Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Mozambik
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Mozambik » 04 feb 2014, 15:14

Ma znam, al vidis da prvocira. Hoce da se udaljimo od teme, a tema je GUDELJ. Cekamo, da vidimo hocel vrlom izborniku konacno nesto sinuti u glavi, osim prodaje burazerovih igraca.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 feb 2014, 15:16

@Batko

Ja to ne sporim. Gudelj ce sigurno imati mesta u BiH, za razliku od Srbije. Poenta je na dvostrukim arshinima: kad vam uzimamo sportiste - onda vas "krademo", kad nam uzimate sportiste - onda ih samo "vracate nazad". ;)
Jbga, chisto licemerje, IMHO.

@calcio

Pa naravno da ima veze sa BiH, ali je poenta da je bio u21 reprezentativac Srbije. 8-)

@bosanski ljiljan

Naravno da ih ima, samo shto to ti ili ne primecujesh ili ti odgovara odrzhavanje spike o pokvarenim Srbima&Hrvatima shto kradu bh. sportiste. Ja sad iz glave znam 10ak sportista koji su rodjeni u Srbiji ili igrali za njene selekcije (a inache su dijasporci), koji su nakon toga odluchili da nastupaju za selekcije BiH. ;)

@Mozambik

Prvo: ne provociram.
Drugo: nisam nigde ni rekao da Srbija nije uzimala sportiste BiH, vec da je licemerno to nazivati "kradjom" - a kada to isto radi BiH, onda se to tako ne zove. Ili je "kradja" i jedno i drugo ili to uopshte nije nikakva "kradja", ni u jednom sluchaju.

edit: sad vidim, @gost objasnio problematiku. ;)
Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 04 feb 2014, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 feb 2014, 15:20

MaGiCa je napisao/la: Pa naravno da ima veze sa BiH, ali je poenta da je bio u21 reprezentativac Srbije. 8-)
Pa onako iskreno smo vam i zahvalni sto ste ga dobro pripremili do A reprezentacije, jer nam sada stvarno momak treba. :D A vidi se da je kvalitet i ima potencijala za vise. Na tim pozicijama ste ionako jaki, dakle ako jos imate koga, dajte nam ga. Vama nece zasad trebati. Hvala unaprijed. :D
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 04 feb 2014, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 feb 2014, 15:21

Harun je preko fb-a molio da se na podforumu kosarke ne pise o igracima jer ih tako skautuju komsijski savezi. Eto koliko to sve ide i koliko se ovaj forum cita i ima uticaja.

Hiljadu puta cu ovo reci. Najbolje rjesenje koje bi imali na DMF je Gudelj. Na njemu je da odluci za koga ce igrati. Samo se nadam da se selektor i saradnici pokrenuti nesto konkretno u vezi toga. Svi su dobrodosli u BiH. Tome u prilog idu i skandiranja "tim" fudbalerima mada su to sve nasi ljudi ;) Npr. imam slucaj skandiranja Nemanji Supicu, koji je vratio kako je vratio. Ali imamo i jednog Misketa koji je rekorder po broju nastupa i ziva legenda rep. BiH. Miljenik publike i dokazao je sta je na proslavi u SA :D

@Magica

znam i ja, ali nakon sto su ih vasi savezi otjerali i protjerali :geek: Bilo je i da smo vam mi ukrali Miroslava Stevanovica :roll: bezveze ti je prica, neka svako igra za koga hoce i kako se osjeca ;)
Principatus je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la: Pa naravno da ima veze sa BiH, ali je poenta da je bio u21 reprezentativac Srbije. 8-)
Pa onako iskreno smo vam i zahvalni sto ste ga dobro pripremili do A reprezentacije, jer nam sada stvarno momak treba. :D A vidi se da je kvalitet i ima potencijala za vise. Na tim pozicijama ste ionako jaki, dakle ako jos imate koga, dajte nam ga. Hvala unaprijed. :D
bio ali fudbalsko znanje je stekao u Holandiji... Po tome ga Holandija najvise zasluzuje, oni su ga i stvorili.
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 04 feb 2014, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 feb 2014, 15:22

Principatus je napisao/la: Pa onako iskreno smo vam i zahvalni sto ste ga dobro pripremili do A reprezentacije, jer nam sada stvarno momak treba. :D A vidi se da je kvalitet i ima potencijala za vise. Na tim pozicijama ste ionako jaki, dakle ako jos imate koga, dajte nam ga. Hvala unaprijed. :D

Pogreshnom choveku se zahvaljujesh. ;)

FSS ti je prava adresa, a oni su zasluzhni za mnogo vece gluposti, tako da se na Gudelja nece ni lecnuti. 8-)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 04 feb 2014, 15:28

Bosniacum Lilium je napisao/la:Harun je preko fb-a molio da se na podforumu kosarke ne pise o igracima jer ih tako skautuju komsijski savezi. Eto koliko to sve ide i koliko se ovaj forum cita i ima uticaja.
Teshko je poverovati u ovako neshto. Bash forumska pisanija zaokupljuju pazhnju skautima, ali dobro. :roll:

znam i ja, ali nakon sto su ih vasi savezi otjerali i protjerali :geek:
Ne menja chinjenicu da je "ukradeni" sportista bash to - "ukradeni" sportista. ;)

Bilo je i da smo vam mi ukrali Miroslava Stevanovica :roll: bezveze ti je prica, neka svako igra za koga hoce i kako se osjeca ;)
Bash tako. Ali, onda nema "kradje", ako se neko slobodnom voljom odluchi za ovu ili onu repku. :roll:

bio ali fudbalsko znanje je stekao u Holandiji... Po tome ga Holandija najvise zasluzuje, oni su ga i stvorili.
Upravo tako.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 feb 2014, 15:30

perpetuum mobile. Hvala na lijepoj i dostojnoj diskusiji :D

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 04 feb 2014, 15:34

Bosniacum Lilium je napisao/la:
znam i ja, ali nakon sto su ih vasi savezi otjerali i protjerali :geek: Bilo je i da smo vam mi ukrali Miroslava Stevanovica :roll: bezveze ti je prica, neka svako igra za koga hoce i kako se osjeca ;)
.
Naravno, nisu imali mjesta tamo i došli su ovamo. Najbolji igrači ove repretentacije će još dugo vremena biti Bošnjaci. Ne zato što su talentovaniji od Srba i Hrvata nego jednostavno što svaki (haj da se ogradim, velika većina) izuzetno talentovani fudbaler (ili košarkaš, svejedno) srpske ili hrvatske nacionalnosti će izabrati prvo Srbiju i Hrvatsku. Nije slučajno što su i fudbalska i košarkaška reprezentacija ove zemlje došli tobe tek onda kada su se među Bošnjacima stvorile svjetske klase.
Da nema Matića, ni Gudelj ne bi previše razmišljao o našoj reprezentaciji. I mislim , sve je ovo bezveze priča.To je jednostavno tako, i sad zasad to treba tako i prihvatiti

Najvažnije je, nama bi Gudelj u ovom trenutku dobrodošao, i ako odluči se za nas, welcome

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 feb 2014, 15:37

ma dobro, to su sad druge teme, ali hocu da kazem da je kod nas svako dobrodosao i da nasa publika ne gleda imena nego ce svakog igraca primiti ko brata svog.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 feb 2014, 15:37

gost je napisao/la:
calcio je napisao/la:@Magica
Ali Gudelj je trebinjac porijeklom, otac mu igrao za Leotar zajedno sa Begovicevim starim, mislim da mu je i Vanja Gudelj neki rod (nekadasni igrac Leotara, Veleza, Celte, i pred kraj karijere Hajduka). Formalno jeste kradja (ako dodje do nje) ali nije bas da momak nema nikakve veze sa BiH.
Ma mislim krađa, kad sve staviš u jedan širi kontekst, niti je ovo krađa niti su krađe onih igrača što su kao trebali za BiH a otišli igrati za Srbiju i Hravtsku. NIkoga niko nije puškom natjerao da igra za Srbiju i Hrvatsku, nego je uglavnom to bio izraz njihove želje. Uostalo, mislim, govorei samo o fudbalu, mislim da nema zemlje koja je više hajrovala od tih tzv.krađa nego Bosna i Hercegovina. Pa mi imamo samo dva igrača koji su ono, kad bi se išlo, po nekim strogim pravilima, trebali igrati za nas. Najboljeg i najgoreg :mrgreen: . Uostalom, bespotrebna priča, Gudelj ako se odluči da igra za nas, dobrodošao.

Mada, čitajuči malo srpske forume, i njihovo raspoloženje, sumnjam da mi imamo neke velike šanse.
Padnem u depresiju kada pomislim gdje bi bili bez Spahica, Pjanica, Misimovica, i ostalih koje smo "ukrali". Bice bolje valjda sa novim generacijama. Mnogo nasih sportista je otislo da igra za druge drzave ali i mi smo prilicno profitirali, to se cesto zaboravlja.
Slazem se da je pomalo glup izraz kradja, kao da je rijec o nekom mrtvom predmetu koji krisom strpas u dzep kada vlasnik ne gleda :D

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 04 feb 2014, 15:41

Forumaši se previše lože oko ovih potencijalnih reprezentativaca i donose zaključke bez ikakvih provjerenih informacija. Sva ova priča je u domenu šuplje.

Arslanagić još uvijek nije javno ničim naznačio da li želi ili ne želi igrati za našu repku. Sušić je prije sigurno nekih godinu dana izjavio da je razgovarao sa Arslanagićevim ocem i otvorio im mogućnost nastupa. Oni se još uvijek dvoume oko toga. Savez je također uspostavio kontakt sa igračem i vode se pregovori. Također treba biti jasno da se igrač ne može pozvati dok se ne završe pregovori i dok FIFA ne odobri pojedinom igraču nastup za drugu državu. Kako neko može i dalje svaljivati krivicu na Sušića zbog igrača koji se još nije izjasnio da li želi ili ne želi nastupati za nas a s kojim se intenzivno pregovara. To što sve ne procuri u javnost ne znači da se neke stvari ne rješavaju.

Gudelj se ovdje tretirao kao da se radi o Makaleleu iz najboljih dana. Kritičari žmire na činjenicu da ni Gudelj nije defanzivni vezni (razbijač) nego CM i to čak sa izraženijim ofanzivnim karakteristikama od defanzivnih. Znači to kod Gudelja ne bi bio problem ali jest problem kod Hadžića kojeg je eto Sušić odlučio pozvati. Krajnje licemjerno. Hadžić je sigurno prije 3-4 godine ( ne mogu da se sjetim kad tačno) na jednom krajiškom portalu javno rekao da neće više nastupati za austrijsku reprezentaciju nego će pokrenuti proceduru dobivanja civilnog BH državljanstva i promjene sportskog državljanstva i da se nada da će dobiti poziv za naš tim. I to dok je još uvijek nastupao za austrijsku U-21 reprezentaciju i nije ga trebalo moliti ili šta već. Možda je čak to izjavio i prije nego je Sušić postao selektor i sad govoriti o nekakvim menadžerskim talovima je krajnje degutantno. To je igrač koji sa 24 godine je odigrao 191 utakmicu i zabio 28 golova u seniorskoj konkurenciji. Sušić je priznao da ga je par puta gledao i da nije najbolje odigrao kad ga je prvi put uživo gledao ali da je od svojih saradnika dobio pohvale. Ismijavate Sušića zbog toga a ko se imalo razumije u fudbal zna da se zaključak o fudbaleru ne donosi na osnovu jedne utakmice.

Zbog čega je to Gudelj toliko bolji od Hadžića? Zbog čega je to toliko AZ bolji klub od Sturma pa je toliko krupna greška Sušića što zove jednog a ne drugog. I napomena, obojica igraju apsolutno istu poziciju u ekipi. Evo potvrđeno je da se pregovara i sa Gudeljom. Ako ga Pape pozove da li to znači da su isto u pitanju menadžerski talovi? A šta ako i nakon pregovora Gudelj nastavi igrati za Srbiju? Hoće li opet Sušić biti kriv?

Što se tiče ostalih kandidata, ako ćemo biti realni Dilaver još uvijek nije standardan u svom klubu, Tanković je još uvijek junior i njega treba zvati u mladu reprezentaciju (isto se s njim pregovara i još se uvijek lik dvoumi da li uopšte da nastupa za BiH) a nikako u A-tim. Salatića nema potrebe da se komentariše, lik sebi samo diže cijenu i takvi igrači nam ne trebaju. Ovo je reprezentacija a ne klub i tu treba da postoje i određene emocije. Ali što je najvažnije, niko do njih nema PRAVO nastupa za nas i prije svega kod njih mora postojati želja za nastupom. Da li je to slučaj s nekim od njih to na osnovu ovih informacije koje kruže ne možemo znati. Ali ljudi koji pregovaraju s njima to najbolje mogu vidjeti. I još jedna stvar Juka ne radi ovo samoinicijativno, već je ovlašten od našeg saveza kao neki skaut, ako neko ko će tražiti potencijalne kandidate. Malo realnosti ne bi škodilo a ne samo pljuvati za sve što se uradi/ne uradi.

Što se tiče Tina, samo da Sušić nije selektor svi bi redom je.avali majku tom nekom drugom selektoru što ne zove igrača koji je jedan od glavnih igrača Hajduka. Iskreno se nadam da će momak debitovati kod nekog drugog selektora pa da možemo vidjeti reakcije forumaša.

Imam osjećaj da se namjerno radi na narušavanju atmosfere i da ovdje ima par ubačenih likova (po uzoru na SDP) koji potenciraju određene stvari uz izvrtanje činjenica kako bi se poturila priča o menadžerskim talovima. I onda još osvane naručen tekst na Index-u, pa će vjerovatno nešto slično biti objavljeno na nekim drugim portalima i onda će se pred odlazak u Brazil pričati samo o tome. Razmislite, da li je iko od Sušićevih saradnika, reprezentativaca, bivših reprezentativaca, ljudi koji su s njim igrali, sarađivali, rekao ikad bilo šta loše o Papetu ili ga svi hvale kao poštenog, marljivog? Ali onda se nađu likovi na forumu koji su Papeta gledali samo na TV-u i pričaju nebuloze. Rezultati i rad treba da budu jedino mjerilo. Kraj priče!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 feb 2014, 15:45

Zali Boze ovoliko ispisanih slova.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 04 feb 2014, 15:46

Mozambik je napisao/la:Zali Boze ovoliko ispisanih slova.
Žali Bože kisika kojeg trošiš.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 feb 2014, 15:47

obagol je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Zali Boze ovoliko ispisanih slova.
Žali Bože kisika kojeg trošiš.
Jah

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 04 feb 2014, 15:51

obagol je napisao/la:Forumaši se previše lože oko ovih potencijalnih reprezentativaca i donose zaključke bez ikakvih provjerenih informacija. Sva ova priča je u domenu šuplje.

Arslanagić još uvijek nije javno ničim naznačio da li želi ili ne želi igrati za našu repku. Sušić je prije sigurno nekih godinu dana izjavio da je razgovarao sa Arslanagićevim ocem i otvorio im mogućnost nastupa. Oni se još uvijek dvoume oko toga. Savez je također uspostavio kontakt sa igračem i vode se pregovori. Također treba biti jasno da se igrač ne može pozvati dok se ne završe pregovori i dok FIFA ne odobri pojedinom igraču nastup za drugu državu. Kako neko može i dalje svaljivati krivicu na Sušića zbog igrača koji se još nije izjasnio da li želi ili ne želi nastupati za nas a s kojim se intenzivno pregovara. To što sve ne procuri u javnost ne znači da se neke stvari ne rješavaju.

Gudelj se ovdje tretirao kao da se radi o Makaleleu iz najboljih dana. Kritičari žmire na činjenicu da ni Gudelj nije defanzivni vezni (razbijač) nego CM i to čak sa izraženijim ofanzivnim karakteristikama od defanzivnih. Znači to kod Gudelja ne bi bio problem ali jest problem kod Hadžića kojeg je eto Sušić odlučio pozvati. Krajnje licemjerno. Hadžić je sigurno prije 3-4 godine ( ne mogu da se sjetim kad tačno) na jednom krajiškom portalu javno rekao da neće više nastupati za austrijsku reprezentaciju nego će pokrenuti proceduru dobivanja civilnog BH državljanstva i promjene sportskog državljanstva i da se nada da će dobiti poziv za naš tim. I to dok je još uvijek nastupao za austrijsku U-21 reprezentaciju i nije ga trebalo moliti ili šta već. Možda je čak to izjavio i prije nego je Sušić postao selektor i sad govoriti o nekakvim menadžerskim talovima je krajnje degutantno. To je igrač koji sa 24 godine je odigrao 191 utakmicu i zabio 28 golova u seniorskoj konkurenciji. Sušić je priznao da ga je par puta gledao i da nije najbolje odigrao kad ga je prvi put uživo gledao ali da je od svojih saradnika dobio pohvale. Ismijavate Sušića zbog toga a ko se imalo razumije u fudbal zna da se zaključak o fudbaleru ne donosi na osnovu jedne utakmice.

Zbog čega je to Gudelj toliko bolji od Hadžića? Zbog čega je to toliko AZ bolji klub od Sturma pa je toliko krupna greška Sušića što zove jednog a ne drugog. I napomena, obojica igraju apsolutno istu poziciju u ekipi. Evo potvrđeno je da se pregovara i sa Gudeljom. Ako ga Pape pozove da li to znači da su isto u pitanju menadžerski talovi? A šta ako i nakon pregovora Gudelj nastavi igrati za Srbiju? Hoće li opet Sušić biti kriv?

Što se tiče ostalih kandidata, ako ćemo biti realni Dilaver još uvijek nije standardan u svom klubu, Tanković je još uvijek junior i njega treba zvati u mladu reprezentaciju (isto se s njim pregovara i još se uvijek lik dvoumi da li uopšte da nastupa za BiH) a nikako u A-tim. Salatića nema potrebe da se komentariše, lik sebi samo diže cijenu i takvi igrači nam ne trebaju. Ovo je reprezentacija a ne klub i tu treba da postoje i određene emocije. Ali što je najvažnije, niko do njih nema PRAVO nastupa za nas i prije svega kod njih mora postojati želja za nastupom. Da li je to slučaj s nekim od njih to na osnovu ovih informacije koje kruže ne možemo znati. Ali ljudi koji pregovaraju s njima to najbolje mogu vidjeti. I još jedna stvar Juka ne radi ovo samoinicijativno, već je ovlašten od našeg saveza kao neki skaut, ako neko ko će tražiti potencijalne kandidate. Malo realnosti ne bi škodilo a ne samo pljuvati za sve što se uradi/ne uradi.

Što se tiče Tina, samo da Sušić nije selektor svi bi redom je.avali majku tom nekom drugom selektoru što ne zove igrača koji je jedan od glavnih igrača Hajduka. Iskreno se nadam da će momak debitovati kod nekog drugog selektora pa da možemo vidjeti reakcije forumaša.

Imam osjećaj da se namjerno radi na narušavanju atmosfere i da ovdje ima par ubačenih likova (po uzoru na SDP) koji potenciraju određene stvari uz izvrtanje činjenica kako bi se poturila priča o menadžerskim talovima. I onda još osvane naručen tekst na Index-u, pa će vjerovatno nešto slično biti objavljeno na nekim drugim portalima i onda će se pred odlazak u Brazil pričati samo o tome. Razmislite, da li je iko od Sušićevih saradnika, reprezentativaca, bivših reprezentativaca, ljudi koji su s njim igrali, sarađivali, rekao ikad bilo šta loše o Papetu ili ga svi hvale kao poštenog, marljivog? Ali onda se nađu likovi na forumu koji su Papeta gledali samo na TV-u i pričaju nebuloze. Rezultati i rad treba da budu jedino mjerilo. Kraj priče!
Il je Rin-Tin il Anel :D Il nas ko od Seadove korporacije pokusava isprati.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 04 feb 2014, 16:02

L_blancos je napisao/la: Il je Rin-Tin il Anel :D Il nas ko od Seadove korporacije pokusava isprati.
Ne nego neko ko prati repku od 97-98 i ne mogu da vjerujem da se ovoliko pljuje po nekom ko je napravio historijski uspjeh i zbog koga napokon izgledamo kao ozbiljna reprezentacija. Zaboravili su ljudi na šta smo ličili prije 4-5 godina, ljudi zaboravljaju da smo i tad imali jake igrače, lagahne grupe pa nas je gu.io kako je ko stigao. Tad nam je svako okupljanje značilo i 3-4 nova igrača, igrači se međusobno nisu stizali ni upoznati. Sjetite se nekakvih krivića, krunića, mulina, kerkeza, milenkovića, bartolovića.... Sad su najveći problem šesti stoper i treća opcija na desnom beku. Hvala Bogu da je tako.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 feb 2014, 16:06

uvijek zahvalan Susicu na svemu sto je do sada uradio, ali bi mogao malo misliti na buducnost repke.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 feb 2014, 16:09

Ako pratis tako dobro reprezentaciju kako zaboravi na najveci problem? Zadnji vezni majstore ;)

To nisu kojekakvi Krunici, Muline, Jakirevici, Bartolovici itd... nego igraci koji IGRAJU u AZ Alkmaru i Standard Liegu.

Alkmar i Standard nisu Gradina, Siroki Brijeg i Modrica Maxima, kao sto nisu ni Sturm i Hajduk, al vidim ovi iz Sturma i Hajduka ti ne smetaju, dapace.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 04 feb 2014, 16:15

Bosniacum Lilium je napisao/la:uvijek zahvalan Susicu na svemu sto je do sada uradio, ali bi mogao malo misliti na buducnost repke.
A sta su Besic, Hajrovic, Bicakcic, Fejzic, Visca, Zahirovic, Stefanvica, Ogija, Sunjic pa sad i Anel i Susic junior!?

Neki su zadovoljili, neki nisu, to je fudbal. Kad se sjetim samo imena koja su se ovdje pominjala, tipovi sa 30godina koji su srecom okolnosti odigrali koju utakmicu CL uli EL (sto na kraju nista i neznaci).

Polako, doce redi i na Arslanagica pa i na Atajica, Prcicaa, Tankovica, Lazica i ostale kad zasluze.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 feb 2014, 16:17

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:uvijek zahvalan Susicu na svemu sto je do sada uradio, ali bi mogao malo misliti na buducnost repke.
A sta su Besic, Hajrovic, Bicakcic, Fejzic, Visca, Zahirovic, Stefanvica, Ogija, Sunjic pa sad i Anel i Susic junior!?

Neki su zadovoljili, neki nisu, to je fudbal. Kad se sjetim samo imena koja su se ovdje pominjala, tipovi sa 30godina koji su srecom okolnosti odigrali koju utakmicu CL uli EL (sto na kraju nista i neznaci).

Polako, doce redi i na Arslanagica pa i na Atajica, Prcicaa, Tankovica, Lazica i ostale kad zasluze.
Besic odstranjen
Hajrovic kapitalac ali ga selektor ponizava
Bicakcic dobar
Ostali nisu ni vrijedni spomena

Arslanagic vec zasluzuje poziv za A tim kao i Prcic. Od svih tih nabrojanih.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aqarius, ErosViverosViv, Goalgetter, random11, Redfire16 i 52 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []