ChWilla je napisao/la:šteta. malo kojeg veterana bez perspektive za daljnju prodaju bih radije volio vidjeti.
Jese je,cini mi se,potpisao za Zadar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
ChWilla je napisao/la:šteta. malo kojeg veterana bez perspektive za daljnju prodaju bih radije volio vidjeti.
Zar se Selimovića još nismo riješili? Nekom je on i dobar, ali moja ocjena nakon utakmica na kojima sam ga gledao da je igrač ko dlake.corleone87 je napisao/la:Zeljković strijelac a Selimović crveni karton dobioterabajt je napisao/la:Ko dade gol i ko dobi crveni .
misliš premijer ligealeksandar_veliki je napisao/la:Nije ovaj Zeljin veteran, naprotiv, ali ima iskustva u najvisem rangu zemlje u kojoj je nastupao...ChWilla je napisao/la:šteta. malo kojeg veterana bez perspektive za daljnju prodaju bih radije volio vidjeti.
Joe Šimunić?aleksandar_veliki je napisao/la:Nije ovaj Zeljin veteran, naprotiv, ali ima iskustva u najvisem rangu zemlje u kojoj je nastupao...ChWilla je napisao/la:šteta. malo kojeg veterana bez perspektive za daljnju prodaju bih radije volio vidjeti.
Selimović nam itekako treba. Čovjek koji možda tokom tekme ne briljira ali izuzetno važan igrač. Njegov gol često donese tri boda, asistira itd. Nešto poput Svrake. Uvijek iz drugog plana uradi nešto korisno za ekipu.savatihotece je napisao/la:Zar se Selimovića još nismo riješili? Nekom je on i dobar, ali moja ocjena nakon utakmica na kojima sam ga gledao da je igrač ko dlake.corleone87 je napisao/la:Zeljković strijelac a Selimović crveni karton dobioterabajt je napisao/la:Ko dade gol i ko dobi crveni .
SpremniiVar je napisao/la:Joe Šimunić?
Ni ja...ChWilla je napisao/la:ja bogami ne znam
Sastav FK Željezničar:
Antolović, Stanić, Zeljković, Fejzić, Bučan, Tomić, D. Sadiković, Svraka, Bajić, Čolić, Selimović.
Na klupi: Memija, Lončarić, E. Sadiković, Hasanović, Alibašić, Brković, Ramić, Spahić
Eee jbg...boccaccio je napisao/la:Primismo ga u sudijskoj nadoknadi
Za nastavak sezone spremni!pile87 je napisao/la:SpremniiVar je napisao/la:Joe Šimunić?
Igrač koji je dao najvažnije golove u prvoj polusezoni, ti bi ga otjerao. Ionako nam treba igrača, a on bi tjerao. Svašta-savatihotece je napisao/la:Zar se Selimovića još nismo riješili? Nekom je on i dobar, ali moja ocjena nakon utakmica na kojima sam ga gledao da je igrač ko dlake.corleone87 je napisao/la:Zeljković strijelac a Selimović crveni karton dobioterabajt je napisao/la:Ko dade gol i ko dobi crveni .
Još Selimović. Ja se ne sjećam da je on imao neki agresivan start kako je došao u Želju. Uvijek je bio fer igrac. Ovo ga nešto prenijeloinvincible1921 je napisao/la:cuj dobio crveni u 25 min prijateljske tekmee svasta
Ma okliznuo se covjek pa pokosio igraca.Tamo kisa ljeva vec par dana..champions1921 je napisao/la:Još Selimović. Ja se ne sjećam da je on imao neki agresivan start kako je došao u Želju. Uvijek je bio fer igrac. Ovo ga nešto prenijeloinvincible1921 je napisao/la:cuj dobio crveni u 25 min prijateljske tekmee svasta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.