.ebote čovječe, i imi smo mali olimpijadu, kad malo bolje razmislim! što više o tome razmišljam to mi sve nevjerovatnije i nevjerovatnije izgleda!
jestamaji je napisao/la: j.ebote čovječe, i imi smo mali olimpijadu, kad malo bolje razmislim! što više o tome razmišljam to mi sve nevjerovatnije i nevjerovatnije izgleda!
Greshka. Da je samo bilo do Sarajeva ili BiH - te igre nikada se ne bi odrzhale.
Tu olimpijadu je dobila SFRJ - zemlja neverovatno visokog medjunarodnog ugleda, u odnosu na njenu realnu ekonomsku i politichku moc. Zato je ta manifestacija bila "incident" i zato deluje tako nestvarno.
Igre u Londonu su bile po svim standardima i zato su one 1 olichenje snage GBR.
Eh svasta, ponovit cu floskulu da ovdje niej bilo rata, sta bi bilo.jestamaji je napisao/la:možda ne 15 ali destetak sigurno. sve se iz korjena promijenilo kada su dobili olimpijaduDukeOfWellington je napisao/la:Britanci zadnjih 10-15 godina užasno puno ulažu u razne sportove, ovo im je jedan od najboljih pogodaka.
j.ebote čovječe, i imi smo mali olimpijadu, kad malo bolje razmislim! što više o tome razmišljam to mi sve nevjerovatnije i nevjerovatnije izgleda!
Mi smo olimpijadom imali jacanje hokeja, klizanja, sankanja, imali smo 5 prvoligasa u fudbalu, prvaka evrope, prvog iz SFRJ u kosarci, prvaka evrope u rukometu, prvakinje evrope u kosarci itd itd,
Mi smo i danas jaka sportska nacija u ex yu, samo da nam drugi ne kradu igrace.
Npr sastav hrvatskog tenisa u DC jedno vrijeme je bio Ljubicic, Dodig, Cilic, slovenci klepali kosarku, srbi i hrvati sta stignu, rukomet, fudbal, kosarku, tenis, opuhase sve zivo i mi se opet drzimo.
Za olimpijadu smo mi Sarajlije i Bosanci i Hercegovci krv propisali, niko nam to guzovace nije to, a da je tako do SFRJ, sto to Maribor, Ljubljana ili neki grad nije dobio tu istu olimpijadu?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.