FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Obrnuto je bilo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Bilo koji igrac iz ove live da ode u Grcku, bilo bi haman cudo. Necu nista govoriti za ovog igraca, jer zaista nemam pojma o njemu. Koliko sam vidio u Celju je bio glavni igrac, izvodjac penala, desetku nosio. Znaci vrijedio im je nesto tamo.
Htjeli mi to priznati ili ne, slovenci su daleko ispred nas i u furdbalu i zasigurno da je Celje jaca ekipa od svih nasih u ligi. Ja se nadam da bi od ovog momka moglo biti nesto, vidjet cemo.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Htjeli mi to priznati ili ne, slovenci su daleko ispred nas i u furdbalu i zasigurno da je Celje jaca ekipa od svih nasih u ligi. Ja se nadam da bi od ovog momka moglo biti nesto, vidjet cemo.
-
nukleusmember
- Kontakt:
pa eto,ne izgleda loshe na ovom jingle-u,mada je i meluna izgled'o k'o ronaldo na istom,vi'chemo
Da ,upravu si do mene je . U sloveniji je bio standardan,pa je otisao u Grcku gdje se bas i nije naigrao.Nije mi jasno sto ce nam jos jedan ofanzivni vezni.Sarajlijc@ je napisao/la:Obrnuto je bilo.
Koliko Sarajevo ima pripremnih utakmica do pocetka 2 dijela sezone i ocel biti kakva utakmica sa jakim timom
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Mozda Jarni nije zadovoljan sa ovim sto sad ima?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima, Pohang i Partizan, dosta jaki protivnici.KEC je napisao/la:Koliko Sarajevo ima pripremnih utakmica do pocetka 2 dijela sezone i ocel biti kakva utakmica sa jakim timom
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
http://fksinfo.com/prvi-tim/rezultati" onclick="window.open(this.href);return false;KEC je napisao/la:Koliko Sarajevo ima pripremnih utakmica do pocetka 2 dijela sezone i ocel biti kakva utakmica sa jakim timom
s tim da tekma sa Shaktarom nije sigurna, moguće da bude neki drugi protivnik.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Cim je Popovic potpisao,Osmanagicu se sprema noga.
Šta je sa Vusljaninom nema ga na ovim pripremnim utakmicama. 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odakle sad ovaj. Nikad cuo za njega, nije mi na ovom klipu nesto posebno...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:odakle sad ovaj. Nikad cuo za njega, nije mi na ovom klipu nesto posebno...
kao sto kolega sa foruma rece doveden kao razbijac napada visok, tesko duele gubi tako da ce se rotirati sa stojcevom ofanzivno i defanzivno...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- franklampard8
- Kontakt:
1. Covjek nije potpisao uopste josamypitar je napisao/la:Cim je Popovic potpisao,Osmanagicu se sprema noga.Šta je sa Vusljaninom nema ga na ovim pripremnim utakmicama.
2. Ja mislim da on dolazi kao "zamjena" za Bisanovica koji je dobio nogu
1946
Pa Ibrakoviću gdje ovog nađe....jako, jako loš predosjećaj imam oko ovog igrača. Nadam se da griješim, ali bolje je bilo ostaviti Bišanovića ili će i ovaj biti isto tako pola sezone i noga.... Da je bar grijao klupu u Olympiakosu ili Panathinaikosu jer se tamo malo teže nametnuti, ali ovaj Pantrakikos
...Ne treba prerano dosositi zaključke, ali...

Nadam se da će ss.ba ovaj put pogriješiti!
Zašto ej bilo bolje ostaviti Bišanovića? Pa lik nije odigrao ništa cjelu jesen.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Jah,sad trebaju ljudi zaduzeni za pojacanja da citaju forum i biljeze vase zelje i dovode po njima.
Necete to dozivljeti.
Treba biti jasno da vise nismo mahalski klub i da se navijaci nece pitati nizasta,sto je i ispravno.
Necete to dozivljeti.
Treba biti jasno da vise nismo mahalski klub i da se navijaci nece pitati nizasta,sto je i ispravno.
1946
- franklampard8
- Kontakt:
Pa frajer citavu sezonu neprimjetan, Comor je bio barem vidljiv koliko je grijesiohilmo je napisao/la:Pa Ibrakoviću gdje ovog nađe....jako, jako loš predosjećaj imam oko ovog igrača. Nadam se da griješim, ali bolje je bilo ostaviti Bišanovića ili će i ovaj biti isto tako pola sezone i noga.... Da je bar grijao klupu u Olympiakosu ili Panathinaikosu jer se tamo malo teže nametnuti, ali ovaj Pantrakikos![]()
...Ne treba prerano dosositi zaključke, ali...
![]()
![]()
![]()
1946
Ma svi smo svjesni da Bišanović nije ništa pokazao, ali onako si bar znao šta imaš, odnosno nemaš. Al ovako dovedeš igrača i vjeruješ da se na njega možeš osloniti a ustvari ne znaš šta imaš.
Ja se nadam da naši znaju šta su doveli i da će to biti igrač koji donijeti prevagu na neki način, a ne samo igrač više na platnom spisku.
@Head
Naravno da nismo mahalski klub i mi možemo pisati šta hoćemo oni će dovoditi koga hoće, i to je dobro. Mi samo iznosimo svoja mišljenja, komentarišemo.....
Ja se nadam da naši znaju šta su doveli i da će to biti igrač koji donijeti prevagu na neki način, a ne samo igrač više na platnom spisku.
@Head
Naravno da nismo mahalski klub i mi možemo pisati šta hoćemo oni će dovoditi koga hoće, i to je dobro. Mi samo iznosimo svoja mišljenja, komentarišemo.....
Ja imam neki dobar predosjecaj u vezi ovog momka
,na videu daje fine pasove pravo, i treba ga dovesti bolje on nego Bisanovic koji je kod nas los pravo bio.Panthrakikos je 6 na tabeli u Grckoj ligi nije puno sansu dobivao da igra uglavnom jer se na ovi imaju finih veznjaka i teze mu se bilo izboriti za prvi tim, u Sloveniji nije lose igrao bice nesto od njega 
Zadnja izmjena: simon, dana/u 04 feb 2014, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
Na videu daje dobra pasove i treba ga odmah dovesti ?? HAHAHAHsimon je napisao/la:Ja imam neki dobar predosjecaj u vezi ovog momka,na videu daje fine pasove pravo i treba ga dovesti bolje on nego Bisanovic koji je kod nas los pravo bio.Panthrakikos je 6 na tabeli u Grckoj ligi nije puno sansu dobivao da igra uglavnom jer se na ovi imaju finih veznjaka i teze mu se bilo izboriti za prvi tim, u Sloveniji nije lose igrao bice nesto od njega
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
O cemu ti to pacenice ??Grokok je napisao/la:Na videu daje dobra pasove i treba ga odmah dovesti ?? HAHAHAHsimon je napisao/la:Ja imam neki dobar predosjecaj u vezi ovog momka,na videu daje fine pasove pravo i treba ga dovesti bolje on nego Bisanovic koji je kod nas los pravo bio.Panthrakikos je 6 na tabeli u Grckoj ligi nije puno sansu dobivao da igra uglavnom jer se na ovi imaju finih veznjaka i teze mu se bilo izboriti za prvi tim, u Sloveniji nije lose igrao bice nesto od njega
Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 36 gostiju.