Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Ma City će uvijek (ili bar još dugo) protiv ovakvih kompaktnih ekipa imati probleme. Čim protivnik odigra zrelo, ozbiljno, čvrsto odmah tu nastaju problemi. Mogao je City i bolje proći, doći do boda, ali dobro im je Chelsea sasijekao krila...
Demichelis jeste bio jedan od slabijih, a Aguero itekako nedostaje. S tim da moguće i s Aguerom da bi poraz bio neizbježan. Sve zavisi, ali Chelsea je dobro suzio prostor igračima Cityja...
Demichelis jeste bio jedan od slabijih, a Aguero itekako nedostaje. S tim da moguće i s Aguerom da bi poraz bio neizbježan. Sve zavisi, ali Chelsea je dobro suzio prostor igračima Cityja...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
jel su ovi navijaci cityja retardirani? Svaki j***** put kad izgube onda im je Dzeko kriv. Nista nevidim da je negredo uradio, a ne, niko o njega ne prica. Samo Dzeko. Nije dobar jucer bio ali halloba, Negredo se nije vidio dok nije izasao.
kako me nervira, valjda ce otici iz klub, ne zbog trenera nego zbog ovi plasticni navijaci.
kako me nervira, valjda ce otici iz klub, ne zbog trenera nego zbog ovi plasticni navijaci.
Navikli su na dzeku "galamit" isto kao sto sam ja uvijek na torresa "galamio" nakon lose tekme chelsea.
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Pa, trener koji se najbolje moze i zna braniti se uspio odbraniti i na Etihadu. Jos je pored toga bio konkretniji u napadu i trebao pobijediti sa vecom razlikom. Lik je postavio taktiku BETON.
U jednom momentu vidim posjed lopte 67 - 33 u korist Cityja a od toga skoro nista konkretno. Moze se ovdje pricati o igracima ali ipak, taktika koju je postavio Mourinho je bila odlucujuci faktor. City nije imao odgovor.
Mozda da je Jovetic igrao umjesto katastrofalnog Negreda, ali i to bi bilo nedovoljno. Dzeko je sada i vise nego zasluzeno prvi izbor u napadu. Dok se ne vrati Aguero.
Pade mi na pamet tekma Barca - Inter, kad je Etoo igrao beka. Posjed lopte Barcelone preko 70% (cak i do 78%) ali probiti Mourinhov bedem se nije moglo. To je bila Barelona jaca nego ikad.
U jednom momentu vidim posjed lopte 67 - 33 u korist Cityja a od toga skoro nista konkretno. Moze se ovdje pricati o igracima ali ipak, taktika koju je postavio Mourinho je bila odlucujuci faktor. City nije imao odgovor.
Mozda da je Jovetic igrao umjesto katastrofalnog Negreda, ali i to bi bilo nedovoljno. Dzeko je sada i vise nego zasluzeno prvi izbor u napadu. Dok se ne vrati Aguero.
Pade mi na pamet tekma Barca - Inter, kad je Etoo igrao beka. Posjed lopte Barcelone preko 70% (cak i do 78%) ali probiti Mourinhov bedem se nije moglo. To je bila Barelona jaca nego ikad.
Mah da su Aguero i Fernandinho bili spremni druga bi se prica pricala. Ovako greska Pellegrinija i takticko zakucavanje Mourinha.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Manchester City FC
Čestitke Chelseu kao prvo.
Drugo,mislim da smo gledali odličnu utakmicu.Jbg,poraz na domacem terenu i prepuštanje prve pozicije Arsenalu su minus,ali svakako da se može izvući pouka iz ove utakmice.Mislim da je City odigrao dosta dobro,posebno drugo poluvrijeme,mogli smo vidjeti jaku kombinatoriku i tehničku potkovanost u napadu,imali smo i dosta lijepih prilika,ali ispalo je tako kako je.Samo ovako nastaviti,ova utakmica je bila nezahvalna za neki rezultat,ali pokazali smo momentum i snagu.
Jovetić,Navas i Yaya odlični.
Drugo,mislim da smo gledali odličnu utakmicu.Jbg,poraz na domacem terenu i prepuštanje prve pozicije Arsenalu su minus,ali svakako da se može izvući pouka iz ove utakmice.Mislim da je City odigrao dosta dobro,posebno drugo poluvrijeme,mogli smo vidjeti jaku kombinatoriku i tehničku potkovanost u napadu,imali smo i dosta lijepih prilika,ali ispalo je tako kako je.Samo ovako nastaviti,ova utakmica je bila nezahvalna za neki rezultat,ali pokazali smo momentum i snagu.
Keep walking.
Kakva ba snaga ?Cautinho je napisao/la:Čestitke Chelseu kao prvo.
Keep the Blue Flag Flying High !
- Cautinho
- Kontakt:
Ja sam za razliku od nekih gledao utakmicu,i nisam kao neki zaključio da je Chelsea bila bolja momčad samo zato što na rezultatima piše da su dobili 1-0.
Uostalom,brzo će nam novi duel C-C pa ćeš vidjet neke stvari.
Uostalom,brzo će nam novi duel C-C pa ćeš vidjet neke stvari.
Keep walking.
Moj sastav za Barca:
Hart
Zabaleta - Kompany - Nastasic - Clichy
Navas - Milner - Silva - Toure - Kolarov
Negredo
Hart
Negredo
I would rather kick my daughter out of the house then let her go and support Manchester United.” - Noel Gallagher
Champions of England.
Champions of England.
Adit je napisao/la:Moj sastav za Barca:
Hart
Negredo
City ne zna igrati odbranu,chelsea je pokazao koliko su suplji nazad,Bayern ih je takodjer dobio jer je igrao s 3 defanzivca prvu tekmu koliko se sjecam.
Tesko je ekipu koja 90% utakmica dominira na terenu naviknuti da jednu utakmicu odigra defanzivno i na kontre.
Nastasic je rupa u odbrani,kiksa precesto,demikelis je pouzdaniji od njega na poziciji stopera.
Clichy je isto limitiran u odbrani.
Zabaleta - kompani - demikelis - kolarov
navas - toure - milner/fernandinho/garcia(ko je koliko ozlijedjen od ova 2 ne znam) - silva
jovetic i negredo ( jovetic vise na poluspica,da pomogne na sredini .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Cautinho
- Kontakt:
Ja bih protiv Barce igrao :
Hart,Zaba,Kompany,Demichelis,Kolarov,Yaya,Garcia,Silva,Navas,Jovetić,Negredo.
Hart,Zaba,Kompany,Demichelis,Kolarov,Yaya,Garcia,Silva,Navas,Jovetić,Negredo.
Keep walking.
U 25 kolu Premijer Lige Manchester City gostuje Norwich-u na Carrow Road-u. U poslednjih 6 utakmica postignuto je ukupno 37 golova, a ove sezone "građani" su pobedili "kanarince" na Etihadu 7:0, što je ujedno i njihova najveća pobeda u ovoj sezoni.
Planira se proširenje stadiona Etihad!
Planira se proširenje stadiona Etihad!
Hart, Clichy, Demichelis, Kompany (C), Zabaleta, Silva, Yaya Toure, Milner, Navas, Jovetic, Negredo
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
kur*ina od ekipe. Da im nije Aguera bili bi srednja zalost.
Druga utakmica bez postignutog gola.Osim poraza u rezultatskom smislu utakmica sa Chelsea je izgleda djelovala i psiholoski na igrace.-2 se moze stici ali s obzirom na tezak raspored bit ce jako tesko doci do titule.Za nadati se da ce Aguero sto prije na teren.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Dzeko im opet kriv.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Fino kad trebaju da dobiju kao i obicno,oni kiksaju. Steta,zbog ranijeg poraza Arsenala.
- Cautinho
- Kontakt:
City nije htio iz solidarnosti dobiti,jer želi malo uzbudljivije prvenstvo.A u tome je i uspio,prvi na tabeli ima 56 bodova,drugi 55 a treći 54.Liverpool kao 4. ima 50.Što formira taj neki krug ekipa koje bi na kraju i trebali podjeliti te 4 pozicije u vrhu.
Sto se tice Norwicha i utakmice,jako slabo,kiks Arsenala se trebao i morao iskoristiti jer bi pobjedom otišli na prvo mjesto,ali eto,kao i po ko zna koji put ne koristimo priliku.
Sada na rasporedu Barcelona,napokon.
Sto se tice Norwicha i utakmice,jako slabo,kiks Arsenala se trebao i morao iskoristiti jer bi pobjedom otišli na prvo mjesto,ali eto,kao i po ko zna koji put ne koristimo priliku.
Sada na rasporedu Barcelona,napokon.
Keep walking.
Izvadio Negreda iz igre i ubacivao jednom covjeku u sesnaesterac, pored 5 odbrambenih igraca protivnika.
Cudno..
Cudno..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.