Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 03 feb 2014, 20:40

ZutiMrav je napisao/la:Juka jedan od onih koji se ne ulizuje Safetu :mrgreen: :mrgreen:
Pa on makar ima muda da javno napise sta misli, a ne da lizka Papanov superdin samo da bi mu taj dao blizu repke...ha ja..

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 03 feb 2014, 20:45

Ali taj Arne Friedrich je tada bio vrlo vazna karika kako u klubu tako u Elfu, a nas Zahiraga je vazna karika u Bochumu kad je u pitanju grijanje stolica Vip tribine...ili Rahimaga, koji je vec cak na Transfermarktu uvrsten kao Kao trener..svijet ne moze da vjeruje da imamo tako starog igraca u repki, a kad kazes da taj starac.igra svake 3 godine po 45 minuta... :-D

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 feb 2014, 20:47

Pa šta je sad s ovim malim Lazićem?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 feb 2014, 20:51

Dobro neko rece sad ce nasi imati opravdanje za Gudelja da ga ne pozovu :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 03 feb 2014, 20:52

emir79 je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Evo sada doso sposla i umoran kakav jesam, mrsko mi puno citati, postoje li kakve novosti u vezi Gudelja? Vi ste govorili da je danas dan stupanja u kontakt?
Bosna ofo ,ono, ponos, cast . Pape kriv si :mrgreen:

http://mondo-rs/a658494/Sport/Fudbal/Gu ... rbija.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Umjesto crtice poslije mondo, stavi tackicu.

Inace SAMO SRBIJA!

Ne znam zasto ovaj portal cenzurise druge stranice :?
Hvala na linku, lagao bih ako kazem da me ne interesuje kako ce se ovo u vezi Gudelja zavrsiti. Ako se odluci za SRB, onda smo mi sluzili za pripremanje terena za poziv u A tim Srbije. Nadam se da to nije u pitanju, a najprije da je to.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 03 feb 2014, 20:56

VanBasten je napisao/la:Pa šta je sad s ovim malim Lazićem?
Rekao Helenima da je Bosanceros :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 03 feb 2014, 21:18

Ja stvarno nemam nista protiv da se isprobaju svi momci koji potencijalno mogu pomoci repki ali tu sad nailazimo na problem druge vrste. Mene samo interesuje kako je to ovoj nasoj repki pomogao jedan Vrsajevic ili jedan Sunjic. Pozvani su, svako ko imalo prati ovaj sport u nasoj zemlji je vidio da to nije ni izbliza kadar za nase repke, i umjesto da im se zahvali oni postaju standardno pozivani reprezentativci i samim tim zauzimaju mjestu nekim drugim momcima koji bi sigurno mogli pruziti vise. Bojim se (skoro sam siguran) da ce isto biti i sa ovim dvojcem Hadzic, Susic zadovoljili oni ili ne. I normalno je da samim tim narod postaje skeptican prema selektorovim pravim namjerama jer su ovo sve vecinom igraci iz te famozne agencije njegovog brata.
Pa ljudi (ovo je namjenjeno vecinom onima koji brane Papeta po svaku cijenu) samo zamislite da zbog par povreda na svjetskom gledamo Vrsajevica i Sunjica a da ne govorim jos o nepoznatom DM-u koji ce biti Tino ili mozda Medunjanin koji nikako nije za toga ili pak general kojem svi zelimo najbolje ali brate budimo realni, ove sve opcije su ravne katastrofi protiv neke iole ozbiljnije repke a tu bi nas pojele i Argentina i Nigerija pa i sa Iranom bi bilo problema jer smatram da je Iran bolji od Lihtenstajna a svi smo vidjeli Vrsajevica protiv njih. Covjek nije zadovoljio protiv Lihtenstajna, hej, ali opet djaba tu je standardan. Koliko god da je Pape idol kod nekih ljudi toliko bi brate trebalo i neke stvari, ako nista, bar malo da promjeni ili bar da obrati paznju sta i kako radi (koga zove u repku). Toliko ;)

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 03 feb 2014, 21:25

Kad ko napise bilo kakvu kritiku (vecinom, zapravo skoro uvijek onu koja je na mjestu) na racun Saje, odredjena grupacija osoba odmah vrsi napad kao ovaj crni sa slike, ovaj sto ima 4 noge...
slika
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 feb 2014, 21:27

Šunjić je standardan u Ukrajinskom klubu i nemojte ga stavljati u neki negativan konktekst sve dok igra standardno neka dobija pozive sigurno da je trenutno bolji i od Pandze i od Vranjesa međutim problem je sto PApe ne pokusava da dovode nove momke koji su kvalitetni kao sto je Arslanagic pa bi povecao konkurenciju nego kaze ja imam 6 stopera..
Problem je taj sto ne zove Prcića koji bi mogao dobiti poziv umjesto Kvržića,STevanovića,ZAhirovića,Ibričića,RAhimića
Što za poziciju DMF-a ce pokusati ugurati TSS ,a niej pokusao dovesti igrace koji bolje igraju tu poziciju GUdelj ili Salatic..

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 feb 2014, 21:30

Problem je izjava kako DIlaver nije bitan jer ima Vršajevića mene interesuje budućnost,PApe će ići nakon SP-a on ne želi eksperimentisati sa igračima ali ovo je jedinstvena šansa da se privoli neki igrač da igra za nas..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 feb 2014, 22:31

MrMuscle je napisao/la:Kad ko napise bilo kakvu kritiku (vecinom, zapravo skoro uvijek onu koja je na mjestu) na racun Saje, odredjena grupacija osoba odmah vrsi napad kao ovaj crni sa slike, ovaj sto ima 4 noge...
slika
Pa nisu ni njihove glave za dvije noge ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 03 feb 2014, 22:58

ako je njegov twitter, što se mene tiče, nije dobrodošao poslije ovoga ;) a što se tiče toga ko su Turci, zna se dobro kome je u krvi dominantan turski gen

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 03 feb 2014, 23:01

pise mi u opisu da je national team player Serbia. Ali opet, kad bi zaigrao za nas, druga je to stvar na terenu...
Chinaglia je napisao/la:ako je njegov twitter, što se mene tiče, nije dobrodošao poslije ovoga ;) a što se tiče toga ko su Turci, zna se dobro kome je u krvi dominantan turski gen
i to je nauka preko genetike dokazala. Ali tako ti je kad imas komplekse
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 03 feb 2014, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 feb 2014, 23:02

Salatic je isti, to su igraci koji nigdje nisu uspjeli nego su preko noci dozivjeli "bum". Hvataju se za slamku spasa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 feb 2014, 23:04

Pustite se igrica i društvenih mreža. Bitan je finalni produkt, a to ćemo znati uskoro, ili za neko vrijeme.

Sve ove igrice svaki normalan čovjek treba zanemariti.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 03 feb 2014, 23:07

Ovo s twitterom apsolutno ne mora nista da znaci.Uostalom,Gudelj je samo se zahvalio covjeku koji ga je nahvalio kao dobrog veznjaka.
Treba momka shvatiti da ne moze u ovoj situaciji "prevagnuti" na jednu stranu jer ni sam nije siguran za koga ce nastupati.Mislim da smo mi u prednosti jer smo na SP i zbog situacije u reprezentaciji Srbije,e sad je sve do Papeta.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 03 feb 2014, 23:14

Adi_Zepce je napisao/la:Ovo s twitterom apsolutno ne mora nista da znaci.Uostalom,Gudelj je samo se zahvalio covjeku koji ga je nahvalio kao dobrog veznjaka.
Treba momka shvatiti da ne moze u ovoj situaciji "prevagnuti" na jednu stranu jer ni sam nije siguran za koga ce nastupati.Mislim da smo mi u prednosti jer smo na SP i zbog situacije u reprezentaciji Srbije,e sad je sve do Papeta.
A i zbog ovog ;)
" onclick="window.open(this.href);return false;

A kako se i u Srbiji prate mladi fudbaleri koji igraju vani govori podatak da je Matic prvo igrao za Slovacku reprezentaciju ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 03 feb 2014, 23:20

Nisam znao da ima pravo igrati za Tursku ali ne cudi me, ipak su Turci vladali 500 godina.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 feb 2014, 23:31

Citiram sa drugog foruma:

Savez je obavjestio Susica oko Gudelja, i Susic ce se raspitati oko njega kod nekih ljudi i onda ce vidjeti dalje.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.