Ja sam jednom uzeo u onom tabako shopu majicu sa ljiljanima i bila 15 tako da mislim da su tu majice 15carsijamosnik je napisao/la:Ove majce su top al najvise mi se svidjela bjela i crna stvarno su extra mocne. i koja bi cjena bila dal 10 il vise mada bi 10 km bilo dovoljno i prilagodjeno svima za kupit!!!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
al i njima svaka cast..cuo sam da ne zadrzavaju nista sebi od prodaje majica, upaljaca, solja itd itd vec da sve ide klubu..
cjena 15-20 KM jbg zavisi od kvaliteta.
cjena 15-20 KM jbg zavisi od kvaliteta.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nije bitno koliko je meni bar, mozda kvalitet nije neki ali mislim da dosta ljudi zeli te neke rekvizite ovih dana. Dosta ljudi trazi da kupi i sal od Fukara...
Dobre su majice ove ovako i za klub, a i za kafe, setnje, utakmica ko kupi
Dobre su majice ove ovako i za klub, a i za kafe, setnje, utakmica ko kupi
Neka urade u svim veličinama više od 50 komada da svi mogu uzeti a ne samo oni najbrži
Kad se mogu očekivati majice u prodaji?
Kad se mogu očekivati majice u prodaji?
Pobjeda je bolja od orgazma!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad se skonta koja ima najvise lajkova 
evo Celik pobijedio Buducnost iz Banovica 1-0, znaci da je gutavo bilo
tako da jos vise cijenim nasu pobjedu sa igracima koji su se prvi put sreli protiv nezgodnih Banovicana. eh sad nek se jave opet ovi iz Bihaca pa nek pitaju sto nije objavljen sastv Buducnosti na ss.ba 
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne javljaju se cesto, kao da su nezainteresovani.fukaratz je napisao/la:evo Celik pobijedio Buducnost iz Banovica 1-0, znaci da je gutavo bilotako da jos vise cijenim nasu pobjedu sa igracima koji su se prvi put sreli protiv nezgodnih Banovicana. eh sad nek se jave opet ovi iz Bihaca pa nek pitaju sto nije objavljen sastv Buducnosti na ss.ba
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 03 feb 2014, 17:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma ne prozivam ja nikoga, nego tako je. Jedino me anonimus moze uvjeriti u suprotno.Gorki je napisao/la:![]()
Nemojte prozivati bišćane bezveze..
Vidim i ss slabo pise o stanju u njihovom klubu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ove majice ce biti skuplje jer ce biti i kvalitetnije. Provjereno. 
NYKnicks Fan je napisao/la:Ove majice ce biti skuplje jer ce biti i kvalitetnije. Provjereno.
..po slikama i vrijede
- Probisvjet
- Kontakt:
Jos da bude sastav kombinacija pamuk,viskoza.Gorki je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Ove majice ce biti skuplje jer ce biti i kvalitetnije. Provjereno.
..po slikama i vrijede
Unuk nekadašnje legende tuzlanske Slobode u AC Milanu
Mladi fudbaler švedskog Mjallbya 16-godišnji Adi Nalić pozvan je od strane italijanskog Milana da krajem februara trenira sa najboljim igračima ovoga kluba rođenim 1997. godine.

Još kao za devetogodišnjaka za Adija Nalića su se interesovali najveći svjetski klubovi, no zbog striktnih pravila UEFA-e, on sve do svog 16. rođendana nije mogao potpisati profesionalni ugovor.
Sada pravne prepreke ne postoje, te je vrlo lako za očekivati kako će mladi Nalić, ukoliko opravda povjerenje, postati novim igračem italijanskog velikana.
Zanimljivo, Adi Nalić je bio učesnik prošlogodišnjeg talent kampa "Otvorena vrata" u organizaciji NFSBIH, a na selektivnoj utakmici u Švedskoj postigao je jedan, te asistirao za dva gola.
Trenutni član U17 tima Mjallbya unuk je nekadašnje legende tuzlanske Slobode Mesuda Nalića, te sin nekadašnjeg fudbalera, a danas trenera u Švedskom fudbalskom savezu Zlatana Nalića.
Podsjećamo, za AC Milan nastupa još jedan bh. internacionalac, Andrej Modić, koji je kao 17-godišnjak uvršten u seniorski sastav sedmorostrukog prvaka Evrope.
Mladi fudbaler švedskog Mjallbya 16-godišnji Adi Nalić pozvan je od strane italijanskog Milana da krajem februara trenira sa najboljim igračima ovoga kluba rođenim 1997. godine.

Još kao za devetogodišnjaka za Adija Nalića su se interesovali najveći svjetski klubovi, no zbog striktnih pravila UEFA-e, on sve do svog 16. rođendana nije mogao potpisati profesionalni ugovor.
Sada pravne prepreke ne postoje, te je vrlo lako za očekivati kako će mladi Nalić, ukoliko opravda povjerenje, postati novim igračem italijanskog velikana.
Zanimljivo, Adi Nalić je bio učesnik prošlogodišnjeg talent kampa "Otvorena vrata" u organizaciji NFSBIH, a na selektivnoj utakmici u Švedskoj postigao je jedan, te asistirao za dva gola.
Trenutni član U17 tima Mjallbya unuk je nekadašnje legende tuzlanske Slobode Mesuda Nalića, te sin nekadašnjeg fudbalera, a danas trenera u Švedskom fudbalskom savezu Zlatana Nalića.
Podsjećamo, za AC Milan nastupa još jedan bh. internacionalac, Andrej Modić, koji je kao 17-godišnjak uvršten u seniorski sastav sedmorostrukog prvaka Evrope.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bice, jer znam momka koji ce to sve odraditi. 25-30 sigurno, kome je skupo jbg.Probisvjet je napisao/la:Jos da bude sastav kombinacija pamuk,viskoza.Gorki je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Ove majice ce biti skuplje jer ce biti i kvalitetnije. Provjereno.
..po slikama i vrijedeNema joj smrti.
ma jbg ljudi imaju 5 bodova vise nego mi, doveli su jos jednog napadaca Dzenana Durakovica statistika je na njegovoj strani jer je u 57 utakmica za Velez, Travnik, Rudar, Turbinu uspio dati 3 gola :ugeek:Probisvjet je napisao/la:Ne javljaju se cesto, kao da su nezainteresovani.fukaratz je napisao/la:evo Celik pobijedio Buducnost iz Banovica 1-0, znaci da je gutavo bilotako da jos vise cijenim nasu pobjedu sa igracima koji su se prvi put sreli protiv nezgodnih Banovicana. eh sad nek se jave opet ovi iz Bihaca pa nek pitaju sto nije objavljen sastv Buducnosti na ss.ba
Sloboda Tuzla
Šta ti ima biti skupo
To ti je pola para što se provede noć u Vivi
Ko hoće da kupi nije mu skupo 
Zvezda dobila Domžale 1:0 ,gledam izjavu trenera i nije nešto zadovoljan,eh sad..
fukaratz je napisao/la:ma jbg ljudi imaju 5 bodova vise nego mi, doveli su jos jednog napadaca Dzenana Durakovica statistika je na njegovoj strani jer je u 57 utakmica za Velez, Travnik, Rudar, Turbinu uspio dati 3 gola :ugeek:Probisvjet je napisao/la:Ne javljaju se cesto, kao da su nezainteresovani.fukaratz je napisao/la:evo Celik pobijedio Buducnost iz Banovica 1-0, znaci da je gutavo bilotako da jos vise cijenim nasu pobjedu sa igracima koji su se prvi put sreli protiv nezgodnih Banovicana. eh sad nek se jave opet ovi iz Bihaca pa nek pitaju sto nije objavljen sastv Buducnosti na ss.ba
Nek' zabije vama 1 i mi dobijemo, nama ce biti dovoljno za cijelu sezonu
Piran arhiviran, počele pripreme za Zvezdu!

Prvi kontrolni meč u Sloveniji okončan je na najbolji način po Crveno - crne, no već od danas ekipa se vratila pripremama za naredni meč.
Piran je deklasiran 9:0 i arhiviran, a Miroslav Ćiro Blažević i njegovi saradnici okreću se ranije planiranoj dinamici rada.
Prvotimci su prijepodne radili na rekuperaciji, dok je poslijepodnevni trening protekao u radu na tehničko - taktičkom usavršavanju ekipe.
Crvena zvezda je poseban izazov za cijelu ekipu i nesumnjivo najkvalitetniji protivnik sa kojim ćemo odmjeriti snage.
fksloboda.ba

Prvi kontrolni meč u Sloveniji okončan je na najbolji način po Crveno - crne, no već od danas ekipa se vratila pripremama za naredni meč.
Piran je deklasiran 9:0 i arhiviran, a Miroslav Ćiro Blažević i njegovi saradnici okreću se ranije planiranoj dinamici rada.
Prvotimci su prijepodne radili na rekuperaciji, dok je poslijepodnevni trening protekao u radu na tehničko - taktičkom usavršavanju ekipe.
Crvena zvezda je poseban izazov za cijelu ekipu i nesumnjivo najkvalitetniji protivnik sa kojim ćemo odmjeriti snage.
fksloboda.ba
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
gledam slike sa ovog treninga i jednostavno ne mogu da svarim da nas je napustio trenerski mag
...bio je to Slobodin SAF 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.