Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Bez obzira što je ovaj Fernando životinja mislim da ne bi bilo zdravo dovesti ga pored Yaye, Fernandinha, Garcie, Rodwela dok je Mangala prijeko potreban
4-IN-A-ROW
- francobaresi
- Kontakt:
Mangala i Kompany, beton, beton,djeci treba samo beton.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ako ne dovedemo nikoga popraviće se taj potrošački rejting, ova ekipa može iznijet sezonu
4-IN-A-ROW
- Cautinho
- Kontakt:
Uvaliti nekoga od ovih polovnjaka i ne treba nista kupovati.
Ybm Aguero,pa koje si ti kurate sreće.Evo druga povreda u sezoni koja je trebala biti njegova najbolja,pred ključnim dijelom iste i pred ključnim dvobojima opet iste.
Baksuzluk je neminovan.
Ybm Aguero,pa koje si ti kurate sreće.Evo druga povreda u sezoni koja je trebala biti njegova najbolja,pred ključnim dijelom iste i pred ključnim dvobojima opet iste.
Baksuzluk je neminovan.
Keep walking.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Fernando and Mangala to Manchester City deal off. SSN

Fernando je potpisao pred-ugovor sa Manchester City-jem i zvanično će se pridružiti klubu na kraju sezone kao slobodan igrač.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester City FC
Ne razumijem sta ce nam Fernando i Mangala,samo punimo kadar,govori se da je sigurna stvar na ljeto,da su nasi igrači.Onda s pravom možemo očekivati i velike izlaske iz tima,a mislim da mogu predpostaviti tko bi to mogao biti.Ali opet,daleko je ljeto,treba se okrenuti sadasnjim stvarima,sutra protiv Chelsea još jedna vrlo važna utakmica u sezoni,ali dolaze nam kući,prošli susret smo izgubili 2-1 u gostima (flashback : Hart&Nastasic--->Torres)
Pobjedom dobijamo dosta toga,bacamo Chelsea na +6,a Arsenal ako ostane ovako ide na -3.
Nadam se dobroj utakmici,valjda opravda ime derbija.
Pobjedom dobijamo dosta toga,bacamo Chelsea na +6,a Arsenal ako ostane ovako ide na -3.
Nadam se dobroj utakmici,valjda opravda ime derbija.
Keep walking.
zasto demikelisa stavlja u vezu pored fernandinha i garsije
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Hart, Zabaleta, Kompany (c), Nastasic, Kolarov, Navas, Demichelis, Toure, Silva, Dzeko, Negredo
Balkan+Argentina+Spanija+Yaya+Hart+Kompany.Najveca utakmica u sezoni barem do one sa Barcelonom.Nadam se pobjedi i povratku na prvo mjesto.Prognoza 4-1.
Balkan+Argentina+Spanija+Yaya+Hart+Kompany.Najveca utakmica u sezoni barem do one sa Barcelonom.Nadam se pobjedi i povratku na prvo mjesto.Prognoza 4-1.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Auuu, fali puno Fernandinjo. Demikelis je igrac manje. Da je tu makar onaj Garsija. Ne vjerujem da bi sa Rodvelom i Milnerom bilo bolje.
Dzeko i Negredo lose saradjuju.
Celzi dobar! Trebali su voditi 2-0.

Dzeko i Negredo lose saradjuju.
Celzi dobar! Trebali su voditi 2-0.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
-
- Kontakt:
Fizicki nejak City, ubi ih Chelsea kontrama a ovi se seckaju po terenu, pogotovo Silva.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Takticki City nadigran ali ako ova ekipa ima karakter sada ga mora pokazati.Na poluvremenu Demichelis mora vani te jedan od napadaca.Jovetic mora dobiti priliku.Mnogo problema u odbrani i nesporazuma.Chelsea me iznenadio nisam ocekivao da ce se ovako postavit.
Demikelis je morao van na poluvremen,to je najveca greska vcrs,pored katstrofalne zavrsnice,onakvog radnika milnera ostaviti na klupi 90min ...
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
- Kontakt:
Samo tri rijeci:dobro ste prosli. 

+1suhi je napisao/la:Demikelis je morao van na poluvremen,to je najveca greska vcrs,pored katstrofalne zavrsnice,onakvog radnika milnera ostaviti na klupi 90min ...
Milner bi dosta bolje odradio posao kao DM, Demichelis je bio igrac manje na sredi zbog kojeg se Yaya dodatno trosio
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bez Aguera, City nije ista ekipa. 

Džeko solidan dosta se kretao i učestvovao u akcijama,lijepo je spustio Toureu al' jbg ne ide pa ide.
Negredo nevidljiv,podbacio totalno.
Navas ograničen, od 20 centaršuteva 18 neupotrebljivo.
Negredo nevidljiv,podbacio totalno.
Navas ograničen, od 20 centaršuteva 18 neupotrebljivo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Zasluzena pobjeda Chelsea i cestitam svima koji navijaju za taj klub.Imao je i City svoje sanse ali one od Chelsea su bile konkretnije.Nadam se da ovo nece psihicki djelovat na ekipu a dva boda minusa za Arsenalom se vec u iducem kolu mogu nadoknadit s obzirom na njihovo tesko gostovanje.Mada me u ovom momentu mnogo vise brine Chelsea nego Arsenal.
Dzeko lopte nije dobio kako treba.. jedina svijetla tacka Citija je on i Kompani al sve ukupno strasno loša igra .. zadnji vezni ''igrac'' ako moze se reci igrac ,Demikelis , najlošiji. odbrana preloša , ono zapinjanje jedni drugima , prvo Nastasic pa onda Zabaleta ..City je totallno podbacio i nisu dobili bitku na sredini. Tesko ce ista moci učiniti ako bude igrao demikelis,koji je svezao rep i šeta po terenu ko kakav maneken,protiv jacih ekipa .. Navas spusti glavu i trči po strani dok ne izadje lopta i tako stalno ..lik jednostavno ne zna ubaciti a na klupi jedan Mlinar koji fenira čupi Pelegriniju kosu..Sta je bilo sa Fernandinhom? Vecerss je itekako falio..i na kraju samo mi je zao Dzeke ,Kible mi 

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.