Mislim da je on i napisao ovaj članak.Virtu4l je napisao/la:Pročitaj komentare ispod, vjerujem da su veseli. Obzirom da ne idem na taj portal, pretpostavljam da je bitka u komentarima već počela.Saurman je napisao/la:Otvorim Index - Veznjak Alkmaara odbio BiH: "Samo Srbija!"
Godinama pišem da je taj portal smeće, gdje je sad Hasabegović da napiše realno viđenje situacije, kao što je napisao za Papeta.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
DRUG NEBI TI PUNCA
Saurman je napisao/la:Otvorim SportSport.ba - Gudelj: Igranje za Bosnu bila bi lijepa stvar
Otvorim Index - Veznjak Alkmaara odbio BiH: "Samo Srbija!"
Jedni su citirali holandske medij a drugi srpske....
Kažem ti, ne znam, ne idem na to smeće od portala, koji nas godinama omalovažava i diskriminira. Ne znam kako ljudi više ne shvate koliki smo im trn u oku i da im je naš neuspjeh važniji od njihovog uspjeha. Zato sam navijao da uzmemo malog Halilovića ili Hrgotu, da im još jednom pljunemo u facu.bagrcavi je napisao/la:Mislim da je on i napisao ovaj članak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
U potpisu stoji - Piše: A.Ha.
Vjerovatno je to lik o kojem govorite.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naravno. Gdje su sad svi oni silni forumaši koji su ga podržali kad je pisao onaj tekst o Papetu? Huškači sa smradexa još jednom na djelu, Armin nije kriv, njemu je naređeno da piše takve stvari. Ne želim da zarazim Google Chrome svojim klikom na taj portal.Saurman je napisao/la:U potpisu stoji - Piše: A.Ha.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Ja nekako visem vjerujem nizozemskim medijima, gdje Gudelj kaze kako ce bi bilo lijepo igrati za nas. Ne sad da bih hrvatskim i srpskim nabacivao propagandu, ali...
Ispod tog clanka, na Indexu veliko pise kako Susic kaze da Halilovic nema mjesta u njegovoj reprezentaciji. Problem, to bi im cak vise povjerovao nego da Nemanja ne zeli igrati za nas. Ali otom potom.
Situacija je dosta prosta:
- Srbija bez selektora
- Srbija ima samo prijateljske utakmice
- BiH na SP
- Kod nas sigurna pozicija a u Srbiji klupa.
Ako Susic kaze da, Gudelj je nas.
Dakle ko god bude Susicu gledao u grah ili u kafu, nek pozuri sa tim savjetovanjem.
Situacija je dosta prosta:
- Srbija bez selektora
- Srbija ima samo prijateljske utakmice
- BiH na SP
- Kod nas sigurna pozicija a u Srbiji klupa.
Ako Susic kaze da, Gudelj je nas.
Dakle ko god bude Susicu gledao u grah ili u kafu, nek pozuri sa tim savjetovanjem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Loptica je kod Susica znaci. Hajde Safete, nemoj nas razocarat i ovaj put.
Tehnički direktor NSBiH Denijal Pirić potvrdio je da je naša kuća fudbala već krenula u akciju.
- Kao i drugim fudbalerima koji imaju korijene u BiH, ponudili smo mu da bude naš gost, da vidi i osjeti reprezentaciju BiH. S obzirom na to da smo mala zemlja, važan nam je svaki fudbaler koji ima kvaliteta. Nastojimo pod zastavu BiH dovesti najbolje i najkvalitetnije što možemo, kako bi selektori svih naših reprezentacija imali još bolji izbor fudbalera - kazao nam je Pirić.
Ovi opet pozivaju na sijela. Umjesto da pocnu radit pravi posao oni pozivaju igrace na zakuske.
- Kao i drugim fudbalerima koji imaju korijene u BiH, ponudili smo mu da bude naš gost, da vidi i osjeti reprezentaciju BiH. S obzirom na to da smo mala zemlja, važan nam je svaki fudbaler koji ima kvaliteta. Nastojimo pod zastavu BiH dovesti najbolje i najkvalitetnije što možemo, kako bi selektori svih naših reprezentacija imali još bolji izbor fudbalera - kazao nam je Pirić.
Ovi opet pozivaju na sijela. Umjesto da pocnu radit pravi posao oni pozivaju igrace na zakuske.
- Principatus
- Kontakt:
Ko je to objavio, link? Sta misle sa "da bude nas gost"? Utakmica sa Egiptom?
Pa nece ga valjda tek upoznavati za mjesec dana, a mogli bi se do tada papiri sredjivati.
Pa nece ga valjda tek upoznavati za mjesec dana, a mogli bi se do tada papiri sredjivati.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Znači bliži se dan kad ćete progutati sve one riječi koje ste uputili na račun ovih ljudi. Ja vam mogu pomoći oko toga, nekad sam dobijao petice iz pismenih radova iz bosanskog jezika.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Havaz
To je ono sto sam ja ovde pisao. Ljudi se pitaju kako nam treba godina da dovedemo igraca? Pa kaka nece kad nam treba mjesec da nekog pozovemo na sijelo.
To je ono sto sam ja ovde pisao. Ljudi se pitaju kako nam treba godina da dovedemo igraca? Pa kaka nece kad nam treba mjesec da nekog pozovemo na sijelo.
Prodaju klikove.Saurman je napisao/la:Otvorim SportSport.ba - Gudelj: Igranje za Bosnu bila bi lijepa stvar
Otvorim Index - Veznjak Alkmaara odbio BiH: "Samo Srbija!"
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Cuj da bude nas gost

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa zar nije i izet dosao kad mu je brat rekao kakva je atmosvera u repci i jos nemogu pozvati na one koji nemaju bih drzavljanstvo da igraju. A nemanja nam bas treba sad samo treba cekati razvoj situacije.
adeko
- Principatus
- Kontakt:
Hajde eto valjda sad imaju nakon pola godine vise od telepatskog kontakta sa Arslanagicem i sa Gudeljom bar su pricali. Nego na istom forumu i ovo su postavili:
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Virtu4l je napisao/la:Znači bliži se dan kad ćete progutati sve one riječi koje ste uputili na račun ovih ljudi. Ja vam mogu pomoći oko toga, nekad sam dobijao petice iz pismenih radova iz bosanskog jezika.
Mislis li na racun Gudelja ili na racun neradnika iz NSBiH.
Eto ti dokaza da ovi nista nerade, cuj zvati ce covjeka da se upoznaju. Pa sta oni mislie sa njim raditi karati ga ili ga zeniti? Cuj da se upoznaju,da on osjeti atmosferu. Pa nije neki narkomanski party da bi on trebao osjetiti atmosferu.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 04 feb 2014, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ma da, inače se najbitnije odluke u životu donose preko noći.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci tebi je normalno da ga zovu na sijelo koje ce se odrzati tek za mjesec dana, umjesto da sutra Begic i ljudi iz saveza krenu autom u Holandiju, pa nakon Gudelja skoknu i do Arslanagica, Belgija je preko puta, kao sto su to uradili sa Kolasincem i do tog sijela u Martu bi 60 % papirologije i ostalih stvari bilo gotovo.Virtu4l je napisao/la:Znači bliži se dan kad ćete progutati sve one riječi koje ste uputili na račun ovih ljudi. Ja vam mogu pomoći oko toga, nekad sam dobijao petice iz pismenih radova iz bosanskog jezika.
A i znamo kako su u proslosti prolazila ta neformalna sijela.
A Pape i savez ako dovedu Gudelja i Arslanagica u repku, ja cu stavit Susicev avatar i branit ga na forumu ko god ga napadne.
Neka oni samo zovu na druzenje, tako su i Seferovica zvali na druzenje a Hitzfeld ga zvao da igra lopte. Pa tako da on danas zabija golve u Real Sociedadu i za Svicu a sa nasima se druzi.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 04 feb 2014, 13:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Mogu li ja izabrati sliku?Mozambik je napisao/la:A Pape i savez ako dovedu Gudelja i Arslanagica u repku, ja cu stavit Susicev avatar i branit ga na forumu ko god ga napadne.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, Google Adsense [Bot], PrijedorCarsija i 33 gosta.