Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Otkud to da Joe neigra veceras?Imam ga preko na listicuTravaskara je napisao/la:Mirza 7.5 over i Pierce over 13.5
S obzirom da Joe ne igra veceras Pierce bi trebao da povuce a od Mirze ocekujem bar tri trice![]()
Arhitekt je napisao/la:Otkud to da Joe neigra veceras?Imam ga preko na listicuTravaskara je napisao/la:Mirza 7.5 over i Pierce over 13.5
S obzirom da Joe ne igra veceras Pierce bi trebao da povuce a od Mirze ocekujem bar tri trice![]()
deno_TM87 je napisao/la:22:30 Macae - Pinheiros 2 1.40 77:80
Sunce im austrijsko i crnackoKurbla je napisao/la:GLAVNI
19:00 Furstenfeld - Arkadia T kp1 @ 1,40
20:00 Jong PSV - Sparta R ps1 @ 1,50
18:50 Pribram - Liberec 2 @ 1,50 (Odbojka, Ceska)
Kvota: 3,15
NARODNI
19:00 Furstenfeld - Arkadia T (-169,5+) z1 @ 1,85
19:15 Besiktas - Galatasaray (-4,5) h1 @ 1,85 (da Galata nece dobiti 5 ili vise razlike)
19:00 Bjorkloven - Malmo 2 @ 1,60
19:00 Savehof - Alingsas 1 @ 1,60
19:45 Vaduz - Lugano (-3+) zX2 @ 1,70
21:00 Man.City - Chelsea (-3+) z1X @ 1,40
Kvota: 20,85
krmpotich je napisao/la:
Reynolds po obicaju mene obori, dok za Reida nemam rijeciForster je napisao/la:Tenisa veceras ima i previse, ja sam izabrao neke izgledne tipove, ali kako tipujem u zadnje vrijeme predlazem da lagano kontrirate![]()
Tiket 1:
Velotti - Rola 2 @ 1.53
Moriya - Bolt 1 @ 1.50
Westerhof - Jenkins 2 @ 1.50
Velotti klasicni pusher, samo 164 cm visok igrac protiv igraca sa veoma jakim i preciznim udarcima nema sanse.
Moriya odigrao veoma dobar Challenger prosle sedmice, izgubio u finalu, dobio je upravo i Bolta na putu do finala, ne vidim zasto ne bi to opet ponovio.
Westerhof je ocaj od igraca, ali se nekako drzi u TOP 300 zahvaljujuci osvajanju tamo nekih Futures turnira. Gledanje njegove igre je nepreporučljivoIgra protiv nadolazeceg Niggera Jenkinsa, puno talentovanijeg i kvalitetnijeg igraca
Samo da ne bude kao onaj Garanganga prije koji dan
![]()
Tiket 2:
Udomchoke - Propoggia 1 @ 1.30
Reynolds - Puetz 1 @ 1.35
Mitchell - Y.Ito 1 @ 1.30
Udomchoke iskusniji i kvalitetniji igrac, protivnike kao sto je ocajni Dane Propoggia bez problema dobija, ne bi trebalo ni veceras da bude drugacije.
Slicna stvar i sa Reynoldsom, iskustvo, domaci teren, kvaliteta sve je na njegovoj strani.
Ito ni sam ne zna kako je prosle sedmice uspio doci do 1/2 finala Challengera, dok je Mitchell dobio drugog Ita, Tatsumu da bi predao mec osvajacu Reidu. Ito je od Reida bio lagano izdominiran sa 6:2 i 6:1. Mitchell je bio veliki talenat tenisa, u ovom trenutku je bolji od Ita, domaci teren bi trebao da donese pobjedu uz naravno nedvojbeno veci kvalitet igre.
Tiket 3:
Norrie - Reid TR 0:2 @ 1.61
L.C. Huang - Bhambri 2 @ 1.20
Norrie jos u profi karijeri u glavnom zrijebu nekog turnira nije osvojio set, a sada da ga osvoji, e pa nece moci razbojnice jedan.
Domaci teren, kvalitet i Bhambri ovo lagano zavrsava
FT: 25 koseva!vjesnicar je napisao/la:Pored ovoga sto sam "iskoristio" sam uzeo i GRESKU Formule a to je: Cilic-Delic MANJE od 20,5 gemovaPity1900 je napisao/la:Imate u formuli
Lillard na 25.5
a svugdje je na 20.5 vjerovatno su zamijenili njega i aldridgea s tim da ovog i nema u ponudi
pa eto ako ne izbaci moze se probati MANJE
moze on prebacit i ovo ako hoceOnline granica pala na 17,5
Mate Delic je 370 igrac na svijetu, 21. godina a igra ovdje uz WC
Sretno!
<pinoglavi je napisao/la:M.City-Chelsea 2GG 6.50
Prošli put kad sam nešto slično igro,prošlo je,pa mi bi krivo što nisam stavio.
City ove sezone perfektan kod kuće sa 11 pobjeda,mora se nekad prekinut serija,a ko će ako neće neko iz vrha tabele.Aguero povrijedjen,vjerovatno Džeko i Negredo u napadu,a znamo da Aguero postiže golove čak i kad vezni red očajno igra,tj. sam sebi stvori priliku,što nije toliko slučaj sa Džekom i Negredom.Go citya bi moro doć,uglavnom na ovoliku kvotu vrijedi pokušati,nije da cityu West ham dolazi.
02:00 New Orleans-San Antonio(-193.5+) Vise 1.90 > 197 <Krokodil je napisao/la:02:00 New Orleans-San Antonio(-193.5+) Vise 1.90
Tarapana1 je napisao/la:Eh za danas.. Stevenage-Gilingham 2 3,05 Gilingham je jako los u gostima,al poslednja ekipa u ligi je Stevenage. Gilingham hvata poslednji voz za doigravanje. Vrlo je moguce da dodje i neki od prelazaa 2/1 ili 1/2.. Vrijedi probat..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.