18 pts,4 skoka.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Da se upišem.
18 pts,4 skoka.
18 pts,4 skoka.
Dabogda umro Kid zajedno sa prvom petorkom.:S
zašto takve riječi druže,dobit ce i Mirza šansu sabura samoMT33GZ je napisao/la:Dabogda umro Kid zajedno sa prvom petorkom.:S
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Dajte tu rojadirectu.

sudac92 je napisao/la:Dajte tu rojadirectu.![]()
Zato brate sto nema pravde i sto ovaj konj celavi veze o zivotu nema.Sta treba jos Mirza da uradi da bi bar poceo utakmicu kad ovoliko izostanaka ima? Dokle ce Anderson pocinjati?
Šta? trebao je staviti Pierca na klupu a Mirzu u pocetnu petorku..Gledajuci trenutnu formu,Paul je u boljoj situaciji nego Mirza...Dovoljno mu je to sto je u rotaciji,jer i tako ima min. 20 minuta
robery20 je napisao/la:sudac92 je napisao/la:Dajte tu rojadirectu.![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ajde Mirzoniiiiiiii
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Nadam se da ce Mirza veceras baš razvaliti,i da ce ga napokon krenuti jer ga je nešto stalo zadnjih par tekmi..
iskoristio bih ovu priliku i da CashMan-u čestitam njegov praznik koji je bio prije 2 dana,if you know what I mean
iskoristio bih ovu priliku i da CashMan-u čestitam njegov praznik koji je bio prije 2 dana,if you know what I mean
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
a nije mogao poceti prije Andersona ili Linvigstona?
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
aaaaaaaaajjdeeeee Mirzete ajde Mirzete
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Evo link ako nekom treba:
http://www.rojadirecta.me/goto/rivos7.****
umjesto zvjezdica b l o g s p o t spojeno.
http://www.rojadirecta.me/goto/rivos7.****
umjesto zvjezdica b l o g s p o t spojeno.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- zlatniljiljan89
- Kontakt:
Kakve veze Mirza ima sa Andersonom ili Livingstonom ??MT33GZ je napisao/la:a nije mogao poceti prije Andersona ili Linvigstona?
- sagitarius
- Kontakt:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Brate ne bi se slozio s tobom,al' nema veze. Necemo se sad raspravljati oko gluposti. Moje misljenje je da je trebao poceti veceras.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Jedino umjesto PP. Imat će Mirza svoje minute,sabur.MT33GZ je napisao/la:Brate ne bi se slozio s tobom,al' nema veze. Necemo se sad raspravljati oko gluposti. Moje misljenje je da je trebao poceti veceras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.