FK Rudar Prijedor

Vastecija_GSE
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Vastecija_GSE » 01 feb 2014, 19:17

worchester je napisao/la:
svaka vam cast kada ste to smece doveli za sp direktora :o
Ovi nasi su poznati po dovodjenju cudaka u klub. :lol:

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 feb 2014, 09:15

Jos kad se uzme u obzir da su u sred pripremnog perioda otjerali Gavrana i imenovali čuvenog Gorazda Mihajlova za trenera, stvara se utisak da je ovdje freak show. Nadam se da ćemo ispasti i igrati u 66. ligi. zato sto smo klasicni seljacki klub.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 feb 2014, 11:24

Grad je nas DS je napisao/la:Jos kad se uzme u obzir da su u sred pripremnog perioda otjerali Gavrana i imenovali čuvenog Gorazda Mihajlova za trenera, stvara se utisak da je ovdje freak show. Nadam se da ćemo ispasti i igrati u 66. ligi. zato sto smo klasicni seljacki klub.
Čuj ovo,,,,smjenili trenera-a ko je pa taj gorazd mihajlov,,,,,dje njega iskopaste HA,HA,humorrrrrrrr

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 feb 2014, 12:17

Vastecija_GSE je napisao/la:
http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... ovi-trener" onclick="window.open(this.href);return false;

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 feb 2014, 12:24

pabizo je napisao/la:
http://www.sportlive.ba/index.php/sl-no ... ovi-trener" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovaj Grozdi je samo sin poznatog starog novinara Mihajlovskog iz makedonije I ništa vise.covek je bio prosecan nogometas I u svim klubovima dje je igrao bila je tatina veza.Trenersko iskustvo je ravno NULI.A nikada nije vani bio u nekom klubu trener,,,,,,igranje van svoje zemlje u nekom klubu evrope ravno NULI.Totalno nevazan lik u MAK-Nogometu,,,,,,,I SADA SE SVI PITAJU -Šta ce on to bolan da doprinese boljitku rudara prijedor.PROMAŠAJ DECENIJE......

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 feb 2014, 12:43

Vastecija_GSE je napisao/la:Novi sportski direktor Slavko Basara, dosadasnji potparol. :D
" onclick="window.open(this.href);return false;

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 feb 2014, 12:45

pabizo je napisao/la:
trener GROZDI trenirao devojcice -SMJEŠNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 feb 2014, 12:56

Vastecija_GSE je napisao/la:Novi sportski direktor Slavko Basara, dosadasnji potparol. :D
Halo,greske I samo greške-NAJVECA GREŠKA što je uopšte mali kvazi novinar postao sp.direktor kluba,a jos veca grska dovesti nevaznog lika iz Makedonije za trenera .Vama se smješi prva liga srpske a posle još jedan rang niže.Koji basara koga su ratne strahote napravile da bude novinar.Covjek pojma nema o nogometu,,,,,,,,cijeli se grad smije a vi GREŠITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE I samo GREŠITE.FK RUDAR PRIJEDOR zaslužuje boljeg sp.direktora I još boljeg šefa.st.štaba.U PROBLEMU STE OGROMNOM.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 03 feb 2014, 13:09

pabizo je napisao/la:
Halo,greske I samo greške-NAJVECA GREŠKA što je uopšte mali kvazi novinar postao sp.direktor kluba,a jos veca grska dovesti nevaznog lika iz Makedonije za trenera .Vama se smješi prva liga srpske a posle još jedan rang niže.Koji basara koga su ratne strahote napravile da bude novinar.Covjek pojma nema o nogometu,,,,,,,,cijeli se grad smije a vi GREŠITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE I samo GREŠITE.FK RUDAR PRIJEDOR zaslužuje boljeg sp.direktora I još boljeg šefa.st.štaba.U PROBLEMU STE OGROMNOM.
Ako iko u Prijedoru voli Rudar to je upravo Basara. Taj covjek zivi za Rudar i bolje on nego neki tamo zubar Jankovic... Bolje i makedonac sa profi licencom za trenera nego Gavran koji nista ove sezone nije napravio od kako je stigao. Sve u svemu gledao sam pripremne utakmice Rudar stvarno ima dobru ekipu za sredinu tabele. :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 03 feb 2014, 13:33

Sta nam to rade od kluba :roll: :roll: :roll:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 03 feb 2014, 13:36

Neću da govorim unaprijed i da pljujem čovjeka ili ove što prave poteze takve, ali da je smiješno - smiješno je. Znalo se međutim i prije, one priče po gradu djelimično su i tačne: uleće čovjek sa parama (najpominjaniji nama dragi Radmilo) dovodi sponzore, svoje igrače (evo ispostavi se i šefa) i kreće sve ispočetka. Ostaje nam samo da vidimo šta će biti, ali meni jako glupo prema Gavranu, tjerati čovjeka drugi put na ovaj način. Doduše, možda su se i sa njim nagodili nekako da ode mirne duše. :D

A Basara i njegovu žurnalističku stranu neću da komentarišem, najbitnije je da voli čovjek klub, voli fudbal. On smeta samo ljudima koji se u njegovom tekstu navode u negativnom kontekstu. Inače pozitivna ličnost sa najsmiješnijom frizurom u gradu.

Sretno žuto-plavi!

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 feb 2014, 13:44

Ali najjače je:

"Gavran bez primedbi"

02 Februar 2014

Znači, tolike smo seljačine, bas ono.Dovode, odvode, mijenjaju bez ikakvog plana i logike. Ne mislim samo na ovo vec generalno. Ovo je samo vrhunac. I da, ko je Radmilo? Čuo sam za pricu ali kontam da ce to i zvanicno doprinijeti totalnoj "amaterizaciji" kluba. Ne znam uslove saradnje ali ako je cilj razigravanje menadžerskih igrača, bice super :?
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 03 feb 2014, 13:45

Nece ovo izaci na dobro... :?
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 03 feb 2014, 13:53

Grad je nas DS je napisao/la:Ali najjače je:

"Gavran bez primedbi"

02 Februar 2014

Znači, tolike smo seljačine, bas ono.Dovode, odvode, mijenjaju bez ikakvog plana i logike. Ne mislim samo na ovo vec generalno. Ovo je samo vrhunac. I da, ko je Radmilo? Čuo sam za pricu ali kontam da ce to i zvanicno doprinijeti totalnoj "amaterizaciji" kluba. Ne znam uslove saradnje ali ako je cilj razigravanje menadžerskih igrača, bice super :?
Šipovac. :D To će više biti "kriminalizacija" kluba.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 feb 2014, 13:55

Šatro "bogati lik iz Zemuna će uložiti pare" :) Vec sam napisao komentar za Šipovca i onda skontam da me vjerovatno ložiš :D

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 03 feb 2014, 13:57

Smece ono banjalucko...

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 03 feb 2014, 20:11

Do promjena je došlo na inicijativu novog menadžera Rudara Dragana Simovića, koji će svojim angažmanom obezbjediti neophodna dodatna novčana sredstva kako bi klub obezbjedio finansisku stabilnost.

topa99
Kontakt:

Post Postao/la topa99 » 03 feb 2014, 20:21

Da tako sam i ja cuo,i valjda ce svaki mjesec po 20 000 € davati,a za pojacanja tamo na ljeto ono ce dati 50 000€ ,sad mu je cilj opstanak ,a od sledece sezone ,msm djeluje smijesno,ali valjda je rekao to,sampionska titula :D Msm da je to dobra stvar,i da ce se valjda ,napokon poboljsati stvari i nas Rudar postati stabilan premijerligas,sa ambicijama za nesto vise :D I u novinama pise da je Toni Markic novo pojacanje ,jedno od onih 5 koje su napisali da ce biti rijeseno uskoro :D

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 03 feb 2014, 22:03

Nije to Dragan Simović iz Spartaka Subotice? Šta znači "menadžer kluba" tj. čiju poziciju će preuzeti? I da li su to info iz nekih privatnih izvora ili ..? I koliko je pouzdano?
I Pabizo, brate rođeni, kontrolisi malo to pisanje, majke ti. Slobodno imaj misljenje, nemam nista protiv toga ali način je malo neobičan (velika slova, uzvičnici i sl.) ;)

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 03 feb 2014, 23:18

topa99 je napisao/la:Da tako sam i ja cuo,i valjda ce svaki mjesec po 20 000 € davati,a za pojacanja tamo na ljeto ono ce dati 50 000€ ,sad mu je cilj opstanak ,a od sledece sezone ,msm djeluje smijesno,ali valjda je rekao to,sampionska titula :D Msm da je to dobra stvar,i da ce se valjda ,napokon poboljsati stvari i nas Rudar postati stabilan premijerligas,sa ambicijama za nesto vise :D I u novinama pise da je Toni Markic novo pojacanje ,jedno od onih 5 koje su napisali da ce biti rijeseno uskoro :D

sampionska titula??? :lol: :mrgreen:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []