New York Knicks
Re: New York Knicks
Dejo i shelton su bili upravu, previse sam branio Felton. Fakat mi je predrag igrac, ali ocigledno da je los od pocetka sezone. Mozda su povrede jedan od razloga, ali takodjer krivim Woodsona jer Felton igra preko 35 svaku tekmu, a moze Murryja igra koji je nas najbolji play sto se odbrane tice, a i u napadu je vise nego solidan.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Ja nehtjedo komentarisati ništa više od treće četvrtine a i inače slabo kometarišem Knickse ove sezone. Dotužilo više pisati jedno te isto. Iz greške u grešku idu, ništa se mjenja, tek poneki bljesak i opet isto.Carlo je napisao/la:Dejo i shelton su bili upravu, previse sam branio Felton. Fakat mi je predrag igrac, ali ocigledno da je los od pocetka sezone. Mozda su povrede jedan od razloga, ali takodjer krivim Woodsona jer Felton igra preko 35 svaku tekmu, a moze Murryja igra koji je nas najbolji play sto se odbrane tice, a i u napadu je vise nego solidan.
Imaš pivu zato što si priznao za Feltona

I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Može šta bezalkoholno, ne pijemSheldonCooper je napisao/la:Ja nehtjedo komentarisati ništa više od treće četvrtine a i inače slabo kometarišem Knickse ove sezone. Dotužilo više pisati jedno te isto. Iz greške u grešku idu, ništa se mjenja, tek poneki bljesak i opet isto.Carlo je napisao/la:Dejo i shelton su bili upravu, previse sam branio Felton. Fakat mi je predrag igrac, ali ocigledno da je los od pocetka sezone. Mozda su povrede jedan od razloga, ali takodjer krivim Woodsona jer Felton igra preko 35 svaku tekmu, a moze Murryja igra koji je nas najbolji play sto se odbrane tice, a i u napadu je vise nego solidan.
Imaš pivu zato što si priznao za Feltona

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jordan Brand Celebrates Flight 23 at Footaction Grand Opening

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Knicks coach Mike Woodson may be fired before the Feb. 20 trade deadline, according to Steve Popper of The Record odlicna vijest pred vecerasnju utakmnicu

Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
Jeff Van Gundy, Pat Ewing, A. Houston.kremenko je napisao/la:Knicks coach Mike Woodson may be fired before the Feb. 20 trade deadline, according to Steve Popper of The Record odlicna vijest pred vecerasnju utakmnicu![]()
Ljudi koje bih volio vidjeti na klupi.
Prva opcija JVG, druga Pat, treca H20.
Izgleda da je Woody "izgubio" svlačionicu. Tyson i Amare su tu.
http://www.northjersey.com/sports/Poppe ... under.html" onclick="window.open(this.href);return false;Left behind to explain the team’s latest round of troubles were Woodson and a pair of veterans, Tyson Chandler and Amar’e Stoudemire.
And what they had to say wasn’t exactly reassuring — Woodson’s words not encouraging for the team’s fading chances and in particular, the usually positive Stoudemire’s words not encouraging for Woodson, whom one league **** said could be removed before the Feb. 20 trade deadline.
Stoudemire joined what has been a chorus of players with little to say that sounds as if it is backing Woodson. With bad losses mounting and the season running down, earlier assurances from Madison Square Garden chairman James Dolan that no changes were going to be made may be as hollow as Woodson’s insistence that the Knicks still can be a power in the Eastern Conference.
Meloman igrač mjeseca na istoku.

Nevjerovatno koliko Shumpu nedostaje samopouzdanja. Nevjerovatno. Treba njemu pravi trener da ga uputi.
KUCAJJJJJ AMARE PREKO SVIH
POHVALA ZA JR SMITHA KOJI IGRA U ZADNJIH 10 UTAKMICA KAO JR SMITH 6. MAN OF THE YEAR.
POHVALA ZA JR SMITHA KOJI IGRA U ZADNJIH 10 UTAKMICA KAO JR SMITH 6. MAN OF THE YEAR.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 06 feb 2014, 02:45, ukupno mijenjano 1 put.
AMAREEE
JR igra odlicno, jedini dobar potez Woodsona ove sezone je hladjenje JRa, koji je dosao do pameti, i sada igra odlicno, napada kos, asisitra, sutira otvorene trojke, bez onih divljackih jumpera.

JR igra odlicno, jedini dobar potez Woodsona ove sezone je hladjenje JRa, koji je dosao do pameti, i sada igra odlicno, napada kos, asisitra, sutira otvorene trojke, bez onih divljackih jumpera.

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
JR Smith samo da je malooo, samo malo pametniji bio bi all-star, to je sigurno. Kakve samo čovjek asistencije dijeli, ulazi pod koš, šuta pametno i racionalno. Stvarno je odličan u zadnjih 10 utakmica tj. kako ti reče od kako ga je Woody stavio na klupu, ali ne treba ga previše hvaliti.DejaNMG je napisao/la:AMAREEE![]()
Pokazao je on mnogo puta da moze igrati pametno, kada hoce.
Po meni je problem u treneru, ne treba mu se dozvoliti da igra onako divljacki.
Tyler takodje odlican, jos da je vidjeti Murrya u igri.
Po meni je problem u treneru, ne treba mu se dozvoliti da igra onako divljacki.

Tyler takodje odlican, jos da je vidjeti Murrya u igri.
Blue is the colour, football is the game
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Kakav mi roster imamo. Plače mi se kad vidim record čovječe. Dobar Tyler pravo.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Drago mi je što je Woody ostavio Chandlera na klupi. Tyler dobija svoje minute. Dobar Tyler, dobar.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Drago mi je što je Woody ostavio Chandlera na klupi. Tyler dobija svoje minute. Dobar Tyler, dobar.
Na -1 smo, nije loše mada može bolje. Chandler opet loš, ne vidi se kao i obično. Shumpu manjka samopouzdanja. Felton onako vala, nervira me kod njega što ne ulazi pod koš nego samo nake šuteve s distance uzima. Melo fantastičan.
ajd molim te mi objasni kako taj kreten nije dao nijedan koš u 4/4Carlo je napisao/la:Na -1 smo, nije loše mada može bolje. Chandler opet loš, ne vidi se kao i obično. Shumpu manjka samopouzdanja. Felton onako vala, nervira me kod njega što ne ulazi pod koš nego samo nake šuteve s distance uzima. Melo fantastičan.

nema potpisa
-
- Kontakt:
Tyler izuzetan defanzivac.
Smith nikada u karijeri nije igrao ovako pametnu košarku kao što igra sad.
Smith nikada u karijeri nije igrao ovako pametnu košarku kao što igra sad.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Uzeo samo dva suta.Admir_Sa je napisao/la:ajd molim te mi objasni kako taj kreten nije dao nijedan koš u 4/4Carlo je napisao/la:Na -1 smo, nije loše mada može bolje. Chandler opet loš, ne vidi se kao i obično. Shumpu manjka samopouzdanja. Felton onako vala, nervira me kod njega što ne ulazi pod koš nego samo nake šuteve s distance uzima. Melo fantastičan.![]()
![]()
![]()
Lose ponovo. Felton nije igrao ni minute u zadnjoj cetvrtini sto se treba desavati cesce. FO treba razmisliti o tradeu Chandlera dok jos uvijek vrijedi. Staviti Amarea na centra jer ne moze biti losiji od Chandlera trenutno, a u ofanzivi je prijetnja. Woodsonu dati nogu.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
pa što to radi najbolji igrac ekipe?Carlo je napisao/la:Uzeo samo dva suta.Admir_Sa je napisao/la:ajd molim te mi objasni kako taj kreten nije dao nijedan koš u 4/4Carlo je napisao/la:Na -1 smo, nije loše mada može bolje. Chandler opet loš, ne vidi se kao i obično. Shumpu manjka samopouzdanja. Felton onako vala, nervira me kod njega što ne ulazi pod koš nego samo nake šuteve s distance uzima. Melo fantastičan.![]()
![]()
![]()

nema potpisa
Pitaću ga kad ga sretnem. Može?Admir_Sa je napisao/la:
pa što to radi najbolji igrac ekipe?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.