trpaj do vrha !
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- crozzer
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
pravi šouove hahahahhahaa 
trpaj do vrha !
trpaj do vrha !
jedva cekam prvo kolo 
kad ovaj nespremni Bilbija igra ovako, kako li ce tek igrati kad bude spreman

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Imao je Odović pravo. Ne treba se uzdati u Bilbiju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma ove Metalostrugače i ne uzimam za ozbiljno,nisu oni džaba predzadnji u Ukrajini,a nekad su bili baš dobri... Jest da im tim vrijedi ko Željo i Sarajevo zajedno al eto... Al realno ne vrijede toliko,al valjda liga zbog Shakhtara i Dinama Kiev dobija na cijeni,pa se tako i ostalim igračima u ligi malo cijena lupi
...
Ma ja upravu je ovaj zeljovac...qrcu mi nevaljamo ovi su rangu kukesia, opuzena i tako te buranije 
Imal kakav link za tekmu!
Drugo poluvrijeme započinje sljedeći sastav: Bandović, Puzigaća, Barić, Dupovac, Trivunović, Cimirot, Osmanagić, Stojčev, Todorović, Travančić i Velkoski.
Drugo poluvrijeme započinje sljedeći sastav: Bandović, Puzigaća, Barić, Dupovac, Trivunović, Cimirot, Osmanagić, Stojčev, Todorović, Travančić i Velkoski.
P.S. jesmo jaki i sa drugom postavom
P.S. jesmo jaki i sa drugom postavom
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Fakat kao da nemamo rezerve.Imamo mocana tim. 
Bice guravo u prvih 11 sto se tice krila, Todorovic-Puric-Stojcev-Travancic
M.Delac 2
izdominirat cemo ovom ligomamypitar je napisao/la:Fakat kao da nemamo rezerve.Imamo mocana tim.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Iskreno me Bilbija iznenadio sa ova dva gola jer nije igro dosta. Nisu ovi Ukrajinci bas talasika , ali nisu sad ni vrhunska ekipa sto dokazuje i rezultat...Vidim da neki forumasi opet spominju ostale ekipe iz PL i nije mi jasno zasto? Neki od vas ovdje su fakat komplekasi ogromni umjesto da uzivaju u igri i u konacnici pobjedi svog tima oni spominju Zelju , Borac , Celik itd...Ovo je samo pripremna utakmica i ne mora da dokazuje nista pa taman da su vas oni nabusili 5 0 to nista ne znaci...U svakom slucaju bravo za vas 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
polako momci... Nije to tako kako se sad vama cini.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
2:1
- franklampard8
- Kontakt:
Jok, sljedecu igramo protiv Pohanga.franklampard8 je napisao/la:Kraj, sad Partizan
Kako jadan izvjestaj na sportspor, tacno prepisali samo ono sto je bilo na tekstualnom prenosu
Pripremna je utakmica, naravno da rezultat nista ne znaci niti govori o tome da li smo slabi ili jaki, ali lijepo je pobijediti nekoga ko dolazi iz jace lige nego sto je nasa, makar i ne znali da li su ovi igrali sa prvim sastavom ili sa kakvim zamjenama.
Pripremna je utakmica, naravno da rezultat nista ne znaci niti govori o tome da li smo slabi ili jaki, ali lijepo je pobijediti nekoga ko dolazi iz jace lige nego sto je nasa, makar i ne znali da li su ovi igrali sa prvim sastavom ili sa kakvim zamjenama.
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, Pitar6785, tutankamon1905 i 36 gostiju.