Ne kontam im logiku nikako,jos koliko se glavni sudija savjetovao s 4. sudijom sta ce uraditi,mislio sam sad ce i ofsajd i crveni i penal biti

Jos je bilo zanimljivo,kad je dao crveni,na semaforu se prepravi na 2:2,pa vratise na 1:2

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

.
 . , imali smo srece jer se sudija totalno pogubio, ali opet mislim kad se pogleda igra, htijenje, volja zasluzili smo..kroz citavu sezonu smo imali nevjerovatne pehove, pa red je da i nas jednom krene..iskren cu biti i reci sudija je pogrijesio totalno..ali eto 3 bobe na kraju za nas u ovom trenutku vrlo vrlo bitne.Nadam se da cemo se iscupati i ostati.
, imali smo srece jer se sudija totalno pogubio, ali opet mislim kad se pogleda igra, htijenje, volja zasluzili smo..kroz citavu sezonu smo imali nevjerovatne pehove, pa red je da i nas jednom krene..iskren cu biti i reci sudija je pogrijesio totalno..ali eto 3 bobe na kraju za nas u ovom trenutku vrlo vrlo bitne.Nadam se da cemo se iscupati i ostati. jer jedu sve redom.
 jer jedu sve redom. . Imam osjecaj da ces se slagati s poglavicom Geronimom
. Imam osjecaj da ces se slagati s poglavicom Geronimom 
 Ajde nadam se bice mi potrebno, kad pocnu rezati navijaci HSV a prije svega (jer vidim ima ih poprilicno
 Ajde nadam se bice mi potrebno, kad pocnu rezati navijaci HSV a prije svega (jer vidim ima ih poprilicno   ) pa i ostali koji se bore za opstanak
 ) pa i ostali koji se bore za opstanak  
 Nema čuđenja postojanju navijača jednog od najtrofejnijih njemačkih klubova.
 Nema čuđenja postojanju navijača jednog od najtrofejnijih njemačkih klubova. 

Hvala hvalaBlaszczykowski je napisao/la:franken willkommen!Nema čuđenja postojanju navijača jednog od najtrofejnijih njemačkih klubova.
 trudit cu se da budem sto aktivniji
 trudit cu se da budem sto aktivniji  ) Mah znas i sam kako to ide, ako ne navijas za Real M, Barcelonu iz Španije, Chelsea, Arsenal, L'pool, Man Utd, Man City iz Engleske, te Bayern iz Njemacke pa I Dortmund nisi u fazonu
) Mah znas i sam kako to ide, ako ne navijas za Real M, Barcelonu iz Španije, Chelsea, Arsenal, L'pool, Man Utd, Man City iz Engleske, te Bayern iz Njemacke pa I Dortmund nisi u fazonu  Malo upoznatiji bar s osnovnim stvarima BL znaju sta je klub koji ja volim i podrzavam
 Malo upoznatiji bar s osnovnim stvarima BL znaju sta je klub koji ja volim i podrzavam  pozz
 pozz 
  ) ali nekako mi @franken liči na @janinia - ko zwillinge su.
 ) ali nekako mi @franken liči na @janinia - ko zwillinge su.   

Ne znam sta si htio reci, ako licim na nekog klinca, moja konverzacija i razgovor ok.dosao sam s postovanjem pa tako i ocekujem od vas, ali hajde.(Glupo ce zvucati, ako treba i dokazni materijal nije frka druzegeronimo je napisao/la:Hmm, nisam baš veseo kad sam ugledao ovog @frankena. Razloge će, vjerovatno, ovi stariji korisnici foruma znati.
Hajmo reći da je to stara bolest pojedinih pa na ovaj način žele privući pažnju. Neshvatljivo - ali šta da se radi.
Volio bih da griješim (to je rijetkost) ali nekako mi @franken liči na @janinia - ko zwillinge su.

Dakle, jedan mali test za navijača kluba o kojem ja znam sve
Koja legenda Bayerna je bio trener ovog kluba?
U to vrijeme su u Clubu igrala dvojica ex-igrača Bayerna. Ko su ti igrači?
Kako se zvao "ubavo momče" koji je ostavio dubok trag kao golgeter u Frankenlandu?
Eto, sva ova dešavanja su bila u prethodnih 13 godina, otkako ih ti pratiš.
Ganz einfach, nicht wahr?
 ).
 ).Poštovanje.franken je napisao/la:dosao sam s postovanjem pa tako i ocekujem od vas

Ko Turgut Akin iz Karadayievih.sekerbay je napisao/la:e yebi ga sad, ti ko istrazni sudija...

Nije ti džabe Rudi Assauer bio u susjedstvu.sekerbay je napisao/la: eto, toliko znam o tome sta se desavlo u bayi u proteklih 10-ak godina.

Poštovanje.geronimo je napisao/la:franken je napisao/la:dosao sam s postovanjem pa tako i ocekujem od vas

Lakse bi ti bilo da si u konsultaciji sa adminom provjerio IP adresu nego da si postavljao ova pitanjageronimo je napisao/la:Hmm, nisam baš veseo kad sam ugledao ovog @frankena. Razloge će, vjerovatno, ovi stariji korisnici foruma znati.
Hajmo reći da je to stara bolest pojedinih pa na ovaj način žele privući pažnju. Neshvatljivo - ali šta da se radi.
Volio bih da griješim (to je rijetkost) ali nekako mi @franken liči na @janinia - ko zwillinge su.

Dakle, jedan mali test za navijača kluba o kojem ja znam sve
Koja legenda Bayerna je bio trener ovog kluba?
U to vrijeme su u Clubu igrala dvojica ex-igrača Bayerna. Ko su ti igrači?
Kako se zvao "ubavo momče" koji je ostavio dubok trag kao golgeter u Frankenlandu?
Eto, sva ova dešavanja su bila u prethodnih 13 godina, otkako ih ti pratiš.
Ganz einfach, nicht wahr?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.