Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Pozz moze li mi neko dati link da mogu gledati city sve stranice preko kojih sam prije gledao sada nerade, pa ako neko ima link stranice koja radi bio bi zahvalan da mi posalje 

-
- Kontakt:
Ma jok Zahirovic > Demichelisreptile je napisao/la:Dobar im ovaj Demichilich.

Hahahah... Ivanović im ga zabi, sestre mi 

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
http://gofirstrowus.eu/watch/237365/1/w ... elsea.htmlIceplayer je napisao/la:Pozz moze li mi neko dati link da mogu gledati city sve stranice preko kojih sam prije gledao sada nerade, pa ako neko ima link stranice koja radi bio bi zahvalan da mi posalje
Prvi link fercera.
shandrlike-tandrlike
Greškaa Navasa Dzeku imo samog na 16m izblokirase i eto polukontra..
Hvala drug svaka ti dalareptile je napisao/la:http://gofirstrowus.eu/watch/237365/1/w ... elsea.htmlIceplayer je napisao/la:Pozz moze li mi neko dati link da mogu gledati city sve stranice preko kojih sam prije gledao sada nerade, pa ako neko ima link stranice koja radi bio bi zahvalan da mi posalje
Prvi link fercera.

A Negredo se ziv ne cuje0oo0 je napisao/la:Zasad Džeko prosjek.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
MAloprije ima odobru loptu NEgredo prema DZeki..GLedam ovog TUrea bi nam vaki jedan lego..
- invincible1921
- Kontakt:
Joj džeksonee, šteta što ne zabi ovo
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Zabija do kraja sigurnoVedad87 je napisao/la:Joj džeksonee, šteta što ne zabi ovo

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Moj komentator kaže da Negredo "can't hold bag of cement" 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Iskreno i ne poredim ga ni sa kim, gledam radi Džeke i komentarišem samo njega, ostali me ne interesujusoccerfan je napisao/la:A Negredo se ziv ne cuje0oo0 je napisao/la:Zasad Džeko prosjek.moj komentator se pita maloprije dali Negredo uopste igra jer nije napravio nista

I to ti je isto ko ono: "mama dobio sam 1 iz kontrolnog al i moj drug XXX je isto dobio keca

Zadnja izmjena: 0oo0, dana/u 03 feb 2014, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
🔵⚪
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ouuu blizu ono bi, ucinilo mi se da je nabio na nebo.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- invincible1921
- Kontakt:
Stvarno ova SRbija ima igrače KOlarov NAstasić Ivanović MAtić na terenu
+10oo0 je napisao/la:Iskreno i ne poredim ga ni sa kim, gledam radi Džeke i komentarišem samo njega, ostali me ne interesujusoccerfan je napisao/la:A Negredo se ziv ne cuje0oo0 je napisao/la:Zasad Džeko prosjek.moj komentator se pita maloprije dali Negredo uopste igra jer nije napravio nista
I to ti je isto ko ono: "mama dobio sam 1 iz kontrolnog al i moj drug XXX je isto dobio keca"
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, denza i 52 gosta.