hvala prijatelju.dino-92 je napisao/la:evo statistike sa brojevima igraca:
http://live.tbf.org.tr/TBF/netcasting/d ... =undefined" onclick="window.open(this.href);return false;
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
-
- Kontakt:
Hvaladino-92 je napisao/la:evo i stream, sad je upravo poluvrijeme
http://www.tbftv.org/CanliYayin/10379/c ... na-turkiye" onclick="window.open(this.href);return false;
ukljucio tek prije 3 minute, nisam stigao ranije, tako neznam kako smo igrali, ali po rezultatu dijeluje dobro

I ja evo sad stigao, lijepo je vidjeti da vodimo.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Bolje igramo jer ne forsiramo previse sut,vise lopti ide pod kos a tu imamo visinu.Njegos se povrijedi nije bas bezlazleno izgledalo..
Valjda ce sa Sikirasem sve biti uredu, kako on izadje Turci pocese skakati u napadu... i Gegic treba da preuzme malo vecu odgovornost..
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
I Turci su jaki pod kosem ,ovaj Yurtseven iz Fenera izgleda kao najdominantniji igrac u obje ekipe,a izgleda i fizicki,imaju 10 skokova viseLotus je napisao/la:Bolje igramo jer ne forsiramo previse sut,vise lopti ide pod kos a tu imamo visinu.Njegos se povrijedi nije bas bezlazleno izgledalo..
-
- Kontakt:
Luka igra k'o pravi 
Edit: natjerali su nas da igramo brzo sto im ocito puno vise pase nego nama..

Edit: natjerali su nas da igramo brzo sto im ocito puno vise pase nego nama..
Ronaldo - Isco - Bale
jel ovo Luka labus imao 10 izgubljenih lopti, ako jeste to je zaista puno. U ovoj reprezentaciji najveci talent po meni je Musa..
Edit: ovaj Labus poceo pretjerivati, lik carini loptu..
Edit: ovaj Labus poceo pretjerivati, lik carini loptu..
Zadnja izmjena: mrsic07, dana/u 03 feb 2014, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Labus trenutno 11 izgubljenih,0/6 za tri poenamrsic07 je napisao/la:jel ovo Luka labus imao 10 izgubljenih lopti, ako jeste to je zaista puno. U ovoj reprezentaciji najveci talent po meni je Musa..
Musa je sigurno najveci potencijal u ovoj ekipi,on i Sikiras su mladji godinu od vecine koji su '98 god.
Zadnja izmjena: pazzarac, dana/u 03 feb 2014, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Labus se u drugom pogubio.Upravu si Musa je najbolji jos je 99 kao i Sikiras.Steta sto se povrijedi mislim da bi lagano uzeli ovo u drugom..pazzarac je napisao/la:Labus trenutno 11 izgubljenihmrsic07 je napisao/la:jel ovo Luka labus imao 10 izgubljenih lopti, ako jeste to je zaista puno. U ovoj reprezentaciji najveci talent po meni je Musa..
Musa je sigurno najveci potencijal u ovoj ekipi
- legenda reala
- Kontakt:
Fino je ovo, samo nek djeca igraju i nek ne idu kod komšija
izbaci iz svake generacije po dvojicu potencijala za A tim i to će biti super 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Koji je rezultat?
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da smo mogli igrati ravnopravno sa turskom je velak uspjeh jeli njihova omladiska ekipe su najbolje.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
U ovoj repci trojica, max cetvorica mogu igrati, ostali nisu materijal. Koliko vidim playevi su nam veoma losi. Labus i ako sam primjetio Campara su izgubili toliko lopti da mi je mrsko bilo brojati. Danas puno bolje, ali ni Turci nisu neka ekipa. Sandro, Musa, Sikiras i eventualno Gegic. Ostali su debeli prosjek.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nadji nam ti bolje i da hoce igrati za nas i bice sve pet. Ovo je danas odlican rezultat, pokazali smo zube i da mozemo igrati itekako ravnopravno. Jucerasnja utakmica nije pokazatelj nicega, bolje da prebolujemo sad djecije bolesti nego u Latviji na prvenstvu. Ovaj turnir ce puno da koristi, puno. Najvise me raduje sto je Musa spojio dvije dobre utakmice. Sandro se probudio danas.FRANK RIBERY je napisao/la:U ovoj repci trojica, max cetvorica mogu igrati, ostali nisu materijal. Koliko vidim playevi su nam veoma losi. Labus i ako sam primjetio Campara su izgubili toliko lopti da mi je mrsko bilo brojati. Danas puno bolje, ali ni Turci nisu neka ekipa. Sandro, Musa, Sikiras i eventualno Gegic. Ostali su debeli prosjek.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ovo je najbolje sto imamo, vjerovatno ce do kvalifikacija mozda biti 2 ili 3 izmjene ali ce ova ekipa nositi sav teretneno#4 je napisao/la:Nadji nam ti bolje i da hoce igrati za nas i bice sve pet. Ovo je danas odlican rezultat, pokazali smo zube i da mozemo igrati itekako ravnopravno. Jucerasnja utakmica nije pokazatelj nicega, bolje da prebolujemo sad djecije bolesti nego u Latviji na prvenstvu. Ovaj turnir ce puno da koristi, puno. Najvise me raduje sto je Musa spojio dvije dobre utakmice. Sandro se probudio danas.FRANK RIBERY je napisao/la:U ovoj repci trojica, max cetvorica mogu igrati, ostali nisu materijal. Koliko vidim playevi su nam veoma losi. Labus i ako sam primjetio Campara su izgubili toliko lopti da mi je mrsko bilo brojati. Danas puno bolje, ali ni Turci nisu neka ekipa. Sandro, Musa, Sikiras i eventualno Gegic. Ostali su debeli prosjek.
pogotovo Musa, Gegic, Campara ,Antunovic i Sikiras.
Nosit ce zato sto su to dobri igraci..Da imamo jos pet takvih, napadali bi top osam..Ali bice ih jos, nova testiranja ce biti u aprilu, a Kos i Sparsi ce ucestvovati na sestoaprilskom turniru i nema potrebe da ih se poziva..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
ovdje su 6-7 dobrih, dodati njima jos toliko (spanci, bajo, mavric, adzic, mozda po neki opet iz slovenije, mozda neki iz posusja i sirokog,...) i to ce biti super insaAllah!
Zadnja izmjena: edinjo-bih, dana/u 04 feb 2014, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
jedino nas ova dva spanca mogu izvaditi, bajo pauzira ove sezone sa repkom, mavric mislim da nije kapacitet za repku, adzic ce igrati za Srbiju, iz Sirokog najbolja dva igraca igraju za Hrvate a posusje nema talenata..edinjo-bih je napisao/la:ovdje su 6-7 dobrih, dodati njima jos toliko (spanci, bajo, mavric, adzic, mozda po neki opet iz slovenije, mozda neki iz posusja i sirokog,...) i to ce biti super insaAllah!
Bice to ok.Pofajtat cemo se opasno u Latviji i svima skupo prodati kozu...edinjo-bih je napisao/la:ovdje su 6-7 dobrih, dodati njima jos toliko (spanci, bajo, mavric, adzic, mozda po neki opet iz slovenije, mozda neki iz posusja i sirokog,...) i to ce biti super insaAllah!
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
ima sli sta konkretnije oko baje i adzica i kako da u sirokom i posusju imaju "samo" ta dva dobra igraca (colak i neznam ni ko je taj drugi)?Chstal je napisao/la:jedino nas ova dva spanca mogu izvaditi, bajo pauzira ove sezone sa repkom, mavric mislim da nije kapacitet za repku, adzic ce igrati za Srbiju, iz Sirokog najbolja dva igraca igraju za Hrvate a posusje nema talenata..edinjo-bih je napisao/la:ovdje su 6-7 dobrih, dodati njima jos toliko (spanci, bajo, mavric, adzic, mozda po neki opet iz slovenije, mozda neki iz posusja i sirokog,...) i to ce biti super insaAllah!
PS: kakvi su ona dva malca (Bojovic iz Partizan TS i Talic iz Sampion Alfom). U zadnjem kolu su dominirali u svojim timovima (Bojovic 26p 12 sk, a Talic 28 p 11 sk i 4 as)?
hvala
PPS: sve sta nije za foruma moze na pp a ako nije ni za to onda je i to ok

Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, TripleThreat i 6 gostiju.